6314
banner
  • PiszkosFred
    Nem az a baj, hogy egy vegtelenul ostoba fasz erre rakerdezett twitteren, hanem az - es ez tokeletes peldaja a mai gamer "ujsagirasnak" -, hogy ebbol valaki cikket irt. Eljen 2019 es az Y (de)generacio! :)
  • Daermon
    A CP2077 soha NEM lesz Epic store only
  • TomStorm
    Egyre jobban várom már!Most valahogy úgy vagyok csak ez érdekel az idén(már ha kiadják)
  • grebber
    Cyberpunk 2077 - nem a kiterjedése miatt lesz hatalmas a világ
  • csgj
    Hali! Én január 10-re vártam valami érdemleges új információt. :/ Elvégre tavaly akkor osztották meg azt a híres "beep" bejegyzést Twitteren.
  • grebber
    Csak hogy ne végezze a süllyesztőben és legyen hír...

Cyberpunk 2077 - pazar ajándékot kapott az egyik fejlesztő
  • darkSectorxxx #483
    pont fordítva, ott a Sony tartja életbe, Xboxon meg PC-n haltak kiszinte végleg.
  • molnibalage83
    ????
    Egész egyszerűen olyan csapongva írsz, hogy érthetetlen, hogy mit akarsz mondani...
  • TomStorm
    Nekik
  • TomStorm
    Itt másról lesz szó.Pont hogy ezeket kerülni kell:)
  • molnibalage83
    ???
    Horizon Zero Dawn
    Uncharted széria
    Red Dead R. 2
    Last of Us 2
    God of War
    Days Gone
    Detroit

Csak fejből néhány történet alapú játék...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.28. 01:01:19
  • TomStorm
    Hát azt simán hozni fogja.Főleg,hogy PC-re is debütál megjelenéskor!
    Az ilyen only-konzol játékok már a múlté.
  • TomStorm
    Felirat még oké de Szinkron?Na ne.Filmeket se tudnak szinkronizálni nem hogy egy játékot..
  • soundsonic
    a cyberpunk nem kényszeríti rád a játékstílust
  • soundsonic
    https://www.gamestar.hu/hir/cyberpunk-2077-legalabb-olyan-jo-akar-lenni-megjeleneskor-mint-a-red-dead-redemption-2-256203.html
  • Szerzetes89
    Pár hónapja már tudjuk, hogy magyar felirattal jön majd (egyszer).
  • dalmar
    Remélem nem hagynak fel a jó szokásukkal és lessz hozzá magyar felirat.(Vagy szinkron:))
  • soundsonic
    https://hu.ign.com/cyberpunk-2077/44317/news/a-cyberpunk-2077-fejlesztoje-beszelt-a-bunos-varos-night-cit
  • grebber
    Cyberpunk 2077 - nem egyedül fejleszti a CD Projekt RED
  • molnibalage83
    Moziban láttam, jó volt. A gyűjtőire most fizettem be.

A Nitendo fejlesztői platform összehegesztése az kemény volt.
  • molnibalage83
    A komment természetesen egy emberre vonatkozott. Nem volt nehéz szerintem értelmezni...
  • nxs
    Pedig nem volt egy hossssszzzzúúúúúúúúúúúú nehéz mondat.
  • molnibalage83
    Ő csak repszimet tolt.
  • nxs

Remélem lesz riport SZJVC féle arcokkal :)
    Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.09.05. 19:38:00
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hallgasd vegig Stokiek podcastjait (iddqd blogon megtalalod checkpoint hivatkozasokat), sok regi arc meselt mar nagyon erdekes sztorit a kezdetekbol es aztan az aranykorszakbol :)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.05. 19:29:37
  • nxs
    Ez tök jó,én pont beleestem ezekbe :) Az akkori zsurnaliszták szemszöge lehet még jobban érdekelne,ők miként élték meg ezt a forradalmat.
    Köszi a linket

(lehet eredeti játék klubbingba lett volna a helye :P)
  • Although
    OFF de nem tudom hova tegyem. Kis történelem akik ebben az időben kezdték gyerekként vagy idősebbként azoknak lehet ez egy kincs lesz. Vakondok
  • TokraFan
    Én nem is mondtam ilyet, sőt, jeleztem, hogy pl. a Cities:Skylines is elérhető konzolon, de azt állítom, hogy játszhatatlan és kontrollerrel élvezhetetlen az egész.
  • Pluskast
    Félre értés ne essék, én is úgy gondolom, hogy konzolra nem lehet stratégiát csinálni, pláne nem deep stratégiát. Viszont, azt nem lehet mondani, hogy nincs ilyen konzolon :)
  • Although
    Még az elején a nagy ütközetnél és a sárkánynál is le kellett vennem normálra. És úgy se ment könnyen.
    Igen nerfelnek mindent sajnos jó lenne válogatni a patchek között főleg a nerfes patchek lehetnének opciósak.
  • molnibalage83
    Itt tudni kéne, hogy mikor toltad a 2. részt, mert idővel brutálisan könnyítettek rajta. Én maxra húzva toltam végig és egyetlen főboss volt csak kihívás... Lehet, hogy az EE és egyes mega patch előtt volt kihívás a 2-ben, de 2015-ben az EE-t tolva én nem találtam. A régi csatamezőn az a nagy állat volt nekem túl nehéz, máshol bőven volt poti és elég képesség. Nem kellett töprengeni.
  • Although
    Nem mondanám azonos. A 2 az egy az egyben a regények rendszere volt időlimit a főzetekre, és nem volt mindegy mit használsz maga az elkészítés és az ívás is adta a regényeket. És a leglényegesebb a 2-t hardon és felette még el lehetett rontani. jó pár harcban egyáltalán nem volt mindegy hogyan fejleszteted a karidat. Hogy ez most a kifejezetten nehéz harcrendszernek az ugrálásokkal együtt van jelentősége az kérdés. A 3. már semmilyen szinten nem jelentett kihívást. Fullra le van butítva mint minden más játékban az alchemyvel együtt. Mára már csak a sztori központúságra figyelnek maxon. Nagyon vigyáznak rá véletlenül se legyen nehéz a harcrendszer. Ezt megtanulták a Bethtől. Elég rendesen. Nem Dark Soult várok de komplett rpg-ben igenis van jelentősége az összképnek, aW2-ben kifejezetten imádtam, annak ellenére is hogy az ugra-bugra borzasztó nehéz lett, hogy olyan mintha a könyvet olvasnám minden elemében.
  • Kandurex
    Még egyszer megnézve a gameplay -t,...teljesen fasza.

Bár a TPS egy hiánypont, igaz, inkább a harcban,...
  • Daermon
    Lakás, fotó mód, stb... infók
  • TokraFan
    Mindegyik sz*r, mert buta vallási alapú sárkányos hülyeségek és kész.
    Mindenki nyugodjon le!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.02. 23:27:05
  • Dante73
    Most mondd, hogy különböznek...
    Amúgy, valóban elírtam, remélem, azért lehet érteni....
  • j0nNyKa
    a második a másodikéra állítólag nagyon hasonlít
    utolsó mondatod
  • Dante73
    A kettővel már rég játszottam. Most az elsővel játszogatok, (Fallout4, Assetto Corsa, The Crew mellett, és időnként a Crossout is be-befigyel, így sok idő nem jut rá már munka mellett) minden perce élvezet. Nekem ennek a "ritmikus" irányítása jön be leginkább. A másodikéra már tényleg nem emlékszem, lehet, nagyon hasonlít a másodikéra, de bennem valahogy az maradt meg, hogy a harmadik lett a leginkább kontroller barát, még a mozgások kinézete is.
    Ettől függetlenül az a meglátásom, hogy ez a három játék az, amit kár kihagyni. Vannak-e hibái a játék(ok)nak? Vannak. Van, amivel én magam is nehezen békülök meg? Igen. (Végigjátszottam a hármat, de még mindig csak 99%-ig világos a fejlődési fa, a példa kedvéért) Mégis. Minden forintot, minden percet megért, amit ráfordítottam.
    Ha a Cyberpunk 2077 csak fele annyira lesz jó, még mindig messze a legjobb játék lesz.
  • jarlaxxe
    Ebböl most egy szót se értettem...persze lehet azért mert marhára másnapos vagyok.
    De maradjunk annyibban, hogy nektek nem jött be a witcher, csak sajnálni tudom, ennyi.
  • wedge31
    Az általam ismert két talán legjobb játéknak kimondottan szar a harcrendszere ezek a Bloodlines és a SH2, mégis olyan felejthetetlen élményt adtak amiért sokszor újra játszottam öket.
    A harcrendszer egy fontos elem de néha maga a játék olyan jó, hogy ennek gyengesége megbocsátható.