6314
banner
  • Malakai
    IGN interjúben felmerült, biztos nem a teljes sztori, de az is biztos, hogy jó oka van, valszeg a harcrendszerrel lehet kapcsolatos.
  • Daermon
    Mindenestre kiváncsi leszek, hogy a CDP mit fog reagálni. Mert szerintem 1-2 nap és mondanak valamit.
  • wedge31

Óriási lenne ha összefutnánk cirivel valami sötét sikátorban...
  • Daermon
    Pontbezek miatt lehet :D
  • Daermon
    Hát ezzel mellé lőttél :D
  • wedge31
    Jól múködik az rpg-nél a fps nézet / TES, Fallout, Deus Ex frencsájz / nem értem a riadalom okát ez most nem olyan mintha valami újat talált volna ki cdp...
  • jarlaxxe
    Ha már bili szerintem le se kéne szarniuk a sok barbizost mert senkinek se legyen kétsége hogy most azok a kétes nemi identitású emberkék rinyálnak akiknek az a játék csúcsa, hogy öltöztetik a karit ami lehetöleg nönemü legyen mert ugy legalább játék közbem bámulhatnak egy pixel nöi segget mivel a való világban ugy is csak a jobbkezükkel élnek nemi életet.
  • mike01010101
    Nem hiszem hogy tudnának annyit fizetni, hogy konzolon játsszak. Akkor inkább nem játszok, bár így egy 30 éves hobbit veszitek el lassan. Belsőnézet, on-line játékok, csak multiplayer, ez már nem az én világom. Én witcher 3 szintű és jellegű játékokat szeretnénk sokat :)
  • silverchain
    Hát, szegény cd project-esek most magukra rántották a bilit. A nagy titkolózás most kicsit visszaütött. Miért nem lehet bent mindkét fajta nézet, aztán a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad.
  • Pluskast
    Nekem semmi bajom ha csak FPS nézet lesz, ráadásul pont azt írtam, hogy a kinézet másodlagos. Tessék elolvasni rendesen amit leírtam :)
  • Daermon
    Az FPS-t a nézetre írják, nem a játékmenetre.
  • lwb
    Elmondták, hogy pl beszélgetések közben TPS-ből látod a karaktered. Nyilván látszik rajta minden ruha és egyéb kozmetika ilyenkor. Bár ez engem egyáltalán nem érdekel.
    Tényleg ezek számítanak egy rpg-ben? Nem a sztori, a karakterek, a setting, a c&c, a mechanika?
  • lwb
    Miért írja mindenki, hogy FPS lesz? Nem FPS lesz, hanem first person rpg. Azért ne csináljunk úgy, mintha CoD vagy Battlefield készülne. A Deus Ex, a Bloodlines mind FP nézetű rpg-k voltak és teljesen rendben is voltak. És akkor a TES szériáról nem is beszéltünk még.

Engem a nézőpont teljesen hidegen hagy.
  • Evoluti0N
    Akkor itt az ideje PS4-et venni.
  • Pluskast
    Azért azzal vitatkoznék, hogy a karakteredre felszerelt cuccok így értelmét vesztenék. Azok elsődleges célja, hogy a képességeidet javítsák. A kinézet másodlagos. De, hozzáteszem, hogy fontos hangulati elem. Végül is a játék nem most fog kijönni. Hátha meghatja a készítőket a nagy számú felháborodás a TPS nézet hiánya miatt és meggondolják magukat. Egyébként magam sem értem, hogy egy jól működő és bevált dolgot miért kell kivenni.
  • drop
    gta tps fps lehetőséggel nem ugyan az
  • mike01010101
    Azzal, hogy kiderült ez egy FPS lesz, az is kiderült, hogy ez sajnos nem az én játékom. Megint ott vagyok ahol talán már egy évtizede mindig, várom a következő fallout és assassin creed játékot. Ami ezek mellett érdekelne az mind konzol excusive, Red Dead2, Ghost of Tshusima, Days gone, Last of us 2, ilyesmik. Csak a Steam-en évi 6-7.000 játék jelenik meg, összesen gondolom olyan 8-9.000 mindenfelé világszerte és évente egy max. két játékkal tudok igazán jól játszani. Nem hiszem hogy bennem van a hiba.
  • Palinko
    GTA-nál is jól működött a váltás
  • Xsillione #191
    Abszolút, ha nem láthatod a pisztolyt a kezedben, akkor már nem is lehet vele lőni, és a karba épített deck is azért fontos, hogy az rgb burkolatott nézzük, nem pedig mert fel tudod vele törni a közeli atmet.
  • Daermon
    Mivel a nézet alapvetően határozza meg a játékmenetet, így bizony fontos. Azza, hogy FPS nézet lesz elvesz egy jó adagot a hangulatból, cserében sokat nem ad.
    A CDP fórumán már jó kövér topic van emiatt. A szavazáson messze vezet a TPS nézet. De igazából ugye a megoldás az lenne, ha választható lenne.
    Mert így nagyjából értelmét is vesztette, hogy karaktert generálsz, meg felszerelheted mindenféle cuccal.
  • jarlaxxe
    Gyanitom, hogy az fps nézet csak azokat zavarja akik játék közben szeretik nézni a saját seggüket...

Szép lett a topik...
  • Malakai
    Bizonyos cselekedetekkor, pl beszélgetések közben egyébként kívülről fogod látni a karaktered.
  • Xsillione #187
    Mivel az egyszerűség kedvéért még nem volt olyan tps játék, ahol nem minden esetben jobb lett volna az fps nézet, így remélem véletlen sem térnek át arra. A tps nézett alkalmatlan mindenre. Ha a karakteredet akarod nézni, arra ott van az inventory meg a tükör és més egyéb megoldások (akár az ideiglenes külsőp nézett pont a karaktered bámulására), bár magam inkább a többi karaktert kívánom nézni.
  • Zegi Norbi HUN
    Hogy őszinte legyek, én TPS-t vártam :D Ez persze nem változat azon, hogy már első nap megveszem, de picit aggaszt. A Mss Effect szériák is tele vannak lövöldözéssel, mégis megvannak FPS nézet nélkül :)
    A lényeg, hogy remélem tesznek bele választási lehetőséget vagy már megjelenéskor vagy esetleg utána.
  • wedge31
    Nekem is bejön az fps nézet ha löni kell az a legjobb.
  • FartingSquirrel
    Én egyszerűen nem értem ezt az "ááh, fps, akkor kihagyom" hozzáállást. Csak azért érdekelte eddig ezeket az embereket, mert azt hitték, TPS lesz??? Wtf? Ez az egyetlen pozitívuma a játéknak? :D
  • Zegi Norbi HUN
    Én is így látom. Szinte könyörög a TPS nézetért ez a játék. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha választhatóvá tennék :)

Nekem az is furcsa, hogy itt alapból nem konvertálja fel az ellenfeleket, miközben a Witcher 3-ba később beletették mert egy szint után nagyon könnyű volt még nehéz fokozaton is.

Nyilván bízok bennük, csak ezek a dolgok aggasztanak kicsit :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.06.13. 10:57:01
  • wedge31
    Még több infó.
  • caps lock
    Nincs értelme a karaktergenerálásnak ha nem láthatjuk hogy néz ki. Egy cyberpunk környezetben az extravagáns ruhák, kütyük, mesterséges végtagok, stb is sokat hozzáadnak a hangulathoz. Szeretem öltöztetni a karakteremet. Felőlem lehet FPS, a járművek vezetése és a lövöldözés is élvezetesebb így, de csak úgy a városban kószálva jó lenne ha átválthatnánk külsőbe.
  • Daermon
    FPS? :/ Hát akkor még meggondolom.
    Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.06.13. 06:09:25
  • lwb
    Ezek az infok nekem azt sejtetik, hogy a játék sokkal készebb állapotban van, mint gondoltuk. Ez jó hír.
  • jarlaxxe
    " nem olyan gyors, mint a Doomban vagy a Borderlandsben, de gyorsabb mint a Fallout 4-ben "- na erre kiváncsi leszek.
  • Evoluti0N
    Infók:

FPS módban játszod a játékot, viszont átvezetők és dialógusok közben átvált third personba

Inkább RPG FPS elemekkel, mint FPS RPG elemekkel

Többfajta fejlődési rendszer (perkek, sklillek)

A főszereplő neve V

A főszereplő lehet nő vagy férfi. Mindkettő full voice actinggel

Karaktergenerálás (kinézet, előtörténet, stb.)

Nem választasz a játék elején kasztot

Teljes nappal-éjszaka váltakozás (sokan panaszkodtak, h a trailerben túl sokat van világos Cyberpunk játékhoz képest, hát ezért)

A küldetésrendszer hasonló lesz, mint a Witcher 3-ban

A választásoknak komoly következményei vannak, ezzel is megerősítve, h elsősorban RPG-ről van szó

Lőfegyveres és közelharc

Fegyverek: 3 ág - Power Weapons, Tech Weapons, Smart Weapons

Hajtható járművek (autók, motorok, talán repülő autók is)

Night Cityt San Francisco és Los Angeles inspirálta

6 különböző városrész. Mindegyik egyedi

Witcher 3 vízszintesen, ez függőlegesen lesz hatalmas

Be tudsz menni az épületekbe. Mega épületek is léteznek, rengeteg külön emelettel, több felfedezhető területtel

Nem igazítja a játék az ellenségek szintjét a tiédhez. 2 fajta XP: rendes XP és Street Cred

A magasabb Street Cred új exkluzív üzleteket és melléküldetéseket tesz lehetővé
  • wedge31
    Infók a játékmenetről.
  • TokraFan
    Én direkt vártam az FPS módot. A W3 harcrendszerét kifejezetten utálom, nem lehet látni, hova fog csapkodni a kardjával, össze-vissza forog a kamera, rettenetes minden ilyen irányítás. A Skyrim/Fallout féle rendszert kedvelem, remélem ebben is ilyen lesz. Vagy ha már TPS, akkor Mass Effect rendszer, azzal semmi baj nem volt.
  • Ainz
    Eddig érdekelt a játék
    Értem én, hogy jó story meg minden, de komolyan fps ? XD
    Gratulálok hozzá biztos olyan nehéz lett volna FPS + TPS nézetben megcsinálni.
  • PiszkosFred
    "To all of you asking - you’ll have many opportunities to see your character. It’s going to be First Person RPG, not a FPS."
  • Malakai
    Mivel inkább a lőfegyverek lesznek a lényeg, a közelharc másodlagos, így teljesen érthető lépés.
  • lwb
    Részemről ez teljesen OK. Egy Deus Ex, keverve a CDP-féle történetmeséléssel az részemről teljesen nyerő formula. Az is igaz, hogy a lövöldözést nehezebb TPS-ben lezavarni.

Ha a világ, a setting, a lore, a story, a writing hozza a W3 színvonalát és a CP2020 pnp rpg hangulatát, akkor nincs itt semmi baj.
  • TBTPumpa
    Cyberpunk 2077 is an FPS