24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• fluency
    Sokat nem számít. Destruction staffból 3 féle van: flame,lightning és a frost. Mindegyik használta emeli a destro staff skillt csak a Hatásukban térnek el. Tuti lesz flame staffod, mert esik is meg valamelyik küldi is ad. Meg craftolni is tudsz majd ha akarsz. Sőt, lehet azóta már szert is tettél egyre. :)
  • PetruZ
    Szerintem is XP (vagyis insight, vagy mi a szösz) van, a Harven's XP Notifier mutatja is. Azt nem figyeltem, mindig ugyanannyi-e.
  • Conqvistador
    Hát most jelenleg ezt a destruction staffos Fire dolgot húznám viszont amilyen fegyverek vannak most nálam Staffból az Ice és Lightning.
    Ez számít valamit? Vagy kénytelen leszek várni egy Fire Staff ra, hogy vegyek vagy találjak a közeljövőben?
  • fluency
    Mivel nem játszom folyamatosan az ESO-val, erre a kérdésre nem tudok kompetens választ adni.
    Az én megfigyelésem az, hogy VR szinteken már nem emlékszem szint emelkedésre könyv olvasásból. Mondjuk mindenhol minden könyvet végigpörgettem, ez a hülye szokás még VR szinteken is megmaradt. De gyanúm szerint itt xp alapúan működhet a dolog nem fixen adja a +1 szintet, mert minnél magassabb egy skill, annál kevésbé tapsztaltam skill növekedést olvasásból. Mire meg VR leszel, arra meg jó eséllyel már a fontossabb ágak mind max szinten figyelgetnek, azután pedig nincs tovább. Szerintem itt nem érdemes "tartogatni" az olvasást. Én legalábbis nem így tettem. :)
    De Runningék valószínűleg többet tudnak erről, mert ők folyamatosan játszanak és több karijuk is van.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.05.01. 21:03:17
  • PiszkosFred
    Ha mar itt tartunk, kerdeznek egyet, amely mar regota foglalkoztat, csak lustabb vagyok annal, hogy kiprobaljam :D

Szoval ahogy minden TES jatekban, itt is vannak skilleket novelo konyvek szanaszet a vilagban, polcokon, szekrenyekben, stb. Eddig stimm. Ezek fixen +1 szintet adnak. Stimm. De mindig, minden szinten? Azert kerdezem, mert pl a singleplayer jatekokban volt egy olyan onmegtartoztato technika, amikor lowlvl szinten direkt nem olvastal konyvet (altalaban a skilles konyvek 50+ aranyat ertek, ellentetben a tobbi 5-10 aranyt erokkel, igy tudtad, hogy melyik az es melyi nem), hogy majd inkabb fejlodj vele 98-rol 99-re, mint sem 11-rol 12-re, hiszen lowlvl szinten aranylag konnyebb novelni a szintet.

Na most itt az ESO-ban is ervenyes ez? Vagyis erdemes nem piszkalni a konyvespolcokat, ayleid konyvtarakat, stb-ket amig 45+ kornyeken nem allsz a skillel, vagy itt ez nem mukodik?

Egyszer irta vki azt, hogy talan csak bizonyos szintig kapunk extra szinteket, azutan mar nem lehet novelni konyvekkel. Valakinek errol tutibiztos gondolata, otlete, tapasztalata? :) Koszi elore is!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.01. 19:48:30
  • fluency
    Azt kellene eldöntened, hogy milyen fegyverrel szeretnél játszani. Mi az ami bejön, mert az elején nagyon kevés a skill pont és nemigen van értelme szétdobálni mindenfelé a pontokat. Pénzt meg inkább lóra, mintsem skill resetre kéne költeni.
    A resto staff első, de inkább a második skillje(regeneration) elég hasznos, ha nincs gyógyításod. Megkönnyíti az életben maradást, szvsz ajánlott.
    Fred pedig mondott egy okosságot. A quest leadásánál kapott xp eloszlik a hotbaron levő skillek között, akár tudod használni akár nem. Nekem erre a swap skill addon volt, betettem első/másod kezet meg egy külön fejlődős bar-t, azt csak váltogattam a quest leadása előtt és után.
  • PiszkosFred
    Rakhatsz, de nem tudod majd hasznalni. Csak akkot tudsz fegyver skilleket hasznalni, ha az van a kezedben. De, szintezes kozben lehet csalni. En ugy huztam anno parhuzamosan 2-3 skillfat, hogy mindegyikrol rakatm 1-1 skillt a secondary action barra (pl whirlwind a dualwieldbol, uppercut a 2handbol, puncture a 1hand+shield, haste a destro staff es regeneration a healing staffbol), majd amikro leadtam egy kvesztet, akkor elotte arra az actionbarra valtottam, es az igy kapott XP-t "mindannyian" megkaptak. De hasznalni ertelemszeruen egyiket sem tudtam, ha csak nem pont egy olyan fegyvert fogtam a kezben.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.01. 17:56:07
  • Conqvistador
    Nem rossz.
    Viszont egy buta kérdés.
    Ha beteszek egy Resto Staffot mint 2. fegyver akkor az 5 slotjába DPS skillt is lehet elhelyezni Destro fegyver ágból? vagy meg van határozva, hogy mik közül válogathat.? Elvégre staff staff csak másféle. Nyilván egykezes kardra nem tehetsz staff skilleket...
  • Aloe Vera
    Hali!

A resto staff sztem 99%-ban a bubira van, mert ha már healer akkor tempi, annak meg majdnem mindegy mivel tolja. A bubival meg magunkat védjük főleg, így nagyon megnő a túlélési esélyed. Én legalábbis rühellem ha pvp-ben meglátom egy dk kezében, mert tudom, hogy kurva nehéz lesz kifektetni. Ha meg ez van a kezedben oda rakhatod a hasznos buffokat, vagy a védekező skilleket, a másik fegyóval meg fosod a dps-t.

mondom én aki nem használok healt egy karimnál se :DDDDD

szeretek veszélyesen élni :p
  • PetruZ
    Alacsony szinten semmilyen tárgyat ne vegyél, pénzkidobás. Egyrészt gyorsan kinövöd, másrészt bármilyen npc tárgynál jobb az, amit magadnak craftolsz, vagy esetleg találsz. Craftolni a legegyszerűbb és leggyorsabb.
    Resto staff tudtommal nem self heal-re van, hanem supportra, azaz mások segítésére. A swap egyébként pár másodperc, igazából csak az animációnak van végrehajtási ideje. Majd a 15. szinttől leszel képes rá.
  • Conqvistador
    Van aki "jól" ismeri a Fire Mage DK kasztot?

Sok helyen azt javasolják, hogy mindkét fegyver Destruction Staff legyen de valahol olvastam, hogy egy srác a 2. fegyverslotnál Restoration staffot használ. Nyilván regenerál/healel stb. Feltételezem a fegyvereket bizonyos X idő után azonnal (max 1mp) alatt lehet cserélni (lásd Guild Wars 2 stb). Érdemes harc közben ezzel gyógyítani az embernek magát nyilván ezáltal DPS-től esik el vagy ha már fire staff akkor mindkét slot ugyan az legyen és csak támadjon folyamatosan?
    Amúgy alacsony szinten hol lehet destrostaffot venni? (csak városokban)
  • fluency
    Bármikor le tudod resteleni, ha van megfelelő mennyiségű gold-od. Fővárosokban lehet. Shrine of Akatosh az attribute, Shrine of Stendarr meg a skill: itt lehetőséged van full resetre vagy csak a morph-okat resetelni.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.05.01. 12:07:27
  • PetruZ
    Lehet, a szövetségi fővárosokban (Ebonheart esetén ez Mourhould), a megfelelő shrine-nál. Pénzbe kerül az is (100 gold / pont, ha jól tudom). De néha jobb megvárni egy nagyobb patch-et, mert ha jobban hozzányúlnak a skillekhez, gyakran free reset-et adnak mindenkinek. :D
  • Conqvistador
    Amúgy a teljes skill fát le lehet később resetelni ha változtatni akarok?
    Teszem azt megnézem mi mire jó aztán kellően magas szinten level 40-50 körül leresetelni és azokra a képességekre skillekre tenni amire specializálódnék. Gondolom sok összevissza pont szétdobálódik addigra amit már nem használ az ember ha kialakult a játékstílusa.
  • Conqvistador
    Vagyis kb több idő elmegy vele, mintha gyalogolnék? :D
  • fluency
    Nálam bevett szokás volt, hogy az új mapokat először körbelovagoltam. Aktiváltam az összes shrine-t azokkal a skillekkel, amiket fejleszteni akartam. Én sem láttam annyira értelmét a lónak, de igy utólag azt mondom, hogy simán megéri a befektetést.
  • PetruZ
    Lovagolsz, meglátsz valamit, leszállsz, felszeded, visszaszállsz a lóra, ügetsz kettőt, megint látsz valamit, leszállsz, felszeded, go to 10... (Te akarsz crafter lenni. :) )

@Fred: Ló nélkül nem.
  • Conqvistador
    Szeretném majd bejárni a területeket oda meg nem rossz ha pacigol az ember gyaloglás helyett :D

Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.05.01. 10:20:19
  • PiszkosFred
    Hat ugyesen kell lopni, amikor nem lat senki sem :)
    Kifizetessel ovatosan, mert ilyenkor elkobozzak az osszes nalad levo lopott szajret, vagyis marad az elso pont, ugyesen kell lopni. :)
    Imperial tulajkent sajnos nem tudom (mindig volt lovam), hogy lo nelkul is el lehet e kezdeni fejleszteni az istalloban a +inventory es tarsait? Ha igen, akkor oke, ha nem, akkor ezert is jo, ha van egy lo minel hamarabb, mert mire a vegere is az ember az istalloban a +hely fejleszteseknek, az megint 60 nap.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.01. 10:12:24
  • PetruZ
    Azért vigyázz, hogy lopkodás után ne menj városőrök közelébe, míg le nem jár a timer (a jobb alsó sarokban). Bár néha még így is megéri kifizetni a büntetést, mert a lopott tárgy többet ér. :P A másik, hogy lemész az alvilágba, távol az őröktől, és ott bizniszelsz (térképen a háromágú liliomszerű jelzések a nagyvárosoknál). Én sose csináltam ezt, enélkül is összejön a 10k, de szerintem előbb érdemesebb zsák és bank bővítéseket venni, a ló ráér később (én speciel sose vettem).
  • PiszkosFred
    Aranylag konnyen. DLC nelkul lopkodj a falvakban, varosokban es add el az orgazdanak (outlaws refuge-ben) a zold/kek lopott targyakat (100/250 arany darabjuk).
  • Conqvistador
    Az elején durván mennyi idő alatt lehet 10000$ t összeszedni a legolcsóbb Paci-ra?
  • dregnarr1 #20858
    DLC fizetgetés helyett legyél havidíjas játékos, azátn mindenhez hozzáférsz.
  • Running
    Az új játékosoknak az egyik legjobb választás a piacon. Az öregekre, pl rám meg nem kell hallgatni, károgunk sokat, de mi már a béta óta játszunk.
  • pjboy091
    Már én is hónapok óta szemezgetek a játékkal,de most már eldöntöttem, hogy amint megjön a fizu, beszerzem. A korábbi TES epizódokat már az unalomig pörgettem, szeretnék már valami újat is. Ha tetszeni fog, akkor szerintem beruházok egy Thieves Guild, illetve egy Dark Brotherhood DLC-re ( nélkülük nem Elder scrolls az Elder scrolls )
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.04.30. 16:27:22
  • Conqvistador
    Szia!
    Én csütörtökön vettem a játékot asszem. Ha van kedved tolhatjuk közösen a hétvégén :D
    Kreáltam egy Nord karit az Ebonheart Pact szövetség területére de bármelyik részen szívesen játszanék.
    Elég jó a játék szerintem érdemes kipróbálni. Én 2800ért vettem instant buying -en vagy hol.
  • PetruZ
    - Treasure map: Minden területen vannak elrejtett ládák, amiket a map-ek alapján lehet megtalálni. A térkép csak egy jellegzetes tájegységet mutat, így kell felismerni, hol lehet. Térképeket szerte mindenfelé lehet találni, de nem túl gyakoriak, viszont achi is tartozik hozzájuk, ha egy adott map-en mindet megtaláltad (az achi meg, ha jól emlékszem, festékeket nyit, amivel a karakter felszerelését csinosíthatod). A ládákban egész jó cuccok szoktak lenni, ritkaságok is, persze nem mind lehet hasznos a karakterednek, illetve ha már "kinőttél" az adott map-ről, max. eladod, vagy szétszeded.
    - Alapból 9 faj és 3 szövetség van (az imperial edition-nel a 10. faj, az imperial is elérhető). Minden fajnak vannak kisebb előnyei, mindegyik másféle játékstílusra alkalmas inkább (bár ez nem jelentős, csak a dps megszállottaknak), és persze elég máshogy néznek ki. Az alapjátékban viszont a tamrieli történelemből következően a fajok hármasával fixen a 3 szövetség valamelyikébe tartoznak, és minden szövetség más kezdőhelyszínen indul, így némileg korlátozott a lehetőség. (Persze, ha nem ismered a játékot, nincs jelentősége. Ez inkább csak annak számít, aki bizonyos kedvenc fajjal bizonyos kedvelt helyen akarna kezdeni. Bárhol is indulsz, minden területre átmehetsz később, csak a kezdő fő quest lesz más.)
    - A pet-ek csak dekorációk. :)
    - Rengetegen játszanak, én legalábbis nagyon sok alacsony és magas szintű karaktert látok szerte Glenumbrában, meg a szigeteken (ez az egyik szövetség kezdő térképe).
  • shaba23 #20853
    Sziasztok!

Mivel most explorer pack-el 3500 körül van a játék, gondolkodom rajta, hogy megnézem. Mondjuk ahogy nézem, a pack sokat nem ad, hiszen már nincs early acces, a treasure map nem tudom milyen pluszt ad, valamint az, hogy bármilyen race csatlakozhat bármilyen szövetséghez semmit sem mond :) Ja meg valami pet...
    Szóval vagytok még páran akik játszanak? Érdemes még elkezdeni?
  • PiszkosFred
    Alkimia a DB-vel (es a meregkeveressel) talan fel fog ertekelodni.

Szakacskent a kek/lila kajak a legjobbak, azokert eri meg csinalni, mert 2/3 statot boostolnak (es megfelelo skillek/passzivok mellett minimalis alapanyagbol 4-8-12-16 egy oras kajakat is kihozhatsz, ami bejar egy ideig), ellenben a mindenfele talalhato sima statos kajakkal. Utobbiakkal is el lehet lenni, nalam konstans van midnig egy +health kaja a pocakban :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.29. 16:47:30
  • PetruZ
    A hátizsák és bank is növelhető 10-esével exponenciálisan növekvő mennyiségű goldért (egy bizonyos szintig), illetve ha van lovad, az még +20-at ad a zsákhoz.
    De tényleg nem érdemes mindent összeszedni. :) A nyersanyagok és a feldolgozott anyagok ugyan 200-asával foglalnak egy helyet és velük van a legkevesebb gond, de ha főzőcskézni, vagy alkímiázni akarsz, akkor rengeteg helyed el fog menni ezekre, mert baromi sokféle alapanyag van ezekhez (szerintem többféle, mint a Skyrimben) és jóideig a 90%-ukat nem is fogod tudni használni, mert nincs recepted hozzá. A kezdő helyszínek alapanyagaiból egyébként is rengeteg van a guild AH-kon.

Szerintem ami megéri kezdetben az az, hogy szedj össze annyi pénzt, amivel legalább 80-ra felhúzod a zsák méretét (ez nem lehet gond), közben/aztán minden talált fegyvert és páncélt szedj szét, amit nem tudsz fejlesztésre használni, mert a szétszedéskor néha kapott extra upgrade tárgyak sokkal többet érnek (mert ilyeket nem kapsz npc merchanttól sem, AH-kban meg szerencsésnek kell lenni, hogy kifogd olcsón). Ezekkel tudod csak a tárgyakat felhúzni. De eleinte amit lehet, tartalékolj. Nagyjából a 10-15. szintig olyan gyorsan fogsz lépkedni, hogy pazarlás bármi fehér/zöld tárgyat feljebb húzni. A 14., de inkább a 16. szinttől már érdemes felmenni zöldre, esetleg kékre, feljebb semmiképpen sem.
    Az alkímia szerintem nem éri meg. Rengeteg potion-t fogsz találni amúgy is, de mivel kb. fél perces potion cooldown van, maximum végső esetre ajánlott, hogy meg tudj lógni, míg kifújod magad. A kaják és az italok sokkal hasznosabbak, mert 20-30 percig is eltartanak folyamatosan (bár csak egy lehet érvényben). A gyártásukhoz viszont recept kell, de mondjuk találsz majd elég készterméket is mindenfelé, nekem sosem volt hiányom belőlük, a gyengébbeket mindig eladtam. A főzőcskézéshez viszont rengeteg alapanyagféle van, szóval érdemesebb inkább alap recepteket beszerezni (találni lehet ezeket, de vehetők is, meg chat-en szokták hírdetni a felesleget) és a karakternek hasznosabbakra gyűjteni csak.
    A rúnázás szerintem hasznos, össze szoktam szedni mindent és egyszerű a használatuk is, ráadásul, ha nem kell, szét is tudom bontani.
    A crafting skillekből csak azokra érdemes pontot tenni, amiket aktívan használsz is, hogy később tudd használni a fejlettebb alapanyagokat is. Ezeknél érdemes adni pontot a hireling-re is, aki naponta küld random alapanyagokat.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.04.29. 16:43:05
  • PiszkosFred
    Igen, de ha el akarod adni, akkor jobb, ha nem olvasztod be, ket okbol is.
    - Sok ritka alapanyag akkor mar bop-pa valik, es nem adhato el
    - Mikozben olvasztasz, skilltol fuggoen kapsz (kinyersz) adalekanyagokat, trait nyersanyagokat, stb., amelyek miatt jobb szeretik az emberek maguknak megoldani az olvasztas, es inkabb ercet vesznek, mint sem kesz tomboket.

Termeszetesen vannak olyanok, akiknek surgosen kell nagy mennyisegben beolvasztott tomb, azok siman megveszik, ok is lehetnek a celkozonseged. :) Meg kell nezni, hogy mi mennyiert adhato el, es arra fokuszalni.

Hozzateszem, aki nem aldoz skillt, az nem csak beolvasztani nem tudja, de hasznalni sem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.29. 14:19:26
  • Conqvistador
    Skyrimban annyi cuccom volt, hogy muszáj volt megnövelni kóddal a hátizsák méretét. A házakban dugig voltak a cuccok :D
    Itt a hátizsákon kívül csak a bank van azzal a limitált férőhellyel?
  • Conqvistador
    A gyűjtés igen de pl a smelting az ponthoz kötött. Lehet sokan nem áldoznak rá hogy teszem azt ércet hozzanak létre. :D
  • PiszkosFred
    A nyersanyagok gyujtese ingyen van, ahhoz nem kell skill, csak ossze kell szedned mindent, amit latsz a vilagban. A kovacs es famunkasok nyersanyaga a zona szintjetol fugg, minel nagyobb szintu a zona, annal jobb minosegu ercet es fat talalsz.

Szakacs hozzavalokhoz barhol hozzaferhetsz, altalaban kocsmak, varosok, falvak es taborok, lakott barlangok, stb. kornyeken vagy zsakokban, hordokban, de vadaszhatsz allatokra is, ha epp husra van szukseged. Ahogy minden TES jatekban, itt is dugig van a vilag mindenfele taroloeszkozzel, amelyek csak arra varnak, hogy kifoszd.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.29. 13:47:11
  • Conqvistador
    És ezt leegyszerűsítve csak alapanyag vadászatra?
    Pl lenne egy szakács szakma, hogy valami mégis normálisan meglegyen de ettől függetlenül érceket bányászni állatoktól bőrt beszerezni vagy növényeket gyűjteni a szakmák kihúzása nélkül? Gondolom az alapanyagokra is lehet kereslet. Eladni elcserélni stb.
    Wowba pl az volt a jó, hogy csomó pénzt be lehetett szerezni csak bányászattal nem volt muszáj 450-525ös kovács hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.29. 13:41:55
  • PiszkosFred
    Persze, lehetsz ezermester is, ha azzal szeretnel foglalkozni. Az egyetlen akadaly, amelyet le kell kuzdened, az az ido (meg a bank merete, mert tarolni kell a rakas nyersanyagot). Ugyanis a traiteket ki kell kutatni (research), azok ideje pedig folyamatosan no (duplazodik), vagyis amig egy fegyver elso traitjenek a megtanulasa 6 oraba kerul, addig a masodik mar 12, a harmadik 24 ora, es igy tovabb az egy honapig :)

Na most ez csak egy fegyver volt es van belole rakas (egykezes kesek, fejszek, kalapacsok, kardok, aztan ketkezes fejszek, kalapacsok, kardok, mittomen mik), stb. Aztan ott vannak a pancelok, abbol is van egy rakas, szinten mindegyiknel ki kell majd kutatnod a traiteket, ha akarod. Es akkor ez csak a kovacsszakma, ezek kivul ott vannak a szabok (light armorral es medium armorral), az famunkasok (ijakkal, pajzsokkal es 4 fele varazslobottal), akik hasonlo elven mukodnek, mint a kovacsok, vagyis egyesevel kell megtanulnod a traiteket.

Oke, idovel tudsz majd parhuzamosan 2 es 3 traitet is kutatni egy szakman belul, de attol ez meg nagyon sok ido, honapokig tart mire vegzel egy szakma egy tipusaval.

Az alkimia picit egyszerubb, az a skyrimes rendszert vette at (megeszed oket/megnezed milyen hatasai vannak, azokat kombinalod), csak oda meg rengeteg nyersanyag kell, amelyeket nehezebb beszerezni.

Az enchanting hasonlo az alkimiahoz, szinten ra kell jonnod, hogy melyik rune milyen hatast hordoz, majd ezeket kell kombinalnod. Elonye az alkimiahoz kepest, hogy le/visszabonthatod oket, mig pl az alkimia termekeit (potionok) nem.

A szakacs szakma az viszont olyan, mint a wowban a legtobb szakma, vagyis recepteket tanulsz (ezeket nem vendortol veszed, hanem a vilagban kell osszeszedned) es az alapjan fozol piakat vagy sutsz kajakat.

Ami fontos, es emiatt eri meg egyuttdolgozni mas jatekossal, hogy a sajat magad altal gyartott termek lebontasa nem sok (minimalis) szakmai XP-t er, vagyis nem eri meg tomegben gyartani majd szetkapni oket. Viszont ha valakivel bizniszelsz, es egymasnak gyartotok XX darab lebontani valo targyat, akkor mind a ketten megkapjatok a teljes szakmai XP-t. De bonhatod a sok targyakat is, amelyeket a kalandok soran kapsz.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.29. 13:20:42
  • Conqvistador
    És ez itt kb hogyan működik az ESO-ban? Szakmázással kapcsolatban...

Kb itt is lehet olyat, hogy többféle szakmára specializálódik az ember és egy guilden belül segítik esetleg alapanyagokkal a fejlődést Ő meg gyárt nekik páncélt fegyvert ruhát vagy potion-t, mint régen a WOW-ban? Vagy mostanság nem igen vannak rászorulva a cuccokra az emberek?
  • PiszkosFred
    Annyi pontod lesz, hogy nem tudod mire költeni őket :) Oké, kezdetben minden pontnak megvan a "helye", de tele van a világ shardokkal (3 shard = 1 pont), a főküldetés részei is ad zónánként vagy 3-4 pontot, szintezés közben is jön egy rakás, a public dungeonokban található csapatos eventek is adnak pontokat, vagyis a végén lesz annyi, hogy ihaj...

A szakmázás nem összetett, bár érdemes picit utánaolvasni, hogy működnek a traitek, hogy tudsz saját magadnak szetteket gyártani, melyik szett mit tud, melyik kell neked, melyik nem, stb.

Kovácsként érdemes eldönteni, hogy fegyverkovács vagy páncélokat készítű mester akarsz e lenni, mert az első karakter esetében érdemes azt a szakmát és azok traitjeit kutatni elsősorban, amelyeket használni is akarsz. Később lesz időd a másikat is felhúzni, kikutatni, főleg amikor majd egyszerre 3 traitet is tudsz, csökkentett idővel. Illetve azt tartsd szem előtt, hogy mindig legyen 1-1 pont a kovácsszakmának az újabb nyersanyag megmunkálására, mert különben nem tudsz majd olyan szintű tárgyakat barkácsolni, amelyek az aktuális szintednek kellene.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.29. 12:21:27
  • Conqvistador
    Egyébként mennyire összetett és úgymond szórakoztató a szakmázás?
    Hasonlít a WOW-ra?
    Ha van értelme pl szívesen bányásznék és kovácsolnék dolgokat de akkor ez nyilván a pontok miatt gondolom a harc rovására megy nem?
    Van jut rájuk annyi pont, hogy nem fog tulságosan hiányozni máshonnan? :D
  • Conqvistador
    Köszi!