Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Elég tahó módszer, de muszáj, mert kb értelmetlen mellettük a nehézgyalogság.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De most nem a gép a hülye, mert ha váltok és én csinálok egy értelmes flottát, és csak velit az ellen...ronggyá ver. Reális nem, a híres velit flották.....
természetesen ugyanannyi pénz, és very hard.
A medve nem játék.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egyébként jól gondoltam a multkor, Szeleukidákkal EZ mode, nagyon-nagyon erõsek mind gazdaságilag, mind katonailag már a játék legelején is.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ja, Epirusszal nagyon nehéz. Még nem próbáltam, de elég nagy kihívás azt mondja mindenki.
Sok sikert! Majd írj, hogy hogy alakult😊
Az ötödik körben Sparta, Athen, Macedonia, Róma, Kréta és két ilír nép volt az ellenségem. Szóval mindenki a közelemben. Ez még egy dolog, ha passzívak de jöttek is, és nincs kezsdésnél még fallal körülvett városom sem. Még arra sem volt idõm, hogy az egyik seregemet normális egységekkel töltsem meg. Ezt már nem bírta a gazdaság 😊 Pedig senkinek nem üzentem hadat.
Egy pár csatát nyertem, de vége.
Na mégeccer.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A medve nem játék.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A medve nem játék.
A PrintScreen gomb hova menti a képeket?
Véletlenül nem szedtél ki valami modot, ami korábban be volt téve? Mert akkor nem szokta betölteni a mentést, ha valami ilyesmi történik.
az egyik legkirályabb mod😊
Esetleg, izé, valaki játszik a játékkal úgy mellékesen?
Az EU és a Paradox sem tudom, hogyan jött a képbe, ha már itt tartunk. Utoljára talán a Panzers volt az a játék, amitõl "elvártam" volna, hogy a harckocsik fölött ne HP-csík legyen. Cipõt a cipõboltból - ez meg a TW. Natív alapon soha nem volt "hárdkór". Most sem az. Soha nem is lesz.
Nekem csak egy gondom van a fickóval, hogy nagyon nyomatja ez a kõ-papír-olló dolgot. Aminek egyedül a Shogunban volt némi értelme.
El kellene fogadnod végre, hogy nem midenki szereti a hardcore stílusú játékot. A már emlegetett Skyrimhoz is vannak olyan survival és túlélést és környezetet modellezõ modok, hogy beszarsz. A játékosok 90+ százaléka viszont frászt kapnak ilyan mélységûtõl.
El kellene fogadnod és meg kellene értened, hogy az élvezhetõségi miatt játéktechnikai egyszerûsítések vannak. Én is elfogadom azt, hogy a legdurvább repszimek sem modelleznek olyan dolgokat, hogy sírvafakdna az ember, ha kicsit is ért hozzá...
Ke 272
itt megnézheted. Nem sok, de legalább látszik mirõl van szó.