DayZ - Survival
← ElőzőOldal 93 / 93
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Combined Operation = Arma 2 + Operation Arrowhead
ARMA nélkül nem nagyon lehet kipróbálni, viszont elég sok jó videó van róla. Egyébként én úgy vagyok, hogy figyelem hogyan alakul a mod aztán, ha már közel végleges állapotba kerül, akkor beszerzem az ARMA-t.
Itt egy jó videó (az egész sorozat nagyon jó, ajánlom):
Itt egy jó videó (az egész sorozat nagyon jó, ajánlom):
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Jaja, azt a részét értettem, irány vissza a folyópart vagy mi 😊
Van valami ingyenes módja a kipróbálásnak (lévén még alfa állapotú mod, ki tudja mikor lesz kész), kiváncsi lennék milyen állapotban van....
Vicces amúgy a honlapon: átlagos élettartam 28 perc 😊
Van valami ingyenes módja a kipróbálásnak (lévén még alfa állapotú mod, ki tudja mikor lesz kész), kiváncsi lennék milyen állapotban van....
Vicces amúgy a honlapon: átlagos élettartam 28 perc 😊
A karakter megmarad ha kilogolsz. De ha meghal akkor meghal. 😊
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Speciel én se találtam volna meg 😊
Ez most egy perzisztens világ/szerver, vagy a karakter csak addig létezik amig ki nem loggolunk (aztán holnap megint lehet elölrõl kezdeni)?
Ez most egy perzisztens világ/szerver, vagy a karakter csak addig létezik amig ki nem loggolunk (aztán holnap megint lehet elölrõl kezdeni)?
nem
Ma vettem meg a kieget arma2-hõz a mod miatt, pont most telepítem. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
A külön topik sztem jó ötlet.
A külön topik sztem jó ötlet.
Bár ha úgy nézzük mennyi új vásárlót szerzett az armanak, olyanokat akik elõtte nem is játszottak armával, tehát nem is olvassák az arma 2 topikokat, lehet így jobban rátalálnak.
szerintem nem igazán volt értelme emiatt új topikot nyitni, mivel mindkét (!!!) arma2 topikban megkapta már a kellõ figyelmet ez a mod...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
!!!Mielõtt pénzt adna bárki is valamiért, próbálja ki az ARMAII steames demóját. Ez egy Military Sim, tehát nem CoD, Stalker, vagy Left4Dead, ez nem egy tipikus játék!!!
(Tudom, hogy van ARMA II topik, de azt már senki nem olvassa, ráadásul amellett, hogy az új témának köszönhetõen többen találnak rá erre a nagyszerû mod-ra, ez amúgy is teljesen átszabja a játékmenetet, ezért talán megérdemelhet egy új topikot)
Többen is rácsodálkoztak, hogy az ARMA II: Combined Operation hirtelen a Steames eladási toplistákra került, laza két évvel a kiadása után. Nos, a dolog persze nem véletlen, az Online gamer sajtó egy ARMA-online mod sikerétõl hangos.
A Day-Z-rõl van szó, egy olyan modról amiben az eredeti ARMA 2 Chernarus\' nevû 225 négyzetkilóméteres szigetén kell túlélnünk a zombi apokalipszist. Pontosítok, megpróbálni túlélni. A küldetés igazábol lehetetlen. Kevés élelemmel és vízzel, egy pisztollyal és maréknyi lõszerrel indulunk neki a nagyvilágnak. A városok többnyire tele vannak az AI által irányított zombojákokkal, akik a 28 nappal késõbb címû filmben látott társaikhoz hasonlóan nagyon gyorsak és nagyon dühösek. Rendszeresen szükségünk van ivóvízre és élelemre, de ha igázán ügyesen lútolgatunk esetleg komolyabb fegyverhez is juthatunk. Jármûveket - autótól kezdve a helikopterig - is hasznosíthatunk, de persze megfelelõ alkatrészek és üzemanyag nélkül csak egy nagy halom ócskavas mind.
Amint a túlélõk blogbejegyzéseibõl és videóiból kiderül, az igazi fenyegetés a játékban a többi túlélõ. Nincs piros célkereszt, nincs minimap piros pöttyökkel és senkinek sincs a homlokára írva hogy vajon le akar-e lõni a felszerelésünkért, esetleg megosztja velünk a sajátjának egy részét. A paranoid hangulatot nem kicsit erõsíti, hogy a karakterünk halála permanens, tehát ha elhalálozunk minden drágaszág a lúterek martaléka lesz, amit esetleg több napnyi kemény munkával sikerült összekotorásznunk és egyszerû, földönfutó túlélõvel kedhetjük újra a játékot a szokásos alapfelszereléssel egy véletlenszerû pontról.
A mod még alfa verzió, de már a hivatalos támogatottságról és esetleges Bohemia Interactive felkarolásárol csiporognak az online madárkák a nagy sikerre való tekintettel. További rengeteg infó, beszámoló, segítség a telepítéshez, miegyébb a Neogaf témába vágó fórumán!(angol)
Install, elsõ lépések
sajnos még nem volt idõm kipróbálni a modot.
← ElőzőOldal 93 / 93