The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 14:38:09
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Azoknak az aktív játékosoknak a jelentkezését várjuk, akik többet szeretnének az ESO-ból látni, mint a küldetések és a puggal való kínlódás dungeonok-ban. Ha szeretnéd megismeri a játék endgame tartalmát, szeretnél egy magyar csapatot, aki foglalkozik is ezekkel, heti rendszerességgel programokat szervez, segít jól felépíteni a karaktered, megismerni a játékot, ráadásul még fel sem oszlik 1 hónap után, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni minket. Az ExH a játék megjelenése óta aktív és a következő 1 évben is szeretne hasonlóan aktív és programokban gazdag időszakot eltölteni ebben a fantasztikus játékban.
Akit érdekel a csapat, a jelentkezését itt tudja leadni:
>> email: [email protected]
>> UserID: @Runningwild
Feltételek:
a) DAGGERFALL COVENANT oldalon vagyunk
b) 18+ életév, lehet kevesebb, ha tudsz viselkedni
c) Legyen normális mikrofonod, géped és neted a játékhoz
d) Csapatmunka, közös programokon részvétel, társaid segítése
e) TS használat programok esetén kötelező
Akikre nem vagyunk kíváncsiak:
Nem vagyunk HC guild, de azok, akik 1 hónapra terveznek, programokon nem vesznek részt, nem szeretnének megismerkedni a csapat tagjaival, TS-re nem járnak, köszönni nem tudnak, a játékot sem szeretnék mélyebben megismerni, csapatban, csapattal együtt játszani képtelenek, velük nem szeretnénk az időnket rabolni.
Imperial City-s videónk:
Régebbi promó videónk:
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Sajnos ez ilyen, sok olyan bug van, ami nagyon ritkan jon elo, de ha elojon, akkor az gamebreaking. Az altalanos bugokat mar javitottak, de az ilyen ritkan elofordulokra fel kell keszulni.
Na mindegy, megy tovább a kalandozás. 😊
Olcsoert megszamitva (max 1000g) kuldj mar egyet mailben coddal pls 😊 Tobbet nemt udok fizetni erte, a divines traitekkel "kiurult a kassza"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.06. 18:11:49
Teljesítettem a Hiding in Plain Sight quest-et, kiérek az "Abandon házból", beszélek Varon Davel-el. Ő lezárja a quest-et, megkapom a reward-ot, DE! a következő quest-et (miszerint keressem meg Naryu Virian Narsis-ban) már nem ajánlja fel, illetve Naryut sem találom Narsis-ban. Ez az egyik.
A másik pedig, hogy Captain Diiril-t sem találom a helyén, így nem tudom elindítani az Obsidian Gorge quest-et, egyik esetben sem.
Tehát van egy lezárt, sikeres küldetésem, de az NPC-k nincsenek a helyükön, ahogy a youtube videókon látom.
(A játékot már újraindítottam, egy hete rajta vagyok a problémán, volt már jó néhány ki-be lépésem, abandolni már nem tudom.)
Nem jelzi, hogy ott lennének, sem nem is láthatatlanok.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.12.06. 17:22:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk.: a kép vízjegyét inkább hagyjuk. Google képkeresőről loptam <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.06. 17:11:56
Boccs, de mit jelent, és hogyan kell abandolni a küldetést? Köszi. 😊
Hogyan lehet azt megoldani, hogy egy hibás quest-et újrakezdhessek? A Caldwell Silver-en belül az Obsidian Gorge elkezdésénél nincs ott a Captain Dirill, illetve a Narsis Quest teljes teljesítése utána sem küld ide. Így nem tudok tovább haladni a fő küldetés sorozatban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.06. 13:42:23
Még fél év és olyan lesz a game, ahogy ki kellett volna adni.
Általános:
> Karakternév átnevezés 2016 q1
> Faj és külső változtatás hamarosan, szövetség váltás is, de kasztváltás nem lesz
> Lehet lesz DLC-vel érkező új skill line
> Housing-ról hamarosan érkeznek infók, 2016 q1
> Barber shop/character customization opciók hamarosan
> Veterán rangok kivétele hamarosan
> Combat text hamarosan
> Nameplate/Title hamarosan
> Nem lesz mountpáncél festés
PVP:
> Lesz Cyrodiilban undaunted set vendor és hetente 2x cserélődnek a setek az árusnál, amiket AP-ért és Gold-ért is megvehetsz. Hogy ezek boundosak lesznek e vagy sem, még kérdőjeles. Thieves Guild-el együtt érkezik.
> Lesz Champion free kampány, ahol nem érvényesülnek a CSP-k. Szintén a TG-vel érkezik.
> Lesz dueling, megjelenése még kérdőjeles.
> Lesz PVP arena, vagy/és battleground, de ez még erősen fejlesztés alatt van (szerintem kb sehogy sem áll), szóval max 2016 q3, vagy még később
> Imperial City játékmechanikai fejlesztéseket kap, hogy több értelme legyen lemenni
> A várfoglalásokat hosszabbá szeretnék tenni
> AP pontokat szerzését megvariálják, kisebb csapatok több pontot, a zergek kevesebbet fognak kapni ugyanazért a dologért (TG dlc-ben már benne lesz)
> Cyrodiil lagon dolgoznak keményen, mivel összetett a probléma, így egyik lépéről a másikra jutnak el a célig (remélhetőleg) és nem nem a lightning patch okozta a hibát (szerintük).
> Ostromfegyverek erősítése érkezik a TG dlc-vel és az ostromfegyvereknek lesznek extra képességei, mana, stamina elszívás stb..
> Kampány váltások tiltása (időkorlát, ap) törlésre kerül a TG-vel, minden szabad, bármit szabad
> PVP vendorok és a PVP posta is V16-os cuccokat ad majd
> A PVP sátrak visszatérnek módosításokkal (max 10 frakciónként)
> Várak és javító készletek fejlesztése szintén a TG-vel érkezik (gyorsabb wall regen és nagyobb hp, ha a váré az ellátó pontok)
> Szarvasok addig nem térnek vissza, ameddig a szerver csuklik a sok adattól
Személyes vélemény:
Kíváncsi voltam az arcra, aki a pvp-ért felelős, és látva, egyáltalán nem lepődtem meg, hogy 2 év alatt a pvp-t sárba tiporta, ahelyett, hogy fejlesztette volna. Egy beképzelt, túlvezérelt, mindenkinél okosabb vagyok idióta. Imádkozzunk azért, hogy alkalmatlanságért végre kirúgják, mielőtt a nagy terveivel végleg megsemmisíti a játék pvp részét.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.03. 22:55:34
Nekem még kulcsra is várni kellett mert kifogyott belőlük a humble store... 😄
Ha az eu megaszerver van kipipalva, es a letoltes sebesseg unlimited, akkor mast nem tudsz tenni, csak varni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.03. 18:11:17
Belefutott valaki abba a hibaba (ha hiba), hogy extrem lassu a letoltes es telepites? 5% 2-3 oraig tart. 2-3,9 MB/s kozott mozog a letoltesi sebesseg (3,9 a maxom). Van erre valami megoldas vagy trukk? Vagy ezt ennyi ideig ki kell varni?
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.12.03. 16:47:04
Természetesen ez igaz nagyjából az összes fejlesztőre is.
Azért örülhetünk annak, hogy időnként vannak jó elképzeléseik is, csak azokat a hivatalos fórumról merítik.
Jo, konnyu okosnak lenni a monitor elott ulve, en tudom, de... Egyszeruen nem ertem a jatekfejlesztoket (nagyon sok jatek es studio eseteben), hogy olyan alapveto dolgokat hagynak ki/baltaznak el, hogy fogja a fejet az ember. A vicc az, hogy ha ezek a fejlesztok mint jatekosok ulnenek le egy jatek ele, ugyanugy hianyolnak a dolgokat. De onnantol kezdve, hogy a "pult tuloldalan" dolgozol, valahogy nem veszik eszre a hibakat, vagy a hianyossagokat. Biztos van ra esszeru magyarazat 😊
Tenyleg ezer fele megoldas letezik, akar "ezer eves" mmokban is, ezert sem ertem, hogy maradhatott ki eddig ez az alapveto ficsor, foleg a single playeres TES hagyomanyok utan. De, ami kesik, nem mulik... (remelhetoleg).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.03. 15:01:59
Örülnék itt az onlineban is valami kérónak, mert így esténként mindig a bankba hajtom álomra a fejem 😊