4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#650 én tolnám mindegy hogy hogy:)
holnap? -
#649 Ha valaki játszana coop-ot, jelentkezzen :) -
#648 Minden faluban, településen szoktak lenni cuccok? Eddig kb semmit sem találtam, a spawn helyek környéként minden helység zárt, nem lehet bemenni a házakba, stb, nincs azoknál semmi. -
#647 Az lehetséges hogy némely szervereken nincsenek engedélyezve a járművek? Mert van egy szerver DE 377 már 1 jó ideje vagyok rajta,de semelyik helyen se találok semmmit... Valakinek ötlet? -
#646 media markt, én ott vettem -
#645 Érdeklődnék hogy steamen kívül hol tudom még megvásárolni az ARMA2 Operation Arrowheadet? Haveromék is csatlakoznának,de semelyik boltban sem kapható már... :( -
#644 gyere fel szkájpra
-
#643 Ahh... addig néhol helyen játszhatatlan a grafikai bug miatt a játék :/ -
Nekrofil #642 csúszás van, még nem jelent meg a patch -
#641 Mikor lesz fent az új patch a szervereken??? Elvileg már tegnap kellett volna de se híre se hamva... -
#640 DE 377 -
#639 En is ott vagyok, illetve a katonai bazisra akarok bemenni akm miatt. De ilyen 377 szerot nekem nem dob ki, us vagy de? -
#638 én most is fent vagyok de 377-es szeró csernoból talpalok balota felé -
#637 En is mennek veletek, ma egesz nap jo nekem is.
Csak mondjatok hol mikor. -
#636 Ha megvárod míg hazaérek akkor jövök ! :D -
#635 Játszik még valaki ma este? Esetleg csatlakozhatnék?:) -
#634 -
#633 -
#632 de ez valami hihetetlen... a legutóbbi patch óta van ez... Tényleg nem tud senki semmilyen gyógyírt rá? -
#631 Ezt nekem is elkezdte csinalni az elmult napokban, de csak bizonyos iranyba nezve es eddig csak a lentebb is linkelt varosban csinalja mashol nem. -
#630 Erröl a bugról van szó amit denevérember emlitett lentebb -
#629 -
#628 meg a tankakadály is.Ezeket fel kell szedni.
-
Nekrofil #627 a szögesdrót pl okoz grafikai bugokat. -
#626 Srácok nem tudjátok mitől lehet az hogy így random valami grafikai hiba történt a játékkal és az ég egybefolyik a földdel stb.... Már ki léptem és vissza és nem oldódott meg a probléma... Állati zavaró :( -
#625 En mostanaban nem nagyon erek ra, mert amikor csak tehetem az olimpiat nezem!:) -
#624 Random nemet szero, DE 632.
Es ennek a nagy epuletnek a tetejen jelenleg, link -
#623 Hol vagy? -
#622 Te tudnal segiteni, vagy valaki van aki tolna coopban? Ma egesz ejjel ra erek. -
#621 Itt talalhatsz!:) -
#620 Hu az necces lesz, altalaban egyedul jatszok. Nem talalok senkit akivel tolnam. -
#619 Nem tudod magadon használni, csak más játékosokon. Tehát kell találnod valakit, aki a csomagot felhasználva hajlandó neked vértátömlesztést adni. -
#618 Hali
Talaltam par ver csomagot, de nem tudom hasznalni.
Nincs semmi opcio, esetleg kell hozza valami? Vagy hogy tudnam hasznalni? -
#617 Megtörtént már többször is, ellenfélnek legalább 100-al kisebb volt a pingje mint nekem, és mégis én éltem túl.
Egyszerűen nem tudnak olyan gyorsan mozogni a játékosok, hogy ekkora ping különbség számítson a harcok során.
Az egész játék sokkal lassabb, mint a hagyományos online lövöldözős játékok (bf, cod, cs, stb.), ahol megszoktuk, hogy csak nagyon alacsony pinggel lehet érvényesülni.
Ha stabil a kapcsolatod, nincs packetloss és desycn, akkor a ping nem sokat számít, esszerű határokon belül. Nekem ez a határ a 180-200ms körül van -
Zero 7th #616 Csak harcba ne keveredj... -
#615 wut da f...? -
#614 aaSDASdAS:DSA:DSAD:AS :D
-
#613 +1 -
#612 Nekem 120 a pingem azon a szerveren, teljesen játszható.
Azt vettem észre, hogy armában kevésbé számít a ping, mint má játékokban.
Ha a kapcsolat stabil, akkor akár 200-as pinggel is simán lehet játszani. -
#611 Help
Le estem a tetorol, szerencsere a szerencsetlensegben. Hogy az alatta levo masik tetore estem igy csonttoresel megusztam, de nincs morfiumom. :(
Tuzolto epuletben huztam meg magam, itt.
Valaki tudna segiteni egy morfiumal? meg halalnam valahogy.