4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#610 Az meglehet,mert azért 150ping körül szerintem már élvezhetetlenül kéne akadni. -
#609 En ugy veszem eszre, hogy a Six Launcher nem a valos erteket mutatja. -
#608 Az irgalmatlan sok szerintem! -
#607 Legalabbis a Six Launcher ennyit mutat. A szerveren az eloszobaban olyan 110-150 korul sozkott lenni. -
#606 250-300 kozotti pinggel szoktak menni nalam(belgium) az amcsi szerverek, az meg siman jatszhato szerintem! -
#605 Hmm most néztük meg és hatalmas a pingje :( (a szervernek amit mutattál) -
#604 ;]
How to install DayZ -
#603 Ez tiszta sor... de az előtte lévő patchekre gondoltam :) -
#602 Esetleg a DayZ-mod sem árt hozzá ;] -
#601 Köszönöm! És még valami... Egyik haverom most akar játszani,felrakta alap arma2+oa Ez után egyből jöhet az 1.62 patch vagy kell még előtte valami hogy dayz-zni tudjon? -
#600 Ez stabil, gyorsan betölt, és korrekt adminok vannak rajta. -
#599 tud valaki egy megbízható stabil dayz szervert? Mert amin éppen vagyunk az nem túl jó...(UK13) -
#598 Ha megvárod míg hazaérek akkor jövök ! :D -
#597 valakinek nincs kedve játszani most?ráérek -
#596 köszi :) -
#595 Bicaj.
Ha beülsz a vezetőülésre, akkor bal felső sarokban ami nem zöld, azt kell megjavítani. Bővebben itt. -
#594 Hol lehet bicóra bukkanni? Nézelődtem már elég sok helyen de eddig semmi... Más kérdés: Honnan tudom,hogy egy roncs jármübe milyen alkatrészek hiányoznak? -
#593 Én ma este elhatároztam, hogy találok egy járművet. Beraktam egy motor alkatrészt és egy kereket a zsákomba és bicajra pattantam. Másfél órával és kb. 30km-el később találtam egy ATV-t Pik Kozlova tetején, frissen spawnolt.
És vajon mi hiányzott belőle? Egy kerék és a motor
Szépen ki fogja egészíteni a jelenlegi jármű parkunkat, egy Toyotát és a két bicajt. -
Zero 7th #592 Ja, hát persze. Én is Steamről vettem, csak mondom, hogy van olcsóbban is. Állítólag. Valami Mediamarktos 2000forintos megoldásról hallottam konkrétan. -
#591 4 ezer forint a dobozos DVD -
petrusz86 #590 passzolom... én máshol nem is találtam, lehet nem voltam elég kitartó, de kifizeted aztán már jön is le a gépedre
2 órába telt, hogy kitaláltam, hogy kell és elindítottam. -
Zero 7th #589 És nem az ArmA2-t kell megvenni, hanem az Operation Arrowhead-et. Az alap ArmA2 lehet warez is. -
Zero 7th #588 Viszont talán ott a legdrágább is. -
petrusz86 #587 jól látod! steamen a legegyszerűbb -
petrusz86 #586 juj bassszus tényleg messze vagytok... cserno közelebb van jóval -
#585 Hali!
Jól látom hogy ez a mod ingyenes, a Arma2-t viszont meg kell venni? -
#584 Melyik szerveren vagytok amúgy? általába... -
Zero 7th #583 Kevesebb, mint két óra alatt átlóban keresztül lehet futni a térképen.
Járművet egyedül összerakni egy hétnyi munka kb.
Bölcsen választottál. :P -
#582 Gorka körül :( Valami járművet keresek most dehát erre baromi kicsi az esély... Plusz ugye az alkatrészek -
petrusz86 #581 kb merrefele vagytok? -
#580 Az a baj hogy állati messze vagyunk tőletek és semmiféle járművem nincsen :( -
petrusz86 #579 vegyél fel légyszi steamen get02 a fiók nevem -
#578 vicceltem természetesen:)
Csak nem gyilkolja le egymást két sg-s.
de nem offolok,inkább funvid
-
#577 Tul sok cuccom nincs,és amúgy sem egyedül jönnék.. De remélem megbízhatóak vagytok :) nem vagyok túlságosan paranoiás :) -
petrusz86 #576 Mi ketten vagyunk Ő egyedül ez tény! és választhatunk vagy megbízunk benne és hoz cumót, vagy pedig 1 teljes napig kúszunk csernóig!
A mi szemszögünkből is ugyanolyan kockázatos!
Ráadásul én adtam meg a tartózkodási helyünket nem pedig ő! -
#575 Ezt hívják tőrbe csalásnak:D -
petrusz86 #574 Nah szóval, akkor hogyan tudjuk privátban felvenni a kapcsolatot?
Steamed? -
#573 Akad :) -
petrusz86 #572 Szia!
Kimásolod a linket és a képen látható green montain tetején vagyunk a tv toronyhoz közel.
http://dayzdb.com/map#4.036.095
Te merre jársz? van nálad morfium is? :D:D:D -
#571 Mi a pontos koordinátátok?