6314
-
#489 Nem az a baj, hogy egy vegtelenul ostoba fasz erre rakerdezett twitteren, hanem az - es ez tokeletes peldaja a mai gamer "ujsagirasnak" -, hogy ebbol valaki cikket irt. Eljen 2019 es az Y (de)generacio! :) -
Daermon #488 A CP2077 soha NEM lesz Epic store only -
TomStorm #487 Egyre jobban várom már!Most valahogy úgy vagyok csak ez érdekel az idén(már ha kiadják) -
#486 Cyberpunk 2077 - nem a kiterjedése miatt lesz hatalmas a világ -
csgj #485 Hali! Én január 10-re vártam valami érdemleges új információt. :/ Elvégre tavaly akkor osztották meg azt a híres "beep" bejegyzést Twitteren. -
#484 Csak hogy ne végezze a süllyesztőben és legyen hír...
Cyberpunk 2077 - pazar ajándékot kapott az egyik fejlesztő -
#483 pont fordítva, ott a Sony tartja életbe, Xboxon meg PC-n haltak kiszinte végleg. -
#482 ????
Egész egyszerűen olyan csapongva írsz, hogy érthetetlen, hogy mit akarsz mondani... -
TomStorm #481 Nekik -
TomStorm #480 Itt másról lesz szó.Pont hogy ezeket kerülni kell:) -
#479 ???
Horizon Zero Dawn
Uncharted széria
Red Dead R. 2
Last of Us 2
God of War
Days Gone
Detroit
Csak fejből néhány történet alapú játék...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.28. 01:01:19 -
TomStorm #478 Hát azt simán hozni fogja.Főleg,hogy PC-re is debütál megjelenéskor!
Az ilyen only-konzol játékok már a múlté. -
TomStorm #477 Felirat még oké de Szinkron?Na ne.Filmeket se tudnak szinkronizálni nem hogy egy játékot.. -
soundsonic #476 a cyberpunk nem kényszeríti rád a játékstílust -
soundsonic #475 https://www.gamestar.hu/hir/cyberpunk-2077-legalabb-olyan-jo-akar-lenni-megjeleneskor-mint-a-red-dead-redemption-2-256203.html -
Szerzetes89 #474 Pár hónapja már tudjuk, hogy magyar felirattal jön majd (egyszer). -
#473 Remélem nem hagynak fel a jó szokásukkal és lessz hozzá magyar felirat.(Vagy szinkron:)) -
soundsonic #472 https://hu.ign.com/cyberpunk-2077/44317/news/a-cyberpunk-2077-fejlesztoje-beszelt-a-bunos-varos-night-cit -
#471 Cyberpunk 2077 - nem egyedül fejleszti a CD Projekt RED -
#470 Moziban láttam, jó volt. A gyűjtőire most fizettem be.
A Nitendo fejlesztői platform összehegesztése az kemény volt. -
#469 A komment természetesen egy emberre vonatkozott. Nem volt nehéz szerintem értelmezni... -
nxs #468 Pedig nem volt egy hossssszzzzúúúúúúúúúúúú nehéz mondat. -
#467 Ő csak repszimet tolt. -
nxs #466
Remélem lesz riport SZJVC féle arcokkal :)
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.09.05. 19:38:00 -
#465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hallgasd vegig Stokiek podcastjait (iddqd blogon megtalalod checkpoint hivatkozasokat), sok regi arc meselt mar nagyon erdekes sztorit a kezdetekbol es aztan az aranykorszakbol :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.05. 19:29:37 -
nxs #464 Ez tök jó,én pont beleestem ezekbe :) Az akkori zsurnaliszták szemszöge lehet még jobban érdekelne,ők miként élték meg ezt a forradalmat.
Köszi a linket
(lehet eredeti játék klubbingba lett volna a helye :P) -
Although #463 OFF de nem tudom hova tegyem. Kis történelem akik ebben az időben kezdték gyerekként vagy idősebbként azoknak lehet ez egy kincs lesz. Vakondok -
TokraFan #462 Én nem is mondtam ilyet, sőt, jeleztem, hogy pl. a Cities:Skylines is elérhető konzolon, de azt állítom, hogy játszhatatlan és kontrollerrel élvezhetetlen az egész. -
#461 Félre értés ne essék, én is úgy gondolom, hogy konzolra nem lehet stratégiát csinálni, pláne nem deep stratégiát. Viszont, azt nem lehet mondani, hogy nincs ilyen konzolon :) -
Although #460 Még az elején a nagy ütközetnél és a sárkánynál is le kellett vennem normálra. És úgy se ment könnyen.
Igen nerfelnek mindent sajnos jó lenne válogatni a patchek között főleg a nerfes patchek lehetnének opciósak. -
#459 Itt tudni kéne, hogy mikor toltad a 2. részt, mert idővel brutálisan könnyítettek rajta. Én maxra húzva toltam végig és egyetlen főboss volt csak kihívás... Lehet, hogy az EE és egyes mega patch előtt volt kihívás a 2-ben, de 2015-ben az EE-t tolva én nem találtam. A régi csatamezőn az a nagy állat volt nekem túl nehéz, máshol bőven volt poti és elég képesség. Nem kellett töprengeni. -
Although #458 Nem mondanám azonos. A 2 az egy az egyben a regények rendszere volt időlimit a főzetekre, és nem volt mindegy mit használsz maga az elkészítés és az ívás is adta a regényeket. És a leglényegesebb a 2-t hardon és felette még el lehetett rontani. jó pár harcban egyáltalán nem volt mindegy hogyan fejleszteted a karidat. Hogy ez most a kifejezetten nehéz harcrendszernek az ugrálásokkal együtt van jelentősége az kérdés. A 3. már semmilyen szinten nem jelentett kihívást. Fullra le van butítva mint minden más játékban az alchemyvel együtt. Mára már csak a sztori központúságra figyelnek maxon. Nagyon vigyáznak rá véletlenül se legyen nehéz a harcrendszer. Ezt megtanulták a Bethtől. Elég rendesen. Nem Dark Soult várok de komplett rpg-ben igenis van jelentősége az összképnek, aW2-ben kifejezetten imádtam, annak ellenére is hogy az ugra-bugra borzasztó nehéz lett, hogy olyan mintha a könyvet olvasnám minden elemében. -
#457 Még egyszer megnézve a gameplay -t,...teljesen fasza.
Bár a TPS egy hiánypont, igaz, inkább a harcban,... -
Daermon #456 Lakás, fotó mód, stb... infók -
TokraFan #455 Mindegyik sz*r, mert buta vallási alapú sárkányos hülyeségek és kész.
Mindenki nyugodjon le!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.02. 23:27:05 -
#454 Most mondd, hogy különböznek...
Amúgy, valóban elírtam, remélem, azért lehet érteni.... -
#453 a második a másodikéra állítólag nagyon hasonlít
utolsó mondatod -
#452 A kettővel már rég játszottam. Most az elsővel játszogatok, (Fallout4, Assetto Corsa, The Crew mellett, és időnként a Crossout is be-befigyel, így sok idő nem jut rá már munka mellett) minden perce élvezet. Nekem ennek a "ritmikus" irányítása jön be leginkább. A másodikéra már tényleg nem emlékszem, lehet, nagyon hasonlít a másodikéra, de bennem valahogy az maradt meg, hogy a harmadik lett a leginkább kontroller barát, még a mozgások kinézete is.
Ettől függetlenül az a meglátásom, hogy ez a három játék az, amit kár kihagyni. Vannak-e hibái a játék(ok)nak? Vannak. Van, amivel én magam is nehezen békülök meg? Igen. (Végigjátszottam a hármat, de még mindig csak 99%-ig világos a fejlődési fa, a példa kedvéért) Mégis. Minden forintot, minden percet megért, amit ráfordítottam.
Ha a Cyberpunk 2077 csak fele annyira lesz jó, még mindig messze a legjobb játék lesz. -
#451 Ebböl most egy szót se értettem...persze lehet azért mert marhára másnapos vagyok.
De maradjunk annyibban, hogy nektek nem jött be a witcher, csak sajnálni tudom, ennyi. -
#450 Az általam ismert két talán legjobb játéknak kimondottan szar a harcrendszere ezek a Bloodlines és a SH2, mégis olyan felejthetetlen élményt adtak amiért sokszor újra játszottam öket.
A harcrendszer egy fontos elem de néha maga a játék olyan jó, hogy ennek gyengesége megbocsátható.