The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Multi cégnél vasárnapi túlóra, fincsi monoton meló, de ilyen is kell na megy csing csing. Már egész családias a hangulat így a végére már 8an vagyunk és közös szopás a legjobb szopás.
Azt priv chatben beszéljük meg a melóval kapcsolatos teendőket és feljött, hogy ő x hónap alatt kibulizza magát utána keményen ráfekszik a melóra. Télen hideg van, befagy a segge inkább ESO-zik. Tavaszig bőven ellesz vele.
Erre mondom, te nem jártál mostanában az SG fórumon? Mondja ,de Rabby néven. Bevágok neki egy képet, az utolsó két hozzászólásról itt. Mondom Terawatt "személyesen". Egyszerre egy "nebaaassz" féle reakció, mosoly öröm és kicsi a világ felismerés.
De akkor a következő Craglorn-os nekifutásom előtt lecserélem a vet 1 es cuccaimat vet 7 esre...hátha számít ez is valamit...meg azóta kaptam 30-40CP-t...(meg most 2 lénnyel nyomom meg healingal...tulélésre jó, még ha nem is a leggyorsabb...😄 )
Szerintem mire kijön a housing se leszek Vet 16... :-)
A dolmen zárás egyedül nem rossz egyébként, valakinek az sem megy...
Craglorn nekünk ma már nem kihívás, 10-12 mobos csoportoknak nekimegyünk egyedül annyi a különbség egy rendesen felszerelt v16-os karakter 500 champ ponttal és egy kisebb V-s karakter között.
Ez nem "PRO" kérdése, csak szint, felszerelés és tapasztalat. Ha kitartó vagy, semmi perc alatt felzárkózól, ne add fel 😊
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Ti hozzám képest nagyon Pro-k nak tüntök, 10-20 mmo-s multal a hátatok mögött... :-) Nekem ez az első...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor szintezesrol beszelsz, sose szamold bele a DLC-ket, mert akkor regen el van baszva a dolog, ha csak a DLC-vel rendelkezoknek fejlesztenek 😊 Akinek nincs IC, se Wrothgar, annak marad a 3 frakcio+craglorn. Oke, az uberpro arcok tuti tudnak VR1-eskent is szolozni midnent VR10-es zonaban, de a casual tobbseg szerintem szarban lenne/van, meg ebben az agyonnerfelt ujkori ESO-ban is.
Szóval nem igazán értem a kényszert jelenleg. Aki meg quest függő, annak meg pont jó, hogy van csomó extra küldi ezeken a területeken.
"Alapból a csampi rendszer nem tetszik, mert mondjuk Én aki nem tolta csak nagyon időszakosan vissza térek a játékba, elég nagy hátrányban leszek olyan Valakivel szemben, aki mondjuk 1-2 hónapot zombi farmolt. Vannak nagyon fincsi statok amikből "kimaradok".
Ez már nincs így.
1. Korlátozva van a csp-k száma 501-re, így aki zombifarmolt, az beszívta, mivel nem tud 500 felett osztani és dlc-kel fogják csak emelgetni a szinthatárt.
2. A csp xp szerzés skálázódása miatt azok, akiknek eddig kevés volt, döbbenetesen gyorsan jön a csp. A csapatból pl egyre jobban zárkóznak fel azok, akik kevesebbet játszanak, mivel nekem már 480.000 xp kell egy csphez, van akinek meg 90.000.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.20. 08:44:22
64-bites client nem hangzik rosszul ha ki is használja. Erről remélem hamar jön infó, hogy hátha lesz emiatt új ficsőr az esetleges jobb teljesítmény mellé.
Housing ha azt nézzük, hogy a kövi két dlc után jönnek infók akkor még akár azt is meg merem kockáztatni ,hogy q3ba jön.
Csampi pont kell majd bizonyos cuccokhoz? Persze valahol kell határt húzni a jelenlegi tárgyakra, de azért furán hangzik. Kérdéses mennyire lesz átdolgozva a statok rajta, vagyis mennyivel lesz jobb, mint egy mostani vr1-es. gw2ben a legjobb rarity kb 5%al jobb mint az előtte lévő. Az szerintem elfogadható lenne, mert sok kicsi sokra megy alapon nem lenne akkora hőbörgés a meglévő játékosok között.
Alapból a csampi rendszer nem tetszik, mert mondjuk Én aki nem tolta csak nagyon időszakosan vissza térek a játékba, elég nagy hátrányban leszek olyan Valakivel szemben, aki mondjuk 1-2 hónapot zombi farmolt. Vannak nagyon fincsi statok amikből "kimaradok".
These are just the links to information I found interesting and or new.
PVP Justice (Enforcers), Spellcrafting, Housing, Jewelry Crafting, Poison Making, "Crafting" bags, barbershop, race change, sex change, class change and alliance change are ALL "on our development whiteboard".
Additional character slots coming to crown store
64-bit client with Q1 2016 DLC
Winged pet in TG DLC - not parrot
VR16 gear coming to all weekly trials in TG update - alternate source
Formula for Maelstrom Arena scoring
Trinimac Style to become a motif
TG trial to have regular and veteran mode. It will be hard.
Housing information after TG and DB DLC. (Sooner than I thought)
No further VR increase before its removal
With VR removal gear will have a CP requirement to equip.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Folyamatosan jatszok vele 2011 ota, igaz voltak fel/egy eves szunetek, de valahogy midnig visszatalalok az swtorhoz. Csak ajanlani tudom a sztori miatt, mert 8 interaktiv filmet kapsz mmo kontosben. A csempesz meg a fejvadasz ezen tul meg vicces is, a sith inkvizitor meg olyan pszihopata karriert tud befutni, hogy hozza kepest a teveben latott "nagyon gonosz random foellensegek" ovodas bajkeverok.
Ha annyi ötletet és szépséget visznek bele a rendszerbe, mint amit az Orsiniumnál produkáltak, akkor jó lesz. Kíváncsi leszek sikerül e megismételni.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.19. 13:37:07
off: SWTOR-t toltad? Mostanában esetleg? Tudnád ajánlani, mint offtopicként.
Lotro-ban jó volt a housing. Instanceolt mapon x bérelhető ház. Kicsi,nagy plusz guild/kinship ház. Üresen megkaptad és tele volt slotokkal, mint például a kertbe, hogy nagy placc kis placc akármi. A berendezéseknek le volt írva, hogy milyen slotra mehet és így egész jól belőtték a lehetőségeket. Választék egész jó volt és bugos sem volt hála ezeknek a megkötéseknek.
forras (#28 komment)Hi, folks. When we began development for ESO, we licensed the HeroEngine so that we could hit the ground running. We used it as a tool for things like area prototypes and design concepts so that we could begin honing the art style. HeroEngine was our whiteboard: a great tool to put our ideas in the game and seeing them while the production engine was in development.
Bocs a szajtepesert, de az a baj, hogy a Hero Engine kifejezest mindig hiszti, flame es egyeb szarsag koveti, ezert inkabb csirajaban elfojtanam az egeszet, meg akkor is, ha kevesen maradtak (de maradtak) emberek a topikban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.19. 12:39:55
Fallout/swtor housing kapcsan nekem a szabadsag az, ami kell(ene), illetve az, hogy a targyakat meg lehessen szerezni. Nem banom, ha achievement, vagy drop, vagy uj szakma, esetleg q reward, csak legyen lehetoseg arra, hoyg az ember torodhessen, gondozhassa a hazat. Ha csak kapsz egy instanceolt helyet, benne ket sajat bankkal, azt inkabb meg se csinaljak.
HeroEngine Licensee Zenimax announces Elder Scrolls Online May 4, 2012
Itt még a megjelenési dátum is 2013ra volt írva.
@Fred: hát én is már az első bejelentés óta csóválom a farkam, mert hiába tértem vissza a nyáron nagyon nagyon hamar bele untam a VR-be. PvP-t még nyomtam volna, de ott meg két ütés temetés kategória vagyok.
Falloutos rendszer túl szép lenne ,hogy igaz legyen itt. Hero engine-el kezdték de végül sajáttal fejezték be a játékot nem? Nem hiszem, hogy nagyon át lehetne hozni onnan dolgokat, nulláról meg nagyon időigényes.
Én nem csak itt követem a játékot, hanem a játékban is követem a játékot. És hogy miért követem a játékban a játékot, mert napi másfél óránál sosincs több időm játszani és általában egy héten csak 3-4 nap jutok el a gépig 😄DDDDD.
És köszönök minden infót Running.
Housingnal viszont nagyon remelem, hogy a sracok felmentek a szomszed emeletre, es elkerik a FO4 fele megoldast 😊
Nephin-nek olvastam cikkét az ipon-on a játékról, tök jó volt, grat 😊
Akkor egy új hír:
We're not raising the VR level for Thieves Guild.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.19. 07:53:15
Persze mostani állapotban sem rossz, de a VR még mindig valahogy zavaró. Swtoron is gondolkoztam, hogy addig nyomom azt, mert érdekelnek a sztori küldik ott.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.18. 19:17:52
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A few noteworthy points:
Working on BoP vs BoE (new content)
Considering group binding the BoP drops
Playing Housing - early phases of development
Group finder - actively working on expanding this
Cross-faction groups will be possible for dungeons
Tabbed bank permissions are coming
Blacklist for the guild
Barber Shop is in development
Cyrodiil Performance Issues - Top PvP priority
PVP:
Looking beyond that, we want to get the Towns into play and give them some more meaning to the war and not just a quest hub (although the dailies will still be there). One of the topics regarding town capture is adding more respawn points via those towns... Also in discussion are AP gains in groups and the behavior it encourages/discourages as well as the rate of AP gains as a whole.
While we'd love to get banners on keeps for guilds that own them, that's still on the back burner. The rate which keeps flip is also pretty fast and we're looking at changing that. We also see requests to spend AP at keeps to make them go through the upgrades, however that's an entire redesign of the system which would take a long time to get in, so we're looking into other methods of keep upgrades within the current system for both Keeps and the Resources.
Performance is still the priority of the programmer group looking into Cyrodiil at this time, but we are getting updates that we can for the next patch.