6338
-
Ahogy többiek mondták... Lehet Gwent a kivétel. :) -
Meg fogsz lepödni. -
Daermon #231 Witcherek is alapból magyarok. Épp, hogy az lenne fura, ha ez nem jönne magyarul. -
FartingSquirrel #230 Kösz! :)
Mondjuk meglepődnék, ha tényleg lenne benne. A Gwentben sincs, és nem tudom, miért kivételeznének a magyarral, hiszen ezen kívül szinte az összes nagyobb nyelv, sokkal nagyobb közönséggel (na jó, leszámítva a cseht). -
Csak bejelentkezve lehet megnyitni őket, azért, de inkább itt vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.16. 02:36:43 -
FartingSquirrel #228 Milyen kép? Az a kettő kis szar? Nekem nem nagyítja ki. :/ -
Daermon #227 CDP, úgyhogy én eleve számítok magyar feliratra. De, ugye amíg valami nem hivatalos... -
Az nagyon jó lenne.
-
Daermon #225 HA valódia a kép, akkor a Witcher 3hoz hasonlóan a Cyberpunk is magyar felirattal jön -
TokraFan #224 Szuper, ez az én játékom! -
Daermon #223 5 NPC/frakcióról infó -
-
Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077 -
silverchain #220 Én egy Mass effect tps nézetet vártam, azzal tökéletesen kiegyeznék. -
Ja, a Bethesda játékokban szörnyü a tps nézet, én nem is használtam soha. -
Az új Deus Exben nincs tps nézet, csak akkor vált tps-re, amikor dialógus van vagy fedezékbe vonulsz, de te nem tudsz tps-re váltani. A CP-ben is tps lesz, ha beszélsz vagy ha járművel mész és még ki tudja mi mindenkor. Pl. ha vannak kill animációk.
A skyrim (és részben a fallout is) pont arra példa, hogy miért NEM szabad béna tps nézetet beletenni egy amúgy teljesen jó first person játékba. Az evil within meg a gta nem érdekel, mert nem rpg-k. -
silverchain #217 Skyrim, Fallout, Gta5, Evilwithin2. Olyanokat hoztok fel példának, amikben van tps nézet, szóval ezek nem jó példák. És az új Deus Ex-ekben is van augmentáció és tps nézet, úgyhogy ez csak mellébeszélés volt Péter részéről.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.06.13. 18:23:08 -
FartingSquirrel #216 Na igen. Az, hogy még egy nézetet beletegyenek, nem csak annyiból fog állni, hogy a délutáni meetingen kézfeltétellel eldöntik, hogy akkor most beadják a derekukat a rajongóknak, vagy sem. Lehet, hogy sokan követelőznek a fórumokon, csak talán azt nem fogják fel, hogy nem annyi az egész, hogy hátrébb csúsztatják a kamerát. Bár én megbízom a CDP-ben, hogy csak akkor engednek a követeléseknek, ha teljesen biztosak a dolgukban, azért kicsit félek attól, hogy ez majd a minőség rovására megy.
Bár én még mindig nem értem, hogy mit kell ezen ennyit háborogni. :D -
Meg ilyesmi mint pl a fedezék rendszer... nem is lehet olyan bukkanó mentesen megoldani -
Amit sokan nehezen képzelnek el — aki nem fejlesztett még — hogyha minőségire akarják mindkét nézőpontot és nem csak láthatóan pluszba ráaggatottra (mint pl említett TPS játékoknál az FP mód), akkor az bizony elég sok extra munka, pénz lehet a fejlesztőktől.
A projektnél már így is felmerültek problémák, hogy túl ambiciózus, valószínűleg voltak költségcsökkentések, hogy valaha megjelenhessen, az hogy egy nézőpontra korlátozzák, lehet ennek volt az áldozata. -
Daermon #213 Igazából normálisan folyik a diszkurzus eddig, pedig 1600 komment van már lassan a topicban :D Nem nagyon van kimondott fikázódás. A szavazás meg egyértelműen TP párti. Sőt, ott is meg kommentben is meglepően sokan panaszkodnak a Motion Sickness miatt.
Majd meglátjuk, én is nagy TP párti vagyok, így egy választható megoldással elégedett lennék teljesen.
CDP fórum -
FoV-ot gondolom próbáltad magasabbra állítani (ahol lehet), asztalnál, monitoros használatnál sokaknak ~100 körül válik kényelmessé, míg legtöbb játékban inkább 60-70 körül van. -
nem feltétlenül, én pölö FPS nézetben hajlamos vagyok szédülni 5-10 perc játék után..
de tán majd hamar kijön valami TPS mod hozzá (: vagy ha sokan hőbörögnek, eleve ők teszik bele a megjelenésig..
az, hogy alapvetően FPS, nem idegen a stílustól, lásd Skyrim és elődeinek esete.. -
Mivel rendesek, van esély hogy opcionálisra fogják rakni. De legalábbis megvitatják majd ezt házon belül, hogy mi legyen. Remélem azért emiatt nem kezdenek sarat dobálni a fejlesztőkre, mert az nem lenne fair. Hozni fogja minimum a W3 szintet, ebben már most biztos vagyok.
Én többségében olyan játékokkal játszottam amik tps nézetesek és talán ezért is szeretném ezt is ebben. Fene tudja. Próbáltam a gta 5-öt is fps nézettel, de nekem nem tetszett. Az Evil Within 2-őt is megnéztem így, de ott is inkább visszaváltottam tps-re.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.06.13. 15:51:39 -
IGN interjúben felmerült, biztos nem a teljes sztori, de az is biztos, hogy jó oka van, valszeg a harcrendszerrel lehet kapcsolatos. -
Daermon #208 Mindenestre kiváncsi leszek, hogy a CDP mit fog reagálni. Mert szerintem 1-2 nap és mondanak valamit. -
Óriási lenne ha összefutnánk cirivel valami sötét sikátorban...
-
Daermon #206 Pontbezek miatt lehet :D -
Daermon #205 Hát ezzel mellé lőttél :D -
Jól múködik az rpg-nél a fps nézet / TES, Fallout, Deus Ex frencsájz / nem értem a riadalom okát ez most nem olyan mintha valami újat talált volna ki cdp... -
Ha már bili szerintem le se kéne szarniuk a sok barbizost mert senkinek se legyen kétsége hogy most azok a kétes nemi identitású emberkék rinyálnak akiknek az a játék csúcsa, hogy öltöztetik a karit ami lehetöleg nönemü legyen mert ugy legalább játék közbem bámulhatnak egy pixel nöi segget mivel a való világban ugy is csak a jobbkezükkel élnek nemi életet.
-
mike01010101 #202 Nem hiszem hogy tudnának annyit fizetni, hogy konzolon játsszak. Akkor inkább nem játszok, bár így egy 30 éves hobbit veszitek el lassan. Belsőnézet, on-line játékok, csak multiplayer, ez már nem az én világom. Én witcher 3 szintű és jellegű játékokat szeretnénk sokat :) -
silverchain #201 Hát, szegény cd project-esek most magukra rántották a bilit. A nagy titkolózás most kicsit visszaütött. Miért nem lehet bent mindkét fajta nézet, aztán a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. -
Nekem semmi bajom ha csak FPS nézet lesz, ráadásul pont azt írtam, hogy a kinézet másodlagos. Tessék elolvasni rendesen amit leírtam :) -
Daermon #199 Az FPS-t a nézetre írják, nem a játékmenetre. -
Elmondták, hogy pl beszélgetések közben TPS-ből látod a karaktered. Nyilván látszik rajta minden ruha és egyéb kozmetika ilyenkor. Bár ez engem egyáltalán nem érdekel.
Tényleg ezek számítanak egy rpg-ben? Nem a sztori, a karakterek, a setting, a c&c, a mechanika? -
Miért írja mindenki, hogy FPS lesz? Nem FPS lesz, hanem first person rpg. Azért ne csináljunk úgy, mintha CoD vagy Battlefield készülne. A Deus Ex, a Bloodlines mind FP nézetű rpg-k voltak és teljesen rendben is voltak. És akkor a TES szériáról nem is beszéltünk még.
Engem a nézőpont teljesen hidegen hagy. -
Evoluti0N #196 Akkor itt az ideje PS4-et venni.
-
Azért azzal vitatkoznék, hogy a karakteredre felszerelt cuccok így értelmét vesztenék. Azok elsődleges célja, hogy a képességeidet javítsák. A kinézet másodlagos. De, hozzáteszem, hogy fontos hangulati elem. Végül is a játék nem most fog kijönni. Hátha meghatja a készítőket a nagy számú felháborodás a TPS nézet hiánya miatt és meggondolják magukat. Egyébként magam sem értem, hogy egy jól működő és bevált dolgot miért kell kivenni. -
gta tps fps lehetőséggel nem ugyan az