24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Ha lesz biztosan olyan lesz, mint a lopkodás is.
  • PetruZ
    Remélem, ez a justice rendszer (ha lesz) teljesen kikapcsolható lesz, vagy lesz valami bekapcsolható immunitás... Érdekes ötlet, de én semmilyen oldalról nem szeretnék részt venni benne.
  • PiszkosFred
    Clockwork City es Vvardenfell.
  • Running
    Egyébként a One Tamriel és Housing után nagyon kíváncsi leszek merre lépnek, mert amit eddig letettek az asztalra, annak nagy része már el lett spoilerezve 2014 nyarán. Ezek után viszont teljes sötétség, várom már, hátha meglepnek.
  • PiszkosFred
    Mert van az embernek egy ilyen alfaja (ertsd: par gyoker fasz), ESO-ban, mmokban, kozossegi forumokon, IRL, barmerre is nezel :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.12. 12:05:37
  • Running
    Egyébként soha nem értettem meg, miért volt ez jó nekik, ők is ugyanúgy lagoltak a 900-as pingben és képesek voltak órákig baszakodni. Hihetetlen hogy jön össze ennyi kretén egy csapatba, el nem tudom képzelni ts-en mi mehetett, minek örülhettek.
  • PiszkosFred
    Hja ok, akkor nem szoltam. Azt hittem altalanos volt a lag terhelt "szerveren", azert sirt mindenki. Nem tudtam, hogy csak kibaszasbol csinalta par kreten. Igy azert mas (jobb) a leanyzo fekvese :)
  • Running
    Ezt értem, de egy random tömeghent nem zabálná meg a szervert szerintem. Cyrodiil-ban is akkor van, volt gigalag, amikor szervezett raidek direkt úgy skilleztek egyszerre mind, hogy behasalt a szerver alatta. Ezt DIREKT csinálták. Érdekes módon, mikor ezek a guildek pihentek, akkor lag sem volt, vagy közel sem elviselhetetlen.
  • PiszkosFred
    Hat, en is az mmos elmenyekre alapozom, amikor azt vizionalom, hogy ha 4-5 ember kerget 1-2 embert (felveve az adott tabardot, amely jelzi, hogy melyik oldalon szallsz be a harcba - ez volt ugyebar a terv anno, maradjunk ennel most is), akkor mindig volt par karakter, aki ezen felbatorodott es csatlakozott a tobbseghez, a 4-5 emberhez, potya frag vagy potya kill/honor/akarmi miatt. Ami lattan pedig mindig voltak emberek, akik csak azert is vagy segitettek a menekulo 1-2 emberen, vagy direkt vadasztak a felbatorodott, de egyebkent konnyu celpont/lowlvl pvp flagot "felrako" uldozoket.

Ugyanugy, mint egy IRL tomegverekedesben, csak szikra kerdese az egesz, a tobbi mar megy "magatol" :)

Ha egy rendszert tervez az ember, gondolom a fejlesztoknel sincs maskent, akkor gondolni kell a maximum terhelesre, vagyis el kellene birnia a rendszernek egy varos/kerulet szintu nagy letszamu tomegbunyot is, mert hiaba tesztelik 3v3-ban, ha kesobb tenyleg lesz egy nagy balhe es osszefossa magat a rendszer.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.12. 11:27:47
  • Running
    Elkészült a skilles leírás új és frissített változata. Ahol nagyon nagy baromságot találtok, szóljatok, javítom. Ráment vagy 20+ órám az elmúlt 3 hétben, de csak meglett. Link
  • Running
    Ez beállítás kérdése. Játszottam pár mmo-val amiben lehetett pve területen pvp-zni és sose volt ilyen tömeghent. Mindenesetre van pár példa előttük, ha egyszer lesz, talán még jól is képesek lesznek összehozni, mert tény, hogy elbaltázott rendszerrel komoly népharagot lehet beindítani.
  • PiszkosFred
    Nem lenne lehetoseg? Daggerfallban, Wayrestben, Mournholdban stb. csak egy embernek kellene elkezdenie lopni/gyilkolni majd menekulni, erre ugrananak az "enforcer" jatekosok, aztan jonne mindenki, ki ide, ki oda besegitve, a vegen mindenki egymasnak esne. Tobb harc lenne ott a vegen, mint 2x24 fo, ugy, hogy kozben lenne, akik csak siman craftolnak, bankolnak, stb., vagyis nem pvpznek, de aktivak :) De lehet, hogy rosszul gondolom.

A varoskapu elotti duelekrol nem is beszelve, mert ha lenne pvpre lehetoseg pve zonaban, akkor azzal jonne a duel is.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.12. 10:47:48
  • Running
    Igen, Trueflame játszható lett, tömeg pvp 1 év után ismét játszható, ez kimagasló eredmény. Nyilván van még mit javítani rajta, de határozottan léptek előre.
    Egyébként a pve zónában nem lenne lag ha lenne justice 2.0, mert pvp-n is akkor van lag, amikor megjelennek az ultrahc 24, vagy 2x24 fős zergek és szétlagoltatják a szervert, erre ugye meg nem lenne lehetőség pve területen.
  • gseldon
    PVP lag határozottan javult. Nem azt mondom, hogy nincs, mert továbbra is van. De az über 999+-os lag már sosincs, még a legnagyobb csaták közepette se 3x-osan full szerveren.
  • PiszkosFred
    Spellcraftnal az is kozrejatszik, hogy Konkle es Sage (gameplay designter es Creative Director ket nem lofasz poszt azert), illetve Aliprando is lelepett a Bungie/Riot/Gearbox/nememlekszemhova masik fejlesztocsapathoz anno, amikor kesz lett a konzolos verzio.

Oke, atvettek a munkaikat mas ZOS fejlesztok, de magamrol tudom, hogy kurva nehez egy felkesz rendszert megkapni, atlatni, megerteni majd folytatni, stb. - en a legtobb esetben inkabb kezdem elolrol az alapoktol ilyenkor.

Ami a justice v2-t illeti, amig Cyrodiil lagzott/lagik (bar egyre jobb a helyzet ott mostansag), addig tenyleg semmi ertelme szetcseszni a pve kornyezet is azzal, hogy engedik a pvpt a pve zonakban.
  • Running
    Arra hivatkozva kukázták, hogy túl bonyolult bevezetni, de ez ugyanúgy kamu, mint amit a spellcraft-al kavarnak. Egyszer azt mondják kukázták, utána mégsem, utána dolgoznak rajta, ja de nem top prioritás, stb...
    Valószínűleg ez is ott van papíron, meg sok más is, de idő az nincs rá, és van ami fontosabb. Jelenleg fontosabb az, hogy ne legyen szétszakítva a 3 szövetség, lásd jön One Tamriel, aztán meg Housing, pvp arénák. Ezek után bármi jöhet, pl jewelcraft, justice, spellcraft, stb...
  • Sir Critical
    Justice system 2.0? Mit tudsz erről? Ha jól tudom, kukázták a PvP aspektust. Nekem legalábbis kizárólag az jelentene egy "2.0"-t, mivel a jelenlegi az vicc. Több pénzt lehet keresni harcos foglalatoskodással, mint lop(a)kodással... megvan? Lopás=pénz. Akkor most hogy is van ez? :) Mint leendő enforcer (muhaha! :)), igényelném a PvP-t ide is.
  • Running
    A Beyond Infinity csapat nagyon belelendült. Kb 1 héttel ezelőtt elsőnek a világon lenyomták a felskálázott AA és HelRa veterán hard módját, most pedig sikerült szintén elsőnek lenyomni Lorkhaj veterán hard módját is.
  • Running
    Vége a karbantartásnak. Szép kövér lett a heti 2.5.6 natch potes. Enjoy:
    Link
  • Running
    Shadow of the Hist értékelés
  • Running
    Beyond Infinity csapat máris letolta a felskálázott Trialokat:
    "I'm pleased to inform you all the Aetherian Archive and the Hel Ra Citadel have been fully restored to their former glory. Today Beyond Infinity did the first (and untill now only) clear of both hard modes and we had a blast. TAnking 5 axes in AA, or 4 Atronarchs. Destroying gargoyles with the Warriors schiel throw, it was amazing!"
    AA: https://www.youtube.com/watch?v=27QxddWvbC0
    HRC: https://www.youtube.com/watch?v=srKI6rihu2o
  • Running
    Cyrodiil városok merchantjai
  • Running
    Új DLC érkezett, így új bugok is megjelentek. Mindenki nyugodjon le a p****ba a következő 1-4 hétben javítgatni fogják ezeket, ahogy tették az elmúlt évben minden dlc után.

Úgy tűnik sikerült valamit faragni a pvp lagon, mert többen is jelentették, hogy mintha javult volna a helyzet. Meglátjuk. Brian Wheeler is hozzászólt: Link
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.08.03. 08:15:13
  • PetruZ
    Ruins of Mazzatun (új dungeon ez is)
  • Running
    Gondolom már mindenkinek feltűnt, hogy kicsit hosszabb ideig élesítik az Update 11-et. Technikai gond adódott, türelmet kérnek mindenkitől.
  • Running
    Hát ezen a videót felröhögtem, legalább 2 perc munkát öltek bele. :)))
  • PetruZ
    Cradle of Shadows trailer (új dungeon)
  • Running
    A hamarosan érkező Update 11-ben érkező fizetős szolgáltatásokról:
    Külsőd változtatása: 1000 korona
    Faj csere: 3000 korona
    Név csere: 2500 korona
    Prémium kinézetek: 200 korona
    Csomagok (név+faj+külső): 3500 korona

Bemutató videó:

//Újdonságként megerősítve:
    > Maelstrom aréna: 100% weapon drop

Update 12 (One Tamriel):
    > Trialokban nem lesz Impenetrable trait-es drop, hogy a pvp-sek ne érezzék szükségesnek, hogy kötelező trial-ozniuk a felszerelésért
    > Trial-okban nem fog több Training és Prosperus cucc esni:
    Weapons – Infused, Powered, Precise, Defending, Sharpened, Charged, Decisive
    Armor – Infused, Divines, Well-Fitted, Reinforced, Sturdy
    > Dungeon-okból eshet minden (kivéve nirn), impenetrabe is
    > Valamit kezdenek a Nirn-es kövekkel, hogy könnyebben elérhető legyen
  • Running
    Igen. 50 fölött már csp jár, mindegy milyen területről jön az xp.
  • Midguard
    Elkezdtem ismét játszani, a régi tartalomból a 3. szövetség területét most kezdtem. Viszont azt nem értem hogy champion szintből kaptam összesen 63-at. Egy barátom aki most játszik először, Harbor végén már 50 champion szintnél jár. Ez most normális?
  • harryklein
    alakul a game, bár inkább single player tartalmak jönnek... de a support az gyalázatos. szerintem nincs még egy ilyen elbaszott támogatás, mint itt :)
  • Running
    pve közép-alsó kategória, pvp-re jó
  • HyperManiax
    Stamina DK 2 kezes fegyverrel mennyire életképes endgame pve-ben és pvp-ben?
  • Running
    PTS 2.5 Patchnotes: Link
    PTS data mining: Link
  • Running
    :D
  • PiszkosFred
    DC karakterrel bemegyek Deshaan/CP160-as teruleten a Profetahoz, megcsinalom a az adott main story kvesztet, majd kijovok Daggerfall oldalon Glenumbraban :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.08. 13:18:12
  • Running
    Patch 2.4.10
  • Running
  • Sir Critical
    Dicsérendő a kitartásod :)
  • Running
    Az lehet, de így talán kevesebben jelentkeznek azok közül, akik nem guildbe valók. Sokan nem értik sajnos így sem.