4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    Na de fel vagytok pörögve
  • JimKirk
    DE1493 Veteran -9 GMT ?

Ez egesz jonak tunik!
  • JimKirk
    Sracok lesz ma akkor valami?
  • Laza
    Na, leteszteltem a scriptet, kellett rajta módosítani, mert nem az az ablak neve amire gondoltam. A lényeg hogy most már tökéletesen működik, kva jóó :)

Még egyszer a link (javított fájlal):
    http://tavinfo.hu/Arma2/Arma2_Autorun.ahk
  • Laza
    Általában a közértben szokott lenni. Én eddig csak ott találtam.
  • JimKirk
    En sajnos meg sosem talatam alice-t.
    Hamarosan en is elkezdek Stary Sobor fele nyomulni!
  • Laza
    Én is felértem már tegnap Stary Soborhoz, szóval a környéken fogok bóklászni.
    Kéne egy Alice zsák, meg kell nézzem hátha arrafelé is van.
  • JimKirk
    Oda kene menni ahol a buszt talaltad, ha meg ott van egyaltalan.:)
  • oneal1
    aham, oké köszi, esetleg majd mondhatnád neki hogy jönnénk ketten aztán ha van valami megköszönném ha beírnátok az infókat!
  • Daell Drow
    Nem tudom hol leszunk, wardog a fonok en csak megyek oda ahova mondjak.
    Altalaban DE 377, bar en mar nem szeretem mert regebbi verzioju. Es fogadok azert baszta el wardog karakteret is ma. Nekem is volt ilyen ki baszott a tengerpartra nulla cuccal, gyorsan ki leptem es felmentem egy masik legfrisebb verzioju szerora. Es mindjart meg lett minden, igaz mradtam a parton de legalbb a cuccok meg lettek.
  • oneal1
    na kapunk címet és szerver nevet vagy nem nyílt a buli?:D
  • petrusz86
    melyik szerveren játszol?
  • JimKirk
    Jo en is csak akorul tudok majd felmenni, addigra lefekszik a gyerek.
  • Daell Drow
    majd csak 9 utan, sok dolgom van meg a haz korul. :)
  • JimKirk
    Mikor mesz fel a szerverre? Stary Sobor kozelebb lenne nekem, szivesen segitenek Ikarust butykolni.:)
  • oneal1
    legutóbb épp hátbalőtt egy kedves kolega electron úgyhogy most nem tudni hová rak le...:)

de ha távol lennék akkkor gyorsan kinyíratom magam és hátha közelebb leszek.

• Daell Drow
    En is leszek este termeszetessen, de maradok stary soborban gyujtogetni van egy busz megprobalom beuzemelni. HA megy, akkor utana le megyek ertetek. XD
  • JimKirk
    petrusz86, oneal1: ti eppen merre vagytok a terkepen?
  • petrusz86
    szevasztok, privátban szeretnék én is az előttem szólóhoz hasonlóan megkapni a csatlakozáshoz szükséges információkat!
  • oneal1
    ha lehetséges a csatlakozás akkor kérnék privátban egy címet és az instrukciókat:)
  • JimKirk
    Lenne par kerdesem.
    A skype tud olyat, hogy csak gombnyomasra vesz fel a mikrofon?
    A belso voip-ot azt az egesz terkepen lehet hallani, vagy csak egy bizonyos tavolsagon belul?
  • oneal1
    be lehet szállni a partyba?
  • JimKirk
    Jelentkezem! Polanaban vagyok eppen, de elobb belepek es lefutok csernoba.
  • denevérember
    Na srácok ma este akkor folytatódhatna a játék! Nem tudom ki ér rá! Este 21:30 körül indulnánk,én speciel cherno-ban vagyok a templomtól nem messze,alap felszerelés után kutatok! Aztán irány a táborunk! Útközbe meg csak belefutunk 1-1 heli roncsba,vagy akármibe! :) Akit érdekel az írjon privátba! Bár majdnem mindenkinek meg van már a skype-címe innen. De aki még nem jelentkezett az estig megteheti! Pacsi
  • KiruHoshino
    Nekem is volt ma benne hús.
  • Laza
    Nekem tegnap ment. Simán Gear és kiszed a husi.
  • petrusz86
    2 haver is próbálta különböző szervereken de semmi
  • petrusz86
    ok, hát nem most elősszőr öltem már állatot meg sütöttem volna húst, csak hogy nincs bent!!! üres az állat inventorija...
  • Panzeradler #1062
    Ki kell venni az állatból, mintha simán lootolnál valamit(felszerelés megtekintése, g betű, ki mit használ.)
  • petrusz86
    Tegnapról 1 észrevétel, megnyúzott állat kiirja hogy mennyi húst dobott, de utánna nem lesz bent a pakkomban!

valaki valami tipp?
  • Laza
    Arma2_Autorun.ahk linken hivatkozás mentése más néven.
  • Laza
    Na, itt van egy AutoHotKey script, amivel lehet automata futni:

http://tavinfo.hu/Arma2/Arma2_Autorun.ahk

A teendő csak annyi, hogy le kell szedni a fent linkelt programot, fel kell telepíteni, majd az Arma2_Autorun.ahk fájlt szintén letöltve azon duplaklikket kell nyomni. Ekkor megjelenik az óra mellett egy zöld ikon H betűvel a közepén, a script aktív.

Hacsak nem elírtam az Arma2 ablaknevét (ha igen akkor át kell írni a fájlban), akkor a kizárólag a játék alatt fog működni, ott is a LEFT CTRL lenyomásával (kikapcsolás újra megnyomással vagy a W-re nyomással (W esetén a kövi LCTRL még leállítás lesz, csak az az utáni elindítás)).

Jó futkosást :)

(majd lehet kiegészítem a sprinteléssel is, de ahhoz a játék előtt kell legyek ... ezt a GTA:SA játékkal teszteltem :) )
  • Zero 7th
    Egyébként ilyen Armához, BF-hez már kevés rajta a gomb. :(
  • oneal1
    nektek is csinálja most gyakran, hogy csak a loading képernyőig jut belépéskor játék?

elég gáz:S
  • Zero 7th
    Nem is ahhoz vettem konkrétan... :P
  • Laza
    Valaki aki esetleg most játszik vagy játék közelben van meg tudja mondani mi a program ablak neve DayZ közben? Alt+TAB és látszik.
  • wardogzombie
    Ennyire azért nem nagy szám a dayz
  • kissssss
  • Zero 7th
  • Panzeradler #1051
    Ha nem nagy kérés megoszthatnád azt majd.