6309
-
#204 Jól múködik az rpg-nél a fps nézet / TES, Fallout, Deus Ex frencsájz / nem értem a riadalom okát ez most nem olyan mintha valami újat talált volna ki cdp... -
#203 Ha már bili szerintem le se kéne szarniuk a sok barbizost mert senkinek se legyen kétsége hogy most azok a kétes nemi identitású emberkék rinyálnak akiknek az a játék csúcsa, hogy öltöztetik a karit ami lehetöleg nönemü legyen mert ugy legalább játék közbem bámulhatnak egy pixel nöi segget mivel a való világban ugy is csak a jobbkezükkel élnek nemi életet.
-
mike01010101 #202 Nem hiszem hogy tudnának annyit fizetni, hogy konzolon játsszak. Akkor inkább nem játszok, bár így egy 30 éves hobbit veszitek el lassan. Belsőnézet, on-line játékok, csak multiplayer, ez már nem az én világom. Én witcher 3 szintű és jellegű játékokat szeretnénk sokat :) -
silverchain #201 Hát, szegény cd project-esek most magukra rántották a bilit. A nagy titkolózás most kicsit visszaütött. Miért nem lehet bent mindkét fajta nézet, aztán a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. -
#200 Nekem semmi bajom ha csak FPS nézet lesz, ráadásul pont azt írtam, hogy a kinézet másodlagos. Tessék elolvasni rendesen amit leírtam :) -
Daermon #199 Az FPS-t a nézetre írják, nem a játékmenetre. -
#198 Elmondták, hogy pl beszélgetések közben TPS-ből látod a karaktered. Nyilván látszik rajta minden ruha és egyéb kozmetika ilyenkor. Bár ez engem egyáltalán nem érdekel.
Tényleg ezek számítanak egy rpg-ben? Nem a sztori, a karakterek, a setting, a c&c, a mechanika? -
#197 Miért írja mindenki, hogy FPS lesz? Nem FPS lesz, hanem first person rpg. Azért ne csináljunk úgy, mintha CoD vagy Battlefield készülne. A Deus Ex, a Bloodlines mind FP nézetű rpg-k voltak és teljesen rendben is voltak. És akkor a TES szériáról nem is beszéltünk még.
Engem a nézőpont teljesen hidegen hagy. -
Evoluti0N #196 Akkor itt az ideje PS4-et venni. -
#195 Azért azzal vitatkoznék, hogy a karakteredre felszerelt cuccok így értelmét vesztenék. Azok elsődleges célja, hogy a képességeidet javítsák. A kinézet másodlagos. De, hozzáteszem, hogy fontos hangulati elem. Végül is a játék nem most fog kijönni. Hátha meghatja a készítőket a nagy számú felháborodás a TPS nézet hiánya miatt és meggondolják magukat. Egyébként magam sem értem, hogy egy jól működő és bevált dolgot miért kell kivenni. -
#194 gta tps fps lehetőséggel nem ugyan az -
mike01010101 #193 Azzal, hogy kiderült ez egy FPS lesz, az is kiderült, hogy ez sajnos nem az én játékom. Megint ott vagyok ahol talán már egy évtizede mindig, várom a következő fallout és assassin creed játékot. Ami ezek mellett érdekelne az mind konzol excusive, Red Dead2, Ghost of Tshusima, Days gone, Last of us 2, ilyesmik. Csak a Steam-en évi 6-7.000 játék jelenik meg, összesen gondolom olyan 8-9.000 mindenfelé világszerte és évente egy max. két játékkal tudok igazán jól játszani. Nem hiszem hogy bennem van a hiba. -
#192 GTA-nál is jól működött a váltás -
Xsillione #191 Abszolút, ha nem láthatod a pisztolyt a kezedben, akkor már nem is lehet vele lőni, és a karba épített deck is azért fontos, hogy az rgb burkolatott nézzük, nem pedig mert fel tudod vele törni a közeli atmet. -
Daermon #190 Mivel a nézet alapvetően határozza meg a játékmenetet, így bizony fontos. Azza, hogy FPS nézet lesz elvesz egy jó adagot a hangulatból, cserében sokat nem ad.
A CDP fórumán már jó kövér topic van emiatt. A szavazáson messze vezet a TPS nézet. De igazából ugye a megoldás az lenne, ha választható lenne.
Mert így nagyjából értelmét is vesztette, hogy karaktert generálsz, meg felszerelheted mindenféle cuccal. -
#189 Gyanitom, hogy az fps nézet csak azokat zavarja akik játék közben szeretik nézni a saját seggüket...
Szép lett a topik... -
#188 Bizonyos cselekedetekkor, pl beszélgetések közben egyébként kívülről fogod látni a karaktered. -
Xsillione #187 Mivel az egyszerűség kedvéért még nem volt olyan tps játék, ahol nem minden esetben jobb lett volna az fps nézet, így remélem véletlen sem térnek át arra. A tps nézett alkalmatlan mindenre. Ha a karakteredet akarod nézni, arra ott van az inventory meg a tükör és més egyéb megoldások (akár az ideiglenes külsőp nézett pont a karaktered bámulására), bár magam inkább a többi karaktert kívánom nézni.
-
#186 Hogy őszinte legyek, én TPS-t vártam :D Ez persze nem változat azon, hogy már első nap megveszem, de picit aggaszt. A Mss Effect szériák is tele vannak lövöldözéssel, mégis megvannak FPS nézet nélkül :)
A lényeg, hogy remélem tesznek bele választási lehetőséget vagy már megjelenéskor vagy esetleg utána. -
#185 Nekem is bejön az fps nézet ha löni kell az a legjobb. -
FartingSquirrel #184 Én egyszerűen nem értem ezt az "ááh, fps, akkor kihagyom" hozzáállást. Csak azért érdekelte eddig ezeket az embereket, mert azt hitték, TPS lesz??? Wtf? Ez az egyetlen pozitívuma a játéknak? :D -
#183 Én is így látom. Szinte könyörög a TPS nézetért ez a játék. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha választhatóvá tennék :)
Nekem az is furcsa, hogy itt alapból nem konvertálja fel az ellenfeleket, miközben a Witcher 3-ba később beletették mert egy szint után nagyon könnyű volt még nehéz fokozaton is.
Nyilván bízok bennük, csak ezek a dolgok aggasztanak kicsit :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.06.13. 10:57:01 -
#182 Még több infó. -
caps lock #181 Nincs értelme a karaktergenerálásnak ha nem láthatjuk hogy néz ki. Egy cyberpunk környezetben az extravagáns ruhák, kütyük, mesterséges végtagok, stb is sokat hozzáadnak a hangulathoz. Szeretem öltöztetni a karakteremet. Felőlem lehet FPS, a járművek vezetése és a lövöldözés is élvezetesebb így, de csak úgy a városban kószálva jó lenne ha átválthatnánk külsőbe. -
Daermon #180 FPS? :/ Hát akkor még meggondolom.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.06.13. 06:09:25 -
#179 Ezek az infok nekem azt sejtetik, hogy a játék sokkal készebb állapotban van, mint gondoltuk. Ez jó hír. -
#178 " nem olyan gyors, mint a Doomban vagy a Borderlandsben, de gyorsabb mint a Fallout 4-ben "- na erre kiváncsi leszek. -
Evoluti0N #177 Infók:
FPS módban játszod a játékot, viszont átvezetők és dialógusok közben átvált third personba
Inkább RPG FPS elemekkel, mint FPS RPG elemekkel
Többfajta fejlődési rendszer (perkek, sklillek)
A főszereplő neve V
A főszereplő lehet nő vagy férfi. Mindkettő full voice actinggel
Karaktergenerálás (kinézet, előtörténet, stb.)
Nem választasz a játék elején kasztot
Teljes nappal-éjszaka váltakozás (sokan panaszkodtak, h a trailerben túl sokat van világos Cyberpunk játékhoz képest, hát ezért)
A küldetésrendszer hasonló lesz, mint a Witcher 3-ban
A választásoknak komoly következményei vannak, ezzel is megerősítve, h elsősorban RPG-ről van szó
Lőfegyveres és közelharc
Fegyverek: 3 ág - Power Weapons, Tech Weapons, Smart Weapons
Hajtható járművek (autók, motorok, talán repülő autók is)
Night Cityt San Francisco és Los Angeles inspirálta
6 különböző városrész. Mindegyik egyedi
Witcher 3 vízszintesen, ez függőlegesen lesz hatalmas
Be tudsz menni az épületekbe. Mega épületek is léteznek, rengeteg külön emelettel, több felfedezhető területtel
Nem igazítja a játék az ellenségek szintjét a tiédhez. 2 fajta XP: rendes XP és Street Cred
A magasabb Street Cred új exkluzív üzleteket és melléküldetéseket tesz lehetővé -
#176 Infók a játékmenetről. -
TokraFan #175 Én direkt vártam az FPS módot. A W3 harcrendszerét kifejezetten utálom, nem lehet látni, hova fog csapkodni a kardjával, össze-vissza forog a kamera, rettenetes minden ilyen irányítás. A Skyrim/Fallout féle rendszert kedvelem, remélem ebben is ilyen lesz. Vagy ha már TPS, akkor Mass Effect rendszer, azzal semmi baj nem volt. -
#174 Eddig érdekelt a játék
Értem én, hogy jó story meg minden, de komolyan fps ? XD
Gratulálok hozzá biztos olyan nehéz lett volna FPS + TPS nézetben megcsinálni. -
#173 "To all of you asking - you’ll have many opportunities to see your character. It’s going to be First Person RPG, not a FPS." -
#172 Mivel inkább a lőfegyverek lesznek a lényeg, a közelharc másodlagos, így teljesen érthető lépés. -
#171 Részemről ez teljesen OK. Egy Deus Ex, keverve a CDP-féle történetmeséléssel az részemről teljesen nyerő formula. Az is igaz, hogy a lövöldözést nehezebb TPS-ben lezavarni.
Ha a világ, a setting, a lore, a story, a writing hozza a W3 színvonalát és a CP2020 pnp rpg hangulatát, akkor nincs itt semmi baj. -
#170 Cyberpunk 2077 is an FPS -
#169 Mike Pondsmith szakérti a játékot a CDP-nek és mivel ő csinálta az eredeti CP játékokat, amin ez a játék alapul, ezért ha neki tetszik, az nekem elég. Ha a Neuromancerből akarnak majd rpg-t csinálni, akkor majd megkérdezik Gibsont.
Egyébként annyi a bajuk vele, hogy süt a nap. Jé. Sokkal jobb lenne, ha az egész játék alatt folyton este lenne, ha már Night City, igaz? Egy ilyen sand box rpg, mint amilyen ez is lesz, nyilván nem tud működni dinamikus napszakok nélkül. Magyarán előbb-utóbb ki fog sütni a nap. Ez nem egy asztali pnp játék, ahol simán lehet, hogy minden kampány éjjel játszódik. -
#168 Gibson papa beszólását ki látta (nem tudom, nem trollkodik-e az öreg): https://twitter.com/GreatDismal/status/1005958197654351872 -
Sith #167 Nem biztos hogy pénzügyileg jobban megéri, nálam jelenleg a CD Project az egyetlen aki preorder.
Nem csak a játék minőségére gondolok, hanem arra ahogy a játékosokat kezelik, volt anno az a "poén" hogy van aki csinál egy DLC-t és kiadja játékként, a CDProject csinált egy játékot és kiadta DLC-ként. -
#166 Pénzügyileg a második egyértelműen..hiszen a sok buta akkor mire költené a sok pénzét. -
Evoluti0N #165 Mások meg pénzért kínálják a kivágott tartalmakat. Most döntsd el, h melyik jobb.