6309
banner
  • TokraFan
    Egyetértek!
    Ha meglátok még egy ilyen szart ahol fát kell vágnom, hogy abból ajtót meg falat csináljak, akkor felakasztom magam. A képzelőerő teljes hiányában szenved a fejlesztők 95%-ka. Az MMO lövölde baromságokról nem is beszélve...
  • TokraFan
    "Amíg a CDP "kihívni" akar meg rajozni addig a többiek pénzt keresnek ugyanis ez erről szól."

Nem CSAK erről szól! Legalább is, vannak még emberek, akik a nyilvánvaló célként kitűzött üzleti sikert, minőséggel párosítva képzelik el. A CDP ilyen cég, ilyen tulajdonosokkal. Az EA tulajdonosai meg szimplán maffiózók, akiket a pénzen és mondjuk gyerekek kifosztásán kívül kb. semmi más nem érdekel. Persze nem is hasonlítható össze a két cég, mivel az EA kiadó, öltönyös buzikkal és managerekkel az élen, akiknek tök mindegy, hogy játékprogramot vagy műanyag kiskacsát értékesítenek, a lényeg kizárólag a profitszerzés, mely cél elérésének érdekében nagyjából bármire képesek. Itt két világ találkozik és úgy tűnik, te ez utóbbit kedveled. Egészségede...De fogadd már el, hogy mások kicsit felnőttebb módon gondolkodva, az értéket is teremtők táborához tartozó fejlesztőket támogassák.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.08.29. 02:09:28
  • molnibalage83
    A W3-ra a helyes válaszos állítás egész egyszerűen nem igaz.

Én olyan RPG-t még nem láttam, ahol a harcrendszer és craft ne csak díszitő körítés lett volna. A W3 sem lett kivétel. Mintha két eltérő banda csinálta volna (minőségileg) a sztorit, a voice acting-et és a grafikát (jó) és egy másik az item és craft rendszert a harcrendszerrel (indifferens és hulladék).
  • Although
    Még mindig le vagyok ragadva Tyrranynél. Sokszor. Régimódi és mégis új. minden skill és minden attribnak van összefüggés hálója ha rámész megmutatja mi mivel függ össze részletes leírással. Tudom a sok akciójátékos hülye gyereknek ez sem elég.
    A világ meg. A questek, a non lineáris játékmenet ahol a döntéseid tényleg 100 felé visznek. És mondom az obsidian B csapata csinálta és mégis. Karakterek zseniálisak, a mellékquestek a felépített "érzékelés" rendszer ahogy egyre rafináltabb rejtek helyeket fedezel fel. A millióféleképpen felépíthető csapat. A fő karakter fejlesztés a leadership részt is beiktatva. Fő sztori megismételhetetlen és annyira de annyira nem felel meg az elvárásoknak. Stb. Stb.

Nem várok ilyet ettől mert ma ez nem trendi. Kár ebbe az irányba elmenni, Peturz. Nem ez az eladható. Meg a POE. A Cd ráérzett mi az ami eladható és elvárás. Nem lesz "bonyolult" már a W3 sem az nagyon nem az. Már ha néhány normális fejtörő lesz benne mint a W2-be volt és komolyan az agyam eldobtam tőlük. Nyoma nem volt a w3-ba már. Mint a végjáték mellékpályáján belebotlasz. Lesz jó sztori, jó karakterek fényévekkel jobbak mint amit a mai Beth vagy Bio tud. Lesz tökéletesen megalkotott világ. Ahol nem minden ajtó lesz nyitható de bővíthető ajtóról ajtóra. Élni fog. Éltetni fogják őket el lesz ájulva mindenki leszámítva az itt is látható legvadabb realitás szimulátort váró akció játékosokat. Egyszerűen azért mert jó lesz. Nem lesz Tyranny nem lesz PoE, PoE2 még talán, főleg nem, DAO sem. De sokkal jobb lesz mint a konkurencia ma tud.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 23:16:03
  • Tikal #400
    :D
  • Sith
    Biztos lenne egy két szent őrült aki megszerezné a "minden lakásban jártam" achi-t de a nagy többség beszaladna az első házba, aztán esetleg a gameplay közben random 1-1 lakás.
    Ahogy fent írták marha nehéz lenne megtölteni tartalommal ezeket. Nyilván lehet x színű kanapét meg mitutdom én mit gyártani de magához a játékhoz nem sok mindent adna hozzá.
    Igazából nem az a lényeg hogy olyan legyen mint a valóság hanem hogy elhidd. nyilván kb az összes fantasy játékban hülyeség hogy 3 perc lovaglásra vannak a falvak egymástól, de gyanítom hogy ott sem sem tenne sok mindent az élményhez még 50km2 erdő.
    pld a GTA-k jó példák erre 5. ben egymástól x km re bepakoltak mindent ami los angelsben és a környékén van, persze ha logikusan végig gondolod akkor hülyeség, hogy csak 1 pálya udvar van, vagy 2 metró megálló, de az élménynek ez pont elég.
  • darkSectorxxx #398
    "- nem is sorolom mert a felét nem is értenétek..."

Ne légy bunkó pls a többiekkel! Köszike! <3
  • hapi
    amit majd kapunk:
    - FOV 55-60-ra optimalizálva a render
    - Célzás rásegítés, hogy pistike a viccboxjával tudjon headshotolni
    - Az ellenség majd jó lassan reagál, hogy pistike a viccboxjával tudjon headshotolni
    - Ui az fasza lessz, az ultrawide monitoromon egyszerre már legalább három skill látszani fog a többiért scrollozzak majd, mert hát pistike...
    - nem is sorolom mert a felét nem is értenétek...
  • hapi
    ja tehát fából vaskarika
  • lammaer
    Kontrolleres FPS?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 21:32:52
  • nordan
    Lirik csatornáján most mondták,hogy állítólag már kész van csak polish-ing van...ősszel kijöhet
  • hapi
    De hát ez KURVA kontrollerre van fejlesztve első sorban. FPS ami kontrollerre van fejlesztve elsősorban, és itt vége is van sztem.
  • Evoluti0N
    Engem jobban zavart a baromira alacsony FOV a kocsiban. Persze úgy, h third personban is lehet vezetni, már nem olyan nagy gond, de ha már van first person vezetés, akkor legyen használható az is rendesen.
  • Borg
    GTA4 szintjén? A GTA4-ben volt az eddigi legjobb autós fizika, ideért az 5-öt is.
    A sleeping dogs, meg a watch dogs 1-2-vel egyetemben a vicc kategória.
  • Palinko
    Sleeping Dogs nem is volt annyira szörnyű még, kicsit GTA 4 vagy korábbi szintjén voltak az autós dolgok de azért elviselhető. Nekem viszont a Watch Dogs 1 ugrott be ami szörnyűbb :D Na de attól már talán most jobb a Cyberpunkba és még javítanak is rajta majd biztos vagyok benne most kb csak összefércelték hogy működjön valahogy a demoban.
  • Tikal #389
    Nem volt rossz ez a gameplay, jó játék lesz ez, az nem kérdés...habár az a rövidke autós üldözés/lövöldözés nagyon béna volt, Sleeping Dog nulla fizikás autokázása ugrott be... remélem javítják.
  • lwb
    Ha van isten ebből soha nem fognak mmo-t vagy valami multi szart csinálni. A CDPR elég világosan elmondta: ők single player rpg-t akarnak csinálni és semmi mást.

Dunát lehet rekeszteni az mmo shooterekkel, battle royale meg survival szarokkal. Miközben ezt leírom, legalább kettő új ilyen szar jelenik meg a steam store-ban. Nem kell még egy.
  • Palinko
    Pedig nem zárom ki hogy lesz benne multi, de ha nem másolják le a gta online dolgait kb olyan multi lesz majd mint a mass effectben, arra a játékra sem a multi miatt emlékeznek meg kétlem hogy bárki játszaná még most is a multit :D
  • Evoluti0N
    Neeem. Nem kell minden játéknak multinak vagy MMO-nak lennie.
  • nordan
    mégha 100 óra is az kb 1-2 hónap a legkevesebbet ráérőnek is és pukk,nincs tovább, személy szerint multit vártam volna afféle MMO-t végtelen lehetőséggel
  • Evoluti0N
    Mit értesz az alatt, h " hamar ki lesz lőve"? Witcher 3-ban is csak az alapjátékban volt 100+ óra tartalom kiegészítők nélkül.
  • wedge31
    Én ugy látom, hogy csak akkor van értelme benyitni valahová ha ott vár is valami érdekesség legyen az npc, küldetés, fejtörö, stb.
    Százezerszer benyitni valahova 10 kreditért vagy egy energia italért értelmetlen számomra de ez gondolom egyéni preferencia.
  • nordan
    azért én azt mondanám,hogy multi nélkül hamar kilesz lőve a játék bármennyire is nyálcsorgató most
  • Palinko
    Pont ez az, hogy ésszerű tartalommal feltölteni már nem tudnák, nagyon unalmas lenne egy idő után az a sok lakás, még ha 30-40 variációt is csinálnának azért feltűnne. Pláne hogy szemét lootoláson kívül nem sok értelme lenne. Azt viszont tényleg lehetne hogy pl minden felhőkarcoló tetejére el lehessen jutni egy kis bámészkodás céljából, meg legyen 2-3 ahol alacsonyabb szintről is kinézhetünk, de pl ilyen volt már sok játékban általában mesterlövészes küldiknél, akkor be lehetett menni bizonyos lakásba és az ablakon kellett kilőni. Már ha csak lesz benne ilyen küldi és szép lesz a város abból az ablakból az is hatalmasat dob az élményen nem kell a lehetetlent elvárni, mert ha megkapnánk ezt a millió lakás bejárható dolgot csak a fika áradatot kapná hogy milyen egyhangú meg miért nem lehet több dolgot csinálni.
  • PiszkosFred
    Nyilvan nem tisztem eldonteni, hogy mire forditsanak es mit a fejlesztok - plusz le is szarom magasrol - viszont az teny, hogy en orulnek neki. Ha egyedul kepviselem ezt, akkor tevedtem. :)

Csak felreertesek elkerulese vegett, nem kivanom, hogy realistan abrazoljanak egy megapoliszt tobb szazezer lakassal, hanem azt szeretnem, ha latok egy ajtot, akkor az NE egy textura legyen, hanem ki lehessen nyitni es feltaruljon mogotte valami. Meg mielott belemennenk az irrealis dolgokba.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.28. 19:20:16
  • jarlaxxe
    Szerintem tévedsz, ki a fenének volna kedve több ezer vagy talán százezer? lakást végignézni, mert egy night city méretü városban legalább ennnyi volna, plusz üzletek, raktárak, stb.

Egyrészt rengeteg idö bejárni az összeset és igen egy adott lakótömben valszeg több száz ugyan olyan kérót találnál, másrészt ez egy észszerütlen elvárás egy fejlesztö csapattól. hogy ilyen értelmetlen dologra forditsannak rengeteg energiát mikor a gémerek kb 1% járná be az összes lakást, szvsz
  • PiszkosFred
    Szerintem tobben, mint saccolod. Lehet persze, hogy tevedek, de reszemrol biztos vagyok benne, hogy a legtobb nagyvarosban jatszodo jatekban a legtobb jatekos elgondolkozott mar azon, hogy de jo lenne, ha az a bejarati ajto vezetne valahova, nem csak textura lenne. Legyen az Fallout, Witcher, Division, Mass Effect, vagy barmelyik random jatek/mmo, ahol jeleneg van, hogy csak disz, egy interakcio nelkuli objektum egy-ket epulet.

Az biztos, hogy en orommel kutatnam at osszes szembe jovo ingatlant, mert hajtana a kivancsisag (es teszem is ezt a legtobb jatekban, ahol ez lehetseges, legyen az varos, urallomas, barmi). Oke, ugyanaz az egy kaptafara keszulo, loot/sztori/erdekesseg nelkuli belso ter eseteben nyilvan hagyom/nam a picsaba az egeszet. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.28. 18:53:15
  • Sith
    Csak halkan kérdezem meg azon kívül hogy bele ölnek egy csomo energiát hogy procgen legyen 10 000 lakás amibe be lehet menni, ez a játékmenetben mennyire számítana? Persze jó, meg feature, és a játékosok hány százaléka járná be?
  • Kurfürst
    Hát a t***m tudja mire értette, gondolom nem fog mindenütt hurkákban hullámozni a tömeg (ahogy mellesleg egy valódi városban sem), de a gameplay videóban azért elég sokat kolbászoltak mindenféle töltögetés nélkül, kocsival is (ami inkább poénnak meg átvezetésnek van, de ezzel semmi bajom). A W3-ban meg már eleve tudta az engine hogy fél órát lovagolsz és bemész tetszés szerint a házakba, külön elmondták hogy nincsen töltögetés, szóval akkor tényleg mi a búbánatról beszélünk hogy 500 métert lehet menni..?

Mellesleg engem hidegen hagy. Nyilván a tömeg nagy része kb. agyatlan AI aki annyit tud hogy le és föl sétál random az utcán. Sőt volt ilyen már néhány Hitmanben is (csak nem egy egész városban, hanem egy szűk pályán). De kit érdekel? Az egész nyilván nem egy város szimulátor, hanem egy történetmesélés, egy illúzió, ahol a bejárható területnek meg a tömegnek pont annyi a szerepe, hogy ne rántson ki az élményből egy-egy töltőképernyő, vagy illúzióromboló tök üres utca, ha már egy brutál túlnépesedett megapoliszt választottunk helyszínnek.

Az se nagyon érdekel ha a játékmechanika nem lesz különösebben nagy szám (amúgy amit eddig láttam az nem rossz, sokkal fluidabnak tűnik egy csomó dolog mint pl. a Deus Ex) - itt az egészben úgyis történetmesélés, hihető karakterek, a világ lesz az érdekes. Sajnos szerintem nagyon sokaknak nincsen már fogalmuk arról, milyen is egy jó RPG, vagy egy nagyon feelinges játék, mert a nagy elődöktől lopkodó fantáziátlan iparosmunkák és kőprimitív MMO-k lepték el a piacot...
  • Evoluti0N
    Ilyent közeljövőben nem fogsz látni. Egy olyan játék nincs, amiben van egy hatalmas város és minden épülete bejárható.
  • wedge31
    A szabadságból még semmi se derült ki, föleg mert itt vertikálisan is lehet majd böven kolbászolni nem csak horizontálisan ezért ezzel a kritikával még várjunk egy kicsit, itt egy misszió került bemutatásra nem volt városnézés.
  • Mr_no_NaMe
    Jó én csak azt mondom, hogy élőben még nem találkoztam olyan emberrel akinek tetszett volna a w3. Ennyi. Az egész ismerősi köröm utálja, pedig eléggé különbözik az ízlésünk. Nem fogom leírni, hogy mi nem tetszik benne, mert nem ez a téma, én csak azt mondtam, hogy ahhoz ne viszonyítsunk, részemről a w3 témát lezártam.

Én csak azt írtam hogy kritikusan állok hozzá a gameplay videóhoz, mert igazából nem derült ki belőle semmi. Nem derült ki, hogy a zsúfolt utcán meddig lehet elmenni, milyen épületekbe lehet felmenni, és van-e akkora szabadság, hogy TEGYÜK FEL, felmennék az egyik épületbe, bemennék egy random szobába, és kinéznék a 4.ről arra a forgatagra, ahol az imént sétáltam. Ezt nevezném szabadságnak, de amit a videóban láttam az kicsit színpadias volt.
  • j0nNyKa
    khm
  • PetruZ
    Szépen, hangulatosan néz ki, meg minden (a borzasztó konzolos irányítást leszámítva), de ezzel is ugyanaz a fő bajom, mint a legtöbb CDPR (és BioWare) játékkal: nagyon jól látszik, hogy a dialógusokban csak egy optimálisan helyes válasz van. Persze választhatsz bármit, de minden más irány csapda, zsákutca, vagy komoly (quest / XP / előrehaladás / történetszál) veszteség, a multi-történetszövés (pl. lopakodás? távhackelés?) itt is csak egy ügyes illúzió(nak tűnik).
  • Shiwo
    gondolom a többségünk leginkább még idén szeretne vele játszani.. de reálisabb a 2019..

mondjuk "stílusosabb" lenne, ha 2 év múlva jelenne meg, ha már a Cyberpunk 2020 nevű szerepjáték alapjain készült.. csak hát az meg qrva messze van és kevesen vannak, akik szívesen várnának addig.. (:
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2018.08.28. 16:18:37
  • Palinko
    Remélem még 2 évig nem, bár már végigjátszható a főszál még finomíthatnak a sztorin, meg sok mellékszálat belepakolhatnak a 2 év alatt, rengeteg minden finomulhat, inkább szánják rá az időt csak legyen jó.
  • nordan
    mikor jelenik meg?
  • molnibalage83
    Lehet, hogy neked nem tetszett, de a felhasználók kb. 95%-nak kurvára.
    Szóval, ha kérhetlek ne tekintsd magad viszonyítási alapnak. Főleg úgy, hogy nem írtad le, hogy mik a problémáid, erős túlzással csak ideböfögted, hogy szar...
  • molnibalage83
    Ő az 500 métert nem a CB gameplay-re értette?
  • Sith
    Oké neked nem tetszett… nekem lejött szerintem a többieknek is. Nem hiszem hogy mi meg tudunk győzni téged , ahogy valszeg te se minket innetől szerintem értelmetlen ez a "vita"