Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahogy elnézem, ez kivétel lesz.
(Szegény ati 4850-esem 😞, ez valószínûleg a végét jelenti a pályafutásának.)

Eheh. Nálam is ugyanez a helyzet. 😄
A medve nem játék.
Mondhatni. A NATO-szerepvállalásunkat, valamint a légtér kérdését taglaló FAQ-t is komoly élvezettel olvastam (addig még csak "éreztem", azóta már "értem" nagy vonalakban, mi miért kell, és mi a baj még mindig), s HT-topikban is rendszeresen figyelemmel követem az eszmefuttatásokat; de írni nem szoktam, mert minek tépjem a számat ott, amihez nem értek? Így inkább csak figyelek és tanulok.
Szerencsére a játékokhoz nem nehéz beugatni - játszani mindenki "tud". 😄
ON
Legfõképpen reménykedni, persze. A szép az amúgy, hogy a Medieval II óta nem játszottam Total Warral, így csak remélni merem, hogy nagy sokk nem fog érni az RTWII-vel...
Azonban az RTWII-t megveszem, játszani fogok vele, akár úgy, hogy napi két órát tudok rászánni, akár úgy, hogy havi kettõt, de ezt a megfogalmazást, hogy "nincs rá idõm", nem tudom értelmezni. Lesz rá idõm feltétlenül, a kérdés csak az, hogy hogyan. 😊
Ha más nem, ezzel is úgy járok, mint az RTW-vel, hogy a megjelenése után majd' tíz évvel kezdek bele a harmadik népbe.
Persze félreértés ne essék, kötekedik a rosseb, gondolom, simán csak fogalomhasználati különbség van, csak ez így szemet szúrt, nem csak Balage-nál, Semproniusnál is. "Van idõm" végigvinni a játékot az összes hellenisztikus állammal? Rossz a kérdésfeltevés: Ha tényleg AKARNÁM végigvinni, akkor csinálnék rá idõt - az ember így mûködik. 😊
Vannak prioritások. Igazság szerint élvezetemet lelem a játékban, de a kreatív tevékenységeim gyak. mindig lenyomják õket. A kedvenc szimulátorommal (család) gyak. 4-5 éven nem játszok, inkább csak fejlesztem. Egy rakás eredeti játékot vettem meg (mármint saját mércém szerint), amit még gyak. el sem kezdtem. Talán ez most változni fog.
Úgy terveztem, hogy egy ideig semmi haditechnika, de egy kanadai lapban (Ottawa Citizen) megjelent "elemzés" az F-35-rõl úgy felkúrta az agyam, hoy nem tudtam megállni, hogy ne írjak egy kritikát. Majdnem 40 oldalas lett, de ennek ellenére is leközlik jelen állás szerint.
😊
ON
I met God. She's black
Tudtommal nem idõkeretre veszi az ember a játékot. 😊
amúgy, eddig mindegyik nép nagyon bejön, szóval nehéz lesz választani
I met God. She's black
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Írtam neked erre, hogy a kezdõ 8 népben két hellén állam biztos lesz, ha nem három.
Bocs ha valamit félreértettem nincs harag, jó lenne, ha már kijönne a játék. 😊
Lesz még ezenfelül az induláskor plusz 3 választható nép, melybe biztosan beleesik valamelyik görög városállam, Pontusz vagy a Ptolemaida Egyiptom szóval kapsz még legalább egy hellenisztikus államot.
Nem tudom így mi a problémád, ha pedig van idõd a kor összes hellenisztikus államával végigtolni a játékot irigyellek.
De ha fejlesztõk átlépnek egy határt az már nem tetszik! Kis dlc-el bombáznak majd minket jutányos áron ,biztos lehetsz benne ,hogy támogatom õket,hogy még több legyen!
Pl nekem nagyon bejött a réginél a Barbarian és az Alexander kieg is!Meg lehetne sorolni!
De mint említettem nem szeretném ,hogy ha a játékrovására mennyen! Ennyi!
Ha jól emlékszem, akkor az elõdjében sem csak a rómaiakat lehetett nyúzni, de biztos tévedek 😊
Azért kapjanak már egyesek a fejükhöz öcsém... A programozó és mindenki más aki a projekten dolgozik nem gárisztból csinálja. Ez munka. Azért meg jobb helyeken fizetnek. Ha ez az ára a részletességnek, akkor legyen. Ha nem teszik, akkor keres mást. Ja, hogy nincs... Akkor meg örülj, hogy ez van. Nem kötelezõ megvenni semmit...
Én is remélem, hogy nem nyomják agyon DLC-kel, de már a Shogun 2-nél is ez az irány indult el, szóval nem hiszem, hogy változtatnának rajta, sõt.
Ez van.
Egyébként nem gondolom, hegy ez feltétlenül elrontja a gamet, csak nagyon idegesítõ, ha valami nincs meg az embernek.
Mert ha erre a fajta lehúzásra mennek rá,akkor a játék minõségén is megfog látszódni ,hogy a pénzre mennek! Amit nagyon sajnálnék!
Hol vannak már azok az idõk mikor valódi tartalmak érkeztek a játékokhoz és még kiegészítõnek hívták õket.
Manapság már komplett x+1egydik folytatások is copypaste alapon készülnek.
A görög városállamok feltétlenül, illetve talán még Egyiptom. De a harmadik? Nagyon sajnálnám ugyanakkor, ha a Szeleukid Birodalom nem lenne játszható, embertelenül OP az az állam a megelõzõ részben. Mindegy, valami lovasíjász népséggel is elégedett lennék. 😛 Az elõzõ játékban úgy rémlik, a párthusok játszhatóak voltak.
csak RÓMA! Egyszerûen nagyon imádok mindent ami töri, fõleg ami ókori, de Róma a mindenem.
hihetetlen módon feltudnak csigázni ezekkel a dolgokkal....hihetetlen király játék lesz
I met God. She's black