5627
-
sakkay #735 117 frakció. -
bajsz #734 :D -
sakkay #733 Erről van szó kérem!!!!!!!!!!!!!44 Népből elég lesz azt gondolom,így még az is elég ha csak 8 lesz játszható! -
MaRee #732 Szeretem az ilyeneket, a Wolinra már évek óta el akarok menni, csak sajnos nagyon messze van :\ -
sakkay #731 érdekességnek. -
MaRee #730 Csináltam neki topicot -
Prof William #729 Eddig mindig TÖRTÉNELMI alapokon nyugvó játékokat csináltak. Lehet hogy túl meredek lenne hirtelen fantasy alapra váltani. bár az biztos hogy nem lenne rossz. -
#728 Jó kérdés. Gondolom valami stratégiai mmo lesz. Mondjuk egy medieval total war amit csak multiban tudsz játszani? -
sakkay #727 EZ mi ez ez mi ez??????????Ez. -
bajsz #726 Ez mi ez ? :D -
sakkay #725 -
wednes #724 El. Most már nem tudok fogást találni.
Én is így gondolom, legyen jó a Rome. Aztán tőlem jöhet egy jó kis W40k játék is. -
sakkay #723 Na most má' elég!
Így már elhiszed????
Amúgy csinálják meg jól a Rómát , a többi engem nem érdekel. -
wednes #722 Csak stratégiát?
Akkor ez lehet, akár a Dawn of War 3 is, nem biztos, hogy TW-hez köze van. -
sakkay #721 Megvették a jogot , hogy csak ők adhatnak ki WH stratégiát. -
wednes #720 Most akkor mi a helyzet?
Ez azt is jelentheti, hogy egy WH játékod ad ki a SEGA, ami bármi lehet. Vagy azt, hogy egy TW játékot fog bejelenteni a SEGA (ami akár lehet WH-s is). Mert nem ugyan az a szitu. -
sakkay #719 Megvették a jogot, úgyhogy tényleg kiadnak egy warhammer játékot.
Pár hete már olvastam a jog megvásárlását. -
wednes #718 Ha bejelentenek egy TW játékot, annak valószínűleg oldalágnak, vadhajtásnak kell lennie.
Sima történelmi TW-t, nem jelentenek be, mert még ki sem jött a Rome 2. -
ratgab #717 Jó is volna. -
sakkay #716
-
MaRee #715 Lepippantom őket, ha Warhammeres Total War-t csinálnak :D Azt jobban várnám, mint a Rome-t :D -
gseldon #714 Speciel ennek van alapja, nem (csak) ápr 1.
A Creative Assembly megszerezte a Games Workshop-tól a Warhammer (nem a 40k, hanem a sima) jogait. Gondolom nem azért, hogy üljenek rajta... -
#713 Apr.1. -
MaRee #712 -
#711 Új Total War játékot fognak bejelenteni holnap (vagy ma késő este)
A rajongók Total War: Warhammer-ről beszélnek... -
sakkay #710 40-50 különböző nép lesz.
Az , hogy ebből dlc miatt mennyi lesz a játszható valamikor, még nem lehet tudni.
De azért az nem így működik mint 10 éve már a Shogunban sem..ahhoz , hogy játsz egy néppel nem elég átírni. Főleg ha komolyabb az alap a Róma 2-ben.
Ez olyan minta szimulátorokban az új gép...régen kidobtak húszasával, ma meg hetek hónapok mire leszimulálják az adatait egynek! De a gép kezelheti addig is, ott a részletek nem számítanak. -
Belkar #709 Lehet hogy a modderek most is megtudják majd oldani. -
#708 Ógörög hagyaték a messzi délen :) -
Nos #707 Meg a ptolemaidak is azok (na jo, az inkabb egy mix) -
wednes #706 Mert az 10 évvel ezelőtt volt, akkor még teljes játékokat adtak ki :D Akkor még nem létezett ez az üzleti modell.
Benne is voltak a játékban, hiszen ha legyőztük az adott népet, akkor játszhattunk velük később. Shogun 2-ben is 3 klánt DLC formájában lehet elérni (Otomo, Hattori, Ikkio Ikki).
Nem azt mondom, hogy ez lesz, de nagyon valószínű. -
#705 De minek kell ehhez DLC?
Emlékszem a sima Rome-ban egy jegyzettömböt kellett szerkeszteni (pár delete parancssort), és lám tudtam játszani a trákokkal így. -
wednes #704 Nem barbár falvak lesznek, hanem ott tartózkodó népek, mondjuk attól lehetnek még barbárok persze. :-)
Görögök, hispánok, többi gall és germán törzs stb. Egyszerűen nem lesznek játszhatóak most. Persze később tuti DLC formájában, játszhatóvá tesznek még pár népet. -
bajsz #703 De most akkor gyakorlatilag ezek közül tudunk majd választani az rendben van!
Többi területen meg csak barbár falvak lesznek ? :D
Mert úgy tudom nem kis térképen fogunk mozogni! -
wednes #702 A játszható népek
Makedónok benne vannak. -
#701 A "görögajkú" nemzektről (görög, makedón, trák, szeleukidák, stb) tudsz vmit?
remélem benne lesznek -
Belkar #700 Ja nem még lesz 1 bocsi -
Belkar #699 Az utolsó frakció Egyiptom!
-
bajsz #698 konkrétan a srác mindenbe beletekinthetett ,így sztm egész jól állnak már a játékkal! :D
-
sakkay #697 Igazán szép dolog...továbbá az is kiderült, hogy előrébb tart a program mint sokan gondolták. Persze nem lehet tudni mennyire. -
bajsz #696 Ejha! :D Szép tőlük :D Srác hős és egyben legenda lett! :D