5627
-
ratgab #1615 Hajrá, csak jöjjön minél több nép! -
McCartman #1614 Ugyanekkor jön a fizetős Nomád törzsek culture pack 3 további néppel, szkíták, massagetae ill. roxolani. -
Kurfürst #1613 Mai hír hogy a Szeleukidák _ingyenes_ októberi DLC lesz.
Asszem a DLC-kel illetve a Szeleukidákkal kapcsolatos parázs viták is nyugvópontra kerülnek ezzel. :)
-
Kurfürst #1612 Rómán kívül lesznek más frakciók is ahol lesz polgárháború, de úgy tudom nem mindegyikben... Parthia, Kártágó esetleg a görög utódállamok tűnnek sanszosnak illetve ezeknél emlkészem, hogy említették a lehetőségét. -
#1611 Basszus, most ugrik be, hogy valami polgárháború modellezésről is volt szó. Ez csak Rómán belül, vagy miden frakciónál szóba jöhet? -
#1610 Három család lesz (A Julia, Junia és a Claudia), de ezek relatív erőviszonyai már együtt a Róma frakción belül lesznek modellezve valamiféleképpen. Ennek a videónak a legelején látható ez. (Ha belepörgetsz, akkor pl. másfél percnél) -
#1609 Hülye kérdés, de akkor ebben már csak egy Róma lesz? Tehát nem három család, mint az RTW-ben volt? -
#1608 szerintem az volt a baj, hogy belelógott a haja a szemébe... -
McCartman #1607 Egy ideje én is átpörgetem már a gameplay videókat, stb. . Majd ha kijön megnézem magam úgy vagyok már vele. -
Hunor1 #1606 höööjj, inkább játszott volna az AI ellen a srác....még a vanilla AI is jobban játszik mint ez a kis csaj. ő másban jó inkáb.... :)) -
sakkay #1605 Oho! Úgy tűnik te választhatod meg a vezér testőrségét. Érdekes. -
McCartman #1604 -
#1603 Igen ugyan ez a problémám nekem is és fel is tettem a tw fórumon a kérdést. Amúgy itt a kép. -
#1602 Azért nem értem, mert elvileg 4 féle ilyen kép van technikai fához. A 4 különböző fő kulturáé (róma, hellén, keleti, barbár). Van egy kép nem is olyna régen adták ki, ott lehet látni. Most vagy makedónoknak is római vlamiért, vagy esetleg bug, de lehet hogy csak összeollóztak oda valami képet. -
#1601 Egyébként nem vagyok az a nyáladzó-türelmetlenkedő fajta, de eltöntöttem, hogy több ilyen, töményen dobott képköteget nem lapozok át, inkább várok a s*ggemen szeptemberig. :D -
Nos #1600 Szerintem kultúrkörönként más lesz, de ők egy kulturkör. -
#1599 Itt is kis video van minden agent megmozduláshoz? -
#1598 Egész izgalmas. Viszont ami egy kicsit elszomorít. A srác a makedónokkal van. Viszont a technikai fejlesztések a győzelmi event-ek képei a rómaiakat mutatják. Tudom, hogy ez apró dolog és az is lehet, hogy részlet kérdés, de ha már nem a rómaiakkal vagyok akkor nem lehetne, hogy valami görög, hellén képek villanjanak fel? Vagy ez kultúrkörönként változni fog? Kicsit fura lenne ha gallként a laktanyafejlesztésnél római légiósok képeit mutogatnák. -
Hunor1 #1597
meg még egy csomó más a kampányból :) -
Hunor1 #1596 no srácok itt egy jó kis informatív anyag a Jack Lustedtől aki leírja egy macedőnokkal kezdett kampányát!! rengeteg képpel!! no erről már lehet dumcsizni, nem a katona évekről... :)
mecedón kampány élmények
-
#1595 -
sakkay #1594 Valószínű. Látványosan kihagyták a játszhatók közül.. -
Kurfürst #1593 A Shogunban is benne voltak a DLCs "népek" az alap verzióban is, csak nem voltak annyira kidolgozva. A DLCvel meg kaptak pár egyéni egységet, részletesebb épületeket stb.
Kb jelenleg a szeleukidák az egyetlen nagyon nép ami nem teljes értékű, biztos lez belőle DLC, valszeg az elsők között, de valami generációs egységgel igy is benne lesznek ok is. -
sakkay #1592 Ja tudom..de hát a trend akkor is ez lett. -
Hunor1 #1591 tessék, lehet szemezgetni. pár infó és válasz Lustedtől:
What kind of multi-core support will there be in Rome II?
There is improved usage of multiple cores across all areas of the game.
How will missile units be balanced now that shields have returned to the game?
Missile units have been balanced so each type has a role (archers, javelins and slingers)
Archers have a fast fire rate, good range and damage, but little of their damage is armour piercing so they struggle against the more armoured units.
Javelins are short range, but very high damage so can hurt anyone.
Slingers have the longest range and a lot of ammo. Their weakness is low damage, but they will do something against everyone.
For Rome II the morale penalty for being under missile fire has also been increased to make that a more important factor in battles and also to help make sure missile units are always useful on the battlefield.
Will the AI expand and form large nations on the campaign map?
This was true for Shogun 2 and is true for Rome II as well.
What is the largest warship in the game?
The Egyptian Eight with 2 fighting towers.
How great will the unit variety be in Rome II? There was a noticeable drop from Rome I to Shogun 2, will this be repeated?
The unit variety depends on the time period we are covering. Shogun 2, depicting a civil war between many clans from a single nation, had a small number of units because the factions involved fought in the same way.
Rome II, covering a much larger area geographically and a diverse time period features a lot of units, over 700 in total. They will differ visually and in their stats.
Will Massilia be a Greek or Celtic faction?
It is a Greek faction, with some low level Celtic units in its roster.
What siege engines are available when attacking a settlement?
Rams, gallerys, ladders and siege towers.
We saw flaming balls of fire being used in the Teutoberg forest video, are they available in the actual game and what other kinds of deployables are there?
Yes, and there are also barricades, spike traps, stakes, caltrops and more.
How big are the battle maps?
2km x 2km. -
Smokk #1590 Udv!
Vki rendelt mar ezektol?:
http://game5ive.com/en/coming-soon/539-total-war-rome-ii-the-greek-states-culture-pack-uncut-steam.html?a_aid=aks&a_cid=3d922f36
Megtudna vki erositeni benne h nem 1 kamu oldal ez?
...ugyanis ezert az arert meg egesz elfogadhato lenne -
wednes #1589 Pont, hogy sokan veszik meg. Rájöttek, hogy ez sokkal jövedelmezőbb, nemhogy kiegeket árulni, hanem egység, packokat is.
Én is meg szoktam venni, igaz 75%-os leárazásnál, mikor pár száz Ft-ért már beszerezhető. -
#1588 OFF
A DCS-t inkább ne is említsd. Még egy akkora lehúzós bandát. 10+ év után sem sikerült játszhatóvá varázsolni a Lomac-DCS szériát a szememben. Anno azt ígérték, hogy nyílt lesz, toolokat adnak ki és 9 havonta új gép a Ka-50 után. Ja persze... Aztán a DCS - FC széria egy ideig nem is ment együtt, az új gépekből sehol semmi és akkora bughalom az egész, hogy néha a patchelés és bugpatch gyakorlatilag játszhatatlanná teszi az egészet. LOD kezelése egy vicc, stb.
Egy örök ígéret, semmi több. Kár érte. Közben a usert meg n+1-szer húzták már le.
ON -
sakkay #1587 Na igen, bár ha megnézed a nyugati fizukat, hülye lenne.2-3 euró mondjuk pár gombóc fagyi. -
MaRee #1586 Aztán meg csodálkoznak, hogy minden warezol. -
sakkay #1585 Azt hiszem ez a jövő...már amúgy a szimulátoroknál is. Lásd :DCS, ROF, és talán az új il2 BOS. -
sakkay #1584 Igen, csak szerintem már a nyakukon volt a Róma, nem nagyon érte volna meg anyagilag..itt viszont a 5-ben bent van a bukás rész is+ugye Bizánc felemelkedése'. -
MaRee #1583 Ennek viszont nem örülök, ezerszer kelljen majd fizetgetni minden apróságért. -
wednes #1582 Kíváncsi vagyok behozzák -e ismét a hanyatlás korszakát, népvándorlásét.
Abból kiindulva, hogy Shogunnál is már kieget választottak (nem ismét a mongolost), lehet kimarad a barbár invázió. -
sakkay #1581 Biztos , hogy alapból lehet játszani a dlc-népekkel is. Ez nem olyan Róma központú mint az első rész. Amúgy szerintem a dlc kívül, ez lesz az első rész hosszú idők óta, aminek komoly kiegei lesznek. Nem csak az eddigi szarok pl.peninsula stb. Gondolok itt külön csak a a városállamok harcaira görögöknél elképesztő potenciál van benne. Legalább 4-5 olyan szakasza van az ókornak, amit simán érdemes lenne nekik jobban kibontani. -
sakkay #1580 Rengeteg lehetőség van, bár én a steamon kívül egyiket sem merem használni. -
sakkay #1579 Ja ez neked szólt. -
sakkay #1578 Hát király ez elég primitív hozzászólásra sikeredett. Igyekezzél még egy kicsit, hátha... -
#1577 Igy olvasva a hozzászólásod gondolom az alacsony IQ miatt voltál alkalmatlan... -
ratgab #1576 Véleményem szerint számos frakció jön majd DLC formában, úgyhogy akinek mind kell majd azoknak ki kell nyitni a pénztárcát.
Második kérdésre szintén csak tippelnék. Mai trendnek megfelelően csúnya lenne ha valamiért fizetsz (például 4 görög frakció) és utána nem tudod azonnal használni. Ergó szerintem az alap 9 bármelyikével lehet majd elsőre is játékot kezdeni. Ez már nem az a Rome lesz, mint az első rész, hogy a rómaiak a legfontosabb frakció. Tévedés jogát természetesen fenntartom.