4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Daell Drow
    Ilyen nekem is volt par hete. Soha ne kuszunk lespcson, mert kinyir. En alapban azert sem szoktam mert automatan felal ilyen akadajokban. Vagy ha szesles a rampa vagy barmi ilyen akkor inkabb oldaliranyba at gurulni szoktam.
  • Laza
    Azt a hétszázát ... be akartam kúszni egy küszöbön, erre levert a padlóra 10mp-re (homokóra), lekapott 2500 bloodot, vérzést dobott rám és eltört a lában! Kva nagy mák, hogy volt nálam morfium.
  • denevérember
    Srácok mindenkinél megmaradtak a patchelés után is a grafikai bugok? Vagy csak nálam meg Wardognál? Kurva idegesítő... Elmehet Rocket a picsába... mit javított ez ki? Ja igen megvan... SEMMIT
  • Daell Drow
    Koszonom, mukodik maualis megoldasal es dayz commanderrel.
    Most faszan megy minden es ott vagyok ahol abba hagytam.
    Most hulla se vagyok igy elindulok ejjel majd eszaknak.
    Van ben friends lista, vegyuk fel egymast a comamnderbe. igy latjuk hol ki melyik szeron van.
    En JSaN neven vagyok a jatekban.
  • Laza
    #896 hozzászólásban linkeltem egy patch elérhetőséget, onnan jó sebességgel jön (97 MB).
  • Amaymon
    Nem mukodik a dayz commanderes patcheles, mert a hivatalos oldarol szedne es az forbidden. Csak manualis patch es dayz commanderrel a wrong szerver verziok kiszurese a tuti modszer.
  • Laza
    Ez a DayZ Commander egész baba cucc, tök jól lehet filterezni benne.
  • JimKirk
    Dayz Commander->versions es ott jobb oldalt alul van egy olyan, hogy update, vagy get the latest version. Mondjuk nekem mar fel oraja tolti...:):(
  • Daell Drow
    Nekem leirhatnad, en is felrakom ha mukodik ezzel az uj patch es a game.
  • JimKirk
    Kozben rajottem, bocs!:)
  • JimKirk
    Az is tud peccselni?
  • balintk
    Na a Dayz commanderrel úgy néz ki h. működik.
  • JimKirk
    En siman bemasoltam a legujabb verziot a Dayz mappaba, de mint lentebb irtam hianyol par filet... A Six meg csak a regi verziot tolja fel, ott csak par nap mulva lesz elerheto a 1.7.2.5.

Mara pihentetem a dolgot, mert orak ota nem tudok csatlakozni sehova, csak load, load, load....
  • balintk
    Miért nem akar updatelni a játék? Próbáltam a six launcherrel és manuálisan is, de semmi...
  • JimKirk
    Meg nem hallottam rola, kiprobalom.
  • Amaymon
    Mázlid van. Nekem six launcherrel nem megy a game. Mondjuk azt nem nagyon használom a Commander jobban bejön.
  • wardogzombie
    mindig manuálisan csinálom eddig nem hiányolt semmit
  • Amaymon
    Nekem csak manuálisan működött és majdnem mindenkinek az irc-en. Dayz Commanderrel filterezve, kiszűrve a wrong verziós szervereket. Six azonnal vissza butítja a rossz patch levelre.
  • JimKirk
    Mar regebben is feltunt, ha manualisan peccselem, akkor a jatek elinditasanal egy csomo filet hianyol. Azzal is probalkoztam, hogy torlok mindent az @Dayz konyvtarban es csak a frissen letoltott verziot masolom be, akkor sem mukodik, szintugy hianyol fileokat. Kenytelen vagyok mindig a six launcherrel felrakni/peccselni, csak akkor mukodik rendesen.
  • Amaymon
    Ne használjátok a six launchert az állítólag vissza butítja az előző verzióra. Csak manuálisan lehet peccselni.
  • JimKirk
    A fasz kivan, pedig mar mindenem megvolt!:(
  • JimKirk
    LOL belepek, kicsit alt+tab amig toltotte a jatekot, visszalepek par percel kesobb es halott vagyok, pedig az erdoben hasaltam......................
  • wardogzombie
    felpeccselés belépés full cuccba csonttörés ájulás elvérzés tengerpart pisztollyal sok káromkodás ujra felcuccolás közbe grafikai bug bámulás.ezek mégis mi a lófaszt javítottak az uj tapasszal mert hogy azóta szívás az élet a szervereken az tuti.ja és a hibák se szüntek ez a random halál meg erősen csábitja a kurzort az uninstall gombra.
  • Daell Drow
    Na en ugy nez ki hogy csak a 1,62,95417 verzios szerverekre tudok felmenni. Az ujabb 1,62,95885-ra nem. Ott ki is irja hogy regi verzio vagy mi? wtf. es itt van a loading bamulas.
    Mar eszak fele elindulva jartam a hegyeket es tanyakat, fullos cuccban gps-is van stb. Kileptem es mikor jottem vissza karakter valaszto fogad es utana nulla cuccban a tenger parton wtf? itt jol felhuztam magam, ki is leptem es mar uninstalalni akartam ezt a fos alfa szart. De meg mondom be nezek mas szerora, szerencsere meg lettek a cuccaim, de megint random tengerpart volt. igy nem lehet jatszani ha eszakra akarok menni.
    Ahogy no a tomeg es az igeny a modban, ugy egyre bugosabb. 2-3 hettel ezelott messze nem volt ennyi bug.
  • Daell Drow
    Na nalam tovabra sem jo, szerver betolt aztan a vegen all a loading felirat.
  • Panzeradler #905
    Ez a hiba már nagyon régi, ha félig van a tárad kilogolsz és visszalépsz 99%ba visszatölti maxra.
  • Daell Drow
    Nekem is volt a heten tobb paranormalis jelenseg.
    Cherno helyett a tenger parton kezdtem, persze cuccok meg voltak.
    Illetve AS50 csipa helyett M107 csipa volt.
  • Laza
    Érdekes, h tegnap az M14-emet úgy tettem el a zsákba, h 2 táramban volt össz 7 skuló (a zöld csík is kicsi volt), most meg mindkettő tár tele van ...
  • JimKirk
    32.62€/40 slot
  • JimKirk
  • Laza
    role play :D
  • JimKirk
    En nem! Mi az?(komoly)
  • Laza
    Az RP játékélményről hallottál már? :)
  • JimKirk

Sajat szerveren kedvunkre gyujtogethetnenk, jamruveket, helikoptereket rakhatnank ossze, nem kenen attol tartanunk, hogy masok szetbarmoljak a nehezen osszegyujtogetett alkatreszekbol osszerakot Skodankat, vagy akarmit.:) Valoban ennek csak ugy lenne ertelme, ha legalabb lenne 10 ember aki havi ezer forinttal tamogatna a szervert. De ezt mar kitargyaltuk.

Szerzek egy normalis mikrofont, aztan TS-en kibeszelhetjuk a temat.
  • Laza
    Kézzel updateltem, így elindult, viszont kivágott a tengerpartra ....

Innen lehet szedni manualhoz:
    http://www.mediafire.com/?r3j9kf5xo80n4nb
  • Laza
    Ahogy olvasom a hivatalos fórumot sok embernél van ez a probléma :(
  • Daell Drow
    Nekem is ez volt delelott, nem sokara jatszok remelem megjavul.

A szerver temaban: EN mint montam ki megyek nemsokara nemetbe ahol netem sem nagyon lesz. De tel elott haza jovok es akkor onnan tol 2-3 honapon at 0-24 mehet es a szerverben is benne vagyok.
  • Laza
    Este még ment a játék, most meg bárhová lépnék be, a karakterem betöltése előtt egy fekete Loading feliratú képernyőn áll az egész ... nem tudom belépni sehova :(
  • Laza
    Értem én hogy sok a 30-40 slot, de mit csináljak, ha EZ az ALAP, mint írtam párszor :)
  • lammaer
    Magyarul: cheatelni akarsz és még fizetnél is érte? Hová fajult a világ.. :)

Sztem elég sok üres/alacsony népességű szerver szokott lenni, ehhez nem kell pénzt kiadni.