6314
-
#610 Nagy az Isten állatkertje. -
nordan #609
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.12. 20:04:18 -
Although #608 Ehhez tényleg hülyének kell lenni. -
#607 " az ellenfelek kibernetikus testrészeit számítógépes vírusokkal lehetett ártalmatlanná tenni " -nagyon jól hangzik. -
#606 Simán.
Én valszeg megveszem a CE-t. Aztán lewarezolom a játékot. Ha tetszik megtartom a CE-t (talán ki is bontom). Ha nem akkor pihentetem pár évet és eladom.
Most egy bontatlan witcher 3 CE az ebayen olyan 250k+ -ért megy... -
#605 [E3 2019] Gyilkolás nélkül végigviheted a Cyberpunk 2077-et. -
#604 Hat, a ritka es bontatlan gyujtoik par ev mulva komoly arakon mennek ebayen es tarsain :) -
#603 Befektetééééééééés...? -
#602 A ferfi V Aaron Paul lesz? A hangja nagyon emlkeztet ra. -
#601 Már csak ez hiányzott a feltételezhetően amúgy is 'baráti' gépigényhez, szenesre éget majd pár pécét... -
Borg #600 Az Nvidia is beszállt a buliba -
TokraFan #599 Racionális érv nem nagyon van, de egy alapvetően élmény jellegű célt szolgáló terméknél és szolgáltatásnál nincs is értelme racionalitást keresni. Azt kell eldönteni, hogy az okozott/kapott élmény megérte-e a pénzt! Legtobb embernek pl. megéri a tengerparti nyaralás, ahol egy hétre családdal simán el lehet tapsolni 1milliót. Megérte? Sokaknak igen, nekem biztos nem, mert gyűlölöm a meleget is és azt is, hogy szál gatyában slattyogjak vadidegen emberek között...inkább megyek a hegyekbe, más meg ettől kapna hidegrázást. Oda akarok kilyukadni, hogy semmiféle racionalitást nincs értelme keresni ezekben, mert alapvetően mindenki számára más okoz örömet! És ahogy egy rohadt drãga nyaralásból is jöhet haza csalódottan az ember (tehát kidobott pénz volt), úgy egy CE esetén is fordulhat ebbe a dolog. -
#598 Diginél ez már tényleg jelzés értékű a stúdió felé akiknek nagyon is jól jönnek ezek a számok. Kíváncsi vagyok ha meglátják pl az európai CE meg digi előrendelési számokat mennyivel könnyebben, jobb feltételen mellett találnak CE-re forgalmozót az USA-ba is. Meg ha valaki tényleg nagyon várja a játékot az előfizetők előtölthetik, ha valakinek nincs szélsebes nete azért az sem elhanyagolható.
Meg sokan tudják magukról hogy olyanok hogy elköltik a pénzt előre, most megvan rá a pénzük szeretnék, befizetik, aztán el van vetve a gondja stb. Biztos lehet még találni érveket. -
#597 "megnézegeti, kiteszi a polcra örül neki 3 napot aztán elmúlik."
Na, pontosan, ez itt a kulcsmondat szerintem. Annak idején én is jópár CE-t vettem, de akkoriban még jóval olcsóbbak voltak. Pontosan ez történt, nézegettem, forgatgattam, örültem. 2-3 napig. Aztán polc, és 3-4 évente ha kézbe veszem.
Abba is hagytam ezeknek a vásárlását, mikor a fentieket beismertem magamnak.
Egyébként befektetés ügyileg nem rossz ötlet ilyesmit venni, csak akkor ugye ugyrik a kibontás, meg a nézegetés.
Az előrendelésnek, mint olyannak pedig kizárólag korlátozott számban hozzáférhető fizikai terméknél van értelme, hogy egy sima digi verzióért miért csinálja az ember, arról fogalmam sincs.... -
#596 Nezd, en egy nagyon idiota ember vagyok ebbol a szempontbol!
Illuzio az egesz? Lehet, de en mindig is a magam feje utan mentem, nem nagyon bonyolitom/gondolom tul a dolgokat es csinalok pro/kontra listat vagy toprengek azon, hogy az "en preorderem" milyen hatassal van az iparra, mennyire kap verszemet a magamfajta preorderes faszoktol az EA/Bethesda/Ubi, stb. Egyszeruen se idom, se kedvem ezzel terhelni magam, se pocsekolni az amugy is keves idomet. Egy kerdest teszek fel magamnak: "KELL?"
Ha kell es jatszani akarok vele, megveszem.
Ha kell es kesobb tudok jatszani majd vele, elorendelem.
Ha nem kell, nem veszem meg/rendelem elo.
Csalodtam e mar preorderben? Rengetegszer.
Sok penzt sporoltam volna, ha nem utalgatok 50-60 eurokat elore? Hajjaj.
Bantam meg preordert? Akadt ilyen is, sajnos.
Na most en szemely szerint a CP2k77 eseteben kizartnak tartom, hogy fennallna a megbanas, vagy 60 euro ablakon valo kidobas veszelye. Keves biztos dolog van az eletben az adon es a halalon kivul, de a CDPR jatekai is ide tartoznak. -
#595 Engem is, de jelenleg nem támogatja a tárcám :D RIP -
#594 Szóval akkor csak azt az illúziót veszed meg, hogy birtoklod a játékot :) Nem kötekedés, csak nekem tényleg fura, mert sok mindent előrendeltem már, és szinte mindig valami plusz előnnyel járt. Vagy egy jelentősebb árkedvezmény vagy több tízezer forintos limitált kiegészítő, ami csak előrendelők tudnak bezsákolni. (Jellemző példa kickstarter kampányok ahol szintén a befizetett pénzedet forgatják a fejlesztésbe, pont ezzel motiválnak.) -
Daermon #593 Plusz jó pár witcher szobor, valamimt kicsiben a Normady SR-1, SR-2, és a Tempest, mert akartam valamit Mass Effectből is.
Dragon Age szobrot is akartam még egyet, de nem tetszik egyik se, így az egyenlőre hiányzik. -
Daermon #592 Nekem Geralt és Ciri van egy képen, ez a legnagyobb, 100x60-as vászon kép. Emelett kicsit kisebben Völgyzugoly, és még kisebben egy Egy Gyűrű kép. Valamimt Drizzt Do’Urdenenről is van egy kisebb. Ezek mind vászon kép, úgy 40 ezer volt kb összesen, de megérte, mert nagyon jól mutatnak :) -
#591 Én kitettem a falra a 10 éves Witcher évfordulós képet és nekem ennyi elég is. Volt úgy 500 HUF és saját magam csináltam.
Nagyon máshogy gondolkodok akkor sokakhoz képest. -
#590 Akkor csak engem érdekel itt a Doom Slayer sisakja? :D -
#589 Szerintem ennek az a pszichológiája, hogy örömet okoz megvételkor, szépen lassan kibontja az ember mert tényleg igényes dolgok szoktak lenni általában, megnézegeti, kiteszi a polcra örül neki 3 napot aztán elmúlik. Esetleg még végigjátszás után újra végignézi akkor megint egy öröm, de aztán kb csak áll a polcon és néha mikor ránéz eszébe jutnak a jó emlékek, de ennyi. Hány más terméknél működik ez a fogyasztói vásárlás öröme? Csak vannak akik rájönnek, hogy elég múlandó örömök ezek, más meg egyik vásárlásból megy a másikba és tulajdonképpen ők pörgetik a gazdaságot nem azok akik csak a legszükségesebb dolgokat veszik meg.
Én is tudom magamról hogy így gondolkodok hogy még új addig érdekes aztán viszont már csak kacat, nyűg, porfogó, vagy ha leesne eltörne csak sajnálnám stb. Lényeg a játékkal kapcsolatban úgyis az élmény lesz majd semmi más az meg egy kicsit maradandóbb lesz talán. Ja és akik nő verzióban szeretnék a szobrot ha várnak és sikeres lesz a játék majd biztos lesz ebayen a játék női szereplőiről is valami szobor. -
#588 Én nem nagyon értem a CE-k értelmét. Az utolsó, amit megvettem a Risen II volt, mert kellett belőle a hordó piát tárolni, de kb. ennyi. Az első egész jó volt, a második meg akkora fos, hogy a hordó nagyobb érték belőle, mint a játék volt.
Nekem bőven elég a digitális extrák és csá. A sok kis túlárazott bizbasz kell a fenének. -
#587 Csajszobros verzió nem lesz? Nekem az kéne. -
Daermon #586 Én végül azért nem CE-t veszek, mert igazából nem kell a szobor annyira :D Mondjuk a következő Witcher játék ha lesz, ott szinte tuti a CE... A Witcher 3 CE is instant buy volt. -
Although #585 Mai piacon nem kell izgulnom olyan sok játékot kell előrendelnem. Az obsidian volt. Kitudja lesz e még. Van pár cucc még mint a M&B Bannerlord, ami lehet meg se jelenik míg élek, esetleg az új Vamipre Bloodlines II. Szóval igen ha minden szart meg akarnék rendelni gond lenne. De így egy játék vagy kettő. Három, öt évente? :) Amire úgy is várok és megvenném. -
#584 Azért ez a 70ks CE meg az FF7 Remake 90k-s CE-je (2 nap alatt) ki- és leverte nálam a biztosítékot, még rájön erre egy Dying Light 2 CE 50k-ért, és a büdös életben nem magyarázom be magamnak, hogy én nekem ez kell... (kb. ezeket várom 2020ban)
Márpedig KELLENEK. T_T orz
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.06.11. 20:18:08 -
Daermon #583 - Nagyon érdekel a CP.
- Évek óta varom.
- Megtehetem, megteszem.
- Amúgy is megvennem, akkor minek varjak? -
#582 Mas miert?
- IDK IDC IDGAF.
Hogy en miert?
- Nagyon erdekel a CP.
- Evek ota varom.
- Megtehetem, megteszem.
- Amugy is megvennem, akkor minek varjak?
Es a CD projekt mit mond errol?
"Also, since pre-orders are live, you might be wondering if there’s any point in placing an order now. Yes, if you want to give us some extra support. Pre-orders help us build anticipation — the more copies you pre-order, the more likely it is for us to get retail (both digital and physical) behind the game. Therefore, if you like what you see, we will appreciate you "voting yes" for CP2077 with a pre-order. If you are still hesitating though, we would rather you wait for more materials or reviews. Our goal is for you to truly enjoy CP2077 and not regret a pre-order. - Take care and looking forward to seeing you in Night City! CD PROJEKT RED team"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.11. 20:09:44 -
#581 Ha már itt tartunk, valaki magyarázza már el, mi értelme van a digitális (pl. Steam) előrendelésnek. Mi a frászért fizet ki valaki 1 évvel előtte egy meg sem jelent játékot? Ha azt mondanák, hogy előrendelve olcsóbb, akkor még érteném, de ilyennel nem igazán találkoztam.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2019.06.11. 19:17:40 -
Toki1350 #580 "Cyberpunk 2077 Collector's Edition (PS4/Játékok) Köszönjük előrendelésed, melyet sikeresen rögzített rendszerünk." :D -
Daermon #579 Olyan 72000ft körül kapható a CE, ha érdekel valakit. -
#578 Mikor olvastam akkorát vigyorogtam rajta, jó választás volt beletenni, remélem előkerülnek még nevek, bár anno mondták, hogy lesz sok, ami ismerős lehet a világot ismerőknek. -
Gary #577
Eddig is terveztem a vételt, de most... Há', húbazmeg!
infó:Johnny_Silverhand
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.06.11. 01:07:05 -
#576 Nem tudom volt e már az ínfó, hogy Reeves szerepe Johnny Silverhand lesz, öt valszeg nem kell bemutatni, max azoknak akik egyáltalán nem ismerösek a Cyberpunk szerepjátékban. -
#575 Plusz ne felejtsuk el, hogy a Gibson altal irt Johnny Mnemonicban is o volt a cimszereplo, vagy 25 evvel ezelott. Az mar mas kerdes, hogy az Oreg hulyet kapott az adaptaciotol :D De, a BR mellett/utan attol meg egy klasszikus cyberpunk film volt anno.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.10. 23:52:20 -
#574 -
TokraFan #573 Keanu Reeves ikonikus alak, persze lehet szeretni vagy nem szeretni, de hogy nem egy kommersz színész a tömegből, azt nem lehet vitatni. Számos, a műfajba illő kultikus filmben játszott főszerepet, emellett nem okoz gondot neki a romantika, a thriller, vagy akár egy fontos történelmi/vallási személy megformálása sem. Persze most elsősorban a Matrix és a számára ismét sikert hozó John Wick miatt kapta fel a fejét a legtöbb ember, de aki jobban ismeri a munkásságát az tudja, hogy számos más hatalmas alakítása is volt. Emelett szerény figura, sokat jótékonykodik és nincsenek celebes sztár allűrjei sem, ezért sokan szeretik.
Vagyis de, elég nagy szó, ha az ő CGI verziója megjelenik egy PC-s játékban és ezt láthatóan nem csak én gondolom így, mert kvázi felrobbant vele az internet. A játék persze nem ettől lesz jó vagy rossz, ezzel természetesen egyetértek. Viszont hatalmas húzás volt a CDPR részéről. -
#572 Hivatalos twitter jo? -
nordan #571 van erről valami reddit post?