4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Zero 7th #1010 Igen, csak ott szállsz el a gondolatmenetben, hogy ez NEM az ő szerverük.
Ez nem egy kiadott játék, ahol fizetsz a szerverért, és azt csinálsz, amit akarsz. Ez egy majd később kiadandó játék alfa tesztje, ahol a játékosok is, a szerverüzemeltetők is a fejlesztőnek segítenek, szívességből. Innentől el lehet felejteni az ilyen "ez nekem jár" típusú érvelést, mert nem, nem jár. Ha a csókának nem tetszik, amit csinálnak, egy pillanat alatt kibaszhatja őket. Mint ahogy erre volt már példa. Mert ő egész egyszerűen nem akarja, hogy olyan járműveket, fegyvereket "tesztelj", amiket nem rakott bele a modba. Talán éppen azért nem rakta őket bele.
Egyébként nem a helizésről beszéltem, hogy megérdemelnék érte a bannt, hanem arról, hogy egy helyre teleportálták a szerver összes játékosát, és lemészárolták őket. Gondolom "poénból". Hadd nevessek már én is a viccükön, kapjanak már egy bannt az ilyenért! -
#1009 Te miről beszélsz? Ebben a helis videóban semmilyen hack nem volt.
Meg mi az, hogy "betesznek maguknak egy helikoptert pár hőkamerás fegyverrel"?
Heli van a játékban és hőkamerás fegyver is. Egy klán a saját szerverén több mint valószínű, hogy mindkettővel rendelkezni fog.
Az a helis csapat meg annyira idióta, hogy az már fáj.
1. Lebegnek Cherno fölött.
2. Leszállnak egy épületen, amiben szerintük egy sniper van.
3. Ketten lemennek a létrán, hogy ha esetleg a sniper azt fedezi, akkor jól hátba tudja őket lőni.
4. Amíg ez a két szerencsétlen az épületben pöcsöl, addig a heli mit csinál? Lebeg fölöttük..
5. valami csoda folytán az épületben lévő ember nem a lépcsőt fedezi hanem a plafont bámulja, ezért kinyírják.
6. boldogan lebegnek tovább Cherno fölött..
Ha a hacker miatt nem vesztették volna el a helijüket (gondolom), akkor előásnám az AS50-emet az egyik sátramból és benéznék a szerverükre, egyből leszoknának a lebegésről
-
Zero 7th #1008 Mert ez a készítő álláspontja. Másfél hónapja egy rakat embert kibannolt a g*cibe pontosan ugyanilyen hekkelések miatt. -
#1007 Mert ők megtehetik hogy betesznek maguknak egy helikoptert pár hőkamerás fegyverrel,és mindenkit kilőnek röhögve? Ez tényleg kicsit sok... Nem lennék én sem kiakadva ha átlagos playerek kaszáltak volna le minket... :) + az a Hack utána.. -
#1006 miért is? -
Zero 7th #1005 Fel kéne őket jelenteni Rocketnél. Ez azért irdatlan parasztság. Megérdemelnének egy permabannt a CDkulcsukra. -
#1004 Meg van ki gyilkolt le minket tegnap,de ezt pont nem vették fel...
http://www.youtube.com/watch?v=ljg_5Xat558&feature=player_embedded
Ez az Admin csapat az UK 172... Itt van a hivatalos oldaluk :
http://dzvs.co.uk/ -
#1003 Ebben biztos lehetsz! Este 20:00 tól vagyok,és újraszerveződünk! Mindenképpen kéne találni magunknak 1 stabil szervert,nem jó ez az állandó vándorlás,de ezt az UK 172-t tényleg hanyagoljuk... -
#1002 Uh gyerekek csúfos vereséget szenvedtünk tegnap,egy biztos az uk-172es szervertől óvva intek mindenkit mert tele van hekkerekkel.Sajnos a videón épp nincs rajta de a végén minden játékost egy helyre teleportáltak és ott szabályos kivégzés folyt.Remélem ma este össze tudjuk szedni magunkat.
-
W4z3 #1001 Hali! Igen kezdőnek számítok DayZben, de keresnék társakat :).
Tört verzióval játszom, van saját szerverem is de ha az a terv szívesen megyek más szerverére is, csak ne kérjen CD kulcsot.
Eddig egy Amerikaival játszottam együtt, tőle tanulgattam a dolgokat. -
#1000 Na, újítottam a nagy reptér alsó barakkjából egy M4A3 CCO-t ... volt ott egy M16A2 M203 is, de inkámm az M4-et hoztam el.
Előtte Novy Sobor kis sátraiból már összeszedtem egy hangtompítós MP5 SD6 fegyót, de a mocsokhoz különleges lőszer kell, csak egy táram van.
Ja,a kis sátraknál kúsznék ki az egyikből, amikor valaki elkezd ezerrel szórni lőszerrel ... gyors visszahátráltam, majd disconect :D (még szerencse h nem talált el és nem voltam sokkolt állapotban). A kis genya, remélem megzabálták :)
Még fenn vagyok a reptérnél, esetleg holnap ha valakinek van kedve betámadhatjuk :) -
#999 na, nincs senki? -
#998 Kisebb mint cserno, már csak a map közepén lévő vizek miatt is. -
Amaymon #997 Lingor nekem nem tetszik, a lényege veszik el a DAYZ-nek vele. Iszonyat nagy map, ritka fegyverek. Ha intenzív FPS-t akarok játszani, arra van jobb game szvsz. -
#996 Stary Sobortol eszakra vannak a sracok. En ma "lataboroztam" polanaban a kozert mellett, majd legyszives irjatok meg, hogy merre ahgyatatok abba, delatuan majd odamegyek es este nyomulhatunk egyutt, mondjuk en legkesobb 12-kor abbahagyom a jatekot, mert fel 5-kor kelek a heten.
-
#995 Novy Sobor felé haladok. -
#994 Merre akartok menni egyébként? Én Elektro felett vagyok Staroye környékén ... most éppen. -
#993 tedd fel és lesz -
#992 A fenti TS nekem is fenn van. -
#991 Ha ott lesztek ma akkor mennék én is veletek, ha lehet. De skypeom nincs. -
#990 Mikor hogy,Arma3.hu ts-en is szoktam lenni pl -
#989 TS-t nem használtok, csak skypeot? -
#988 Igen ne haragudj... ma leszek 11 től! Skype-on. Addig felveszem a srácokat. -
#987 En is jovok , teg nap is voltam. aztan semmi nem volt, bar lazaval el voltunk gyujtogetesben jo sokaig ejjel. -
#986 Sajna ez még csak törtön van :( -
#985 Az en elerhetosegeim:
Steam: JimKirk -
#984 Lingor Island nagyon komoly kis map lesz, joval tobb military spawn meg hasonlok!:) -
#983 Lazahunter a Skype nevem, ill Steamen elvileg most **Laza** a nevem :) -
#982 De jo hogy holnap reggeles vagyok... -
#981 Nincs valami elérhetőséged? Priviben megadhatnád(pl skype) mert mi 22:00 tól egy kisebb csapattal(4fő) mennénk stary sobor,airfield stb felderítésére,esetleg járművet szerezni... :) Írj ha lenne kedved! Pacsi -
#980 Na, csak találtam a Cobra-hoz lőszert, kösziii :D -
#979 Alapból Caps Lock, belső voip -
#978 "Közben a mikrofonban anyáztam a sofőrt, ő meg ordítozta vissza, hogy megöl :)"
Ezt hogy? -
#977 Hogy rohadna meg!:) A vezetofulkere celoztal?:)
En is csak egy bicajt talatam eddig a jatekban.... -
Amaymon #976 Én eddig egyszer láttam működő járművet. Az is egy busz volt, lejött az útról végig üldözött egy mezőn. Közben a mikrofonban anyáztam a sofőrt, ő meg ordítozta vissza, hogy megöl :)
Bele ürítettem a tárat a busz lerobbant, nem maradt töltényem kiszállt és valamilyen automata fegyverrel ledarált :) -
#975 A terkepen egyszerre kb. mennyi helikoffer roncsot lehet talalni? Azert kerdem mert mar vagy 5 lehetseges helyet felkerestem, de eddig egyet sem talaltam. -
Amaymon #974 Én mielőtt abort után kilogok várok pár mp, percet a lobbyban, hogy a szerver el tudja küldeni a hive-ba a maradék karakter adatokat. Utána disc. -
#973 Na, aki olyanba futna, hogy eltűnik a cucca és kikerül a tengerpartra az menjen vissza oda ahol kilogolt, és ott lesz a hullája a cuccokkal (miközben igazából meg sem halt) ... állítólag. -
#972 És megint kivágott a tengerpartra ... az új patch óta lutri a játék, a régivel meg nem enged be sehova (fekete loading képernyő) úgyhogy pihentetem a javításig. -
Amaymon #971 *egy OA pedig 2k
Kapkodok, mert ingame vagyok :)