24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
  • Running
    Feltöltöttem pár képet a DB dlc-ről

• Running
    3 havonta érkeznek menetrendszerűen a dlc-k. Menetrend a következő: DLC, hetente 4 hétig patch, majd kéthetente, másfél hónap után 1-2 hét híradás a következő dlc-ről, utolsó hónapban pts szerveren a dlc, majd kiadás. Nincs új a nap alatt, csak azoknak akiket ez nem érdekel.
  • Although
    Ez az új dlc alapvetően guard killing dlc, vagy van tartalom is?
    Meglepően gyorsan kijött.
  • PetruZ
    A Humble-n most 3 napig féláron van az alapjáték és az Imperial Edition is.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.06.03. 16:35:34
  • PiszkosFred
    Ez most ilyen. Feszbukon probalom tartani a lepest, de annyira nem tortenik semmi sem, hogy nehez :)
  • gseldon
    Ha Running nem szállítja a híreket, akkor meghal a topik teljesen? Tegnap megjelent az új DLC!
  • Running
    Matt Firor interjú, amiben tulajdonképpen burkoltan ismét elmagyarázza az új irányvonalat. Link
  • Running
    A DB után elérhető pvp vendoros és levéljutalmas setjei
  • Running
    Az új DK posion skillek: Link
  • Running
    Mai 2.3.11 hotfix
  • Running
    A thiefs guild dlc public dungeon-jaiban van group challange, ami skill pontot ad?
  • Running
    PTS-en az új patch: Link
  • Slee
    Értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Délután szerintem kezdem a történetet :)
  • PiszkosFred
    (azota par forintnyit valtozhattak az arak, de ott nezz szet elsore, hatha)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.09. 10:24:09
  • Slee
    És az mennyibe kerülne ?
    Mert már annyi mindennel találkoztam (PC)
  • gseldon
    Az alapjátékot mindenképpen meg kell, azt nem úszod meg.
  • Slee
    Tehát akkor az első 30 nap totál ingyenes ? nem kell semmit sem megvásárolnom, vagy csak az alapjátékot ?
  • gseldon
    Nem kell megvenned a kiegészítőket egyelőre. Az első 30 napban szerintem előfizetőnek minősülsz és bemehetsz minden DLC-s területre is. Érdemes ennyi idő alatt megnézni aztán utána eldöntöd, hogy megveszed-e vagy sem.
  • Slee
    Köszönöm szépen a gyors választ és ez mit takarna ha most akarom elkezdeni és kiegészítőstől vennék mindent.
    Természetesen az árára gondolok :)
  • Bandras DaSilva #20901
    Meg kell venned, aztán nincs havidíj, de ha akarsz fizethetsz, akkor alapból megkapod a kiegészítők tartalmát.

Ha nem akarsz fizetni, akkor csak megveszed és játszol vele viszont időről-időre érkeznek hozzá kiegészító csomagok, amiket szintén érdemes megvenni. Nem kötelező, de ha kihagyod nem érsz el adott területeket.

• Slee
    Sziasztok.
    Most én nem igazán tudom értelmezni, hogy ez hogy van, most fizetős a játék vagy ingyenes vagy havi előfizetős vagy hogy van ez?
    Előre is köszi a válaszokat. :)
  • Running
    Ja és a napi crafthoz szükséges alapanyagoknak sem kell nálad lennie, mert mindent kiránt a bankból távolról is, még azokat is, amelyeket eddig mindig az inventoryba kellett tárolni (oko, ta, nirnroot, stb...)
  • Running
    Napi gyártós küldetéshez egy nagyon jó addon jelent meg. A napi szakmákat a munkaállomásokra kattintva, akár automatán is megcsinálja, nem kell keresgélni. Csak legyen nálatok minden alapanyag ami kell. Nekem Nypeti ajánlotta, köszönet érte, mert óriási segítség!
    LazyCritCrafter
  • ewuk
    Sziasztok!

Megvettem én is a játékot és hozzá az 1 euros szabad faj meg kaszt választós dlc-t. Viszont úgy néz ki, hogy az alapjátékhoz alapvetően adták, mert már megvan és amikor a kódom fel akarom használni, akkor nem engedi. Szóval, ha netán valakinek kéne, akkor az írjon.
  • Running
    Link
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Lenne egy nagyon hlye kérdésem:
    -V 5-ös szinten vagyok a karakteremmel de a dps-m szerintem nagyon kevés(2-4000) közötti,(DK-imperial)
    Mit lehet csinálni,hogy sokkal nagyobb legyen?-tény,hogy annyira nem merültem bele a játékba ill. a dolgokba
    Előre is köszönöm!

• PiszkosFred
    Skalas teruletkent jon minden DLC, barki szamara elerhetoen. Azza alakitjak Craglornt is, es ha igaz a Vvardenfell pletyka, akkor ez is az lesz. Tipikus endgame maximum az uj dungeon veteran modja, de azt is pletykaljak - igaz ennek nincs egyelore konkret utalas -, hogy a Red Mountain kap egy uj trialt.
  • Although
    Azt lehet tudni endgame tartalom lesz vagy low level terület?
  • Nephin
    Nem rossz. :)
  • Running
    Vvardenfell és Housing
  • dregnarr1 #20890
    van egy Add-on menü a játékban, ott kell pipálgatni, meg a Settingsben némelyiknél van külön Add-On Settings finomhangoláshoz (a legtöbbnél muszáj is, hogy olyan legyen amilyennek akarod)
  • Conqvistador
    Köszönöm!
    És ha betettem a megfelelő könyvtárba kell valamit állítani játékon belül vagy automatikusan kint lesznek?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.05.05. 15:28:54
  • dregnarr1 #20887
    Én ezeket használom:
    MiniMap by Fyrakin
    Azurah - Interface enhanced
    Ravalox' Quest Tracker
    Slightly Improved Attribute Bars
    Srendarr - Aura, Buff & Debuff Tracker
  • Conqvistador
    Tudna valaki hasznos ADD-on okat ajánlani?
  • Running
    Elméletileg, 1 trait-et tudsz kutatni, skill pont nélkül is, ha jól emlékszem. Egyébként ha pl bot, vagy pajzs, akkor a woodwork station-re katt, jobb felső sarok research fül, és a felső részt, ahol a darabok vannak, pörgeted, ameddig el nem éred azt amit kutatni tudsz, 1-essel jelöli, ha van kutatnivalód.
    Motifok, stíluskönyveket tanuld meg, majd legyen nálad hozzád való stíluskő, és akkor aktív lesz és tudod pörgetni, legalsó sor.
  • Randlan
    Ahogy írtam, elolvastam. De még mindig nem értem. Van nálam Trait, de a kutatásnál mindegyik szakmánál lezárt lakat van. Tehát nem tudok kutatni. Ezt, hogy lehet feloldani?

Illetve, hogy lehet másik stílusú ruhát vagy fegyvert készíteni?
    Utoljára szerkesztette: Randlan, 2016.05.02. 14:36:55
  • fluency
    ezt olvasd át
  • Randlan
    Tudtok segíteni, hogy a Traiteket, hogy kell használni illetve kutatást, hogy kell indítani vagy hogy kell csinálni. Elolvastam az útmutatót, de nem értem.
  • Running
    Orosz barátaink ismét turkáltak egy kicsit, így a friss PTS fájlok között megtalálták a jövőben érkező tartalmak néhány új születőpontjának nevét:
    Vvardenfel, Gnisis, Vos, Tel-Mora, Tel-Arun, Sadrit-Mora, Tel-Fir, Tel-Branora, Suran, Balmora, Ezutanamus, Yansirramus, Bal-Fel, Ald-Sota and Mzanch

Új dungeon: Cradle of Shadow - belonged to nucturnal Realm, "Now his spirit becomes one with the Evergloam… the realm of perpetual twilight and the cradle of shadow"

also the quest can be found, where you can read about Fate-Bearers - the organization from Vvanderfel

"That I can’t promise. It’s my burden to bear the dictates of fate, and that burden sends me where it will. But for now, we’ll return to Vvardenfell. To our shrine of the changing fates. Interesting. It appears we’ll meet again there."

Valamint egy másik terület:
    Colovian Highlands Wayshrine - Skingrad környéke is várható