4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Zero 7th
    Ez azért elég réteg cucc. Egy amúgy is darabos szar játék alfa modja. Ami eleve fizetős, meg kell venni hozzá az OA-t.

Ennyien vagyunk, akik ide járnak. :)

Azért megkérdezem a barátomat, Gúglit is erről.
  • Laza
    Na, azt nemtoom ... de valahol csak kell legyenek :D
  • Zero 7th
    Miért, hol vannak még daisysek?
  • Zero 7th
    Akkor az már három.

Ha biztosak vagyunk benne, hogy leszünk tízen, akkor hárman bele lehet kezdeni fejenként ~3000-rel, ha egy hónapon belül felbővülünk tíz+ra, akkor hármunknak két hónapig nem kell bele kesselni.

De addig csak az kap belépési kódot, aki fizet. :D
  • Laza
    Na, mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás? :)

The War Z - A New Zombie Survival Experience
  • JimKirk
    Tovabbra sem tartom rossz otletnek, sot, de addig felejtos amig nincs legalabb 8-10 ember aki rendszeresen is fizetne. A reszemrol OK a dolog!

Jelentkezzetek!:)
  • Laza
    Hát igen, van benne rizikó is. Viszont nem csak SG-ben kell gondolkodni, itt egyébként is látványosan kevesen vannak rákattanva a témára :)

Rendszeres jelszócsere esetén a lógókat hamar le lehet koptatni. Persze ha van hely, engem pl nem zavar ha bejön olyan aki nem fizetett érte, csak ne 2 ember fizesse az egészet :)

De csak egy ötlet volt, aki tud jobbat jelezze :)

Nekem általában már az is szenvedést szokott okozni, hogy találjak valami normálisan működő 1-2 playeres szervert. Elsőre még sosem ment.
  • Laza
    Hát ja, csak ált 40-nél indulnak, van ami 50-nél :)
    De ha valaki talál olyan helyet, ahol lehet 10-20 slotot bérelni, az még jobb lenne ... valószínűleg olcsóbb is.
  • JimKirk
    Zero jol beszel, 10-20 slot siman eleg! Viszont abban igaza van, hogy 10 ember biztos nem lesz, aki mindig fizetne is.
  • Zero 7th
    Én idén februárban fogadtam meg, hogy soha többet nem gyűjtök csapatnak szerverbérletre. Bocs. :P Negyedik szerverem volt, belefáradtam az emberek pénzért baszogatásába, könyvelésbe, pénz kipótlásába, "elfelejtettünk szólni hogy már nem kell és senki nem akarja fizetni"-be.

De ha valaki gyűjti, és tényleg lesz is belőle valami, akkor utalok szívesen. Mondjuk egy ezresnél sokkal többet nem szánnék rá én sem. Vagyunk tízen?

Ja, meg nem kell 40-es szerver, ha lejelszavazott privát. Ha csak tizen vagyunk rá, akkor még egy 20-as szerver is sok. Ha mindenki hoz magával még egy embert, akkor is beférünk.
  • Laza
    Háát, attól függ. Ált 10k körül szoktak lenni bizonyos szerverek.
    Amit eddig találtam azok ált 40 alap slottal indulnak, és USA 35$ körül van, EU (DE) 33 eur körül. Ez olyan 8-9k HUF.
    Attól függ mennyien lennének akiket érdekel. 10 embernél ez max egy ezres :)
  • JimKirk
    Nem rossz olet, de nem sok az egy kicsit? (nem ertek hozza)
  • Laza
    Szerverbérlés :)
  • denevérember
    Mire?
  • Laza
    Erre senki sem harap? :)
  • denevérember
    Na hát akkor ki tud egy járműves szerót srácok? :)
  • Zero 7th
    Szerintem néhány órával lehetne korábban a szerveren az itteni időnél, nem hiszem, hogy sok embert zavar, ha reggel kicsit később kel a nap, viszont az jó lenne, ha olyan éjfél-kettő közt is lehetne még játszani.

Aztán lehet, hogy nem baj az éjszaka, gyűjtögetni akkor szoktam.

A szürkület egyébként a legjobb, amikor a zombiknak programozásilag már sötét van, de effektíve még látni.
  • Laza
    Egyébként az miért jó ha megegyezik? :) Általában mindenkinek este van ideje játszani, így a szerverek is tök sötétek. Banditák ellen jó, de egyébként játszani már nem annyira :)
  • denevérember
    Akkor keresni kéne egy olyan szervert,ahol kb megegyezik az időszámítás a miénkkel,és van jármű is :)
  • Zero 7th
    Jaj, jármű nélkül? Az nem biztos, hogy annyira vonz... :) Úgy akarnék egy helikoptert... :P
  • Zero 7th
    Én most egyébként Csernó északi lakótelepén vagyok, és vagy három hete nem voltam aktív. Kell még egy álcagúnya, egy sátor, aztán tipli innen.

Ha van valami közös móka, akkor összekapom magam, aztán összegyűlhetünk valahol.
  • Laza
    Én benne lennék egy saját szerver bérlésben :)
    Ahogy néztem kb 10k/hó-ért már lehet kapni 20-40 slotosat. Le lehetne passwordozdni, akik valamivel hozzájárulnak használhatnák (nem feltétlen alap), kizárólag RP jelleggel (no PvP).
    Valakit érdekelne még? :)

Egyébként itt találtam egy magyar RP szerver kezdeményezést, de hát sohasem online:
    http://dayz.animezone.hu/
  • Zero 7th
    Azért kéne egy bázis, néhány sátorral, hogy legyen hova gyűjtögetni, és úgy is lehessen együtt dolgozni, ha időben elkerüljük egymást.
  • Laza
    Azt írta a blogján, hogy folyamatosan jönni fognak a patchek a modhoz. A katonai bázisnál lévő bug nekem úgy szokott elmúlni, ha csinálok ott egy restartot. Érdekes mód Elektroban sincs mindig bug, ha központ közelében spawnolok, akkor mindig jó (a kis domboldalon a gyár és az loot épületek között).
  • Laza
    Én is bármikor csatlakoznék másokhoz, Én leginkább (azaz mindig) RP módban játszom, azaz a vidék felfedezése, területek meghódítása a célom ... a zombiktól :)
    Ezért is vágtam neki most a belső kisebb területeknek, ahol remélhetőleg nincsenek játékosok :) nagyjából mindenem van a túléléshez, tegnap egy helyben megettem egy egész vadkant :) (egyébként a sült hús eláll a táskában, vagy 'megromlik'?)

A legnagyobb baj, hogy nincs friend lista (max Steam-ben) és hogy nem lehet mások mellé kerülni. Megnehezíti a közös játékot, mert általában mindenki szanaszét van, Én meg nem feltétlen tudok megadott időben csatlakozni, csak ah hoc jelleggel :)
  • denevérember
    Amúgy senki nem tudja hol késlekedik már a patch ami végre kiírtja ezt a grafikai bugot? Vagy már le fogják tojni magasról a modot most hogy jön a standalone? :/
  • denevérember
    Mi 3-4 fővel szoktunk mozogni a DE 377-es szerón! Annyi a baja,hogy a járművek ott nincsenek engedélyezve. Ha van kedved írj privátba valami elérhetőséget(skype,msn) és megdumázzuk ! Pacsi
  • Zero 7th
    Ja, és van már valami élet TS-en, vagy mindenki szólózik? Szívesen összecsapatolódnék már valakivel, meg ki kéne nézni egy szervert bázisnak...
  • Zero 7th
    Mi?! Úristen, mit csináltok, ember??! :D

Kb tucatnyi helironcsot fosztottam ki tökegyedül, egyetlen lövés leadása nélkül!

Lehasalsz jó messze, elkezdesz odakúszni, mire odaérsz, a zombik már úgyis elcsámborogtak a roncstól. Körbekúszod, megnézed a spawnjait, aztán elkúszol biztonságba.
    Ennyi. Soha gondom nem volt még belőle, egyszer sem vettek még észre.
  • Nekrofil
    egyre érdekesebb lesz GamesCom

• Laza
    Na, egy farmot farmolok (van egy messze elhagyatott, mellette vagyok kilogolva), hátha lesz ott sima távcsöves puska ... most volt benn 2 crossbow is, az egyiket eltettem. Jó ez valamire? Még a lőszerei is sok helyet foglalnak ... na meg egyszer már megszívatott. Mondjuk elvileg halk, arra jó lehet. Van AK-m, így a tatyóban landolt.
  • MaskimXul
    Akkor az valami új bug, ilyet eddig még nem tapasztaltam.
  • Bucser
    A taska ürül, ha leteszed. Mindig úgy kell táskába pakolni, hogy előbb átpakolsz aztán felveszed az újat direktbe. Különben reseteled a tartalmát.

Másrészt a Játék Alpha tesztben jár. bukok vannak dögivel.
  • Daell Drow
    Ez a resz vilagos.
    De van a kezemben csipa, es nalam par loszer es aprosag mint fakja meg kola.(Nem a taskaban, nincs is taskam)
    Na most igy vettem fel egy taskat, gondoltam be rakja ures helyre ahova valo. Erre eltunik a csipa es a toltenyek.
  • MaskimXul
    Ha beraksz valamit a zsákba de nincs elég hely, akkor a tárgy simán eltűnik.
    Elsődleges fegyverek(sniper) 10, másodlagosok (pisztoly) 5 helyet foglalnak. Amikor egy fegyvert átraksz valahova, a játék a hozzá való lőszert is automatikusan átrakja majd.
    Ha leraksz egy hátizsákot, néha eltűnik. Ha meg találsz egy jobbat, akkor előbb pakold bele a cuccokat a jelenlegi zsákodból, aztán vedd fel az újat.
  • Daell Drow
    "Mindig a zsákodban lévő fegyvert rakd a kezedbe, ne fordítva."
    Ezt nem ertem, nem volt zsakban fegyver.
    ES msot megint nem tudom mi van. Be mentem chernoba, talaltam taskat fel vennem es erre a csipa es a toltenyek eltunnek. A foldon sincs, a taskat is le raktam idegemba es most az sincs. Igy most se csipa se taska, tiszta ideg vagyok. Van valami matematikai sorrend ami alapjan fel kell veni ezeket hogy ne tunjenek el?
    Pls oktasatok ki.
  • Daell Drow
    Ha szivessen jonnel velunk 11kor ,akkor gyere oda ahhol en vagyok. cherno fole, ahhol a videomban is vagyok. a Vegen a terkepen latszik hol vagyok, de azert modnom: SZ 60, M 126 a kordinata. Aztan innen megyek amerre a tobbiek mondjak.
    Mas is johet ha gondolja, csinaljuk egy nagyobb ejszakai turat. XD
  • Laza
    Később én is leszek. Most éppen Elektro felett az erdőben tettem le a karit. Mennék 'vidékre', meg megnézni 1-2 zsírosabb helyet :)
    Leginkább olyan szerón, ahol kevés a játékos, a PvP nem izgat ... inkább idegesít :)
  • Daell Drow
    Nekem jo lesz, addig szerzek taskat stb.
  • denevérember
    gyere majd skype-ra 23:00 körül! Mit szólsz?