Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért érdekel számítanak még az épületek, mit adnak? Mondjuk nekem az R1 is csak very hardon volt ellenfél. De aki Paradox játékon edzõdik annak ez van 😊 Ha jól jött le az írásokból ez már szinte csak csataszimulátor lett?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Után
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
Jó lesz ez, most még messze van a tökéletestõl, de az alapján ahova 3 hét alatt eljutottunk én visszakaptam a reményt.
Már most klasszisokkal élvezhetõbb mint az elsõ nap volt.
Jogosak a kritikák amik megfogalmazódtak, viszont azért ismerjük el azt is amikor javulnak egyes dolgok..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
hogy kell a patch-t letölteni a játékhoz?
Folyamatban van egy R1-es kampányom is, Julius-ház. Normal fokozat. Gallokat támadtam, nyílt ütközet; a gallok minimális túlerõben vannak. ...és úgy mostak el, mint a dagály a szart. Nem hinném, hogy érdemi hibát vétettem, a haderõm összeállítása is úgy-ahogy elfogadható volt (3 velites, 4 és 4 Hastatus és Principes, 2 és 2 equites és equites auxilia [akik nem emlékeznek 😊 : a pilumdobáló lovasság), egy ballista és két köteg harci kutya. Mégis, a gallok gyõztek. Egy az egyben. Jobban bírták morállal, és harcértékben (A templomuk tapasztalat-adása miatt) is egyesével jobbak voltak, a lándzsásaik pedig hosszútávon megakadályozták a lovasságom érdemi mûködését - így az arcvonal egyedül maradt, és frontálisan vesztett. Vesztettem, de roppantmód élveztem a csatát, ráadásul újra megadta azt a kellemes-nyomasztó érzést, hogy a hibáimnak súlya van.
Ma betöltöttem az R2-t. Új patch, új driver, azzal kezdte, hogy a kampány kifagyott (Eddig ilyent amúgy nem tett), a csaták replay-eit pedig továbbra sem tudom visszatölteni. Ez utóbbit tesztelendõ 2500 emberemmel nekiestem 7000 fõt mozgósítani képes boii falunak.
Tippeljetek, nyertem-e?
Hát persze! Alig 150 fõs veszteség mellett, pedig nem érdekelt a csata (ugyanis nem mentettem el, hiszen csak a replay érdekelt, így a veszteségekbe is beleszartam, csak egy csata kellett, technikailag), ennélfogva brute force ment. Bár az ellenfél erõinek "csak" kétharmadát morzsoltam fel, aztán elfoglaltam a gyõzelmi pontot, problémamentesen nullázhattam volna a teljes erejüket, ha olyanom van.
Fájdalmas.
Emlékeztek az R1 rendszerére? Ott egy olyan sereg, amit nyílt színen elkaphattatok, városban komolyan meg tudott szopatni, nem csak a védmûvek miatt, hanem azért is, mert a capture point-hoz futottak vissza, és ott bizony már halálig harcoltak! Ennek így volt értelme! Mi a szarért nem lehetett ezt a rendszert átemelni? Mindjárt lenne értelme nyílt pályán kapni el a majmokat.
Szóval úgy tûnik, pont fordítva vagyok vele, mint Ti, egyre inkább vesztem el az optimizmusomat. Ahogy feslik le a "Te jó ég, hiszen egy gyönyörû!"-máz, úgy egyre nehezebben tudom berugdalni a fost az ágy alá.
Valahol úgy olvastam, a SEGA taposta ki a játékot idén, noha '14 nyarára idõzítette a CA. Õszintén, tényleg, õszintén remélem, hogy jövõ nyáron már jó szívvel tudok leülni játszani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem kell mindig panaszkodni.. állíts neki csapdát (ambush)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Csaták meg kevésbé akadoznak.
Olyat egetrengetõ különbséget ezen kívül nem láttam, az Ai sem táltosodott meg hirtelen.
Fagyást én nem tapasztaltam pedig 1 kampányt tolok az eleje óta most lehetek 90 körnél..
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Pl krétán, vagy afrikában, azt hiszem daciaban is, meg mintha a germánoknál is lenne, és gondolom akad még.
Az egyik vazallusom meg sajnos élvezi, hogy az. Nem lenne olyan gyenge, de két általam legyengített tartományt fogalt el õ végül és nem én. Én ontom a vérem, azt õ aratja le a babért. Tarománnyal meg nem lehet barterkodni...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A többi dolog is rettentõ ígéretes tesztelem majd õket, de alakul a játék!! Jó lesz ez nagyon..
Még 2-3 ilyen patch, kis optimalizálás itt ott, és elérjük az élvezhetõ szintet kiváló Total War Game lesz..
Szép kövér, átolvasom mik vannak bent, no meg tesztelem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Más. Egy seregnél a vezért úgy lehet csak lecserélni, hogy odamasírozik egy másik generál és átpakolják az egységet...? Kicsit fura annak fényében, hogy ha meghal, meggsérül a vezér, akkor azonnal a helyére állítható más. Ha a világ végén is van ez, akkor 1 kör alatt odaér az új vezér. Ha meg "csak úgy" akarod megcsinálni, akkor meg 5-6 kör...?
Ilyenekre miért nem gondoltak a fejlesztõk...?
Persze ha csatlakozik a háborúidhoz, akkor még so-so (ha jól tudom, kellene is neki), de nekem például tojt a fejemre a kliensem, amikor hadba léptem, sõt, felszólításra se csatlakozott.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Hi all,
We’re pleased to announce that Total War: ROME II Patch 3 is now available for beta.
This update brings a host of improvements, including improvements to some low-end machines on the campaign map. There are also multiple crash fixes, fixes to elements of AI behaviour in battles and the campaign, and improvements to both balancing and usability and a wide range of general improvements, fixes and tweaks.
Disclaimer: There are one or two known issues with the beta that we are looking to resolve before rolling this out further, with ALT-Tabbing and changing game resolution. We are aware of these issues and there is no need to report them in our patch feedback threads.
The team has been working tirelessly on this update, and we believe it will bring great benefits, but please do let us know how you get on with them by reporting feedback here.
As always, full patch notes are available on the wiki, please check here for more details.
All being well, we’ll be looking to roll this update out to everyone sometime next week, but in the meantime, if you’d like to play, here’s what you need to do to access the beta:
In your steam game library, right click Total War: Rome II. Then choose Properties and select the BETAS tab. Finally select “patch3beta” from the drop down list.
Thank for your time.
Regards,
CraigTW
Creative Assembly "
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ellenben nem kell segítségére sietned, ha vernyákol.
Szóval totál semmi értelme jelenleg.
Ráadásul amikor volt pár egymáshoz közel mert az volt a célom, hogy a határokat ezekkel védjem, egymás ellen is elkezdtek háborúzni.
Ediktumot persze hogy nem lehet kiadni a területükre. Az a õ országuk, hiába kliens állam, a kliens állam területe nem a tiéd.
Ez speciel úgy mûködik ahogy kell. Nem kötelezõ õket használni, de szerintem hasznos lehetõség. Például engem Dél Francia ország felõl nem támadnak meg, mert van ott egy kilensem. Az a határszakasz biztos.
Erre nem gondoltak a srácok.
Pedig hát az lenne a lényeg, hogy te megtilthatnád nekik, hogy háborúzzanak egymással. Ráadásul még csak az sem biztos, hogy kereskednek veled. Szóval sok értelmük nincs.
Hát ennek megint nincs sok értelme ennek... Egy kliens állam milyen hasznot hoz egyáltalán...?