4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#690 A drótkerítés tekercset el lehet tüntetni valahogy? Két féle jó kis gépfegyvert vehetnék fel, de nem tudok bemenni a dróttól. -
#689 elsodleges fegyver 10 potty a hatizsakban de elteszi az ammot is eutomatikusan szoval annak is kell helyed legyen a zsákban. Másodlagos fegyo 5 hely+ammo.
Ha nem tudja eltenni az ammot akkor vagy torol valamit a zsákbol vagy az ammot vagy eldobja vagy kidob valamit. random. Ha nem akarsz problemat akkor biztosnak kell lenned hogy van eleg helyed. -
#688 Genyó másik játékos ... egy ház tetején voltam, simán hagytam, hogy elmenjen, majd 2 perccel később mikor mentem volna le leszedett ... senkit sem fogok életben hagyniiii!!! :) -
#687 Most nem tudom megnezni, de lehet akkor keverem a pisztollyal. Bocs akkor. -
#686 Én úgy emlékszem, hogy 10et foglal a fegyver. -
#685 Ha nagyon baltazni akarsz, akkor a puskat el tudod tenni a hatizsakba(2-3 helyet foglal asszem) es igy be tudod helyere a baltat tenni. Amugy vannak hangtompitos fegyverek, en is azert megyek a bazisra majd. -
#684 És a lövöldözésen kívül nincs más mód az ölésre? Vagy csak akkor ha eldobom a puskát? -
#683 En ugy szoktam csinalni hogy bemegyek egy epuletbe vagy valami magas lesre, es onnan lovoldozok. Epulet ajtoban mindig meg akadnak es utanna onnan csak cammognak be, igy szepen sorba loheted oket. Illetve magaslesrol is mig masznak fela letran szepen loheted oket.
Enfield puska jo messze, de ahhoz tenyleg messze kell hogy legyel(es pontos) ha nem akarod hogy fussanak utanad. -
#682 lehet messziről leszedni zombikat? nem vesznek észre?
mennék valahova, messziről le tudnám szedni őket puskával, csak nem merem :) -
#681 kár hogy nem lehet a fegyverek mellett használni a fejszét ... ha lövök a mindenki meghallja -
#680 Visszahúzok a városba, térképem még úgysincs. -
#679 Ja, mákom van, mert pont ott rakott ki a partnál, így visszamentem a bűzlő hullámhoz. Egyedül a sniper öltözéket nem tudom visszavenni, kár érte ... bár hogy néztem a zombikra semmilyen hatása nincs, max a többi játékos ellen jó. -
#678 Meg mondtam. :) De kozel van a parthoz igy siman vissza lopakdohatsz a hulladert. kesobb en is majd megyek. -
#677 Pf, a reptér feletti kis helyre akartam menni, ahol az autó ikon is van. Messziről leszedtem pár zombit, tök üres lett a környék, majd egyszercsak a semmiből jött vagy négy és megettek :)
Szóval újra :) -
#676 Fent eszakon is ugyan ugy bugos, szurke csikos. De megfigyeltem ezek mind a varos kozpontokbol jonnek, minden mas iranyba nezve teljessen jo.
Laza: nem lesz konnyu a balota melleti bazis elsore, nekem mondjuk mar amenyit probaltam siman megy. Legnagyobb veszely nekem mar csak a masik ember.
-
#675 Azt kihagynám a helyedbe,teljesen bugos. A következő patch-ig Balota és környékén nem fogsz látni semmit... annyira rossz a helyzet... -
#674 lent a partnál -
#673 DE 377-en próbálok bemenni a katonai bázisra, ha akar jöhet vki :) -
#672 Jó lenne egy friend lista a cucchoz, és akkor nem kéne keresgélni az embereket. -
lammaer #671 Össze vissza. De ha kicsit visszaolvasol van pár szerver amit 1-2 ember favorizál. -
#670 Köszi,a magyarok többsége merre játszik amúgy? Vagy változó? Nekem az is egy jó szempont szerverválasztásnál hogy az idő kb megegyezzen. Szeretem az ilyen +1 GMT időzónás szervereket,jó ha este van akkor in game-is este van :) -
lammaer #669 Bármi előfordulhat.
Sztem csináld azt, hogy elmész egy helyre ahol kéne járművnek lenni, utána szépen váltogatod a szervereket addig amig az adott helyen nem lesz egy.
Onnantól kezdve tudni fogod, az a szerver jó. -
#668 De hasznalom :) MIndig meg van nyitva mikor jatszok. De a vasuti kocsi nekem este keves info volt XD Ingame terkep jobb annyiban hogy surubb a negyzet racs es igy pontosabb mikor egymasnak mondjuk a kordinatakat rajta hogy mi merre. -
#667 Srácok! Tudtok ajánlani valami stabil szervert ahol vannak járművek is? Mert amin én most vagyok ott szerintem nincsenek engedélyezve.... előfordulhat? -
lammaer #666 Igazad van, lehet... -
#665 Lehet nem akar rontani a jatekelmenyen!:) En amiota tudom, hogy van nem birom megallni, hogy ne hasznaljam...:( :) -
lammaer #664 Nemtom minek raktuk a fejlécbe... :) -
#663 Ezt nem szoktad hasznalni? -
#662 Kösz a helpet, végre nem halok 10 perenként ... és már a táskám sem üres :) -
#661 hogy toom elővenni a fegyót? -
#660 a feti TS-en vagyok az AFK szobában -
#659 ok gyere a tamplomba ott vagyok kozel csak lesek. XD
aztan mutatom hol mik vannak.
skype steam? -
#658 Csak egy fejszém van, Laza néven jövök, ne nyírj ki .. pár perc :) -
#657 Ott vagyok annál az útnál, van ott egy vasúti sín, fekete szaggatott vonal, rajta sárga pötty ... na oda egyek a templomhoz -
#656 hat ez nekem nem mond sokat, mert nincs terkepem. :/
Minden van csak terkep nincs, amugy a korhaznal es a satraknal voltam.
gyere a templomhoz. ott is van sok cucc. -
#655 Bent vagyok a vasúti kocsinál lévő magas ház tetejére megyek -
#654 Én is ott vagyok csak a 462-n :)
Átmegyek! -
#653 Ts-n fenntvagytok ilyenkor?
Ha igen akkor holnap csatlakoznék -
#652 chernogorsk* -
#651 en tolom jelenleg is gyere a DE 377 szerora, csernogorszkiban vagyok.
Es rengeteg cucc es fegyver van, csak tudni kell emlyik hazba kell bemenni.