4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    Bar a sajat public szerver sem egy rossz otlet!:) Mind1, elobb jo lenne tudni az arakat, hogy mekkora a kulonbseg egy 10-es es egy 40-es szerver kozott.
  • JimKirk
    A 30-40 slot-ot tovabbra is soknak tartom, valoszinuleg meg 10-en sem lennenk egyszerre a szerveren, meg amugy is csak arra hansznalnak( legalabbis en), hogy feltapoljuk magunkat, aztan irany a public szerverek banditakra vadaszni!:)
  • JimKirk
    Tudnal kuldeni linket a szolgaltatokrol?
    En benne vagyok kezdesnek a havi 2k forintban, persze idovel jo lenne, ha tobben is beszallnana. Paypal szamlam is van, vagy csinalhatunk egy kozoset.
  • Laza
    Magyar hosting szolgáltatónál még nem láttam DayZ-t, ezért marad a külföldi. Valószínűleg ezért sem, mert kell hozzá egy eredeti játék (ha jól láttam), és ugye a magyarok csak olyanokat szoktak hostolni, aminek ingyenes a szerver része (TF2, Minecraft, lopott MMO szerverek, CS, stb).

A külföldiek 8-10.000 Ft-ba kerülnek, ált 30-40 slottal indulnak.

Vagyunk páran akik még bérelnénk. Ha összejön egy 5 fős bagázs és bevállalják az elején a kb havi 2k-t, akkor tőlem mehet :)
    De Én min 3-4 hónapot elvárok a vállalkozóktól ... aki egy hónap múlva lelép azt megverjük :D :D (csak viccelek)
  • Laza
    Ahogy néztem csak warez magyar szerverek vannak ... de nem biztos :)
  • JimKirk
    Nah, vegre megvalaki aki sajat szerverben gondolkodik!:) Igy mar negyen vagyunk. Lazat, meg Zerot kerdezd, ok (szerintem) vagjak a temat.
  • newil
    Helo,lenne egy-két kérdésem.
    Magyar szerverek vannak a kettő Six Launcher-en (néha láthatón) kívül is?
    Ha igen hol és hogyan lehet csatlakozni?
    Ha bérlek szervert,ha van olyan aminél lehet DayZ-vel menni..melyik szolgáltatót ajánljátok?
    Végezetül,mit kell tennem azon kívül,hogy bérlek szervert,vagy ezt leírják a szolgáltatónál?
    Bocsánat a sok kérdésért és köszönöm előre is a válasz(oka)t.
  • Laza
    Háát, ilyet még nem láttam.
  • lammaer
    Sztem azok a szerverek nem tudnak rendesen csatlakozni a központihoz ahol a karakteradatok vannak.

Nekem is volt ilyen, vmelyikre belépve tengerparton voltam (pedig rég nem ott voltam és voltak cuccaim), egyből le is léptem, mentem oda ahol oda is kerültem ahol kellett hogy legyek.
  • JimKirk
    Kezdem kurvara unni, hogy bizonyos szervereket visszarak a jatek engem a tengerpartra. Szerencsere a felszerelesm megvan, de hat igy baromi nehez felfedezni a terkep belsejet...
    Van otletetek, hogy mi lehet a gond?
  • JimKirk
    "The Six Launcher will not update to 1.7.2.5 until rocket classifies it as a stable build. right now, it's bleeding edge, so six isn't going to update to it yet."
  • JimKirk
    Angol forumon azt irjak, hogy varnak meg az updatettel amig nem biztosak benne, hogy jo a patch.
  • JimKirk
    Nekem meg nem frissitette magat a six launcher!
  • Laza
    Én a fenti sok kis sátras bázisnál voltam, ott mielőtt kiléptem volt bug, most nem ... viszont eddig is volt, hogy restartoltam bug esetében akkor elmúlt.
    Viszont most 'villognak' a sima, már eleve a földön lévő hullák. Van hogy eltűnnek, majd vissza.
  • denevérember
    Mit szóltok az új patch-hez? Kijavította a bugokat? Én használom már,viszont nem jutottam el még a bugos helyszínek közelébe!
  • Laza
    Annyi, hogy azért jött rám a kövi adag, mert totojáztam a roncshoz menetellel. Ha leszeded az összes zombit majd odarohansz, akkor simán átkutatható.
  • Laza
    Pf, levizsgázott az M14 :)
    Találtam egy heli roncsot, nem is voltam túl közel, de rámjött egy zombi. Kva messziről le tudtam szedni, egy lövés. Majd jöttek még páran, úgyhogy mind leszedtem, mind egy lövés, nagyon baba fegyó :)
    Utána simán odamentem a roncshoz és átkutattam. Fegyver nem volt, viszont kva sok medi cucc volt. Nem is tudtam felvenni. Kb 1-2 perc van a respawnig, de simán átkutatható a roncs. Mire elindultam már jött a kövi adag ... mondjuk mind rámjött, de simán leszedtem őket 1-1 lövéssel. Sajna a lőszerem is megfogyatkozott :) de van még egy AKS74-em :)
  • Laza
    Basszus, ma beléptem, találtam egy AKS-74u -t, mondom kicserélem az AK74-re, ami a zsákomban van, erre kinyitom a zsákot, és nem is az van benne, hanem egy xbow ....... hogy hogy került oda, arról fogalmam sincs. Az AK tárak megmaradtak.
  • MaskimXul
    Sátor, cuccot tudsz benne tárolni, ami a halálod után is ott marad.
  • JimKirk
    Nem tudom, mert a six launcher meg mindig a regi verziot irja ki.
    Amugy azt nagyon nem ertem, hogy amikor belepek egy szerverre, akkor miert talalom magam mindig a tengerparton, ez eleg idegesito...
  • MaskimXul
    Még mindig vannak egy páran, akiknek bugos, de a legtöbb ember szerint megszűntek.
    És megint van humanity, ami ha túl alacsony akkor kicsit változik a karaktered ruhája.
  • balintk

Amikor felette van a kurzor akkor görgetsz + legyél biztos benne, hogy nincs a táska alatt semmi random cucc, mert ha bármi van alatta akkor nem lehet felvenni.

Amúgy a sátor mire jó?
  • Daell Drow
    Es a grafikai bugok megszuntek? Lehet ejjel megprobalok fel jonni ha nem leszek annyira hulla, aztan irany eszak egy kis gyujtogetes utan.
  • JimKirk
    Na igen, tegnap en is talaltam vagy 3-4 hatizsakot a boltban, aztan egy csomo szerveren semmi!:)
  • Laza
    Én mindig a boltban találtam eddig. De ritka sajna. Mondjuk ezek a ritka dolgok is változóak, mert pl sátrat csak 1x láttam, de akkor a boltban volt vagy 5 :)
  • JimKirk
    Thx!
  • JimKirk
    Jo kerdes, mert mar vannak olyan szerverek amin ez fut, raadasul en az elobb updateltem az enyemet(azt hiszem) megis a .4-est mutatja a six launcher.
  • MaskimXul
    Bármelyik residential, de én leggyakrabban a boltban szoktam látni őket.
  • JimKirk
    Alice-t milyen spawn point-nal kell keresni, high residential?
  • Daell Drow
    Ez a patch mikor jon?
  • Laza
    Ja, tényleg ... nekem a múltkor mindenhol csak a szarabbikat dobálta. Általában kapásból az Alice tatyóra pályázok :)
  • MaskimXul
    Két Czech pack van, az egyik a vest pouch az a legszarabb, de a normális Czech backpack az jobb, mint az alap.
  • Laza
    A Czeh packot ne is akard felvenni, mert abban 2-vel kevesebb hely van, mint az alapban :)
    Egyszer Én is felvettem, aztán egy csomó ideig szenvedtem mire le tudtam cserélni.

http://www.dayzwiki.com/wiki/Backpack
  • Laza
    http://dayzdb.com/database/flashlight

A G17 beépített elemlámpáját is az L-el lehet bekapcsolni.
  • JimKirk
    *lesz
  • JimKirk
    A postprocess effect-et kapcsold ki, akkor nem lessz olyan homalyos a kep, raadasul lassitja is a gepet. A lampat en sem tom hogy kell bekapcoslni, nem szoktam hasznalni, igy eddig nem is kerestem ra megoldast!:) A ruhazat meg ilyen, legalabbis nalam olyan, pedig fullon van minden!:)
  • JimKirk
    Neha nekem se megy, erdekelne hogy oldottad meg!:)
  • kifli
    Ha rájösz, valami problémának a megoldására, írd le, hogy oldottad meg. Hátha másnak is van ilyen gondja :)
  • balintk
    Már semmi.
  • balintk
    Miért nem tudok felvenni backpacket? Találtam egy Czeh packot, de csak azt írja, hogy open pack, alatta meg nincs semmi más.