The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz akció, jönnek az ünnepek
Régen is működött és azóta is működik mióta hivatalosan is bent van
El lehet lenni
Nincs necro, se hasonló
Nem, ez egy más játék, de lehet úgy játszani
Bármelyik kaszt jó, de a staminás nightblade (dual wield, íjjász) neked nem feltétlen lesz jó megoldás, mert self healje csak a vigor, ami pvp skill. Inkább egy magickás nightbladet ajánlok. Jó dps, erős self heal-es, pajzsos. Elég könnyű vele játszani.
Én júniusban vettem meg a játékot, most vagyok Vet 9 szinten, eddig sacc 5 csoporteseményben vettem rész, tökéletesen élvezem a játék minden percét így is. Nekem a Skyrim is közepes beállításokkal ment, itt is elkocog ( az 5-10 fpst azért nem nevezem futásnak... - ez az egyik oka hogy nem nagyon lenne életképes pvp-n és komolyabb csoporteseményeken).
Fix necro build nincs, én ezt úgy oldottam meg(mivel nekem is bejön ez a stílus) hogy 2 idézett lénnyel fedezem fel a világot.:-)
Ez a leghasznosabb link, itt fentvan szerintem minden : http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/info/beginners-guide
Ami még hasznos lehet, nézz pár youtubes videót, az alapján el tudod dönteni hogy mennyire akarsz/tudsz majd rákattanni... :-)
Ma vagy holnap szeretném megvenni a játékot, de előtte megköszönném, ha tudnátok segíteni pár dologban:
- Skyrim HIGH grafikai beállításokkal fut gépemen, elég lesz ide is?
- Hirtelen ezt a helyet találtam, ahonnét megrendelném, esetleg tud valaki akcióról? gamers.hu
- Azt olvasom fórumokon, hogy PC-n XBOX360 kontroller nem működik, de azt is olvastam, hogy a Bethesda a konzol megjelenések utánra ígért javítást. Működik már?
- Nem vagyok egy nagy közösségi ember, el tudok lenni vele egyedül is huzamosabb ideig? Vagy egyedül halott ügy? Egyedül nem lehet boldogulni?
- Itt is érvényes, hogy a TANK karakterek érezhetően lassabban fejlődnek?
- Kifejezetten Necromanta build létezik? Életképes? (reanimálás, debuffolás)
- Skyrim-ben dual wield/bow assassint játszottam sokat, közel ugyan azt a játékélményt kapom a TESO-ban is, ha ilyen karit indítok?
És a végén, csak nem bírom ki a „allstarmmostupidquestion” dolgot: Kezdőnek, akit abszolút nem érdekel a PVP (később sem, sohasem), szeret gyorsan fejlődni, nagyon szereti a csilli-villi kosztümöket, 90%-ban egyedül fog játszani, milyen kasztot ajánlanátok?
Előre is köszönök minden választ!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A battlelevel egyébként komoly buffot ad a kariknak, azzal lehet nem lesz gond.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.12.01. 10:59:46
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.12.01. 10:52:19
Egyébként 2 év alatt szinte semmi sem történt a területen, csak kivették a sátrakat, kivették a felfogadható npc-ket, lagos lett és ennyi. Oké, ott van IC, de oda már csak azok járnak, akik farmolják az xp-t, tvs-t, aranyat, cuccokat.
Ha csapat szinten nézem, a programjaink úgy néznek ki, hogy letoljuk a napi dungeonokat, amelyek unalmasak, elmegyünk körbeöljük az ic-t farmoló núbokat, majd felmegyünk cyro-ba lagolni. Ennyi az endgame. A csapat kb azért nem hullott szét atomjaira, mert együtt csinálni bármit még jó és a társaság jó, ha csak a játékot nézem, kb 0 okot szolgáltat a maradásra.
Ami változtatna a helyzeten:
> Felszinteződő régi TRIAL-ok és DSA, aktualizált loot táblával
> Új veterán dungeonok
> Lagmentes pvp kampány, fejlesztett rendszerekkel, IC-nek PVP értelmet adni
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.12.01. 10:48:38
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A legnagyobb gond a lag, ha ezzel nem kezdenek valamit a következő 3 hónapban, kb 1 aktív kampány marad és ezzel a játék pvp része el is pusztult. Gyakolatilag már most halott az egész, mivel az értelmesebb pvp guildek és emberek nagy része már megunta ezt az egészet, ahogy az endgame-es guildek is.
A játékban gyakorlatilag nincs endgame és pvp, amivel a friss játékosok nem foglalkoznak, de aki eljut maxra, vagy valami komolyabbat szeretne, az vagy vár, vagy lelép, inkább utóbbi.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
massively op
Grafikai összehasonlítás:
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.11.29. 12:49:17
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.29. 11:20:41
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Utoljára szerkesztette: starfun, 2015.11.29. 08:18:53
Egyebkent LFG van konzolon is, nem gyors de van, magyar kozossegek is (igaz, kevesebben, mitn PC-n) vannak, a voice chat meg minden jatekban ilyen volt, ilyen, es ilyen is lesz, ahol egy-egy zona/szerver/group/XY egyszerre hasznalja.
Ha egyedul szallsz be egy ismeretlen mmoba, akkor ne konzolon tedd, vagy ha muszaj, akkor elobb keress kapcsolatokat, kozossegeket, mert igy tenyleg szar. Remelhetoleg ezt is megtanultad egy idore.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.27. 13:32:39
Na itt se lfg tool se chat. Szanalmas az egesz. Voice chat van ahol hallod ahogy bombol egy gyerek valakinel, pofaznak minden nyelven csak angolul nem, vicc az egesz.
Klánok, Guildek és egyéb Szervezetek
Dragonknight-om nem volt, de itt van pár srác, akinek igen. Az viszont nem tiszta, hogy a kétfegyveres harc (dual wild), vagy a kétkezes harc (two-handed) érdekel.
Nálam egyikkel sem volt akkora gond. Régen igen, de azóta már "felturbózták" a staminán alapuló skilleket és simán el lehet velük lenni. Sebeznek azok azért rendesen.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.24. 11:57:14
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.24. 11:45:36
Most vettem meg a játékot. Indítottam egy Redguard Dragonknight karit. Magyar klánt keresek. Valamint a kétfegyveres harc a kedvencem, de nem tudom ebben a játékban mennyire használható, mert ahogy néztem elég kevés a Damage, egy kétkezes fegyverhez képest.
Karakter nevem: Midgard von Asgard.
Sajnos emiatt abbahagytam a jatekot, mert azt hittem lesznek majd csapatos dolgok, mint egy rendes mmo-ban. nagyon orulnek ha mukodne, mert nincsenek ismeroseim akik jatszananak, egyedul meg nem annyira szeretem,
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/info/beginners-guide
Szerintem Daggerfall covenant... :-)