banner
  • Mr_no_NaMe
    15 év pc gamelés után megvettem életem első komolyabb konzolját (anno még PS1-el kezdtem) egy PS4-et.

Most kövezzetek meg azért amit most mondani fogok, de ágyon fetrengeni a kontrollerrel, a wireless kontrolleren egy gombot megnyomni, 1 másodperc után ugyan ott folytatni ahol tegnap abbahagytam az azért priceless. Olyan élményt ad, amit egy pc sajna nem tud. Haverom 1 évig nyúzott ezzel, elküldtem a francba, de mikor a ps4 exkluzív játékok miatt megvettem a konzolt, be kellett kussolnom mert totál a hatása alá kerültem.

Egy dolgot viszont tényleg nem értek: hogy lehet konzolon fps-el játszani. Az istenért se áll rá a kezem az analog célzásra, egyszerűen olyan vagyok mint egy óvódás aki dartsozni akar. Ilyenkor jó az auto aim, mert ha pcn játszanék, tudom magamról, hogy 8 év csézés után bármilyen fps single player játékot akár hogy megcsinálok ultragecihard modon fél hpval, tehát nem zavarna a "csalás"... így jobb megoldás híján legyen auto aim aztán kész.. de azt tényleg tanúsíthatom, hogy ha megveszed a konzolt, akkor egyre nehezebben ülsz le görnyedni a gép elé valami játékkal, ha ott a kényelem a hálóban.