Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Amit viszont még mindig tökéletesen nem értek, az a stratégiai térkép szárazföld-problémája. Ilyen egyszerűen nincs. Minden egyes település, kivétel nélkül megközelíthető szárazföldön. Az lehetséges, hogy a legközelebbi partraszállási hely a város befolyási övezetén belül van (vörös zóna), ekkor valóban nem tudsz egységeket partra rakni itt, mert hadiállapot esetén a vörös zónán belül kizárólag harci cselekményeket végezhetsz (magyarán támadást), és azt is csak úgy, hogy egy kör alatt a városhoz érsz. Viszont ekkor is meg lehet tenni azt, hogy távolabbi ponton rakod ki a hadsereget, és úgy menetelsz fel a városhoz.
Más.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2014.09.22. 19:51:52
De az sajna sokszor előfordul, hogy a béna fix kiszállópontok miatt "betellenek" a helyek, ha sok a hajó. De azért nézd végig a partvonalat, mert egyetlen flottánál azért nem szokott ilyen gond lenni. (Ha úgy érted, h a városon belül nem tudsz többet kirakni, az simán lehet, csak pár darab szokott lenni. Ennyit a "forradalmi" vegyes csatákról btw.)
Mi az, hogy szárazföld felől "nem enged támadni"? Ilyen kizárólag akkor történhet, ha más haderő már ostrom alá vette a várost, de akkor vízről sem tudsz támadást indítani. Ez így nem tiszta. Kicsit bővebben leírnád, hogy pontosan mit is tapasztalsz és mit is tettél?
Ha jól tudom a kimerült (exhausted) egységeknek -40%-os debuffjuk van védelemre (talán támadásra is), ami elég komoly érvágás, érdemes tehát őket pihentetni.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Amúgy hallottam olyan kósza híreket a DEI felől, hogy lesz 40! egységes sereg.
Igazából a TW-kbe a csata a sok. Azért tartod unalmasnak, mert sok csatát kell lenyomni (amik hasonlóak és monotonok), gyak modern világháborús felfogású a játék. Gyártjuk az egységeket mint valami hadiipar hadigazdaság. És dobáljuk egymásra. Nagyobb tétje lehetne egy ütközetnek érezni lehessen, hogy itt most minden eldől.
feltettem az emperor editiont,ugye benne van az összes javítás meg frissítés gondoltam talán ez már bugmentes lesz,de ugyanaz fordul elő,mint az alapjátéknál,amire rápakoltam a patcheket az 1.7ig: valamikor szaggat,meg laggol (akkor meg sem kapcsol a proci hűtője) vmikor meg semmi baja nincsen és szépen fut max beállításokon.
i7, 4gb ram, GF 840M 2gb VGA úgy gondolom ennek simán bírnia kellene...szerintetek mi a baja? más nem megveszem eredetibe lehet azt elfogadná. kérlek segítsetek!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.20. 19:52:10
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Egy új kampány és tengernyi változás.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.19. 09:02:04
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
@raja: Az igazán szép. Logikus és helyes. Most ránézek, hogy mennyibe kerül az Emperor E., de ha tkp. annyiba, mint eddig az alapjáték, akkor annak két hozadéka lesz, először is szétkenem az agyvelőmet a tűzfalon, másodszor soha többé ebben az emberi életben nem veszek semmiféle DLC-t.
Játéktechnikai tekintetben a Rome 1 megoldása, ha nem is a legelegánsabb, de még mindig a legzseniálisabb. Ott is az utolsó pillanatig simán türelemmel el lehetett vinni belháború nélkül, de ha bénáztál vagy szartál bele, akkor viszont tudhattad, hogy mivel állsz szemben, tudhattad, hogy mi a hátországod, mire támaszkodhatsz, ha pedig győztél, akkor baromira győztél; akkor kuss volt mindenki másnak.
Összességében tehát érdekelne, hogy egyeduralkodó despotaként el lehet-e vagdalni a szenátus torkát, vagy hárommillió provinciával az lesz a játékban a "nehézség", hogy a gép pár-tízkörönként random átfestegeti pár hadseregemet.
Mondjuk olyan baromira nem aggódok. Ebben az országban miért pont ezt ne lehetne megszokni...?
Nyavalygáson felül viszont zseniális dolgokat is olvastam a patch notes-ban, pl. újra lesz a nehézgyalogságnál fire at will, jól értem? Halleluja!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2014.09.18. 18:35:22
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
az hogy lehetséges miután felraktam a game-t 1.7 patchig mindent,crack is megvolt, az első játékindulásnál(hadjárat kezdete) gyönyörű szépen fut,nagyon magas vga szinten is,de a következő alkalmakkor már ugyanezen ponttól szaggat és laggol? (tuti nem hardver probléma) előfordult ez már valakinél? kérlek segítsetek mert így nem tudok normálisan játszani. előre is köszi
AA tippet köszi, megnézem tudom-e egyszerűen orvosolni. Annyira nem zavar, hogy sokat szenvedjek érte 😊
Röviden szerintem single playerre a rome 2 már rég megérett, a multi csaták is jók, a multi kampányban viszont nem tudom hogy állnak a descync gondokkal, azt próbálta esetleg valaki?