4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Mi a pontos koordinátátok? -
petrusz86 #570 Szevasztok srácok!
Segítségre lenne szükségünk!
Egyik haverral együtt toljuk http://dayzdb.com/map#4.036.093 közelében és szerencsétlen módon mindkettőnknek eltört a lába ugyanazon zombitámadás során!
Valaki esetleg nem jár arra? Nagyon jól jönne legalább 1 morfium! -
Na kezdek bele jonni ebbe a jatekba, nagyon tetszik.
Talaltam fejszet es feszitot azzal mar haladok, es egy katonai mento taborban rengeteg kotszert es ver csomagot hordtam ossze.
Es baze nem kifigyeltek? Pont talatam benzines kannat, es vittem vissza. Erre hatulrol pisztolyal szo nekul, kinyirt a budos geci. utana lattam fosztogatja a rengeteg cuccom. A kurva anyjat, vaaaaa de kivagyok. -
Nekrofil #568 Apparently using the respawn button to many times causes problems for the servers. As the respawn button was exploided to get a better spawning position it has been removed -
Nekrofil #567 ha jól emlékszem, azért lesz tiltva a respawn gomb, mert eléggé elterhelte a servert. nem 100%, de ilyesmi rémlik. -
Zero 7th #566 Kötszered van egy. Használd. Gyakori tárgy, szinte mindenhol van belőle, de azért 3-4-et nem árt magadnál tartani. Inventoryban a pisztolylőszer helyén van, jobb klikk rajta, bandage myself. -
Lehet noob kerdes.
De ha megutnek jo erossen a zombik elkezdek folyamatossan verezni, es szep lassan 20-30 perc alatt kiverzek. (legalabbis a blood elfogy) ez ellen mit tudok csinalni? Foleg az elejen ha cuccom is alig van. -
Zero 7th #564 Cikket nem olvastam, de base building? Ööö, és azt hogy? Mert addig szép és jó, amíg egy társaság felépít egy bázist, és frankón bevédi. Mondjuk délután 6-tól hajnal 2-ig. Aztán másnap, mikor visszamennek, már benn ül egy bandita banda, és szépen halomra mészárolja az egyesével beszállingózó eredeti építőket. Igazán faszán hangzik...
Na meg amíg a zombik nem verődnek hordákba és vonulgatnak a térképen, addig nincs sok értelme a dolognak, egy elrejtett sátor is pont ugyanennyit ér. -
Zero 7th #563 "* [NEW] Respawn button is disabled during DayZ play"
Ennek mi értelme? Ha rossz helyen vagyok, úgyis kinyíratom magam, legfeljebb nem 1 másodpercbe fog kerülni, hanem pár percbe. Na bumm.
"* [FIXED] Clothing no longer spawning (now it spawns as it used too)"
Ja, jól van. Én meg kerestem a ghilliet, mint a hülyegyerek, aztán kiderül, elvi lehetőségem sem volt találni egyet... :P -
Hali en is tologatom, jo nehez de pont ezert is tetszik. Szivessen tolnam magyar bandaval vagy magyar szeron stb. -
mindegy az, így is úgy is csúnya az eredmény, ha az utolsó golyódat lőtted el :D -
Nekrofil #560 azzal nincs is baj, csak nem mindegy hogy a mostani, rosszul működő verzió szerint 60 méteres körzetben lévő zombikat hozod magadra egy AKM-el, vagy egy helyesen működő verzióban, 150 méteres körzetben lévő zombik támadnak meg. -
na jah értem én, de nálam az előző verzánál is jöttek a lövésekre, mint a légy a szarra -
Nekrofil #558 eddig is hallották, csak nem épp reálisan, pl egy AKM vagy DRM 150 méterről is hallható, a zombikat meg úgy 100 méterig vonzotta, 100 méter felett már nem hallották. -
lammaer #557 Pont azt írják hogy az lett fixálva hogy eddig (gondolom az előző kisebb patchban jött be egy bug) nem hallották és most már megint fogják. -
[FIXED] Infected cannot hear weapon firing (now they actually hear again)
háát nálam mindig hallják... -
Nekrofil #555 1.7.2.4 holnap érkezik ha minden jól megy, nem végleges changelog, csak amit eddig megerősítettek:
* [NEW] Respawn button is disabled during DayZ play
* [NEW] Optimized authentication process on login
* [NEW] Singleplayer mode disabled when DayZ is loaded
* [NEW] DayZ Logo and Version Number appear in game when DayZ is loaded
* [NEW] Hive now tracks login/logout (for use with preventing ALT+F4)
* [FIXED] Infected cannot hear weapon firing (now they actually hear again)
* [FIXED] Clothing no longer spawning (now it spawns as it used too) -
Nekrofil #554 http://www.vg247.com/2012/07/24/dayz-could-be-standalone-before-christmas-base-building-and-more-on-cards/ -
lammaer #553 Ezzel nem vagy egyedül... én hamar leszoktam a fal mentén kúszásról :) -
+1
Ez engem is baromira zavar! Lehet megerzik a szagunkat? -
na de nehogy má kúszva a fal másik oldaláról kiszúrjon... bugos és kész -
Zero 7th #550 De hallhatod. Ha közelről hörög, akkor séta, akár látod, akár nem. -
engem csak az zavar, hogy nagyon sokszor azon bukom a lopakodást, hogy a fal túloldaláról rám kattan egy zombi, azt ugyebár meg nem láthatom... -
Zero 7th #548 Külföldi fórumokon mennyit rinyálnak, hogy elvették a kezdőpisztolyt... A legkisebb erőfeszítésembe sem szokott kerülni találni egy fegyvert, addig meg elkerülni a zombikat jól. Simán körbe lehet sunnyogni őket, még a legsűrűbb részeken is.
A lezuhant helikopterek talán a legbunkóbb részek, vagy 10 zombi csámborog körülöttük, épület meg sehol. De oda is be lehet kúszni simán. -
RúnaMajom #547 Üdv mindenkinek!
Akadt egy súlyos problémám a játékkal. Mikor belépek szerverre, kb. 1-2 másodpercig látom a karakterem, azután vagy teljesen elsötétül a képernyő, vagy zöld színű függőleges csíkok jelennek rajta (mindkét alkalommal úgy fél perc elteltével általában magától újraindul a gép) Esetleg van valaki, aki tudja mi okozza ezt a hibát? A mod fórumán is akad egy ilyen thread, amibe hasonló problémával rendelkező emberek írtak, de végül is senki sem tudott rá megoldást (kivéve hogy a következő patch-ben talán lesz rá megoldás). Videó beállítások terén minden szinte a minimumon van, de nem hiszem, hogy itt kell keresni a problémát (Arma2 szerverek simán futnak jó graffal)
Előre is köszi! -
precise #546 eddig muxik -
Elvileg igen, itt már feltették párszor ezt a kérdést, de senki nem tudott pontos választ adni. -
precise #544 Sziasztok, ha letöltöm steamről az arma 2 demót, + megveszem hozzá az arrowheadet az elég a Day-Z-hez? -
Delutan jatszanek kicsit vegre a jatekkal, lesz fennt esetleg innen valaki? Ha igen melyik szerveren?
Total kezdo karakter, semmim sincs:D -
Inkább úgy mondanám, hogy sok zombival keverve. Egyébként igen. -
Savmacska #541 Köszönöm szépen, kielégítő választ kaptam ! Akkor itt pvp-van kis zombikkal keverve amit a gép irányít ? -
És kell jóképű is aki mindig meghal, hogy legyen valakiért elmenni
-
Meg ugye csapatban mozogj.hallgass arra aki "a főnök".Legyen aki térképet olvas,aki vezet,aki mesterlövészként figyeli és fedezi a többieket.És aki lootol.És persze éjjel légy halk,okos és ne lődözz ész nélkül. -
A lényeg az hogy ugy kezded a játékot hogy némi kötszeren kívül nincs semmid. Se étel se ital se fegyver hogy megvédd magad. Viszont vannak olyan játékosok akik régebb óta játszanak és azt a kevés valamidet is el akarják szedni tőled. Tehát gyűjtögetsz,de úgy hogy ne használj fel többet mint amit össze tudsz szedni gyűjtögetés közben.
És közben vigyázol, hogy ki ne nyírjanak, mert akkor buksz mindent. -
Zero 7th #537 Höhö, CoD generáció nem érti. :D Hát igen, ez nem az a játék, ahol percenként beugat az AI csapattársad, hogy "menjél oda, lődd le az ellenséget!".
(Tényleg flame-et akartál, vagy nem tudod, mit jelent a szó?) -
Savmacska #536 Ennek a a játéknak mi értelme van ? Semmi flame, de komolyan nem értem... Steamen néztem egy gyereket 40percig csak szaladt előre és nem történt semmi utána talált egy zombit és le lötte, aztán szaladt tovább... -
Kis gyűjteményünk 
-
Zero 7th #534 Azt néztem, de nem olyanra mentem, asszem. -
Zero 7th #533 Ah, kösz. -
En nem a launcherbol inditok, hanem az updaterbol. Es nem onnan valasztok szervert hanem a jatekbol.