6314
-
#529 John Wicknek még implant se kell, anélkül is golyó és szúrás álló. -
#528 2020 Április 16...hát az még messze van de legalább van. -
nordan #527 magyar felirat included.........wow -
caps lock #526 -
#525 -
#524 Április 16, 2020. Wow -
#523 A gyűjtői változat lenne?
-
csgj #522 Hát, az még nem derült ki sehol. Majd talán ma este tudunk biztosabbat. -
#521 Elvileg 2020 elején jön:
-
#520 Hoppá. -
#519 dátum 2020 07 07 XD
renélem hamar jelenik meg -
Daermon #518 Szerintem bejelentik, hogy 2020 a megjelenés, gameplayt kapunk. És talán a másik AAA projektet is leleplezik. -
Quintall #517 GK-n írják, találgatós interjú alapján, hogy talán E3-on kapunk dátumot netalántán, esetleg talán. -
#516 Nincs kétségem a játék színvonalát illetően, ellenben a mikor kérdéses...de amíg tényleg érdemi okokkal rendelik alá az előbbinek az utóbbit, addig maximálisan bízom bennük. :) -
Although #515 Pont ez volt ami tényleg feltűnt. Jól csinálják. Elszakadnak, mégse. Az a hang te :) Összeköt. Mi meg reméljük még jobb lesz volt mint a Witcher sorozat. -
#514 "CD Project RED's first deviation from the Witcher universe" - Előadva Geralt hangján, annyira eltértek tőle... :DD -
Although #513 Ebben a beállt mezőnyben Rockstar, EA, Beth, stb. Ahol senki nem mer nagyot álmodni már, jól bevált sablonok mentén mozog.
Ez a banda ezzel hatalmasat robbanthat. Ha tényleg olyan lesz mint sejtem. -
Although #512 Múlt-jelen-jövő -
#511 Itt nincs halasztás, egyszerüen még nincs bejelentve mikor adják ki, azért ez más kategória, szvsz. -
#510 Kiadhatnák őszre, de ha mégis 2020 tavasz lesz belőle az sem hatalmas probléma, lehet kicsit halasztani a Ryzen 3000 konfig építését. Annyit pedig csak nem halasztanak hogy még a 2020-as E3-on is ott legyen...az már-már Duke Nukem Forever kategória lenne. :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.03.07. 19:16:17 -
#509 Szerintem a címében a megjelenési dátum :) -
#508 2020 lesz ebből.
Az olyan cool lenne. :) -
#507 E3-ra viszik, az előtt tuti nem jön, azt meg kétlem, hogy év végén adnák ki... a Cyberpunk 2020 szerepjátékra épül a dolog, hülyék lennének kiadni 2019 év végén.. akkor már csiszolgatják még pár hónapot, és stílusosan 2020 a megjelenés..
szvsz ha még idén jön, akkor Augusztus - Szeptember amire tippelek, utána már csak jövőre.. -
#506 Nohát, arról még csak nem is hallottam, hogy készül. Kösz a tippet, ideje utánanéznem :) -
csgj #505 Én imádom a cyberpunkot, és kevés a minőségi videojáték, film vagy akár könyv ebben a popkultúrában. Legalábbis manapság. És mivel ez ráadásul még szerepjáték is, duplán nagy a hype. Na meg a 48 perces gameplay-t is többször megnéztem, és még mindig nem találtam benne semmi kifogásolhatót. Oké, ez most akciójáték is valamennyire, de nekem kimondottan tetszik ez a felpörgetett játékmenet. (Bár szerettem volna többet látni a szerepjátékos elemekből.)
Amúgy egy apró félelmem még van a megjelenési idővel kapcsolatban: Nekem nincs jó PC-m, PS4 Prón játszom, és bár a jelenlegi konzolgenerációra jelentették be a fejlesztők; ha jövőre jelenik meg, az már simán lehet PS5. Márpedig a konzolváltással én még várni akarok, mert az első kiadásokkal általában gond szokott lenni, és 1-2 évre rá jön a ráncfelvarrás. :D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2019.03.01. 10:13:37 -
#504 Nálam a fura az, hogy nem. Hiába volt életem egyik legjobb gammájra a Witcher III. A Wasteland 3-ra leszek nagyon kíváncsi és az elvileg idén jön. -
Daermon #503 Én meglepődnék, ha idén jönne. Szerintem jövő nyár-ősz az esélyes. -
csgj #502 Azért az év vége még talán belefér. November, december simán lehetséges, ha az E3-on megadják a megjelenési dátumot. Tudom, jobb, ha csiszolnak rajta, a "késői" megjelenés sosem baj, de sajnos régen nem érzett hype dübörög bennem miatta. :D Nem is rémlik, mikor vártam utoljára ennyire egy videojátékot. Felnőtt ember létemre meglepően nagy a várakozás. :D -
#501 Persze, hogy ott lesz. Idén viszont ez már nem gyün... -
#500 Cyberpunk 2077 - Ott lesz az idei E3-on is -
TokraFan #499 Nem is kell! -
#498 Nem multi-fos ez, hogy kelljen. -
Daermon #497 Semmi fajta béta teszt lehetőséget nem kapunk (szerintem ez nem gond) -
#496 nem feltétlen, én nem szeretem a Steam-et, leginkább csak ingyenes játékaim vannak rajta behúzva, amit vettem, azt mind a gog-on
persze ezzel lehet a 100-ba pont nem esnék bele csak mondjuk a 100 000 -be :D -
#495 Hat, ezen meglepodtem, oszinten. Meg mertem volna kockaztatni azt, hogy ennel trivialisabb dolog jelenleg nincs a piacon. De ezek szerint megsem, sorry, tevedtem, a cikk hianypotlonak tekintheto. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.11. 09:16:36 -
TokraFan #494 Azzal nincs is gondja senkinek, ha ott IS, kiadják. A Metro új részével is az exkluzivitás volt a probléma. -
#493 Egyébként ha gog ha nem gog simán kiadhatják epic storeba is a steam mellett.. Mivel kisebb a sarc ott is minden egyes eladás a steames bevétele felett lenne.. Az más kérdés hogy 100 emberből 100 steamen venné majd :) -
#492 Nekem eddig fogalmam sem volt, hogy a CDPR-é a GoG. Akkor gondolom ezért volt annyira olcsó rajta. -
TokraFan #491 Egyetértenék, de mgésem, mert az emberek -vagy gyerekek-, jelentős részének az ilyen cikkek nélkül fogalma nem lenne arról, hogy ki üzemelteti valójában a GOG-ot, vagy a Steam-et, vagy az Epyc-et. Ebből viszont megtudja, és akkor már számára is világos lesz, miért volt hülyeség az eredeti felvetés. -
Daermon #490 Hát mivel napjainkban ez a legfontosabb, hogy Steam vagy Epic Store only, így persze, hogy fontos.
Mondjuk én dobozosan veszem majd, mivel magyar feliratos, amit meg GoG-ba kell majd aktiválni :)