4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Amaymon
    És az ironikus ebben, hogy a Diablo 3 15k volt egy meg 2k...
  • Laza
    Jó, hagyjuk már ezt a kipróbálás dolgot ... ok, vannak ilyenek, bár magam is nagyon jól el tudom dönteni, hogy mi éri meg és mi nem, mi az amit akarok és mit nem ... de azért mindenki tudja, hogy általában akik a pénzre hivatkoznak azok többségében sosem vesznek meg semmit ... max amit már semmiképpen sem lehet elcsórni (pl Diablo 3).

Általánosságban beszéltem a témáról ... és ebben a témában akik nagyon védekeznek és a kevés pénzzel dobálóznak, azok általában semmit sem vesznek meg. Persze tisztelet a kivételeknek.

Na mindegy, hanyagoljuk a témát ... ezekkel a kifogásokkal úgysem lehet engem meggyőzni :D
    Tőlem mindenki warezolhat, csak szépen csendben :D
  • bazsi83vp
    Én is gondolkoztam az arma megvételén a mod miatt, de voltak a hírek már régebben lehet standalone játék lesz - ami most ugye megerősítésre került nemrég, ha minden igaz. Valaki segítene és leírná privátban, mi kell ahhoz, hogy kipróbálhassam ˆ KiruHoshino szerverén a modot?
    Köszönöm előre is.

off:
    Nem mellesleg én is úgy vagyok vele, hogy olyat veszek lehetőség szerint, amit ki tudtam próbálni. Így biza nekem is került jópár játék a summer sale alatt a kosaramba és azóta bővült a listám egy későbbi jóárasításra várva pl az Alan Wake-el.... ennyi. De amíg nincs "demó", addig senki nem lát 1 petákot sem tőlem a BF-3-as befürdés óta.
  • Panzeradler #967
    Az orosz kaviárt valamilyen úton módon megtudod kóstolni, nem kell rögtön megvedd az egészet, itt csak így van lehetőséged kipróbálni, én is priváton játszottam vele, terveztem utána, hogy megveszem viszont meg se éri megvenni, azért, hogy standalone kiadás után legyen egy fölösleges armám.

+Lingor Island tudtommal még nincs hivatalosan, ami szerintem sokkal hangulatosabb mint az alap map.
  • Laza
    Warez, ok, fogadd el hogy vannak akik utálják, nem kell 'előnyöket' kovácsolni neki, csöndben kell csinálni ... tedd Te is azt, és ha valakinek ez nem tetszik akkor el kell sunnyogni ...

És az a legnagyobb idétlen felfogás, mikor valaki arra hivatkozik warez kapcsán, hogy nincs rá pénze .... most komolyan, valaki fegyverrel kényszerít, hogy játssz? Még mindig értetlenül állok azok előtt, akik azt hiszik ez alanyi jogon jár. Az orosz kaviár is pénzbe kerül, mégsem lopom azért, mert nem telik ... egyszerűen nem fogyasztom. Van elég ingyenes játék manapság ahhoz, hogy a nélkülözők is el tudják foglalni magukat.
    És ez nem a nélkülözők lenézése, hanem az értetlenség a felett, hogy miért hiszik azt egyesek, hogy luxuscikket kell/lehet lopni olyan indokkal, hogy nem telik rá ...

Jó játékot!
  • Amaymon
    DayZ első szabály: Ne bízz senkiben :)
  • JimKirk
    Csak jot akar!
  • Amaymon
    Ne viccelj, egy nap többet költ bárki kajára, mint a full game mindenestől.
  • KiruHoshino
    Nem fogok veled vitába szállni. De ez is csak egy idétlen felfogás. Csak mert eredetis vagy nem kell lenézni azt akinek nem jutott pénz arra, hogy megvásárolja a Combined operationst vagy csak a Operation Arrowhead kiegészítőt. És az, hogy másokat nézz stream-en játszani abból senki sem fogja megtudni, hogy milyen a játékélménye a játéknak.
  • Amaymon
    "Mert nálam azok is kipróbálhatják a játékot akiknek nincs pénzük vagy éppen csak kipróbálnák a játékot."

Ingyen kipróbálhatják a free-t fut-e a gépen. Az end gamet pár streamelőnél megnézheti.

Az hivatalos ára a játéknak pedig nem tétel.
  • Amaymon
    Akkor más kifogás nocdkey=warez!!

Valamint ki tudja milyen stabil szervernek van kitéve a karaktered, milyen habitusú adminnal.

A normális hive szervereket, be lehet tenni favorite-ba, esetleg ha nem tetszene valamelyik, ki lehet szűrni és ott játszom ahol akarok akármilyen napszakban.
  • KiruHoshino
    Csak kamu. Bár a saját szerveremen képes vagyok betenni ladát. :) Sőt van SUV és VVGolf is. :)
  • KiruHoshino
    Mivel tört szerverről van szó így egyértelmű, hogy csak az eredeti szerverek tudnak kapcsolodni a HIVE-re. És igenis van értelme. Mert nálam azok is kipróbálhatják a játékot akiknek nincs pénzük vagy éppen csak kipróbálnák a játékot.
  • denevérember
    Skacok,a Stary Sobor-nál lévő zsiguli az csak kamu? Teljesen ép kinézete van,kerekekkel mindennel... Még sem lehet beszállni :(
  • JimKirk
    Allandoan fut a kicsike? Ha igen akkor mehetnenk oda "bandazni". :)
  • lammaer
    Ha csak ezen a szerveren akarsz játszani akkor teljesen korrekt. Eddig a tört szerverekkel az volt a baj, hogy a karakteradatokat nem mentették, de itt ugye ez egyértelműen meg van oldva.
  • Amaymon
    Felrobbantott előttem valaki egy raktárat, "high value loot" épületet keleten Chernoban. OMG olyan füstje volt, hogy a városon kívül látszott, mint egy atom robbanás.
  • Amaymon
    Annak nincs ertelme ugy, ha nem kapcsolodik.
  • KiruHoshino
    Igen az. Azért privát szerver. Nem kapcsolódik a HIVE-hez. A szerver mindent saját adatbázisba ment.
  • denevérember
    Ha jól értelmezem ez tört szerver?
  • KiruHoshino
    Újra üzemel teszt üzemben a Dayz privát szerverem.
    Adatai:
    "MAGYAR/HUNGARY DAYZ SERVER (1.7.2.5/95819/NO-CDKEY/MENTES/JARMUVEK) BELEPESI JELSZO:MAGYAR FOVAROS NEVE"

Jelszó: budapest

15 jármű, karaktermentés és Regular nehézségi szint.
  • denevérember
    De az tény,hogy inkább ilyen legyen... Mint ez a grafikai sz*r
  • denevérember
    Én valahogy nem szeretem kihasználni az ilyen fajta "segítségeket" :)
  • JimKirk
    Elozovel legalabb vegtelen loszerem volt, csak ujra kellett tolteni a szervert!:)
  • denevérember
    Sajnos igen... Gyakorlatilag semmit nem javított ez a mostani patch,inkább rontott!
  • JimKirk
    A DayZ Commanderrel sikerult felpeccselni a jatekot, de grafikai bugok meg mindig vannak...
  • Daell Drow
    ok chernoban varlak a market korul nincsenek szinte fent masok.
  • Laza
    Addig öletem magam amíg a városhoz nem kerülök.
  • Daell Drow
    Latom most fekudtel ki, mond az uj kordinatakat. Oda megyek.
  • Laza
    Up to date volt ... most próbáltam, hogy visszateszem a régebbit, de nem lett jobb ... valszeg ölethetem meg magam.
  • Daell Drow
    verzio szam? nekem ugy lett jo hogy olyanra mentem vissza mi volta verzio
    es ugy lett jo, utana patcheltem fel amit jelenleg is tolok.
  • Laza
    Már vagy 5 szerveren voltam, mindenhol az új tengerpart spawnál kezdek és tök üresen :(
  • lammaer
    Fejlécbe is kikerülhet ha valóban üzemelni fog....
  • Daell Drow
    menj masik szerora akkor vissza kapsz mindent, nekem is ez volt delutan. Tores mondjuk nem volt, csak cucc eltunes aes tengerpart kezdes.
  • Laza
    Na jó, ezt nem hiszem el ... bemegyek egy szerverre, nagy reccsenés, a kari leesik vami tök üres helyre, aztán semmi sem történik (lábam eltörve).
    Innentől mikor belogolok a tengerparton vagyok, a statjaim változatlanok, viszont teljesen üres az inventorym, se táska, se cuccok ......

Na én most hagyom abba egy jó darabig a játékot.
  • Daell Drow
    megyek
  • Laza
    Ha kiírod az oldalra hasznos lehet :)
  • KiruHoshino
    Ez az én szerverem. Bár mostanában akadtak gondok a játékkal és a szerverrel egyaránt.
  • Laza
    Én *Laza*[NO PVP] néven vagyok.
  • denevérember
    Sanyi! Jössz ma skype-ra?