4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Daell Drow
    Persze, egesz ejjel. Csak egy taska kell, aztan megyek amerre gondoljatok. :)
  • denevérember
    Durva a videó Sanyi! :DDD Leszel ma este?
  • oneal1
    9 től valaki nyomja?

összejöhetnénk páran
  • MaskimXul
    Mindig a zsákodban lévő fegyvert rakd a kezedbe, ne fordítva.
    Helikopter roncsok szerintem nem túl nehezek egyedül, feltéve, hogy van hangtompítós fegyvered.
    100-200 méterről leszeded a zombikat, berohansz a cuccokért, aztán gyorsan lelépsz.
    De a legjobb módszer az, amikor csak lábon lövöd őket, hogy csak kúszni tudjanak. Így egyrészt lelassulnak és nem nagyon tudnak majd megsebezni ha nem állsz meg mellettük, másrészt nem is fognak újraszületni, így a lőszerrel is spórolsz.
  • Daell Drow
    Az igazsag az hogy nem sokkal kesobb mikor ujra beleptem lelottek onnan mas csipasok.
    De szerencsere kozelben spawnoltam igy 5-10 perc mulva mar a cuccaimnal voltam. DE egy ujabb hulye bug miatt mikor a taskam csereltem volna ki eltunt mind ketto.
    Igy este majd be megyek a chernoi marketbe uj taskaert, persze majd kevesebb jatekosu szeron.

Laza: a Helikopter roncsok neccesek egyedul nagyon, mire kinyirod az osszes katonai zombit. Es oda mesz pakolni, mar spawnolnak is ujra. Volt hogy mi 3-4en mentunk es igy is majdnem ott hagytuk a fogunkat.

Egy kedvcsinalo, ujravagott trailer video:
  • Laza
    Egyébként azok, akik a tetőkön kempelnek meg is érdemlik. Azok sem csinálnak mást, mint a szegény emberkéket ölik, akiknek nagy valószínűséggel semmijük sincs.

El kéne menni helikopter roncsot keresni :)
    Mennék is, csak egy nagyobb táska kéne.
  • Laza
    Nem húzod már sokáig, csak szólj merre leszel, nehogy elszedjék a jó kis cuccokat :D Szólj ha segítsek vért adni :)
    Van csomagod?
  • JimKirk
    Szep loves!:)
  • Daell Drow

Hehehe, az elmult hetek serelmeiert. XD
  • Laza
    Elektroban már tegnap óta nem találok Alice hátizsákot, pedig már csak ez hiányzik hogy nekiinduljak a túrának ... mindig csak chez van, az még rosszabb mint az alap.
  • Laza
    Hát a GamersGaten meg tudod venni külön a arrowhead-et 11.96 eur-ért, vagy egyben a kettőt (alap + kieg) 19.96 eur-ért.

http://www.gamersgate.com/games?prio=relevance&q=arma%202

Miért ne működne GamersGate-vel? Ugyanaz a játék, csak nem dobozos hanem digitális, tehát le kell tölteni. Nem kell dobozos. Nekem sem dobozos, a Steamen vettem egyben a kettőt.
  • denevérember
    Haverom el akarja kezdeni a Dayz-t De ahhoz kell az alapjáték is. Úgy akarta megoldani,hogy letölti az alapot az arrowhead-et pedig megveszi. Ezért lett volna jó a dobozos... Ezzel a GamersGate-es megoldással viszont nem működni így nem?
  • Laza
    De miért kell dobozos? :)
    Most kb 3000 Ft a kieg a GamersGate-n (11 eur).
  • balintk
    Van valakinek kedve este 8-9 körül játszani?
  • denevérember
    Na srácok sehol nem kapható dobozosan az arrowhead... Bementem ma egy 576 boltban,és jelenleg egyik üzletükben sincs! A cd galaxis is kifogyott,2 media marktot is körbe jártam ma,sajnos sikertelenül... :( Még a vaterát is megnéztem,de ott sincs semmi... Egyetlen boltot találtam,de itt viszont se a telefont nem veszik fel,és az emailekre sem válaszolnak... http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ARMAIIOA Valakinek valami tipp?
  • Laza
    Nem hiszem, vannak US szerverek is. Szerintem globális a mod.
  • balintk
    Az gáz ha NA verzió van?
  • Laza
    Itt még mindig 20% akcióban van a játék kieggel:
    GamersGate
  • Panzeradler #752
    Próbáld meg ezzel.(én nem próbáltam)
  • Daell Drow
    Az ingyenes arma 2-vel nem fog mukodni, mivel az hianyos. Egyesek ugy csinaltak hogy warez arma 2-re telepitettek ra az eredeti arma 2 oa-t.

En is steamen vettem amugy, de kivartam es utolso nap 40% kedvezmennyel vettem.
  • balintk
    Hogy tudom megoldani, hogy az Arrowhead működjön az ingyenes Arma2-vel? Mivel a kettő külön van.
  • Zero 7th
    Azért azt a lehetőséget fenntartom, hogy én voltam a balfasz, azért nem találtam! Nem engem szidni, ha később kiderül, hogy mégis van ott! :D
  • denevérember
    Jó nekem az első utam oda lett volna most,de akkor kihagyom...
  • Zero 7th
    Pont tegnap voltam Westendben az MMben, direktben kerestem ArmA2-t is havernak, de nem találtam.
  • oneal1
    én sem találtam...

steam en vettem
  • denevérember
    Srácok pesten nem tudtok még valami boltot ahol kapható az arrowhead? Leszámítva a media marktokat,mert majdnem mindenhol megnéztem és sehol semmi... :(
  • Laza
    Végig a távcsővel kémlelte a terepet, én meg pöckölgettem a kúszást, hogy ne legyen hangja :D
    Legközelebb minimum egy fejszét szerzek valahonnan :)

Egyébként a feszítővas mennyire nem jó semmire ... egy hülyegyerek a tengerparton betámadott azzal, semmi nem volt nálam, elkezdett ütlegelni. Az emberkém kifeküdt a földön és elkezdett peregni a homokóra. El is engedtem a billentyűzetet, mondom végem ... kb fél perc múlva visszakaptam az irányítást homályos képpel meg kb 4000 blood-al, felálltam és elszaladtam ... mivel nem volt már nálam kötszer, inkább befutottam a zombik közé, hogy a zombiké legyen a dicsőség :)
  • Nekrofil
    kutyák nem tudom pontosan hogy lesznek
  • Daell Drow
    Uhhh ez nagyon izgi, az ilyenektol nekem is megugrik az adrenalin. :)
    Kar hogy nem jott ossze, csodalom hogy ilyen kemperek is vannak akik nem veszik eszre. XD
  • oneal1
    valaki nyomja esetleg 1 óra mulva a game-t, összeröffenhetnénk páran, TS, aztán írtani az embereket:)
  • JimKirk
    En is csak emiatt vettem meg az Arma2-t, mondjuk toltam egy picit a szinglit, de valamilyen oknal fogva eltuntek a menteseim, ujrakezdeni meg mar nem volt kedvem. Pofatlansag lenne 10€-nal tobbet kerbni a kesz mod-ert, szerintem.
  • Laza
    Bár ha tényleg az Arma3 motorjával jön, akkor simán fizetek érte :)
  • Laza
    Háát, nagy kiba lenne azokkal, akik csak emiatt vették meg az Arma2-t és a kieget, mint pl Én. Ráadásul nem a Steames nyári vásárban, hanem utána.
    Sokan vannak még így az említett mod megjelenése óta eladott 300e+ példánnyal. Előtte a kutya sem vitte a játékot.
  • Laza
    Sajna csak a zsákból lehet lopni, abban meg ritkán tart az ember egy 3. fegyvert ... jelen esetben még az is mák volt, hogy volt benne valami :)
    Na meg akkora volt az izgalom, hogy nagyon sokat nem is gondolkodtam ... örültem, hogy egyáltalán oda tudtam lopakodni mögé észrevétlenül :)
    Na, az ilyenektől izgi a játék :)

Később a lent említett gyártelepet valami klán foglalta el, körberakták fáklyákkal és egy gyerek traktorral furikázott körbe-körbe ... a fűben lapulva néztem ahogy elüti a zombikat meg más játékosokat kerget :)
    Kezdem úgy érezni, hogy az éjszakai játék fekszik nekem a legjobban, a sötétben való lopakodás :)
  • Laza
    "mondom megnézem ... fegyverem semmi."

Sajna az ég világon nem volt nálam semmi, ahogy írtam, nemrég indult az új kari egy elhalálozást követően, ezért is volt olyan izgi a helyzet :)
  • JimKirk
    Kivancsi vagyok mennyit fognak kerni erte.
    "community alpha available for a heavily discounted price."
    Itt meg csak az alpharol irnak, 10€?
  • JimKirk
    Oriasi!:)) Sajnalom, hogy nem sikerult!:(
  • wardogzombie
    Nemtudom használt e a spenótruhás pisztolyt csak arra gondoltam lehet hogy azzal nagyobb sebzést tudott volna bevinni.Ha ki lehet egyáltalán azt lopni,ebben nem vagyok biztos.
  • lammaer
    Gondolom ha a kollégának előtte el kellett lopnia a puskát a zsákból, akkor nem valószinű hogy lett volna más fegyvere, rég lelőtte volna a csákót.
    De majd ő megmondja, lehet hogy adrenalinfüggő és ugyan ott volt a kezében a shotgun vagy a rakétavető, de ő inkább először lopni akart :)
  • wardogzombie
    Vagy talán egy másik fegyverrel.Mindenesetre szép próbálkozás volt.