Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De , hogy válaszoljak is- nem k*rvára nem okoz semmi problémát , csak nagyban emeli a látványt és az élethûséget..évek óta csinálják. Arról nem beszélve , hogy rengeteget loptak a különbözõ móderek ötleteibõl a nagyságos készítõk. Néha kicsit utána is nézhetnél mirõl beszélsz(figyelmedbe ajánlom a készítõk hiv. véleményét az Európa barbarorum módról), és akkor nem írnál baromságot.
Amúgy a cohors válasz volt a nagyobb egységlétszám ellen(és sok más oka is volt de nem megyek bele) de csak a köztársasági idõk vége felé ie. 100 körültõl.
Ezen felül lehet, hogy Rómának megfelelne az adott egységszám, de a többi néppel mi lesz? Akkor mindenki igazodik ehhez? Ha minden népnél a hitelességre gyúrsz, akkor n+1 rendszer lesz...? --> Végtelen hosszú fejlesztés, bug bug hátán, még butább MI, stb...
Valahol azt érzemm, hogy a sok síró ember nem gondolja végig egy igen egyszerûnek tûnõ kérés súlyos következémnyeit. Nem egyedi. Én csak repszimet moddolok, de néha agyfaszt kapok a sok "okos" user idióta kéréseitõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az a manipulus, az 160.. a cohors 480-de minimum 400. Ki az az ökör a ca-nál aki ennyire ragaszkodik ehhez a számhoz 10 ki*aszott éve! Ha valakinek gyenge a gépe, ok., leveszi-de vegyék már figyelembe a történelmi hitelességet!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Tetszenek ezek az újfajta unit cardok!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A medve nem játék.
A lent említett könyvet még nem olvastam, de sajnos nagyon kevés a jó regény a témába..meg film is. A szomorú az, hogy a 60-70 évek történelmi filmjei sokkal reálisabbak mint a mostani filmek( a témában). Ja, és akkor még a harcosok sem kung fu-ztak' 2 kardal a kezükben..eszem megáll komolyan.
Olyan ez, mint a Crusader King 2 elõtt pár oldal a Fischer-Fabian Német cézárok c. könyvébõl, ami nem fikció, sõt ... 😊
A medve nem játék.
Városok tekintetében viszont inkább azt preferálnám(ami könnyebb is progr. szempontból), hogy minden leendõ város alapból meglenne, (mint városkezdemény-falu) és a külsõ tényezõkön(kereskedelem stb.) kívül a játékos ténykedése is hatna a fejlõdésére. Kicsit mint eddig a kisvárosok(empire Napoleon), csak bonyolultabb rendszerben, és külön statisztikával..
így nevezték a Rómaiak(az 1. rendbe tartozók) azokat, akik (történelmileg,õsök tekintetében) jelentéktelen családból származtak, de ennek ellenére bekerültek a szenátusba és magas állami beosztást sikerült elérniük. A köztársaság vége körül számuk egyre nagyobb lett..ebbe a kategóriába tartozik Marius(politikus-hadvezér)
és Cicero (író-politikus) Megfelelõ intelligenciával meg lehetne oldani, hogy berakjanak párat lehetõségként, de azért félnék...fõleg az intelligencia hiányától. Viccet félretéve, ha nem vetik el a sulykot és nagyon sok dolognak kell összeállni ahhoz, hogy megjelenjen egy ilyen karakter az ok. Fõleg a köztársaság vége felé-játék esetében akkor, ha már nagy területe van Rómának és nagy feszültségek vannak a vezetõ családok között, vagy nagy a nyomás katonailag.
Pl. szerintem egy crusader kings II. ilyen szintû megvalósítással szintén nagyon érdekes lenne. Bár nekem így is megfelel majd a rome 2 amirõl szól arra jó lesz. Persze jó lenne egy kicsit mélyebb gazdasági és politikai szimuláció, akár konspirációkkal is de így is sokáig tart míg elkészül.
Egyiptom biztos érdekes lesz de a Római birodalom is tetszik,hát nehéz lesz:/
Az új régió alapítása meg az MI miatt problémás.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én is így gondolom, legyen jó a Rome. Aztán tõlem jöhet egy jó kis W40k játék is.
Így már elhiszed????
Amúgy csinálják meg jól a Rómát , a többi engem nem érdekel.<#alien>#alien>
Akkor ez lehet, akár a Dawn of War 3 is, nem biztos, hogy TW-hez köze van.
Ez azt is jelentheti, hogy egy WH játékod ad ki a SEGA, ami bármi lehet. Vagy azt, hogy egy TW játékot fog bejelenteni a SEGA (ami akár lehet WH-s is). Mert nem ugyan az a szitu.
Pár hete már olvastam a jog megvásárlását.
Sima történelmi TW-t, nem jelentenek be, mert még ki sem jött a Rome 2.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#alien>#alien>