Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a totalwar.hu megszûnt-e?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Everything is true, nothing is permitted.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt tehát nem a pénzrõl van szó. Nálam is az "évi 2-3 játék" megy, azokat pedig kivétel nélkül meg is veszem, egyszerûen és teljesen logikusan azért, mert ami játék érdekel, abból többnyire szeretném, ha további részek is elkészülnének, ehhez pedig általában az kell, hogy az év végi mérlegrõl süssön, hogy ez megéri. Volt olyan játék is (CMBN), ami több, mint kb. harmincezer forintnak megfelelõ összegért hajózott ide és végül ötven órát sem játszottam vele, de a gyakorlatom azóta sem változott.
Ez a "terméktámogatás" ezen a ponton viszont inkább kontraproduktívvá kezd válni, semminthogy örüljek neki. Fél éve jött ki a játék, és még mindig én vagyok a kísérleti patkány.
Azt sem vágom, hogy az embereknem annyi mindenre van pénze - pia, net, cigi - de néhány havonta egy vagy évente két szutyok játékra nincs...? Kinek van annyi ideje játszani, hogy évi 2-3 új játéknál többre legyen ideje...?
Következtetéses alapon tehát ennek az orvoslása (egyelõre?) a visszalépés néhány verzióval.
Köztünk legyen szólva, valahol, a szívem piciny hátsó sarkában már bánom, hogy nem warezoltam le a játékot egyszerûen, és toltam azzal.
Egy olyan problémába futotta bele, hogy :
újra kellett telepítenem a gépet és egyben a játékot is.
ATI Radeon HD5670 a kártyám. Régebben vígan ment vele a játék, most is ... a felbontásokkal sem volt gond. Most viszont a finombeállításokkal nem tudok dûlõre jutni.
A játékon belüli videó beállításokkal lett gondom.
Nem tudom bekapcsolni az unlimited memory részt és a DRA boxot.
Valakinek valami ötlete erre a beállításra ?
Gondoltam a 9-es pachre ... de régebben ment nélküle is .. most is kéne
Alapvetõen az is a gondom, hogy az egységek részletessége hiába van experten a pajzsokon lévõ pajzsdíszek elmosódottak és életlenek. Mint amikor optimalizált megjelenésre van beállítva. Most minden experten van ... és mégsem látom a pajzsokon lévõ mintázatokat rendesen .... szeretném visszakapni a látványt ... a kérdés már csak az, hogyan ?
... Köszi az ötleteket 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ez eleg rossz megoldas hogyha nincs kikotom,attol meg szarazfoldon lehetne kereskedni.Es ha mas varosomnal van kikoto akkor ott meg vizen is lehetne kereskedni.
Nem éri szabad fizetni érte, bármikor háború törhet ki, sose lehet tudni elõre visszajön-e a pénz. Sokkal jobb értelmes dologra költeni a pénzt, mint másoknak adni belõle, csak néha muszáj 😊
Spartaval vagyok nagy hadjaraton es az a problemam hogy mar 30 kor felett sem tudok kereskedni csak Athenal.Meg a makedonokkal sem tudok pedig haverok vagyunk.valaki tud segiteni???
angelus1991ster.blogspot.hu
én most ismerkedem a játékkal, anno az RTW I-et nagyon szerettem. Hát, nem is tudom. Nem akarok elsõre ítélni.
De az nagyon furcsa volt, hogy az elsõ csatámban hiába nyomtam le megszokott módon a P gombot, nem tudtam állítgatni a csapataimat. Csak ha pörögnek az események. A valós idejû stratégiákat sohasem szerettem.
Na, ismerkedem tovább.
Ha túl bonyolult az se jó, ez a játék másról szól, szerintem ebbõl a szempontból jól el van találva a sorozat.
Nekem a technikai dolgokon túl csak annyi bajom van hogy túl könnyû és emellett hosszadalmas. A Shogun 2 jobb volt, ott voltak érdekes csaták, és bár helyenként ott is monotonitásba fulladt a dolog, végig lehetett játszani akár coop-ban is, itt erre esély sincs, túl melós.
Egy jobb képességû 10 éves is elvan vele. Tudom, korhatáros, de akkor is így van 😊
Rómával lassan befejezem a játékot, már enyém egész Európa szinte, kivéve az északi részek, és az ibériai félsziget.. kelet felé még nem nagyon terjeszkedtem, de ahogy nézem már csak valami kis provinciát kéne elfoglalnom, hogy teljesüljenek a gyõzelmi feltételek... egyre több állam keres meg, hogy legyen béke blablabla, persze most már nem érdekelnek, szóval eltaposom mindet 😊
Azt hiszem most a szkítákkal fogom lenyomni fél európát, de a szeleukidák vagy a pártusok is szimpi, nehéz dönteni 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nálam mindig azt írja hogy indítsam újra a játékot, amit már vagy négyszer meg is tettem eredmény nélkül.
Everything is true, nothing is permitted.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB