5627
-
Hunor1 #1335 no innen letölthetitek az egész cikket a fotókkal együtt. a 16. oldalon van. (ez az egész gamestar magazin augusztusi számát tartalmazza pdf. ben)
gamestar magazin aug. szám. benne aprológ leírása és eddig ismeretlen képekkel! -
Hunor1 #1334 azért az tetszik hogy az egységek távolról nem tarka barkák hanem jól felismerhetőek. Bizony némelyik M2TW modban annyira variálták a színeket hogy MINDEN egység olyan barnás katyvasz lett és nem láttam a különbséget az ellenfél egységeinél sem. -
Hunor1 #1333 az a "szellem" hajó bizonyára azt jelzi hogy ott fog MAJD partot érni az egyik egység -
bajsz #1332 Igen voltak akkorák,de voltak ember barátibb verziók is belőle!:D
első hajó pedig nem eltűnik hanem ,ha egy hajót a partra akarsz tenni így jelzi :D Hogy hova lehet!
Pajzsok elhelyezése nem volt törvény szerű,de védelem szempontjából ez is dobott a dolgokon! Ill minden katona a saját felszerelésért felelt!Ezért is jobb ha magam mellé rakom! -
#1331 Ekkora ballisták frankón voltak is ekkora méretűek amúgy?
Illetve a második képen balra az első hajó épp eltűnik a tér-idő kontinuumban?
Végül, a római gályákon is kipakolták a pajzsokat a korlátra? -
Hunor1 #1330 ahonnan ezek a képek ki lettek másolva ott van pár leírás/infó.
sorry de nem tudom jól lefordítani mert nem vágom az angolt de bemásolom ide
cikk a prológról -
Hunor1 #1329
-
Hunor1 #1328 -
Hunor1 #1327 hmmm... pedig a total war hungary oldalra így linkeltem be és ott elérhető... -
Hunor1 #1326 -
#1325 A linket nem teljesen másoltad ki... -
Hunor1 #1324 basszus.....:( valaki majd beteszi? -
Hunor1 #1323 [IMG]https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 36/photo/1[/IMG]
[IMG]https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 00/photo/1[/IMG]
[IMG]https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 81/photo/1[/IMG] -
Hunor1 #1322 https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 81/photo/1
https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 00/photo/1
https://twitter.com/Hispanoooo/status/3 ... 36/photo/1
képek a tutorial kampányból!
nem hivatalos, mert a gamestar magyzinból lettek kilopva a képek :) -
Although #1321 Nem a kép alapján írtam. összességében meg a video alapján belegondoltam mit lehet ebből kihozni esetleg. -
#1320 Nem értem. A kép hetekkel ezelőtti, megcsinálták a nyíl kinézet javítását. Ebből mibőle fúdanagymodder következtetést lehet levonni? Eddig is mondták, hogy moddolható lesz... -
MaRee #1319 Mikor jön mán? Nem bírom! -
Although #1318 Ebből a modderek már elég durva anyagot tudnak csinálni. -
bajsz #1317 Na ez is megvolna :D -
#1316 Jól néz ki. -
#1315 Illetve kampány videó, súllyal Karthágón.
-
sakkay #1314 Kampány panoráma kép! -
sakkay #1313 Új vidi itt,és van pár + dolog.
Észrevettétek, hogy az egységeknek van külön healt' pontszámuk is? Ez ha az amire gondolok, igen nagy jelenőséggel bír. Ja és mi lehet az a szám, ami a pénz és a kaja mellett van? Amúgy úgy tűnik tényleg 272-től indul a játék.
-
TomStorm #1312 Nekem alap,hogy Antonius+Ptolemaida dinasztia történetét vigyem tovább a köztársaságért.Római birodalom egyeduralkodója,Egyiptomi támogatással de jó is lesz:) -
#1311 Magam a néhai Rome-ban az utcákba állított militia falanxokkal bekkeltem ki a kezdeti pokoli időszakot, valamint a relatíve olcsó kaszás harci szekerekkel.
Utána viszont tényleg bámit letakarítanak az útból. Páncélozott harci elefántok, katafraktok, silver shield pikások, végül lényegében megkapják a legionáriusok koppintásait is. Így hirtelen nem is tudom, talán egyedül lovasíjászuk nincs, aztán azon kívül minden top-notch, ráadásul a területük még gazdaságilag is korrekt potenciálokkal bír.
Ahogy tapasztaltam, csak az elején bajos tehát, utána diadalmenet. :) -
Kurfürst #1310 A szeleukidákban kb. az az érdekes hogy ilyen katyvasz görög-perzsa haderejük volt, falanxok meg katafraktok, harci elefántok. szóval elvileg tök jó lenne, kicsit olyan mint a német római császársággal lenni a medievalban. Elvileg marha erősek, gyakorlatilag mindenki őket üti középen, szóval állandó tűzoltás van. -
sempronius18 #1309 Milliószor leírták már, hogy a 12 nép kezdéskor lesz elérhető, a többi valószínűleg DLC lesz.
Nem tudom mit nem lehet ezen még mindig megérteni.
Egyébként lesz majd 100 frakció MacCartman térképen a címérével együtt láthatod mindet. -
sempronius18 #1308 Kezdéskor látszólag bazi nagy birodalmuk van.
A nagy kiterjedés pedig Vér Istvánka hobbijátékos számára biztosan vonzóvá teszi őket.
Esetleg a hardcore játékosok számára is vonzó lehetőség lehet, hogy megváltoztatva a történelem menetét egyben tartsák a Szeleukida birodalmat.
Szóval több szempontból is úgy érezheti az ember majd, hogy rájuk megéri kifizetni a DLC árát.
Sokkal inkább, mint mondjuk a Treverusok gall törzsére, akik valószínűleg 99%-ban egyezni fognak a kezdéskor elérhető Arvenusokkal és folytathatnám a példákat.
Na ez volt az érvelésem. :) -
#1307 Jól látom, hogy 12 frakcióval lehet játszani és snitt? Mintha azt mondták volna, hogy rengeteg játszható nemzet lesz. -
#1306 Nekem egyfromán nem vonzó egyik sem. Mitől olyan különlegesek a szelekuidák? Semmit sem tudok róluk... -
Nos #1305 Ja, az egyik legkézenfekvőbb választás lenne.
Második népet már nehezebben tippelnék, de szerintem a szarmaták, vagy a szkíták.
Aztán lehet, hogy valami teljesen jelentéktelen népet csinálnak meg legközelebb, vagy még egy görög városállamot.
-
sempronius18 #1304 Semmi baj nincs vele.
Csak írtam, hogyha hűek akarnak lenni a történelemhez akkor a klienseknek gyorsan el kell pártolniuk majd a birodalomtól.
Egyébként a Szeleukida birodalom szerintem szándékosan lett kihagyva, hogy legyen majd nagyágyú a DLC-k között.
Vonzóbbak a mezei user számára, mint egy mezei kelta, vagy ibér törzs. -
Nos #1303 Én sem értem, mi a baj vele??? -
Nos #1302 Hát igen, a Szeleukida Birodalom története a szétesés története :)
Jó lenne játszani velük. -
sempronius18 #1301 Na majd meglátjuk.
Az biztos, hogy a Szeleukida Birodalmat az összes kliense 3 körön belül otthagyja/hátba támadja a csába. -
TomDantes #1300 Szerintem mint a Napoleon-ban a protektorátus rendszer -
sempronius18 #1299 A kliens rendszerre kíváncsi leszek, hogy a játékban, hogy fog megvalósulni. -
bajsz #1298 Lesznek itt népek :D :D Elég babán fest a térkép :D! -
McCartman #1297 -
sakkay #1296 Bár a mondat szerkezet nem az igazi-de nem is az a lényeg!