Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nem lenne egy nagy dolog a szövetségesek csapatösszevonása. Ha a saját kis csapatait képes az AI összevonni, akkor ez szinte ugyan az. Crusader Kings-be érdekes mód mûködik, hogy a szövetségesek mindig egyesítik a seregeiket, keresik egymás csapatait.

Molnibalage
A diplomácia szinte az összes eddig megjelent játékba csak dísz volt. Az MI simán felrúg bármit, semmit sem tart be, nem segít. stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igen hiába lépnek elõrébb a külalakkal ,ha a belsõ dolgok nincsenek változtatva!
Diplomácia pedig fontos volt a történelemben is ,hadsereg másodrangú!

Pluskast
Az ellátmány rendszer nem lenne rossz, bár ezt szerintem nem fogják megvalósítani (sajnos). Amit én szeretnék, hogy végre rendesen megcsináljanak az a diplomácia része. Borzasztó, hogy az elsõ rész - mármint a shogun 1 óta - óta gyakorlatilag semmi elõrelépés nincs ez ügyben. Illetve maga az egész játék lehetne egy kicsit komplexebb (lásd pl: Europa Barbarorum mod).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Molnibalage
Engem nem is a videók érdekelnek. Inkább az, hogy mi változik a modellezésben és hogy. Pl. a folyami hajózás tipikusan az, ami hiányzik és örülök, hogy lesz. A másik reális dolog az lenne, hogy a haderõ függjön az édesvíz forrástól, de számtalan más logiszikai probléma is moddelezhetõ lenne. Persze a mai primitív játékok szintjén ezt max. modban látja majd az ember.

(A Skyrim HC modok mutatják, hogy milyen extrém dolgokat valósítanak meg a modderek.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PrasCo
Az egyik hazai forgalmazónál 1500 a Rome Total War antológia (RTW, RTW:BI, RTW:A), azt hiszem, vásárlós lesz.
Lemondták az EuroGamer találkozót!

Pluskast
Miért ne lenne? A játék jövõre jön ki, majd addig kiadnak számtalan gameplay videót.

Most akkor nem is lesz rendes gameplay movie?
Azt hittel lesz - mint anno Shogun 2-nél - egy 8-10perces vidi, ahol a tényleges irányítást és harcot prezentálják.

zorrobomber
Steamen is 1 euro. A pakkok megérõsek, magában viszont csak a Rome.

Pluskast
Sõt van ahol a Rome 1-et 1 euróért áruljak!

Tikal
Steam-en total war hetvege van, 34euroert rome, medieval 2, empire, napoleon, a két shogun 2 kiegeszito plusz a total war battles. Megérõs.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

semmi gond 😄 100x megtudnám nézni 😄

zorrobomber
bocs, ha volt már (jó szándék vezérelt)

Ezt már láttam,de kint vannak az Expo-n és semmit nem mutattak! Mai napra voltak kiírva!

zorrobomber

fasza ,nem lesz bemutató!

Sehol nincsenek kiírva már! Arra a buzik nem válaszolnak ,hogy most mi van!

aha

Prince23
Karthágói csata?

Lassítva kielemezgettem magamnak a dolgokat ,de az,hogy becsapódásnál ,eldobnak mindent ami náluk van , fal rombolása már most tetszik 😄
Ahogy csókát ledobja a falról azon beszartam 😄😄😄
😄😄

szabii98
hol kell megrendelni??😄
amúgy, nagyon jó a trailer, kíváncsi lettem 😛

I met God. She's black

Sejtettem készülnek valamivel 27.re😄

Ezt a csatát fogják bemutatni a kiállításon 😄 Alig várom 😄

Ígérgetni mindent lehet , hogy mit valósítanak meg belõle az már más tészta.
Molnibalage
Én nem ezt látom. Az egyik korai lista olyan volt, hogy lementem hídba. És ez késõbb csak jobb lesz + modok.

1 órás bemutatójuk lesz,ill külön standjuk lesz!

Nem hiszem ,hogy nem készültek semmi érdemlegessel !

27.e nincs messze majd kiderül 😄

Prince23
VGA-n biztos várható belõle egy 10 perc ingame footage

Akkor nagyon pipa leszek!
Mert ,az hogy a viselkedésük látszani fog rajtuk hát,nem azt szoktam figyelni ki milyen arcot vág!

Kíváncsi vagyok az EuroGamer Expo után ,vagy alatta milyen infokat mondanak meg!
Bár egy kis bemutató videónak is örülnék😄

re
Jó is lenne.
De attól tartok az új motorra meg a grafikai fícsõrökre sokkal nagyobb figyelmet szánnak majd mint a játélmenetbeli fejlesztésnek.
Arra viszont kíváncsi leszek ,hogy minden nép ,a harcmodor terén mennyire lesz egyedi!

Pl ugye Romaiak pajzsos ,közelharcban, sorokban harcolnak,a Gallok pedig barbár módon tömegével 😄😄😄

Sõt a Falanxra leszek a legjobban kíváncsi ,hogy a lándzsákon fenn akadnak e az emberek 😄😄😄

mennyi kérdés van bennem és áhhh messze van még 2013!

😄😄😄😄😄😄😄

link

"Please add this to the Rome victory video" <#nevetes1>
😄 bizony 😄

világvége után?
2013 😄

Van már valami info a megjelenésrõl?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Molnibalage
Az ilyen képes a "V HQ" felbontást képviselik. Ne zoomlj, de állítsd mindent minimumra és 3-4 éves konfigon is el fog menni.

Igazatok van nem a grafika a lényeg nem is azért mondtam hogy gépet kell fejleszteni hanem mert ha tényleg ilyen lesz a grafika akkor a mostani gépemen ebbõl diavetítés lesz...

Nem csak a csatákra gondoltam,hanem átvezetõ videó mindenrõl,ilyen pár perces montázs videó! Mindenbõl egy kicsit megmutatni!

Most jelen helyzetben ennek is örülnék 😄

Molnibalage
Abban max. a csatát mutatják meg. A hírek alapján nem a csaták hozzák majd az igazi újdonságot...

Én már csak egy jó kis 3-4 perces gameplay videóra vágyom 😄 😄

Óráról órára bõvülõ nNaprakész új infók a totalwar.hu facebook csoportjában.
https://www.facebook.com/totalwar.hu
na új képek 😄

Egyre facább ez a játék,bár ezek is még csak képek!
Retusálni ebben is bõven lehet,de remélem ilyen lesz a játék is! 😄

szabii98
+amúgy sem a graf a lényeg, szvsz nekem a napoleon , de már a medieval 2 grafja is tökéletes volt.igaz az empireben meg napoleonban sok a bug

I met God. She's black

grebber
Ezért nem is értem akkor miért ilyenre pazarolják az erõforrást (mert gondolom nem két perc így kidolgozni az egységeket)

Úgy mondjuk tolnám vele 3D-s nézetbe ha TPS-be lehetne a "hadvezérünket" irányítani és úgy zúzni vele!

Next PC upgrade: 2022

Pluskast
Én sem. Pláne nagy sereg esetén totál értelmetlen mert nem úgy játszol, hogy tökig bezoomolsz. Azon kívül, hogy szép, gyakorlati haszna nem igazán hiszem, hogy lesz.

Molnibalage
Én sem. Az, hogy ilyen részletes, az pusztán LOD kérdés. 2004-ban közeli zoomon mondjuk nem volt csúnyább az RTW mint mondjuk a Gothc 2. Ez a közeli olyan, hogy egy alsó-felsõ kategóriás TPS hentben elmegy.

grebber
Lehet ez engem minõsít, de én soha egy total warban sem toltam +D-s nézetbe a harcokat!Szóval én nem fejlesztek emiatt gépet.

Next PC upgrade: 2022