Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, akkor annyra nem csigáz fel, max. technikai értelemben. Egyébként a '90-es évek vége óta alig jelent meg ilyen stratégiai játék, vagy csak az én figyelmem kerüli el. Akkoriban viszont meglepõen gyakori volt és meglepõ, de a többség elég hardcore és miõségi is volt az értékelések alapján.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Van akinek az alapokkal is gondja van persze, de általában a félkész kiadást szidjuk. (Ideértve a technikai, grafikai, ai bugokat, és a félkész, befejezetlen játékelemeket).
Lehet, hogy viccesen hagnzik, de lassan már csak azért veszek meg egyes játékokat, hogy lássam, hogy a készítõk hogyan rontanak el olyan alapvetõ dolgokat, hogy az már fáj. Szitne minden játékot sikerül csak annyira elrontani, hogy azt mondja, hogy "kipróbáltam, láttam, köszi, de nem"... Azért el valahol szánalmas a mai játékfejlesztõkre nézve...
Szerintem a legnagyobb probléma, hogy olyan elvárásotok volt a játéktól, ami ahogy írtátok ötvözi magában a paradox játékok komplexitását és az eddigi TW játékok hangulatát. Ehhez képest pedig csak párat léptek elõre a Shogun 2-óta. Én is máshogy csináltam volna 1-2 dolgot, de azok pont a kevésbé fontos dolgok a játékmenet szempontjából. A hibák pedig javítás alatt állnak. Ha azok nem lennének benne, akkor sem tetszene maradéktalanul mindenkinek, mert másként képzeltétek el magatoknak a játékot, míg készülõben volt.
Bár akcióban ezeket is be lehet szerezni olcsón, addig meg nem létkérdés.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Kicsit összetettsége az elején megrémített,de kezdem átlátni és bizony iszonyat komoly játék, amolyan régi stílusú hardcore stratégia ebben a mûanyag világban.
Kicsit még tolom vele és ha továbbra is tetszik meg is veszem, de Rome 2 után már csak alapos kipróbálás után veszek játékot 😛 😄
Rome 2 meg szerintem jövõ tavasz körül lesz élvezhetõ, ha az lesz valaha egyáltalán.. amíg az AI áll és nézi hogy agyondobálom parittyával érdemben nem fogok játszani vele.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
ja és ami még nagyon tetszik az EU4-ben, hogy egymás után kétszer betöltöm egy elmentett állást és mindig kicsit máshogy jön vissza a játék (más bónuszokat, híreket vagy ellenfél általi lépéseket) dob fel.....ez a R2-ben kicsit nem így van 😊
Elõrendeltem a Rome2-t megjelenés elõtt 3 hónapppal, már nagyon de nagyon vártam. Erre megjelenés elõtt pár nappal olvastam az Europa Universalis 4-rõl és kipróbáltam a demo-t. Tetszet. Megrendeltem azt is, hogy majd amikor elhozom a Rome2-t akkor elhozom azt is....hátha lesz néha olyan amikor már szétjátszottam magam a Rome2-vel és jó lesz egy kicsit egy teljesen új játékkal játszani.
Hazamentem, telepítettem õket, nyomtam a Rome2-õt 3-4 órát aztán annyi volt. Azóta EU4 megy minden este és nagyon megfogodott az összetettsége és az apró részletek.
A kettõbõl kellene egyet gyúrni...de ezt már javasolta itt vki😊
A medve nem játék.
Fene egye meg, hogy minden jó címet amit vár az ember elcsesznek..
Kihívás nélkül sajnos meghal az élmény is..
Olyan mintha tervekben meg lett volna, mert vannak fasza Kleopátrás töltõképek, meg pár egyéb kép ami utal vmi storyra..sõt talán a beharangozó videókban is volt Hannibál meg pár másik.
Csak gondolom nem volt idõ betenni õket....vagy kidolgozni. Mert azokban, pl simán lehetett volna a 4 évszak ( a motor tudja, mert van esõs, havas, õszies táj is), kisebb idõszakok...és lett volna egy nagy hadjárat, ezzel az 1 kör/év köridõvel.
Bár az is lehet, hogy ezek már mind készen vannak, csak majd dlcként jönnek jó pénzért.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
(Egyébként a két nagy maradék a Ptolemaida és a Szeleukida birodalom elég sokáig maradt még görög-makedón kézen, ráadásul egyik napról a másikra jött létre, na õk azért már hellenizáltak. Míg bizáncot ki nem szorították a muszlimok, addig ott a parton fõleg görögül beszéltek.)
A megfelelõ skála kiválasztása és belövése nem egyszerû gamedesign feladat. Egy ilyen leegyszerûsített rendszerben a részeknek olykor el kell térni a realitástól, hogy az egész reális maradhasson.
Rómából Antióchiába hajózni a játékban 2-3 év, a valóságban 3-4 héz volt.
Utazástervezõ a római korból
Rémlenek régi TW-khez olyan komplett modpackek, amikben a körök hosszát is változtatták, de ott minden ehhez lett igazítva.
Az ilyen átírunk két értéket, és hurrá, több kör van évente - modok rövid távon mûködõképesnek tûnnek, de hosszú távon minden szétcsúszik.
A medve nem játék.
Azóta is mindig az egyik legjobb volt, én is szomorúan olvastam twcenteren, hogy rome2-höz már nem csinál.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Én annak örülnék, ha valaki a legkiválóbb módokat összeválogatná és egy packban mint darth közzétenné. Szal ne kelljen kukázni, próbálgatni, hanem ami a legtöbb embernek tetszik és kipróbált, legyen letölthetõ.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"