Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Rájöttem valamire! 8-)
Nekem gtx 580-som van. A béta 3 patch után elment nagyon sok fps, fõleg a füstnél.Nem értettem miért. Levettem az árnyékokat rendbe jött.
Na most megnyitottam az nv vezérlõ pultot, és megnéztem külön mit ír a Rome 2-re. A következõt találtam. Néhány renderrelés rossz mélységû, néhány hibás..bla bla...vedd le az árnyékokat low-ra, a dept of fieldet low-ra, a vegetation alfát off-ra. Ezen kívül minden expert. A benchmark teszt 35 fps-rõl 45 fpsre nõtt. Ráadásul a dep of f. nem is volt eddig bekapcsolva 😄 , de lowon tetszik(amúgy túlzás a high mert kifolyik a szemem,de így tényleg jó)így maradt az is. Bocs a hibrid nyelvért, talán érthetõ.<#alien>#alien>
Ide is berakom ha már a TWO-ra írtam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A morál romboló hatás engem nem nagyon zavart. Max adón is a legtöbb városomban 100 körüli happyness van. Kb. 30 településsel és 9 maxos légióval és két flottával körönként 12 ezer többlet bevételem van úgy, hogy egy rakás bevétel generáló épület nincs megvéve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az építkezés pedig jó, hogy nem kell minden provinciába ugyanúgy ugyanannyit fejleszteni, de hogy gyakorlatilag majdnem minden épület rombolja az elégedetlenséget az nevetséges. Bármit építenék a szenny elárasztaná a fél világot, és kevés olyan van, ami ellensúlyozza. Ok, hogy benne van, de a balance szerintem nem jó. Találtak volna ki mást, de ez így elég frusztráló.
Amúgy rendeltet késõbb is csak két provinciában lehet kiadni?
"Et tu mi fili, Brute?"
A medve nem játék.
Csak a kommenetek olvasva tényleg olyan dolgokat írtok, hogy ez benne van, de minek. Mert vagy nem mûködik, vagy nagyon rosszul, használhatatlanul.
Nekem ezek tök elvarratlan szálaknak tûnnek. Mintha csak egy koncepció került volna bele kidolgozás nélkül. Van egy logikátlan polgárháborús rész, ki kivel van, szenátus, tábornokok stb. Nem vagyok játékfejlesztõ, de, hogy ez tartalmilag megfelelõ legyen szerintem kevés az 1 év.
Teljesen félbehagyott munkának tûnik, mintha gong szóra fel kellett volna állni az asztaltól.
OFF
Bár én nem voltam soha hivatalos játék beta tesztere, de egy ingyenes repszimnél már voltam és az AirLand Battle jártékban is jelentettem már iszonyatos bugokat. Javították õket? Frászt... Peidg az egyik játékban már 2 éve jelentettem irgalmatlan súlyos játéktechnikai bugot.
Bár a teszterek ott is elég vaksik lehettek, mert moddolással kiderítettem, hogy az egyik fegyver modellezõ része konkrétan nem mûködik a repszimnek...
Az ALB-nél meg olyan konfigokat adtak egyes repcsiknek és olyan modellezõ értékekt, hogy a fejlesztõknek kb. azt a kérdést tenném fel, ami Joe Hallenbeck az Utolsó Cserkész filmben. Fej vagy gyomor?
Szóval az ilyen hibáknál sokszor kettõn áll a vásár...
OFF
Ráadásul meg kéne tudni azt is oldani, hogy ne legyen. Ha meg van, akkor az új rendnek másnak kellene lenni. De ugyanaz van. Akkor meg?
Nekem az egyik rómás játékomnak pont ez tett be. Mire össze tudtam vonni elég sereget, elfoglalta fél birodalmat. Az még magában nem lett volna gond, mert lassan elkezdtem visszahódítani mindent, szal idõvel ment volna, a másik gond az, hogy kb az egész térkép is hadat üzen. Azt meg már nem tudtam kivédekezni, hogy minden szir-szar egy területes állam hoz 3 maxos sereget.
Szal van gond bõven.
Feltettem a beta 3as peccset, ezzel jobban megy pár dolog, bár sztem a polg.háborút még ebben sem javították.
Hát az alap baki az volt amit az elsõ levélben írt is a fõember, hogy nem tesztelték elegen. Jelzem, hogy a belsõ tesztereket azóta seggbe kellett volna rúgni mert néhány elég alapvetõ dolgot nem vettek észre...vagy legalábbis nem javítottak.
Ha 100%, hogy polgárháború lesz, akkor az egész kalap kakit nem ér, hiszen csak egy fix dolgo, amivel számolni kell, ami ráadásul nagyon idióta, hiszen akkor következik be, amikor a hódítás miatt nagyon népszerû leszel. Ha ez sok sereggel megy és távol, akkor neked meszeltek. De mivel TUDOD, hogy jön így szépen megléped azt, hogy egy sereggel hódítasz, a többi meg otthon vár, amikorra elõre várható a polgárháború. Legyakszt mindenkit és megy tovább az egész...
Néha el sem hiszem, hogy mennyire egyszû problémákat nem látnak elõre a fejlesztõk. Vagy csak tojnak rá... Csak akkor tudnám, hogy mire megy az emlegetett 100k USD/év játékfejlesztõi fizetés...
Én a játék elindításáig abban a hiszemben volta, hogy ugyanúgy több római frakció lesz a térképen. Hát nem. Pedig az egész politikai résznek kb. akkor lenne értelme. Így szinte nincs is.
Nem tudom, hogy van -e értelme így VH-n végigtolni, mert autobattle megy most is. Összerendeztem seregeimet és levertem szite mindenkit Karhágótól Lettországig. Ettõl a vonatlól már csak két irányban vannak riválisok. A görögöket elkezdtem gyakni, kb. annyi ellenállásra képesek, mint úthenger ellen egy hangya... Csak a polgárháború állíthat majd meg, de szándékosan ezért hagytam közeli tartományokat meghódítandónak, hogy majd téphessek haza.
Ennek a játéknak minimun 2014 második félévében kellett vona rendesen megjelennie.
Most meg mi van? Semmibõl jön akkora sereg, hogy ha azok léteznének, akkor kb. 10 kör alatt letarolnád a világot. Ez így nem nevetséges, hanem egyszerûen röhejes játék mechanika szempontjából
Akkor lenne értelme, ha a polgárháború úgy történne, hogy bizonyos sereg vezetõk vagy nagy befolyással bíró családtagok lázadnának az általuk irányított sereggel, területeken. Mivel ez nem így történik, és posztot sem nagyon lehet adogatni senkinek, ezért nem sok értelme van.
Meg ha ezek annyira szarok lettek volna, akkor senki se használta volna õket.
Valóban túl tápok, de csak annyi a baj velük, hogy a gép túl sokat gyárt belõlük. Mellesleg némi lovassággal simán kezelhetõek.
Ha ilyen egyszerû lett volna, akkor a légiók nem uralták volna a világ elég nagy részét 200 évig...
Mellesleg, sérülést mindenképpen okozniuk kell. Pl a Carrhaei csatában, a pajzzsal védekezõ legiósnak nagy veszteségeik voltak sérülések miatt, mert a lábukat rendre ellõtték a párthusok. De a testdóban lévõk se úszták meg.
Nekem mát 60% táján van a szenátorok aránya, de igyekszem minden módon csökkenteni. Elõléptetem akit csak lehet, ha valami szenátorba kerül vagy negatív gravitaba, akkor naná, hogy jöhet. Tehát gyakorlatialg szivatom magam.
Azt is megpróbáltam, hogy lecserélem hadvezért, de ettõl még hozzám tartozó marad az ember.
BTW a faction ablak ezért egy rakás szar. Családonként van a bontás, de mivel más családtól is lehet embered, ezért gyak. átláthatalan, gõzöm sincs, hogy ki tartozik kihez és mi értelme van így az egésznek. Nem érte, hogy pl. ha másik ház embere sikers az én szolgálatomban, akkor ez most mi a francot jelent...
Ja, és teljesen szemben álltak. Szóval nem is kicsit effektívek.