6309
-
#565 És a bekiabáló gyereknek meg adott a CDP egy CE-t a játékból.. A mázlista -
#564 Az egész este legjobb része volt a Keanu belépö, szvsz. -
#563 Csak ismetelni tudom magam. Te igy latod. A fel vilag meg maskent. :) -
#562 Igen. Arra. Csak attól, mert egy CGI színész feltűnik attól önmagában semmi nem lesz nagy szám. -
#561 Szerintem o Keanu feltunesere es a reakciokra gondolt, azt tartja eltulzottnak a fel vilag reszerol. Bevallom, en is felkialtottam mosolyogva egy "nabaszdmeget" a stream alatt, olyan szinten meglepett a cameo. -
TokraFan #560 Alapvetően egyetértenék, de ez a game kivételesen olyan szinten hiánypótló, hogy aki szereti a műfajt, az nehezen tud semleges maradni. -
TokraFan #559 Magyar felirat minden verzióban lesz, ehhez nem kell magyar forgalmazó. Én kihagyom őket, mert közvetlenül GOG-ról is be lehet szereni. Abban is ott a magyar felirat!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.10. 15:49:38 -
Daermon #558 Én maradok PC-n, pre-order is lesz. Még meglátom, hogy sima vagy CE. A magyar felirat miatt itthoni forgalmazótól rendelem, abban úgy is GOG kód lesz elvileg. -
csgj #557 Én is PS4-re (Pro-ra) veszem meg (a méregdrága gyűjtőit; ami életem első gyűjtőije lesz), és örülök is, hogy így lesz. Ha 2020 végén piacra dobják a PS5-öt, azt majd ráérek megvenni '21-ben is. Tulajdonképpen csak emiatt vettem volna meg a konzolt olyan korán, aminek viszont nincs sok értelme...
Ha a konzol miatt ez így kicsit OFF-topic, akkor sorry!
Más dolog: Ki jött rá, hogy Keanu Johnny Silverhandet, a játék világának legvagányabb rocksztárját fogja játszani? :D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2019.06.10. 13:35:28 -
#556 Te nem. Ok igen. Ettol szep a vilag. :) -
#555 Azért az a fajta ováció, amit lenyomtak, mikor ezt megmutatták számomra már túl sok. Még surmóként sem rajongtam valamiért ilyen szinten. -
#554 Ezt most csak úgy itt hagyom :D
-
#553 Ahogy a kommentben irta valaki:
Kojima productions: We got Norman Reedus in Death Stranding !
CD Projekt Red : Hold my beer !
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.10. 12:06:04 -
#552 Washionware, létező dolog CyberPunk világában csak azért betenni valamit a testedbe, mert "cool".
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.06.10. 11:57:59 -
#551 Nem olcsó, de azt megnézve hogy hasonló szobrokat külön mennyiért vesztegetnek, nagyjából úgy jössz ki hogy 72 ezerből 64 a szobor, 8 a többi felsorolt dolog a játék meg ingyen volt :D -
#550 Witcher 3 ultra beállításokhoz is erőmű kellett.
Ami biztatásra adhat okot, az az, hogy a mostani konzol generációra készül. Én PS4-re fogom megvenni, pont ezért, nem látom értelmét gépre költeni jelenleg, főleg nem egy játékért. -
Zanetti #549 Tripla A-s játék, olyan ára van, mint a többinek. Csak a lengyeleknél ezért a pénzért sokkal több mindent kapsz, mint máshol. Hivatalos gépigény még nincs, de ők tudnak optimalizálni, ezért nem hiszem, hogy egy erőmű kell majd a futtatásához.
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2019.06.10. 11:41:58 -
#548 uhh... elég kemény ára van... Már most elkezdek rá spórolni asszem.
...és még gépet is kell venni hozzá. Arról van már valami (requried)?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.06.10. 11:32:22 -
#547 Ez csak USA-ra érvényes.
Tessék.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2019.06.10. 11:07:13 -
nordan #546 majd lesz............ez marketing -
#545 PC-re nincs CE. :(
Klikk
-
nordan #544 After John Wick movies: Can Keanu get any more badass?
CDPR: Hold my beer -
nordan #543 -
BladeW #541 Egy nyamvadt XP boost sincs benne?? Hol élnek ezek? Így nem lehet kiadni AAA játékot manapság! -
nordan #540 ingerküszöb* ezt kihagytam -
#539 Általában én is elengedném ezzel, de szerintem ebben a játékban meglesz mindennek a miértje. -
nordan #538 fantázia és művészet -
#537 Egyébként ezeket a sebhelyeket pontosan milyen implantátumokkal magyarázzák? -
Although #536 Remélem kevés meló lesz áprilisban, májusban. -
#535 Collector's Edition -
ChipHazard #534 -
TokraFan #533 Egyértelmű, hogy GOG-on veszem meg! -
#532 Remélem fent lesz Epic Store-on ... -
Evoluti0N #531 Mindenki, aki nem steampuzi és pöcön játssza, tessék GOG-on venni. :) -
#530 Steam-es oldal - 60 euró. -
#529 John Wicknek még implant se kell, anélkül is golyó és szúrás álló. -
#528 2020 Április 16...hát az még messze van de legalább van. -
nordan #527 magyar felirat included.........wow -
caps lock #526 -