Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet moddolni a fileokat?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Én most megcsináltam azt, hogy a parittyásoknak levettem 0ra az AP sebzését, így nagyon sokat esett a hatékonyságuk. Ha meg új kampányt kezdek, akkor ki fogok kapcsolni minden távolharci gyalogost, hogy a gép ne tudja õket spammelni.
Elég tahó módszer, de muszáj, mert kb értelmetlen mellettük a nehézgyalogság.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Molnibalage
Az, hogy az íjász egységek "picit" túl vannak tápolva, a jelek szerint a pajzsok nem mûködnek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mi velük a taktika? Hogy annyira legyõzhetetlenek?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hajós csata teszt...iszonyatosan el van cseszve..Csak!!!!velites hajókat érdemes csinálni, meg esetleg egy két katapultost..Olyan szinten nevetséges, hogy bármely formációját megverem ezekkel a nyomikkal, akármit pakol is ki a gép.
De most nem a gép a hülye, mert ha váltok és én csinálok egy értelmes flottát, és csak velit az ellen...ronggyá ver. Reális nem, a híres velit flották.....
természetesen ugyanannyi pénz, és very hard.

a.carkey
Néptõl függ, de kb. látod, hogy ha adott területen jársz, mi van, és ha oda építesz egy aux cseresznyét, akkor mi jön ki belõle.

A medve nem játék.

Senki sem ír? 😊 Meguntam az észak felé terjeszkedést (a Rome 1-ben is mindig a barbárokkal volt bajom, mire odaértem volna a görög államokhoz, mindig elfoglalta a másik frakció), ezért úgy döntöttem, nekiugrok Karthágónak. Van három fullos seregem, flotta az nuku, most kezdem, de körönként 6500+ jövedelem. Még a Mariusi reformok elõtt vagyok. Nem akarok nagy háborút, csak Szicíliát és Szardíniát megszerezni, aztán ha lehet, békét. Azért a tengeri fölényétõl kicsit félek. Ha ez meglesz, átruccanok a Balkánra, Athén, Makedónia és Spárta reszkessen 😄

intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB

Velük már játszottam, de náluk tényleg annyi, hogy nem szabad megtámadni egybõl a szeleukidák csatlósait. Úgyis fellázadnak majd, vagy már te leszel erõs keletebbre. Hidd el Epirusz nehezebb, mert ha te nem támadsz, akkor is mindenkivel háborúban leszel. Most a harmadik körben elfoglaltam Pellát, erre carthagó és Róma is nekem esett, pedig nem voltak szövetségben 😊 (meg a szokásosak rajtuk kívül a következõ négy körben)
Egyiptommal milyen? Próbáltam velük egy csatát, de valami nevetség a kardos gyalogságuk, 9-es attack vagy mi?!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Velük csak annyi a lényeg, hogy nem szabad belektni a környezõ Szelekida vazallusokba, am relatíve egyszerû velük a játék.

Próbáld csak meg a Párthusokkal, hasonló izgalmak 😄

Egyébként jól gondoltam a multkor, Szeleukidákkal EZ mode, nagyon-nagyon erõsek mind gazdaságilag, mind katonailag már a játék legelején is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

😊

Ja, Epirusszal nagyon nehéz. Még nem próbáltam, de elég nagy kihívás azt mondja mindenki.

Sok sikert! Majd írj, hogy hogy alakult😊
Haha, kiütöttek Epirusszal 😊
Az ötödik körben Sparta, Athen, Macedonia, Róma, Kréta és két ilír nép volt az ellenségem. Szóval mindenki a közelemben. Ez még egy dolog, ha passzívak de jöttek is, és nincs kezsdésnél még fallal körülvett városom sem. Még arra sem volt idõm, hogy az egyik seregemet normális egységekkel töltsem meg. Ezt már nem bírta a gazdaság 😊 Pedig senkinek nem üzentem hadat.
Egy pár csatát nyertem, de vége.

Na mégeccer.
Attól függ melyik néppel vagy és hol, a rómaiaknál pl. adott helyre jellemzõ segédcsapatokat lehet vele toborozni, pl. szír íjászokat, germán felderítõ lovasságot stb.

Molnibalage
Az aux. barakk a mercenary egységeket teszi elérhetõvé? Ezt nem is vettem észre. Mondjuk nem mintha használnék nagyon aux egységeket...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
Amikor beveszed a várost, rákattintasz a mercenary egységekre, és látod hol mit lehet képezni. Ha ennél több infóra vágysz, akkor ott az ency.

A medve nem játék.

Erre való az enciklopédia.

Hol tudok nyilasokat gyártani ? Hol huzzak fel Auxilari ( segédcsapatokat ) gyárto épületeket ? Görögöknél , Kartagoi-aknál ? Milyen fejletségü épületek kellenek hozzá hányas szitü fejletséggel ?
GaBika6

egységkártyaegységkártya

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

A fene tudja..lehet. Totál szét van még csúszva alapból is a béta patch csak rátesz egy lapáttal. Azért alakul ha lassan is.

a.carkey
Nem tudom nem az van-e, hogy régebbi patch újabb patch mentéseit ha visszarakod a régit vagy vmi hiba folytán visszakerül a régi már nem olvassa be?

A medve nem játék.

Igen most megint 1.3..fene tudja mi volt ez.

Én nem tudom mi van bakker, de elõbb konkrétan ki írta nem lehet bétázni-és a v. szám is a régi-most meg megint engedi meg tölt is?! Kíváncsi vagyok, mi lesz ezután a v. szám.<#duhos2>

Segítsetek...

A PrintScreen gomb hova menti a képeket?
Nem tudom honnan veszed, de nem volnták vissza a beta3-at. Annyi hogy egy fix jött hozzá. De nekem pl továbbra is mennek a mentéseim.
Véletlenül nem szedtél ki valami modot, ami korábban be volt téve? Mert akkor nem szokta betölteni a mentést, ha valami ilyesmi történik.

Na azt hiszem tudom mi van...visszavonták a béta hármat, nekem meg valószínûleg akkor tette vissza az 2 patchet..ez azért jó, mert belehalt a kampányom. Az külön jó, hogy nem szólnak a "parasztnak" vigyázz ezt történik éppen.<#ticking>

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?618636

az egyik legkirályabb mod😊
Mondjuk a kimentésem meghalt...most nálad mi a verzió szám?

Nem elérhetõ? 3 órája rakott fel valamit, amikor kijelöltem. Bár a verzió szám az tényleg követhetetlen, mert edig a béta 3-1.2xxx volt , most meg 1.0xxx.

Molnibalage
Mikor a beta 3 nem elérhetõ...???

Gondoltam nehogy elhaladjon melletted a valóság..és csak három hét telt el.

A béta 3 hibáit javították ki..pl. nem használ a gép ok nélkül erõltetett menetet, ki lehet lépni normálisan alt tab-bal. stb..szerintem holnap kiadják rendesen is.

Molnibalage
A patch3 még mindig beta. Milyen nagy frissítés volt?

Izé...visszanéztem és a 3. lapnál van ezen kívül az elsõ bármilyen! hozzászólásod. Nem hiszem, hogy most kellett volna megtörni ezt a trendet. Amúgy meg, miért is fáj ez neked? Nemrég veséztük ki a polgárháborús témát pl. De tessék. 20 perce szembesültem, hogy a kampányom-ami majdnem kész-elment a levesbe..Nem tudom miért, nem tudom betölteni.<#ravasz1> Most már jó?

PrasCo
Ritka, hogy ilyen tartalommal írok hsz.-t, általában inkább megtartom magamnak, de tényleg kezd rohadtul unalmas lenni ez a rengeteg seggfájás. Igen, a "jönnek a modderek" szöveget már azóta olvasgatom, mióta a játék még ki sem jött. Visszatérhetnénk erre majd akkor, amikor a modderek már megjöttek?
Esetleg, izé, valaki játszik a játékkal úgy mellékesen?

Az EU és a Paradox sem tudom, hogyan jött a képbe, ha már itt tartunk. Utoljára talán a Panzers volt az a játék, amitõl "elvártam" volna, hogy a harckocsik fölött ne HP-csík legyen. Cipõt a cipõboltból - ez meg a TW. Natív alapon soha nem volt "hárdkór". Most sem az. Soha nem is lesz.
Na igen. Én a magam részérõl elfogadnám, ha egy tisztes arány lenne az alap játékban, de sajnos nem az van. Jack Lusted..mi is pontosan a dolga? Mert talán a külalak' amivel a legkevesebb bajom van, habár azért <#alien> sok bajom van ezzel is, de ez már tényleg hardcore. Majd jönnek a moderek.

Jack Lusted aki a mostani designért nagyrészt felelõs maga is modder volt úgy tudom, b. a MTW2 kingdoms óta van a CA-nál.

Nekem csak egy gondom van a fickóval, hogy nagyon nyomatja ez a kõ-papír-olló dolgot. Aminek egyedül a Shogunban volt némi értelme.

Molnibalage
Nem szégyen a jó ötleteket beépíteni. A valóságban meg a játékosok túlnyomó részének fingja nincs arról, hogy hogyan és milyen csapatokat állíthattak fel.

El kellene fogadnod végre, hogy nem midenki szereti a hardcore stílusú játékot. A már emlegetett Skyrimhoz is vannak olyan survival és túlélést és környezetet modellezõ modok, hogy beszarsz. A játékosok 90+ százaléka viszont frászt kapnak ilyan mélységûtõl.

El kellene fogadnod és meg kellene értened, hogy az élvezhetõségi miatt játéktechnikai egyszerûsítések vannak. Én is elfogadom azt, hogy a legdurvább repszimek sem modelleznek olyan dolgokat, hogy sírvafakdna az ember, ha kicsit is ért hozzá...

Nem. Legyen jó ai, legyen normális asszimiláció szimulálás-mint a majd 10 éves alap rome 1, az 5 éves EB modjában, aztán nem lesz sok az a kör hidd el. Szerinted 10 év alatt latinok lettek mondjuk a Görögök, a Gallok, a Germánok? Mer a rtw2 szerint igen. Próbáld ezt meg, Az eb-ben. Vagy akár csak légióst sorozni ott, ahol nincsen római polgárjog.b Próbáljatok már ki pár régi módot , hogy felnyíljon a szemetek! Az Új" CA ötletek, több mint fele lopás a modokból.

a.carkey
Persze. Ha a köridõt buherálják, ezt is kell.

A medve nem játék.

Nem nem. A Pürrhoszi idõktõl kezd...sõt maga Pürrhosz is ott van itáliában.
Ke 272

Molnibalage
At RTW-nél soha egyetlen kieggel sem toltam, ezért viszonyítási alapom sincs. Az EB-t kis híján összekevertem a Barbarian Invasionnal. Az EB a hanyatlás korszakot modellezi és az inváziót? Mert akkor annyira nem mozgat.

Itt van, plusz érdemes ránézni a letöltés számaira.

Mindenképpen megéri, de ha már RTW 1 nagyon kérlek, nézd már meg az európa barbarorumot! Olyan jól sikerült, hogy a CA hivatalosan meghajolt elõttük. Na az a nem semmi. Nem ismersz majd rá a progira. Rómaiakkal kezdjél, olyan szinten belementek a római rendszer szimulálásába, hogy az hihetetlen. És van vagy 500 tényleg különbözõ egység.

Molnibalage
Az RTW 9.0-ás Darth MOD-ra gondolsz? Asszem mintha megvettem volna anno a 3 in 1 RTW-t 1-2 éve. Talán megérni megnézni.

(Kár , hogy nincsen szerkesztés mert így kénytelen vagyok mindig magam után írni)Amúgy õ, megcsinálta a-majdnem-epic csatákat. És ment is a gépemen. Hogy is van ez?<#vigyor1> Nézzétek meg a képeken. Na azok csaták. Nem ám 2000+2000..Mirõl beszélünk már. Ha meg valaki azt mondja, túl sok az egység<#mf2> javaslom a sakkot. De amúgy ha eredeti lenne az egységméret, kiegyeznék a 40(de leginkább a 60) irányítható egységgel. Ha normális lenne a sebessége az egységeknek, máris menne mindenkinek az irányítás is. Magam részérõl akár a 80 is, max nem úgy irányítanád mint eddig, hanem alapvetõen egyben,(mármint szárnyakat nagyobb részeket) és csak ha nagy a gáz akkor menni bele az egyes egységek cincálásába.

Ha már ott jártok, érdemes ránézni a munkái képeire(tw+darth mod), mennyire leveri az eredeti játékot grafikára, és történelmi hûségre.

Már éppen kezdett felmenni a pumpám, de meglett<#alien>.
itt megnézheted. Nem sok, de legalább látszik mirõl van szó.

Volt pedig épp elég..Paradox háza tájékán.