24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sir Critical
    /me troll :)

Elegánsabb lett volna, ha azt írod, hogy nem szeretnénk az idejüket rabolni ;)
  • Running
    PTS-en majd lehet tesztelni az eso első event-jét. Link
  • Running
    Adatbányászat: Úgy tűnik az undaunted napi küldik közé a publik dungeon-ok is bekerülnek: link
  • Running
    Four new crafting styles: Akatosh, Dark Brotherhood, dro-m'Athra, and Minotaur
  • Nomad90Hun
    Háát ha újítok is akkor már totálban, mert 1 vga önmagában 30-40 ezer kb., és akkor már inkább komplett gépcsere, mert ok veszek jobb vga-t de alaplap nem birná el, a 2 magos proci ma már kb. vicc kategória, stb. Így is már véres a torka szegénykének (beindításkor pl. a tápventi kávédarálónak képzeli magát, stb)
  • PiszkosFred
    Mar csak dx11-es kartyaval fut az ESO, kb egy eve volt a valtas (vagy kevesebb, a fene sem emlekszik mar). Ahogy Running kollega is javasolja, ideje ujitani egy jobb vgat.
  • Running
    Új videókártya.
  • Nomad90Hun
    Szép és jó újítások, de nekem van 1 kis gondom leszedtem újra a gamet, win7, és dx11 megvan, proci meg vidikari kicsit gyengébb a kelleténél, de rammal jó vagyok, el is indulna a game régebben futott is elég tűrhetően, de most újratelepítés után indítanám, erre közli, hogy nem támogatott direct x van a gépemen, és nem hajlandó elindulni, amit bethesdáék ajánlanak azt mindent megpróbáltam semmi eredmény. 5let?
  • Running
    Igen, most egy jó nagyot léptek előre, meg fognak is, habár vannak még hiányosságok, de szép lassan ledolgozzák.
  • Amiga
    Úgy látom, jó irányba változik a TESO, ideje, hogy én is visszatérjek korábbi kalandozásaim helyszínére. :-)
  • Running
    Kosztümök festése: Link
    https://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/4q7111/datamining_32_new_vvardenfell_pois_found_in_250/
    Vvardenfell pontok:
    Link

Új korona cuccok lesznek: Link
    Új és fejlesztett setek: Link
    Az új faji passzívok: Link
  • Running
    ZOS_KaiSchober:
    The CP cap raise is really coming, but don't get your hopes up too high - it's a very small raise.
  • Nomad90Hun
    Haver unszolására meg Skyrimezgetés után gondoltam elő kéne venni a gamet. Kicsit fel tudná vki frissíteni a memóriámat, eu v us a jobb magyar szempontból, meg melyik szövi (hol voltam én pl. ha még emlékszel running(mert nálatok voltam bent)?)?
  • Running
    Igen, már lassan mindenki a 64biteset használja, most már én is mert egész jól kipofozták. Ez a DLC meg végre valami értelmes, legalább már van választási lehetőség, hogy mit csinál az ember csapatosan.
  • PiszkosFred
    Hozzateszem, hogy azota hasznalom az x64 klienst, amiota elerheto lett, es az utobbi hetekben nagyon jol mukodik, ahhoz kepest mindenkeppen, ahogy indult :)

Mikrolagok/out of synch van mar csak a hangeffektek miatt, illetve neha nagyon hangos egy-egy effekt, de a tobbi resze egesz stabil. Nalam legalabbis.
  • PiszkosFred
    Igen, a launcher mar a 64 bitest inditja automatikusan, en is ma vettem eszre, eddig mindig direktben inditottam az exe-t.

• PetruZ
    Attól függ, mikor frissítettél legutóbb. :) Nemrég volt a DB patch, az 5-6 GB körül volt.

Egyébként a napokban kijött a 64 bites kliens is, legalábbis nekem szombaton még a régi ment, ma meg már az új jött le egy ~400 megás patch-ben és a tűzfalam be is jelzett az új eso64.exe-re. Kipróbáltam, hibát nem észleltem vele, de a kis akadások még mindig megvannak.
  • FishNoRba
    Hmm az tényleg érdekes. Nekem első körben 10 gigát, majd azt követően még 5 -öt szedett le. Szerencsére viszonylag jó netem van így nem éreztem meg, de kíváncsi vagyok mit raktak a gépemre
  • Running
    Kövi dlcből
    - 2 új group dungeon
    - felskálázott AA, HELRA, DSA
    - Név, faj, kinézet csere
    - text chat konzolra
    - új haj stílusok
    - Cyrodiil város foglalás pontok
    - stb...

Utoljára szerkesztette: Running, 2016.06.21. 18:16:03
  • PiszkosFred
    Kb 400 mb volt ma a frissites, 10gb biztos nem volt (vagy kurva gyors lett a netem kora este,e s nem vettem eszre :D). Maximum ha megserult es nyom egy repairt a kliens, de ez csak tipp.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.20. 22:09:55
  • FishNoRba
    Üdv!

Valaki nem tudja, hogy mi ez a majdnem 10 gigás frissítés?
    Semmi bejelentést nem láttam róla.
  • PiszkosFred
    Irj nekik levelet, vagy krealj egy uj accountot addig, es akkor azzal automatikusan megkapod a forum elerest is, majd a forumon hasznald azt az uj accot. Nem tudom, en mind a ket accountommal 2014-es betak korul regeltem es akkor megjott az email, hogy kesz a forum azonosito (hulye szamok voltak a vegen, ideiglenesen), lepjek be es szabjam testre. Azota csak azt tudom, amit a support FAQ-ja/helpje ir.

• RABBY7
    Köszi Fred, de sajnos nemnyert.
    Se a "community" keresés nem adott ki érvényes találatot, se átnézve az összes Elderscrollonline.com-ról érkező mailt nem találtam benne semmi fórumra utaló nyomot... Pedig semmi ilyen levelet nem törlök... :-(
    Any good idea?
  • PiszkosFred
    Elvileg ha krealsz egy accountot, kapsz egy mailt is melle, amelyben ott a link ahhoz, hogy a forumos accodat is megcsinald. Te is megkaphattad ezt annakidejen, keress ra a [email protected] emailcimre az archiv leveleid kozott! Hatha... :)
  • RABBY7
    Hali!
    Lehet hogy kommersz kérdés, de az ember hogyan írja meg a készítőknek ha nyűgje van?
    Mert a fórumhoz valami accot kér, ajánlókóddal meg ilyenekkel... :S
    Szólok nekik hogy húzzanak bele a group finder javításba...hátha egy hajszálnyit számít egy egy plusz sirám... :D
  • PiszkosFred
    Szerintem mar most is ajanlhatod nyugodt szivvel, bar az is igaz, hogy lehet erdmes megvarni most mar az augusztusi One Tamriel reszt, es akkor mar a kotetlen, openworld ESO-ba fognak csatlakozni.
  • Andule
    tehát még másfél év kb. onnantól majd lehet nyugodt szívvel fogom tudni ajánlani az ismerősi körömben és az évi 1-2 hónapnyi mmo ez lesz alapból. várom már nagyon :)
  • Running
    Lassan olyan lesz a játék, ahogy meg kellett volna jelennie. Habár még kell egy Justice rendszer 2.0, pvp arénák, dual pvp, Cyrodiil fejlesztés, mercenary rendszer vissza, lagmentesítés, egyéb fejlesztések, és meg is vagyunk az 1.0-val. :)))
  • PiszkosFred
    Erdekes dolgot vetett fel Ryan az mmorpgnel, amelyre nem is gondoltam eddig, holottt... vagyis, a One Tamriel eseteben egy maxos karakternek (CP160as) lenyegeben minden jelenleg elerheto szettbol a maxos verzio fog esni, vagyis ami korabban lvl20-as volt majd a veteran szinteken CP20-30-as (korabbi VR2-VR3-as), az most megszerezheto/farmolhato es hasznalhato endgame szinten CP160-es verzioban, hiszen az osszes zona CP160-ra fog skalazodni. Lesz akkora valasztek a geart illetoen, hogy az mar soknak is tunik igy hirtelen (mert ugyebar ezek csak a worlddrop szettek, a tobbi crafting/boss/daily/stb-rol nem is beszelve.).
  • PiszkosFred
    Ez jelenleg a huszmillas kerdes :) Anno Murkmire egy uj Adventure Zone lett volna (ha jol emlekszem), de az Adventure Zone koncepcio elbukott Craglornnal, igy lehet, hogy inkabb csinalnak belole egy groupkontent zonat - ha mar kesz van, kar kukazni -, vagyis a teruletet 2-3 group dungeonra bontjak (vagy trial + dungeon, barmi lehet), a maradek terulet meg megmarad solo kontentnek. De mindez csak egy tipp a reszemrol, lehet semmi ilyesmirol nincs szo.
  • gseldon
    És mit jelent vajon az Argonian Dungeon Pack? Remélem lesznek új veterán dungeonok.
  • Running
    Hát a housingért sem kell már izgulni ebben az évben. :(
    "Speaking to IGN, game director Matt Firor confirmed that an Argonian Dungeon Pack and character customising barber shop would arrive in August, while the much-requested addition of player housing would be added in "the first quarter of next year"."
  • Running
    Minden stamina cost reduce, ha teli, akkor stam recovery, minden damage, pár pont penetr, többi crit damage.
  • CS@
    Sziasztok,
    Ma végre megjött ONEra is ez a „Bráderhúdosdi”
    A Champion pontok „resetelődtek” emiatt most újra átolvasgattam őket részletesen, ami a Thief és a Mage ágon is azt eredményezte, hogy elbizonytalanodtam.
    Úgyhogy ha van kedvetek véleményt írni, azt megköszönném :) ha esetleg rövid indoklást is, azt meg Nagyon megköszönném ;)
    (100as értékek)
    Thief: Mooncalf vagy Warlord? Vagyis, Stamina recovery 25% vagy Stamina cost reduce 16%?
    Mage: Mighty vagy Piercing? Vagyis 25% Physical Damage(itt még van más „apróság” is) vagy Physical Penetration 5281?
    Köszi.
  • fluency
    A jelenlegi játékosállományt tényleg kíváncsiságól kérdeztem, mert baromi casual szinten tolom a dolgot, főleg mióta a haverok leléptek. Viszont a DB DLC megjelenésekor qrva sokan voltak azon a területen. Meg Orsiniumban is jópár emberrel találkoztam még így reggel is.
    Ez a One Tamriel egy nagyon jó dolog, én egy kicsit későinek érzem ugyan, de jobb később, mint soha.
  • PiszkosFred
    Hat b2p jatekoknal ezt nehez megmondani. En is mostanaban jatszok megint aktivan, elotte fel evig maximum lovakat etetni es researchot elinditani leptem be. Az biztos, hogy tele vannak a zonak - a DLC teruleteken nagyon is, a szintezos PVE reszeken sem okoz gondot gyorsan talalni csapatot. Esetleg a Gold teruletek azok, amelyeken kevesebben vannak, mert a DLC-k miatt nincs sok ertelme ott bohockodni, maximum achie es costumek miatt.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.13. 09:08:02
  • Running
    PC-n tele vannak a kezdőzónák kb 1 éve folyamatosan, köszönhetően az állandó akcióknak. Nagyon sok a játékos, viszont endgame képes játékos nincs annyira sok már, mivel rengetegen single game-ként játszanak, vagyis küldiznek, max 1-2 dungeon és ennyi.
  • Running
    The Elder Scrolls Online - "One Tamriel", avagy játék határok nélkül
  • fluency
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi a jelenleg is aktív játékos...

• Running
    Túl a 7 millión