6314
-
#329 Továbbra sem kéne összehasonlítani a CDP-t és a többi studiot.
Hülyeség ,marhaság, faszság..
CDP szökőévente ad ki 1 game-et ez idő alatta többi szarrá fikázott cég akár 15-20+ AAA címet...
Nos ha a CDP-cske is ennyit fejleszteni nem lenne idejük ilyesmire. A CDP-cske szökő évente ad el egy játékából x milliót addig a többiek többszörösét.
De ajnározzátok csak őket ezek ebből élnek
-
Although #328 Pont olyan lett mint vártam. Ebben komoly lové van. Ne várd Deus Ex1-et. Nem pár százezres példányba akarják eladni. Látszik megnézték a Bio játékait Bethet már régóta figyelik. Ezzel a játékkal elmennek a csúcsra. Amit ebből a műfajból amit akció rpgnek neveznek ki lehet hozni. olyan játék lesz amit rpg-vel sosem játszott akciójátékos is élvezni tud.
Anno a W3 előtt, ami már szintén akció és ügyesség inkább, mint rpg, Mateusz elmondta, minden változik, de a sztori és a karakterek lesz a központ mindig. El kell dönteni teljes áron veszed meg vagy akcióba. Ha még jönne pár Tyranny szerű játék. Nem kérdés ez nálam akciós keretben vásárolandó. De legalább vétel szemben a szar Bio játékokkal. Remélem leülnek majd ez elé és megnézik, hogy kell játékot készíteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 07:08:49 -
#327 Eddig az volt a fő kritika, hogy túl világos meg napos. Most már az se jó, ha sötét van? Nyilván a törvénykívüli banda rejtekhelye nem egy üvegfelhőkarcolóban lesz, hanem egy lepusztult épületben, de az is nyilvánvaló, hogy pl. a sok megavállalat székhelye meg nyilván szebb épületekben lesz.
A részemről teljesen pozitív az első benyomás. Az egyetlen kritikám, ami van, hogy nem tudom mennyi lesz benne az rpg elem. Az valahogy nem tetszett, hogy olyan dolgokat próbálnak rpg -elemként előadni, hogy pl. másként oldunk meg egy küldetést. Ez teljesen oké, de engem inkább az érdekelt, hogy a képességek milyen szinten befolyásolják a játékot. Láttam rövid ideig a hackinget meg az engineeringet, de pl. a social skilleket egyelőre nem. Abban biztos vagyok, ha a cyber fejlesztéseket leszámítva a lövöldözés nem skill alapú lesz, hanem a játékos ügyességén múlik majd, mint pl. a deus exben (ellentétben a vampire bloodlines-szal pl.). Ebben azért még várok némi infot, mert egyelőre inkább Deus Ex Mankind Divided, mint Deus Ex 1. -
#326 Egy küldetést láttunk a több százból. Ami nem volt még kész bármikor feldobhatják ezt a pályarészt ha nagyon ez lesz a visszajelzés, de kétlem hogy ez lenne. Pláne ha lopakodás is lesz a válaszható játékmódok között és úgy néz ki igen csak lesz akkor nem véletlen a pálya design. -
#325 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy elmondom konkrétan mi a baj ezzel.
Kint nagyon szép a kocsis dolog, hogy mehetsz a városba.
Csak ugye maga az akció része épületekbe szorítva sötét igényességet mindenféle tekintetben nélkülöző kartondobozokba folyik, kicsit olyan érzés, mintha az autós része kint egy full másik minőség lenne.
Egy rész egy másik játékból...
Az meg amikor bent mászkálhatsz, lőhetsz, az semmit nem jelent, nagy 0... sötét egyszerű fém épületekbe, könzerves dobozokban....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:27:29 -
#324 Szubjektív vélemény....
De igazad van, a tökletes gémer, minden neki nem tetsző játékkal játszik.
Csak én vagyok válogatós.
Akkora nagy bánzáj volt ez a játék körül, hogy nem ezt vártam.
Nem tudom ebbe mi a nagy szám, amit egy másik játék ne tudna manapság. A grafika is éppenhogy elég. -
TokraFan #323 Évtizedek óta várok egy ilyen játékot! Instant GET! Soha nem rendelek elő semmit, de ezzel kivételt teszek... -
#322 Ez nem is olyan vészes. Mire kijön kb ez lesz a középszint. :D -
#321 CD Projekt megint odatette magát. Ennyire részletesen kidolgozott tartalmat, ekkora világot, ilyen hangulatbombát, ekkora tartalomtengert a Witcher 3 óta nem láttam. Ez már az alfa demó alapján is köröket ver 10 másik AAA játékra. Ebben a játékban minden benne van, amiért beleszerettem a videojátékokba.
Dátumot, most!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.27. 21:25:43 -
#320 Ez is durva de mire kijön lesz benne egy rakás RTX effekt is, persze ha valaki nem maxon futtatja majd akkor nem lesz gond. -
#319 Közben kijött milyen konfingon futott a demó:
CPU: Intel i7-8700K
Motherboard: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming
RAM: G. Skill Ripjaws, V 2x16GB, 300MHz, CL15
GPU: GeForce GTX 1080Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
PSU: Corsair SF600 600W -
#318 Nincs ezzel semmi baj én csak egyet sajnálok mi a fenéért gamepaddal demóznak egy fps-t? tök gagyi a mozgás, tudom , hogy aki konzolon játszik annak ez a természetes de azért mégse kéne. -
Evoluti0N #317 Darknak vendettája van a CDPR ellen, mióta a Witcher 3 nem tetszett nekik. Azóta ott rúg beléjük, ahol csak tud. -
#316 Nekem nagyon bejött és igazából csak ez számit. -
#315 Azért ebböl a 48percböl is lejött, hogy ez sokkal több lesz mint egy deus ex. -
#314 Mekkora egy unalmas középszerű hulladék... :D Megérte várni egy Rage 3-at. :D -
#313 Mondjuk nekem is végig olyan érzésem volt, de azért egyedi is a Cyberpunk, meg nehéz elszakadni a zsánertől. Szóval nem is várom hogy egy korábbi sci-fi játék se ugorjon be belőle, ez kb olyan mintha középkori játékra azt mondanánk hogy na ebben is várak, lovak meg kardok. Szerintem szép munkát végeztek. -
#312 Új Deus Ex fasza... -
Borg #311 Oda van írva, 2077 -
#310 Már csak egy release date hiányzik nekem. -
#309 Tetszett amit láttam, egyedül az autók fizikája ami nagyon sántának nézett ki de azon még bőven javíthatnak szerintem, művészileg szépen ki volt dolgozva mechanikák működtek, hangok jók. -
#308 -
#307 Ha olyan lesz a játék is mint ez a demó a cdpr történelmet fog írni az rpg játékok terén, 0day vétel lesz. -
Borg #306 Csak a baromi irritáló kontrolleres irányításért kár... az egész olyan kvarcjátékos gagyiságnak tűnt miatta a videóban.
Meg remélem nem azzal akarják elérni a futurisztikus látszatot, hogy folyamatosan ilyen sötét lesz a játékban... -
#305 Gyorsan elrepül az a cirka két év... -
#304 Basszus, ez annyira jó, hogy így még nehezebb lesz kivárni a megjelenést. -
#303 segg és csöcsök, neon fény. nice -
#302 48 perces gameplay...áll a cerka rendesen. -
#301 Tévedtem ez mégis egy nagy szám... -
#300 Juhéééé... -
#299 3 perc és kiderül -
#298 eddig annyit vettek ki, legalábbis dél körül, hogy egy png fájl kódjával kezdődött. Azóta ha máshogy nem is, kézzel lehet beí§ta valaki :D -
#297 Azért durva, hogy 140k ember vár itt valamire ami lehet, hogy nem is lesz egy nagy szám. -
#296 Kizárt, valami Cyberpunk 2077-es anyag lesz, már 99°%-on állunk... -
#295 kártyajátékot -
#294 Valamit streamelni fognak.
Jó lenne ha demót... -
Daermon #293 Külömbség az E3 és a GC demó közt -
#292 Már végigjtászható állapotban van a Cyberpunk 2077 -
#291 Pár új screenshot -
#290 OK, no para. Nem akarom elspoilerkedni a sorozat végét, de érdemes végignézned, nincs elcseszve a vége sem. Kerek egész a sztori és szerintem szívesen meg fogod utána nézni mégegyszer. Én eddig kétszer mentem végig az egészen, ami azért ritka egy sorozatnál nálam.