banner
  • Although
    Még mindig le vagyok ragadva Tyrranynél. Sokszor. Régimódi és mégis új. minden skill és minden attribnak van összefüggés hálója ha rámész megmutatja mi mivel függ össze részletes leírással. Tudom a sok akciójátékos hülye gyereknek ez sem elég.
    A világ meg. A questek, a non lineáris játékmenet ahol a döntéseid tényleg 100 felé visznek. És mondom az obsidian B csapata csinálta és mégis. Karakterek zseniálisak, a mellékquestek a felépített "érzékelés" rendszer ahogy egyre rafináltabb rejtek helyeket fedezel fel. A millióféleképpen felépíthető csapat. A fő karakter fejlesztés a leadership részt is beiktatva. Fő sztori megismételhetetlen és annyira de annyira nem felel meg az elvárásoknak. Stb. Stb.

Nem várok ilyet ettől mert ma ez nem trendi. Kár ebbe az irányba elmenni, Peturz. Nem ez az eladható. Meg a POE. A Cd ráérzett mi az ami eladható és elvárás. Nem lesz "bonyolult" már a W3 sem az nagyon nem az. Már ha néhány normális fejtörő lesz benne mint a W2-be volt és komolyan az agyam eldobtam tőlük. Nyoma nem volt a w3-ba már. Mint a végjáték mellékpályáján belebotlasz. Lesz jó sztori, jó karakterek fényévekkel jobbak mint amit a mai Beth vagy Bio tud. Lesz tökéletesen megalkotott világ. Ahol nem minden ajtó lesz nyitható de bővíthető ajtóról ajtóra. Élni fog. Éltetni fogják őket el lesz ájulva mindenki leszámítva az itt is látható legvadabb realitás szimulátort váró akció játékosokat. Egyszerűen azért mert jó lesz. Nem lesz Tyranny nem lesz PoE, PoE2 még talán, főleg nem, DAO sem. De sokkal jobb lesz mint a konkurencia ma tud.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 23:16:03