DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már a szomjhalál szélén állok,nem tudom,mit kellene csinálni.
R.I.P. White Europe
ezen jót nevetem. ;-)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
No meg az abort game, új szerverre csatlakozás, mint lentebb írtam.
tengap este elkezdtem futkorászni, összeszedtem vagy 20 zombit.. állati, mert nem tudnak futás közben megsebesíteni, de le sem maradnak. Befutottam velük a városba más túlélõket keresve. Ha találtam elfutotam mellettük, pár zombi lemaradt elintézni szegény szerencsétlent XD
4 embernek okoztam tegnap így a vesztét, majd megláttam egy ötödiket, elkezdtem futni felé de kaptam egy fejest 😄 viszont valszeg a lövéstõl magára hívta a többit, mert nem sokkal késõbb kiírta, hogy xyz died XD
Hazajöttem 5kor, letöltöttem az 'új' 1.7.1.2-t. Két óra múlva próbáltam felmenni szerverekre, erre már 1.7.1.4 van. Faszom a hotfix hotfixének a hotfixének a hotfixébe. 😛
Kezdek aggódni a hibaüzenetek miatt. A fegyvert írja rendszeresen, minden indításnál, a toolboxot, amit még soha nem láttam, egy zomihangot, valami alert2, meg most a hatchetswing-et, és eltûnt a baltám.
Nektek is van ilyesmi?
Egyébként csalhatsz is. Rohanj be Csernó közepére egy házba, és lépj ki. Menj egy másik szerverre. Volt zombihorda, nincs zombihorda. És benn vagy a város közepén.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
rule nr2: Soha ne lojj Zombira ha el tudsz osonni. Azaz ha zombit hallasz a sotetben vagodj a foldre es kuszas az ellenkezo iranyba. nem fognak latni.
JA es probalj ne megserulni. Ver szagara gyulik az eji vad.
de induláskor legalább egy picike kis pisztoly vagy kés miért nem jár? nyüzsögnek mindenhol a zombik én meg csak futni tudok :S
Attól egyébként én is félek picit, hogy pár napon belül unalomba fullad. Remélem nem. Csapatban játék nyilván segítene ezen.
Csak mert miután összeszedek egy "szinte fullos" felszerelést, nem tudom, milyen célt tûzzek ki magam elé. Egyedül nem fogok visszamenni a partra pléjerekre vadászni. Ha kinn élek az erdõben, nemigen kell lõszer se. Fõleg, ha ez a közelharc mûködni fog, akkor már a vadászatra sem kell majd golyót pazarolni. Kaja, víz van, lõszer több nem kell, minek mennék zombik közé?
Amúgy meghalunk amúgy is 1,5-2 óra alatt, azt meg egyben lehúzzuk, azért nem kár, hogy nincs mentés.
Megvenni meg azért is nem akarom, mert boltban sehol nem láttam (meg már van bõven rossz tapasztalatom a vett játékokkal), neten pedig szintúgy nem láttam sehol sem Combined Operations-t, szállítási díjjal meg szerintem bõven 5k felett lenne, aztán az meg ahhoz drága, hogy elképzelhetõ, hogy 4 nap múlva már meguntam, az alapjáték meg nem is tetszik, nekem túl realisztikus. Mondjuk közeleg a szülinapom, szóval ha tudtok magyar oldalt, ahonnan meg lehet rendelni, lehet mégis csak beruházok rá 😄
Arra esély sincs, hogy a haverjaim közül bárkit is rávegyek erre, a legtöbbjüket nem érdekli, akit meg esetleg érdekelne, az nem hajlandó rá egy fillért sem költeni. Én az Össznépi Magyar Battlefieldes Klános TS-en szoktam rohadni egyébként a 7th szobában.
Fura ez a supplyért lelövés, fõleg a térkép legnagyobb városában, ahol csak össze kell gereblyézni a sok cuccot.
Ez után az eset után max másfél órámba telt összeszedni újra a dolgokat. A hátizsákom tele van gyógyszerrel, van egy M16A2-m három tárral, egy Makarovom szintén három tárral, késem, baltám és gyufám. Egyetlen dolgot sajnálok csak, hogy pont mielõtt lelõttek, találtam egy ALICE pakkot. Az azért hiányzik. Lehet, hogy amiatt lõttek le, az látszik kívülrõl is, ugye?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tényleg az lesz, hogy teljesen paranoid állattá fogok válni, és lövök mindenkire, aki mozog.
Mondjuk kicsit meg is erõltethetném magam, mert elég rendesen szartam bele a billentyûzet konfignak a kommunikáció részébe, örültem, hogy a legfontosabb dolgokat beállítgattam. Nem tudom, melyik gombbal csetelek, hogy állítom localra a cuccot, meg hogy a voip mi.
Lehet, hogy ezért lõnek rám? 😛
Csak el kell jönnötök érte. Meg megígérnetek, hogy nem lõtök pofán érte ha megláttok. 😄
Egész alakos 1:1 Megan Fox posztereket is tudok, ha kell. 😛
Leszeded INNEN fent a zöld csíkból a béta peccset.
Telepíted.
Megkeresed a Steamben az ArmA2-t.
Megkeresed az expansions könyvtárban az arma2oa.exe-t, felülírod vele az eredeti indítófájlt. (esetleg átnevezed az eredetit, hogy meglegyen késõbb)
Steamben nyomsz egy properties-t a játékon, ott set launch options.
Beírod, hogy "-beta=Expansion\beta;ca;Expansion\beta\Expansion -mod=@DayZ -nosplash"
Örülsz.
Ezért most várunk a hotfix hotfixének a hotfixére <#zavart2>#zavart2>
Azt a papír mapot már én is néztem, aztán 15 dolcsi helyett inkább kiraktam a második monitoromra azt, amit linkeltem 😊
Biztos minden fenn van és megfelelõ verzió?
ArmA2 ALAPjáték 1.11
ArmA2 Operation Arrowhead 1.60.93825 beta peccs
Day Z 1.7.1.1.
Hm, van fejszém, de nem tudom, hogy kéne kézbe venni. Viszont találtam egy makarovot is még tegnap este, ahhoz képest, hogy tegnapelõtt még kezdõfelszerelésnek számított, nagyon örültem neki. 😛
Már tényleg csak kulacsok kellenének, és nem félnék semmitõl.
Jó ez a térkép, de egyrészt alttabolós, másrészt ez tényleg egy kicsit túl sok infó. Én csináltam magamnak egy ILYET, csak sokkal olcsóbban meg szarabb papírra. De szép színes.
csatlakozás után ez jön ki: no entry bin config.bin cfgweapons
ok-t nyomok rá, akkor tölt tovább, majd visszadob vagy a játék fõmenübe vagy a szerverválasztóba...
A felfedezés örömét viszont elveszi, ezért mindenki csak saját felelõsségre használja 😊
Én csak emiatt vettem meg a játékot, 3 ezret simán megér.
@Zero: legújabb verzióban megint normálisan spawnolnak a konzervek és a kulacsok, és már lehet a baltát fegyverként is használni. Meg a feszítõvasat is 😊
Persze rohadt bugosak még, gondolom ma este lesz megint újabb hotfix. Ezért is jó az eredeti játék, így nem kell arra várni, hogy a legújabb patcheknek elkészítsék a tört változatát.
Megint kurvanagy mákom volt, van egy M16A2-m három tárral, egy fejszém, egy vadászkésem meg egy doboz gyufám. Kulacs kéne, és megélnék a vidékbõl. Egy birkát már meg is sütöttem, fasza ez. Csak az a rohadt drótszamár kéne még, aztán lelépnék északra....
2. Nem akartam igazán beírni, mert kötözködésnek tûnhet. De tényleg biztos hogy ezt akarjátok csinálni, hogy lokálban zombikat lõdöztök? így abszolút semmi szórakoztató nincs benne, pont a lényeg veszik el. De természetesen ha nektek az jó, akkor csináljátok.
én úgy csinálom már, hogy a betaval felülirom az alap fileokat, és nem módként indítom... de amúgy a módolás az elterjedt
A @DayZ feliratnak jobb szélt ott kell lennie. Jobb alul meg a verziószám, ami a legutolsó beta patchre utal.