5627
-
McCartman #1455 -
Hunor1 #1454 hopp bocs most látom ez rubel..... de a vásárlásnál lehet euróban is megnézni. -
Hunor1 #1453 megnéztem ezt a g2play oldalt. nem láttam az árat csak valami "py"és egy érthetetlen számot : Our price: руб1669.54 . ez valami kód vagy milyen valuta lehet? -
#1452 Kooperatív mód lesz benne? -
MaRee #1451 Köszi, g2play-el jó tapasztalataim vannak. Bár lehet először wirágbolti verziót nézem meg. -
#1450 Igen -
#1449 És csak a megjelenés napján küldik a kulcsot? -
szabi07 #1448 Itt körül lehet nézni ha segít valakinek -
#1447 G2Play-t akartam írni bocsi. -
#1446 Én a 2Play-en rendeltem elő 38 euróért, de ebben benne vannak a plusz görög civilizációk is. Egyébként meg igen már a megjelenés napján megkapod a cd kulcsot amit csak be kell írnod a steam-be és el is kezdi letölteni a játékot. Nincs doboz nincsenek kiegészítő kütyük, de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy nálam az csak a port és a helyet foglalná és a lényeg meg úgy is a játék a többi cicoma meg nem érdekel. -
MaRee #1445 Hol a legolcsóbb most előrendelni? Meg is kapom szerintetek a megjelenés napján? Nem rendeltem még elő soha semmit. -
ratgab #1444 Hogy én ezt mennyire hiányoltam már. Nagyon pofás lesz. -
McCartman #1443 -
Nos #1442 Milyen gond volt a szandikkal, valakinek feltunt, hogy ennyi embernek nem lehet azonos labmerete? -
sakkay #1441 Teljesen egyetértek..ráadásul a szandikkal sem volt gond most. -
#1440 vélemény elmondása persze ehet kritikus:)) Nekem tetszenek a videók, inkább a melléjük rakott dumától szoktam kicsit agybajt kapni meg y hype-tol de hát ez már csak ilyen:) Az AI nem volt hülye ez tény. Az hogy a katonán rossz szandál volt típusú kommentektől nekem is viszket a tenyerem::) Persze majd amikor már megjelent tudunk képet alkotni, érdemes lesz majd össze vetni azzal amiket az elején mondtak, hogy megvalósult e. -
McCartman #1439 Újabb kérdezz-felelek. -
Kurfürst #1438 Nem igazán értem miért kell kritizálni ennyit a bemutatót, nem volt rossz. Erdőben akart kerülni lovassággal, ez hiba volt, el is feledkezett róluk, meg is szívták, ez is előfordul, pláne ha közben igazából kommentálásra kell figyelned. A makedónok felállása nem a legjobb, látszik hogy a lovasságra koncentrált aztán szétforgácsolta őket fölöslegesen.
Nekem nagyjából tetszett egyébként. Volt valami koncepció a gép viselkedésében, a római gyalogság szépen megtalálta a fővonalat és megtámadta, a római lovasság pedig megvívta a maga harcát a makedónnal, közben ügyesen buffolta őket az AI tábornok. Csinált az AI egy megkerülést és egy támadást, volt tartaléka amit megfelelően használt fel. És nem úgy tűnt hogy az AI kapott volna valami extranonszensz harci bonuszt nehezebb fokozaton, lehet látni hogy római gyalogság többször meginog. Az animációk láthatóan jól működtek, az egész eléggé összerakottnak tűnt, nem voltak nagy gázok, mint pl. ETW/NTW esetén. A hangok, animációk pedig kifejezetten jók voltak. -
#1437 az egész videó alatt az volt az érzésem, hogy a különböző fórumokban hallott kritikákat akarnák cáfolni, mert tulajdonképpen csak az ai-t dicsérte:) amikor a lovasság 2 egység támadt akkor amint találkoztak az ellenséggel elvitte a nézetet pedig álldogált ott egy két semmit nem csináló lovas. De az AI generális legalább nem rohant a halálba.
Nekem azért űgy tűnik, hogy ez egy shougun 2 update és több ment reklámra meg a mázra. DE ne legyen igazam:) -
#1436 És meg is kaptad a kulcsot emailen, valamint a játékkönyvtárban is ott van a Rome 2? -
Kurfürst #1435 Én megvettem már steamen. Egy kicsit az is benne volt a készítők milyen extra színvonalas sorozatot raknak már le eddig bő tíz évig, szóval megérdemlik. -
gseldon #1434 ehh, nem ment a link beszúrás
http://www.onlinekeystore.com/Total-War-ROME-II-STEAM.html -
gseldon #1433 Gondolom egy páran gondolkoznak elővételen.
Megnéztem egy csomó oldalt, mert nem mindegy, hogy mégis mennyit költök rá, és itt:
http://www.onlinekeystore.com/Total-War-ROME-II-STEAM.html
most csak 28,95 euró, ami kb. 8900 forintra jön ki. Gondoltam másnak is jól jöhet. Az oldal megbízható teljesen. -
#1432 Az a baj nehéz felmérni a gép képességeit ha ilyen módon játszanak ellene... -
TomStorm #1431 Azt nem érte minek vitte be az erdőbe ha az ellen rohamnál meg kihozta eléjük-.- -
kisokka #1430 A végén mond is valami hasonlót, hogy mennyire nehéz az AI ellen -
McCartman #1429 Elég sután játszik és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
Nyilván így akarja csillogtatni az AI brilliáns megmozdulásait. -
#1428 Ezt a bénát! Beviszi a lovasokat az erdőbe gyalogság ellen, az ő gyalogosait meg berakja védekező állásba azt csókolom. Ha egy kicsit széjjelebb húzta volna és egy kicsit közelebb a két erdő sávhoz a lovasságot meg tartalékban hagyja akkor esetleg lehetett is volna esélye. -
#1427 Ez úgy oldható meg, ha közel vagy az egységhez és fa alatt van, akkor átlátszóvá válhatna az erdő. -
sakkay #1426 Szerintem olyan is lesz. -
#1425 Valóban azok, de majd örülni fogunk ennek mikor átláthatóak lesznek a csaták erdőben is. Ha igazi nagy csumbújt csináltak volna, semmit nem látunk belőlük, pedig eléggé ki van élezve néhány frakció és terület a gerillás erdei harcra. -
sakkay #1424 Fenyőerdő, úgyhogy korrekt a magasság. És az aljnövényzet gyérsége is.
Csak megint szellemi fogyatékos a teszter. Gondolom az esélyegyenlőségi minisztérium... -
#1423 Juj ez mit művelt a katonáival te jó ég.
Igaz kicsit túlerőben voltak a rómaiak, de akkor is ez csúnya volt így. Lassú volt körülményes, nem állította volna le egy pillanatra sem a csatát, hogy egyszerre adjon ki parancsokat és átlássa a dolgokat, ráadásul rosszul használta a fél csapatot.
Viszont a csata tetszett, annak ellenére hogy nem volt túl hosszú. Mondjuk azért sem mert, kevés volt a makedónok 3 hoplita egysége, szal már eleve a sereg összeállítás el volt szúrva.
Az egységkártyánál a hasonló funkciójú egységek eléggé hasonlóan néznek ki, mondjuk azért látható a különbség serintem, annyira nem vészes. Engem sokat nem fog zavarni, de lehetett volna szebb is. -
Nos #1422 Valószínűleg direkt ilyen magasak. Így könnyebben megoldható volt, hogy az erdőben is jól láthatóak legyenek az egységek. Szinte nincs is csak magas lombkorona és aljnövényzet. -
#1421 Na, nekem EZEN a ponton merültek fel kétségeim az egységkártyákat illetőleg. Egészen eddig úgy voltam vele, hogy felőlem csillámpónikkal is jelölhetik őket, a lényeg, hogy úgyis megtanulhatóak, begyakorolhatóak - nem lényeges.
Aaaz viszont már sokkal nagyobb probléma, hogy az egyes hasonló egységek ábrázolása között alig van észrevehető különbség. Vagy, ha van is, én nem látom azonnal a differenciát.
Árra visszatérve, igen. Naiv marhaként ennek plafonon úgy a 75%-ával számoltam eredetileg, mivel úgy tudtam, kábé annyi egy átlag CE. (CE-m egyetlen játékból sincs amúgy; az egyetlen, amire nem sajnálnám, mivel bőven megtérült volna a lejátszott órákkal, az a M&B Warband lett volna, de azt meg ezernyolcszázért vettem dobozosan...) Ez az összeg viszont annyi, hogy még hozzácsapok egy tízest, és vehetek egy jó minőségű gladiust - és nem, ebben semmiféle költői túlzás nincs.
Szóval, ez így nem geil. -
#1420 Megdöbbentő, de egyes játékfejlesztők nagyon béna játékosok. Én csak modder voltam egy csapatban és volt olyan fejlesztő aki totál béna volt, mert inkább csak fejlesztett, mint játszott. Igazság szerint már én is ilyen vagyok, totál elkoptott a repszimes rutinom egy része. -
Warden #1419 Miért van az hogy mindig olyan gyík mutat be stratégiai játékot akinek lövése nincs hozzá? Simán lemészároltatta a fél lovasságát, a gyalogságával nem csinált semmit, az íjjász egységeket meg rosszul használta. -
#1418 Csak nekem tűnik úgy, hogy a fák nagy átlagban túl magasak és nagyok? -
Hunor1 #1417 ÚJ VIDEÓÓÓ !! végre skirmish! Mekedónok vs. Róma
-
#1416 Én ennyi pénzért 3-4 órás valódi videókat várnék a fejlesztésről, teljes soundtrack és hansoló kiadvány, mint a Gothicnál. Ez lenne a minimum, meg mondjuk az első pár DLC ingyen.