Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor itt a LINK 8 percnyi partraszállásos ostrom.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez nagyon kemény videó! Legalább 2 nagy vágyamat már láttam is , hogy megcsinálták. Már csak az a kérdés tényleg a könyv(azaz október) megjelenésével dobják e ki. Mondjuk elég sokszor hangsúlyozta a pre alfa állapotot, de hát ki tudja. Az tény ha akarják ezt a vidit kidobták volna már két hónapja, mert a képek is innen vannak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Medievel 2-ben meg a skótokkal volt jó játszani 😊 na meg a Sziciliai királysággal.
I met God. She's black
Sajnos ott tartunk,hogy a szabadúszó modderek többre képesek!(PErsze ez nem baj)
Remélem ezt a Rome-ban sem fogják hanyagolni és lesz a moderreknek lehetõségük belenyúlni a játékba!
A debil gyökér jelzõ vészesen kileng a világban.
ROME azért egy teljesen más kategória a felsoroltak mellet!
I met God. She's black
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A diplomácia megint olyan, hogy némi tûrésmezõn-véletlengeneráción belül (azt már meg sem említem, hogy mondjuk kultúrafüggõen reagáljanak erõsebben-gyengébben a behatásokra) azért szerintem éppen hogy algoritmizálhatóak lehetnének a lépések. Például, a gép felismerhetné, ha szarban van, de én, mint játékos, az ellenfelével nem vagyok jó viszonyban, esetleg még a területünk is szomszédos; akkor megpróbál némi "ajándékkal" rávenni a segítségre. Avagy ha maradt sz*ros két, elszigetelt, blokád és ostrom alatt álló városa, akkor önként és dalolva fizet egy vagon pénzt és felajánlja magát Róma hûséges protektorátusának. Aztán késõbb felrúghatja ezt, persze, de könyörgöm, legalább akkor tegye, amikoraz esélynek legalább valami látszata megvan, például a hadseregem 20%-os veszteséget szenvedett öt körön belül, vagy valami! Azért ezekhez a dolgokhoz nem kell atomfizikai szimuláció, csak tesztelés, tesztelés meg tesztelés. Amit a Total Warokban diplomácia címszó alatt észrevettem, az kábé annyi volt, hogy a játék közepénél lévõ "szomszédom, támadjuk meg!"-bõl késõbb átvált a "rohadt nagy birodalma van, támadjuk meg!"-be. Ennél meg még a legtöbb kutyában is több életösztön van, függetlenül attól, hogy idióták a történelem folyamán akadtak azért, de könyörgöm, nem mind?!
A diplomácia "elsõségét" azért vitatnám, diplomaták nélkül lehet háborúzni, de hadsereg nélkül nincs diplomáciai nyomásgyakorlás.
Összességében nem egy realisztikus játékot várok az RTWII-tõl (ezért nem érdekel annyira az amúgy is reménytelennek tûnõ utánpótlásszervezés kérdése és társai), hanem egy _jó_, és viszonylag komplex játékot. A fentiek nem is a realizmus kérdései, hanem játéktechnikai kérdések.
Azt, hogy a real-time csatáknál az AI olyan, amilyen azt elfogadnom. Na azt tényleg nehéz lenne megcsinálni, hogy neki is legyen egy jó terve, jól tudjon reagálni minden másodpercben, a változó körülményekre. De a körökre osztott résznél azért lehetne rajta csiszolni.
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy ezt nem is tudják jobban megoldani, különben már megoldották volna. Értem ezalatt, hogy itt van ez a lehetõség, hogy diplomatát küldözgess szerteszét, de csak arra jó, hogy kereskedelmi egyezményt köss, esetleg megvesztegess valaki(valakiket)az összes többi opció felesleges.
Szerintem nem tudtak még kitalálni hozzá olyan AI-t, ami kezelni tudna egy hirtelen jött helyzetet.