Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi hogy valami modot szoktam alapként felhasználni, szóval nem nulláról szoktam kezdeni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Talán a witcher sorozat esetében lehet errõl beszélni, ott tényleg ki akarják szolgálni a vevõt, de ehhez adott egy jó felfogású kiadó is.
A medve nem játék.
Ne haragudj, de ez már a "mi van...?" kategóriája. Még a két kör / év moddolásnak is nagyon durva kihatásai lehetek, hiszen az egész játék arra van méretezve, hogy cirka 300 körbe férjél bele. Ha ezt megduplázod, akkor "picit" lesz csak sok idõd mindenre.
Viszont pont ez a megengedõ magatartás az, ami miatt meg merik tenni az ilyen pofátlanságokat. Mert a birka vevõ lenyeli a békát, és nem haragszik meg, hogy befejezetlen cuccot volt kénytelen a készítõ kiadni a kezébõl kiadói nyomásra.
Ugyanezért merik eljátszani ezt a dlc-kel. Gondolom ismeritek ezt?
Nem nagyon próbáltam még a görögöket, de úgy érzem a Greek DLC kb. csak egy egységcsomag, és persze egy txt file sorának 0-rol 1-re átírása. 7 euró sok érte, 3-at talán megér. Mivel preorderben meg ingyen volt, a patchelés pedig rendben zajlik, én nem akadok fennt rajta, mert kb. semmi hátrány nem ért, mindössze némi bizalmat kellett szavaznom elõre, demo nélkül egy már sokszor bizonyított csapatnak.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A 12 kör per év egy jó kis idõszak dlc-vagy módnál-eszméletlen lehetõségeket rejt.
Az egyszerûen befejezetlen.
(Tudom, h egyes akciókkal, elõrendelésel hozzá lehetett jutni külön fizetés nélkül is, de ez nem változtat azon, hogy ennek semmi keresnivalója külön dlc-ben, ennek a játékban kellett volna lennie.)
Az más kérdés, h a kiadói sürgetés biztos, h jelen volt, azért kaptunk teszteletlen és optimalizálatlan cuccot. Szerencsére a második patch már sokat javított, és ha a harmadik a kicsit mélyebb (ai, flag, etc.) hibákat is orvosolja, akkor rendben vagyunk.
Hivatalos fórumon mondják többen, hogy ha elég sok más családból való embert meggyilkoltatsz, örökbe fogadsz, stb, akkor hamarabb is kitörhet, de kb ugyanennyi ember cáfolja is. Szal érdekességnek jó, de sok értelme nincs. Annyit érdemes csinálni talán, hogy az achievementért megpróbálod a max rangra tornászni vmelyik emberedet.
Tengeri csata. Lásd mint fent. Legjobban úgy jársz, ha az elején csinálsz sok ilyen dárdás vagy ijazós hajót aztán autoresolve. Gondolom úgy tervezték, hogy a sima csapatszállítók gyengébbek lennének mint a flotta hajói, de sima csatában kb erõsebbek. Autoresolve esetén viszont, gyakorlatilag veszteség nélkül süllyeszted az ellenfél flottáit. Késõbb érdemes a ballistás hajókat is fejleszteni.
Szóval még nem minden tökéletes, de ezeket leszámítva meg még egy pár dolgot, kellemes szórakozást is tud nyújtani.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mi a jelentõsége a annak hogy ki hány százalékban van a szenátusban a családok kõzõtt ? Még annyira nem értem ezt a családfa menedzsmentet . Hogyan menedzseljem a házat a családfát mire törekedjek ? Haditengerészetnél milyen taktikát alkalmazzak ? Milyen hajokat gyártjak ? Az Empire Total War szabályos sorhajo csatáihoz képest elég anarchikus az okori hajoscsata . Ott csak szépen át kellet huznom a " T " betüt az ellenséges hajohad elött és már meg volt nyerve a csata itt meg össze vissza kosol mindenki nincs szabályos harcrend még azt se tudom hogy alakitsam ki a taktikát ? Ha jön a haderõreform kifejlesztése a régebbi egységeimet átalakithatom légiossá ( Hashati stb ) ?
Gratula. Én eddig szopóágon voltam mindig a polgárháborúban😞...de a mostaninál már majd figyelek 😛. Kicsit arrébb van még mondjuk, de jó lenne simán letudni.
Viszont jó hír, hogy alakulóban van, ahogy azt várni lehetett 😊
Én azért nem tudok annak örülni, hogy a hígfos helyett már csak lóhúgy állagú valamit kapok...
De én most nem bugról beszélek, mert ez nem bug szerintem, csak egyszerûen rohadt erõsek. Aztán lehet hogy ez így van jól, de azért kicsit igazságtalan, hogy egy nép ennyi elõnnyel induljon. Még Rómánál sem lehet 30 kör alatt 10 flottát meg kb ugyan ennyi sereget kiállítani, a szatrapákról nem is beszélve. Leszedem holnap a Seleucid faction unlockot twcenterrõl és meglátjuk.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A balancon meg majd dolgoznak, egy ilyen ambíciózus projektnél 700+ egységgel nem lehet egyszerû a tesztelés. Én speciel most már, patch3 bétánál elégedett vagyok vele, ilyen szintû hülyeségek bármilyen eddigi totalwar játéknál voltak. A medieval 2 pl. egy olyan buggal jelent meg, ami a pajzsok védõértékét nem hozzáadta, hanem _levonta_ a védelembõl...
A fáklyás kapun sem értem mit sírnak annyit, a Shogun egyben nem is volt kapu az erõdnél, a Medieval egyben pedig ugyanígy volt lehetõség betörni a kaput, csak épp rohadt sok vérveszteség volt.. ha meg van boiling oil fejlesztés, akkor nem is feltétlenül a legjobb módszer a bejutásra...
Total Conquest
Na már most amikor megláttam õket, azt mondtam, hogy a jókanyád, ez sok és jól belekotnyeleskedett a terveimbe. Brundisiumban volt a már majdnem 70 éves családfõm legiója, ill. Neapolisban két flottám, és Cisalpinában pedig az éppen Pannóniából vissza térõ három fullos legiom, melyeket éppen upgradelni akartam és a pretorian guard egységeivel akartam feltölteni Brundisiumban, és indultam volna Egyiptom ellen, de mondtam ok, nézzük, mit tudok ebbõl kihozni. (Itt jegyzem meg, hogy nem sok kiképzõ területem van, csak minden fõbb területen, ahol négy város van, vannak kiképzõim, a Pannoniához legközelebbi Brundisiumban, és pont ezért akartam Thraciát megszerezni. Plusz pár jobb aux egységhez aux kiképzõk egyes városokban.) Ezek mellett minden kémem, hõsöm és patriciusom Itáliában volt. A polgháb kitörésekor "lazán lenyúlta" négy karakteremet is, a kis szemét Senatus Loyalists, úgyhogy képezhettem újakat. 😄
Kihoztam Nápolyból a flottám, és vártam mit csinál.
Nos, hehe számára rossz irányba indult el és fõleg a tengeren Szardínia-Korzika felé. 😊 Négybõl négyet a kettõ, plusz az odaért másik kettõ, tehát négy flottámmal két kör alatt szépen el is süllyesztettem úgy, hogy lelépni sem tudtak a környékrõl, nemhogy foglalni, és bár rendesen megtizedeltek, "szinte" el sem hagyták Itáliát. Így maradt nyolc legioja. Ebbõl négy a legelején elindult Cisalpina felé, pont oda, ahol a három fullos és agyonképzett, világot járt elsõ négy legióm közül volt három, kettõ pedig ment Illyria felé éhezni, ahol én elõtte éppen kb. mindenkivel harcoltam, így éhínség volt, szar városok, járvány meg minden más okos dolog, mindezt azért, hogy bevegye Delminiumot, ami a legramatyabb kinézetben lévõ városom volt. Ostrom alá is vette, de csak bekerítette, mert semmi ostromgépe nem volt ennek a két legionak. A maradék kettõ Brundisium felé indult, hogy elfoglalja, de ott volt a családfõm serege.
Szóval, tengeren kampec volt neki négy legiojának, négy tartott Cisalpina felé, kettõ a Balkánon, és kettõ Brundisium felé ment. A kémeimmel, hõseimmel és patríciusaimmal kinyírtam az Itáliában maradt hat seregnél három tábornokot, és mindegyiket megszopattam úgy, hogy nem tudtak mozogni, így besegíteni egymásnak. Aztán a a családfõm szépen kijött a városból, és egyetlen véres csatában legyõzte mindkét seregét úgy, hogy mindkét tábornok meghalt és kb. csak százan úszták meg az 5500ból. 😊
Na akkor láttam, hogy most már baszhatja, és a Cisalpina északi része felé tartó seregeire meg rámentem, és az erõs részeken három csatában, szinte egyenként felszámoltam mindegyiket. Ez már tíz.
Aztán az egyetlen már majdnem Athén mellett hajózó (éppen Rodoszt akartam a polg. háb. elõtt elfoglalni egy spec egység kiképzése miatt) seregemmel visszafordultam, és meg sem álltam Illyriáig. Ott rövid idõ alatt egyenként legyõztem mindkét szenátusi sereget, miután az Itáliából átdobott hõseimmel mozgásképtelenné tettem õket, szépen megtizedelve mindkét brancsot. Eltelt a polg. háborúból 7 év, vagy talán annyi sem, és vége is volt. 😄 Tk. Róma kivételével semmit sem foglalt el ...
Azóta császárság van, de sok változást nem észleltem. Nem lenne ez rossz elképzelés, mármint a polg. háb, de marha szerencsém volt, hogy jókor voltam jó helyen, és marha szerencsém volt, hogy arra ment, amerre. Ha nem Szardínia felé megy, akkor végem, végig meg a területeimen, és mindenki hadat üzen nekem ahol csak ér.
A medve nem játék.
Sajnos semmi FPS növekedést nem tapasztaltam.
<#szomoru2>#szomoru2>
valaki próbálta már?