Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak ez a bajom. Mint a filmekben is. Megcsináltak már 1000 marvel szart, bezzeg normális film alig alig sikerül. A történelmi támájút nem is mondom.
Nem persze a gyûrûk urára gondolok, az ok, a Hobbitot régebben még a fiammal is elolvastattam, de talán értitek mi a bajom.
A HooM "kupacos" egységrendszerétõl a hajam égnekáll.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utálom a fantasyt.<#nevetes1>#nevetes1> Na tõlem módba csinálhatnak amit akarnak, csak jó legyen az alap engine, legyen nagyon jó! tömeg harc szimulálás, jó közelharc, meg fasza ai+kampány dolgok. Ha ez megvan és más nem is, a moderek(akik nem a fanatsyt szeretik<#alien>#alien>) majd megcsinálják a többit.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
"A legalaposabb, legrégebbre visszanyúló kutató tanulmány, mely a cane corso kutyafajta eredetét vizsgálja az A.I.C.C.
A Cane Corso a molosszus kutyák családjához tartozik, éppen ezért eredete az ókorig vezethetõ vissza. Õsei a "Canes Pugnaces" -hoz (harci kutyák) tartoztak, melyek ott voltak a római légiók hadjárataiban, vagy éppen az arénákban harcoltak vadállatokkal. Különbözõ háborúk után elõtérbe kerül a fajta használhatósága, mint például a (vadászat, háziállatok õrzése, stb.)."
NEM volt általános, de még csak esetleges sem az ókorban a kutyák használata. Van róla egy két említés!, hogy valamikor, valaki, látott olyat, aki hallott errõl..nem gondolod , hogy ez egy kicsit kevés esemény ahhoz, hogy komolyan foglalkozzanak a témával? Aztán amikor multizol, a gyerekek majd minden 3. csatában kutyákat indítanak-csodálatos.
Igen használtak valóban disznót is, sõt volt olyan csata , hogy marhákat is(tényleg) használati arány:10000\1 csatánként. Fantasztikus, esetleg harci sasokat is belerakhatnának. Ok legyen pár rts(és igen a modokban bízom mert én a realitást szeretem) dolog, de ne vigyék túlzásba. Ez itt nem az a játék, olyan játék van 300 a piacon.
(remélem . . .)
Amit én, ami azt illeti, nem bánok. Az RTW játék lesz, a "szimulációt" pedig, ha valakinek arra van igénye, a MOD-ok megoldják majd. Nem mintha engem nem zavarna némileg és valahol, hogy a csataképektõl kezdve a papokig eddig nekem több anyagról egy erõsen felejthetõ/felejtendõ film (történetesen A 9. légió) ugrik be, de tény, hogy jól néz ki, ezt a múvit pedig mi rendezzük. 😊
A lentebbi concept artokon szereplõ "varázslók" pedig pogány papok, simán nézhettek így ki, végül is nincs rajtuk semmi extra csak állat bunda meg néhány csont, és egy bot a kezükben. Ne aggódj, biztosan nem fognak tûzgolyókat varázsolgatni a csatatér közepére, ha lehet is vinni majd õket harcolni, akkor gondolom valamilyen morál növelõ/csökkentõ "varázslatuk" lesz, ami szintén elképzelhetõ és reális.
Kutyák meg miért ne lehetnének ha egyszer valós dolog volt?
#474 :Inkább az ellen zavarására használhatták,biztos nem minden egyes kutya mart rá katonákra😊
Gondolom, az elsõ roham elõtt vetették be õket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.