24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20962 Persze, ezzel a cellal keszultek, az lenne a furcsa, nem igy lenne. Pont ezert fontosak, mert olyan tartalmat adnak az ESO-hoz, amely hagyomanyos es jellegzetes TES tartalom, es amelyeket kis tulzassal mar az alapjateknak is tartalmaznia kellett volna 2014-ben. De ezen nem veszunk ossze, en igy latom, te maskent latod, pont. -
#20961 Szerintem nagyon specializáltak egyféle dologra. Abban jók, igen, de nem fontosak. -
#20960 Hat, en ellentmondanek, mert szerintem Orsinium, Dark Brotherhood es a Thieves Guild pont, hogy a PVE/szolo jatekosoknak kotelezo vetel es fontos kiegeszito. Meg akkor is, ha az teny, hogy az alapjatekban is van annyi tartalom a harom frakcio teruletein/zonain, mint barmelyik szabadon valasztott ket singleplayer TES reszben osszesen, de a TG es a DB extra lehetosgei szerintem faszan illenek es kellenek is egy teljes TES elmenyhez, Orsinium pedig egy zsenialisan osszerakott, igazi PVE kiegeszito, amelyet vetek kihagyni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.12. 20:28:14 -
#20959 Housing még nincs, de lesz, tervben van.
A plusz DLC-k nem fontosak (single-hez). -
#20958 Köszönöm szépen a válaszaitokat, igen-igen aztán elolvastam a banner alatti infót is :) Kétezer öccázé' ráadásul, tényleg jó. Amúgy most vagyok ott, hogy tutorialt befejeztem + 1 küldit. Kicsit érdekes a mágia, de ez van. Már van rengeteg varázslatom és mégtöbb lesz :D
Szerintem tetszeni fog. Talán még annyi érdekelne, hogy mennyire lehet saját tulajdonú birtokod / telked a játékban? Lehet esetleg házad amit berendezhetsz, ilyesmi?
Az egyedüli dolog ami lelomboz, hogy mindenért fizetni kéne ami + tartalom...de egyelőre még az alapot se pörgettem ki 100ra, sőt, 1-re se, úgyhogy elleszek :D -
#20957 Gondolom nem 600-as pingben vergődött a jóember amikor tesztelte. -
#20956 Simán élvezni fogod, ha nem úgy kezeled, hogy ez Skyrim online. Simán a legjobb mmo a piacon, borzasztó mennyiségű single kalanddal, ami TES szintű. Ha bővebben érdekelnek a részletek, útmutató van a banner alatt linkelve. -
Although #20955 -Logikusan nem tudsz annyira szabadon classt építeni. Tehát van tank healer és dps.
-Sztorija sokkal jobb.
- Remekül fel van építve a fő sztoriba, ha befejezel egy küldetéssort akkor a következmények megjelennek a városon és az npcken. Ilyen a skyrimbe se volt.
- A harc roppant egyszerű ugyanúgy skill fejlődéssel lehet csak nem lehet ész nélkül nyomni mint a skyrimet mert akkor nem lesznek igazán használható, upgrardelt skilljeid. Nem kell sok ész hozzá, ha a morrowind jól ment ezzel se lesz gondod. Egy ponton már -5-el magasabb ellenfelek sem gond. Van néhány jó boss harc azért. A gond inkább az nem lesz kihívás haladni. De ha a skyrim volt inkább a menő és a morrowind nem akkor lehet ezt nehéznek fogod találni. :) -
#20954 Szervusztok!
3 perce vásároltam meg a licenszet meglátva a 2500 forintos alap keyt. Az lenne a kérdésem, hogy egy SWGn felnőtt, wowon bukdácsolt, Age of Conanba beleszagolt, de a skyrimet + morrowindet imádó játékosnak mit nyújthat ez a játék? Valaki szidja, valaki szereti. Nem várok tőle semmit, csak egy kis single player kikapcsolódást, és ha úgy van akkor becsatlakoznék másokhoz itemet farmolni. 100 megás netem van, tehát elvileg nem kéne problémának lenni a kapcsolattal sem.
El tudnátok mondani pár alap dolgot amit tudnom kell esetleg? Mekkora a szabadság? Mennyire él a világ? Mennyire gyakoriak és különlegesek a tárgyak + páncélok amiket használni lehet? Csontvázidézgetős nekromágia? A harcrendszer maradt a sima? -
Gudott #20953 ESO, mint ez egyik legjobb PvP MMO a pcgamer.com szerint. (érdemes a többi kategóriát is megnézni)
http://www.pcgamer.com/the-best-mmos/5/ -
#20952 Kedvem semmi, loot per pillanat nem erdekel, hozzatenni nem tudok sokat a runhoz, utanfutonak nem megyek, no meg benazni sem akarok, mert DB ota el van cseszve a nightbladem. Ujra kellene osztani meg osztani szorozni, de lusta vagyok most tesztelgetni, igy egyelore megelegszek annyival, hogy a pve teruleten es a dailyk kozben eletben maradok. Egyedul a healer az, ami jo, csak ott is kellene egy rakas enchant csere, csak hat megint lusta vagyok ra :D Majd egyszer... vagy nem.
Ami a klienst illeti, a DB ota a 64 bites nalam nagyon stabil, rengeteg fpst nyertem vele (50 ala nem is megy, tomegben sem), hang sem szar mar (csak neha beakad egy-egy effekt par secre, de nem veszes), egyelore csak azt hasznalom, 32-es azota nem is probaltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:53:39 -
#20951 Kár hogy nem jöttél sanctumba, normál kb nulla kihívás, cserébe -20 fps, és harc alatt nulla hang 32 biten. Ez a játék egyre hulladékabb mindenféle túlzás nélkül. -
#20950 Egyszer majd ha felnosz, akkor rajossz, hogy az elet nem az altalanos iskolaban megszokott modon zajlik, vagyis a VAKACIO felirat miatt nem dobja el minden melos a munkat, es lofaszt sem csinal csak pihen szeptemberig. Az elet nem igy mukodik, egy mmo eseteben meg aztan plane nem. Biztos, hogy pihen majd mindenki, de nem egyszerre bmeg :D, ne legyel mar ennyire allat.
Es nem azert nem jonnek ki, mert a segguket suttetik ket bahama koktel kozott a tengerparton, hanem azert, mert MOST JOTT KI a DB, nincs ket hete, es harom honapig NEM FOG JONNI SEMMI SEM, evszaktol, idotol, tengerparttol, gyerekes naiv lelkedtol fuggetlenul :) Harom. Havonta. Jon. Mindig. Uj. Kontent. Capisce?
Az meg, hogy jol megerdemelt, azt meg ki ne talalja senki sem. Majd ha kiadnak vegre valamit ugy, hogy nem masfel honapig tart hetente erkezo peccsekkel rendbetenni, akkor igen, akkor megerdemlik. Addig meg dolgozzanak, mert egyre szarabb a QA arrafele...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:04:15 -
Although #20949 Ejnye, tudnám mondani ki a troll. Minden hátsó szándék nélkül írtam. Itt a nyár és sokan nem a gép előtt ücsörögnek. Abból a néhány emberből akivel nyomtam, az elmúlt héten, egy se volt. :) Nem mérvadó, de. Meglepne ha nyáron bármivel is kijönnének. Szerintem a tengerparton fogják tölteni a jól megérdemelt pihenőjüket. :) -
#20948 Egy piros ponttal tudjuk értékelni? -
#20947 De legalabb jatszott vele, sok trollal ellentetben ez plusz pont. -
#20946 Az a legjobb, hogy igazából fogalma sincs semmiről, ezek a posztok szerintem ilyen kényszeres közléskényszerből fakadhatnak. -
#20945 Koszonjuk mr Zombori :) Mivel egy hete jott ki a DLC, es harom havonta erkeznek, igy valoban, nem fog uj tartalom jonni a kovetkezo idoszakban.
Nem tudom mennyien vannak most az alapteruleteken, de azt tudom, hogy tegnap este az Anvili/Kwatch (nem tudom mar melyike volt) napi feladatban a felszedendo doksikat csak 20 perc alatt sikerult osszebugaznom, mert mindig volt valaki, aki pont lenyulta elolem, annyian hemzsegtek a delve belsejeben. -
Although #20944 Nyáron nemigen fognak tartalmak kijönni, és ha jól nézem, tegnap voltam bent nem is sokan vannak. Gondolom a nyár az oka :) -
#20943 Te miről beszélsz? költői volt... -
Although #20942 Hát nyár van, mozduljatok ki a gép elől. :) És egy ponton nem fog hiányozni. Aztán aki marad azzal ősszel újra találkoztok. :)
-
#20941 Toborzás: ExH -
RABBY7 #20939 Én bizony mondom ha megcsinálják a dungeon findert, előfizetek! :-)
De amig 3-4 órát állok egy randomba dpsként, és min 1 órát healerként, addig ez szerintem nem működik... -
#20938 Ez így jól hangzik, mert már nagyon hely hiányom van -
#20937 Ugyanugy mukodik, mint korabban a bank eseteben, vagyis ha van az inventorydban material, akkor elobb az fogy majd, aztan a crafting bagban levo.
Azt viszont tudni kell, hogy az elso login utan (/karakter) minden alapanyag automatiksan bekerul a crafting bagba, es onnantol minden tovabbi alapanyag is automatikusan oda kerul amit felszedsz a vilagbol, amit lootolsz, harvestelsz (ha van ilyen szo) stb. Barmikor ki is vehetsz onnan barmit, 200 darabjaval (1 stack a limit), ha el akarsz adni (vendornak vagy tradernel), vagy kuldeni valakinek ingame mailben, stb. Pech, hogy egyelore zonavaltasnal (loading feliratnal) automatikusan visszarakja a rendszer a bagba a kivett materialt :) Hogy ez msot bug, vagy ficsor, a mai patch notesbol megtudjuk.
Hja, es mostantol lehet horgaszni normalisan, mert a csalik is oda kerulnek automatikusan, es nem kell lemondani a pecazasrol csak azert, mert sajnaltuk az inventory/bank helyet a csalikra :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.06. 14:47:46 -
#20936 Türelmesen várom, hogy jöjjön a DB ONEra is, de az még több, mint 1 hét és furdalja az oldalam ez az új „tárhely” dolog.
Ha esetleg van valaki, aki előfizető és tesztelte, akkor az érdekelne, hogyha ugyanazon alapanyag megtalálható a bankomban és ebben az új tárhelyben is, akkor felhasználáskor melyikből fog elvenni?
Köszi. -
#20935 Mondjuk jogos, az alap céheknél sem volt több küldi, csak nem tudom, valami más kellett volna még. Wrothgarban pl nagyon egyszerűek, mégis jók a boss-os ismétlők, amelyek teljesen hiányoznak az utóbbi két dlc-ből. Mindkettő tartalomba be kéne tenni két ilyen ismételhetőt, egy dungeon-osat, meg egy boss-osat, valami használható loot-tal, máris szebb lenne a kép.
Valamint megoldhatnák már végre a boss-ok skálázódását, mert nevetséges, hogy 3 mp alatt halnak. Nem lenne nehéz egy scriptet írni rá, hogy egység sugarú körön belül található játékosok alapján skálázza bosst. Talán egyszer ez is meglesz.
A kontent harácsoló arcok a megjelenés óta már a 3. mmo-ban vannak, jelenleg a Black Desertben sírnak, aztán ha jön új, majd abban sírnak, ezekkel értelmetlen foglalkozni.
Remélem a rendezvényen lesz valami előremutató ESO videó, jó lenne tudni, konkrétan mit szeretnének a következő egy évben megvalósítani. -
#20934 Harcos es Magus Ceh sem kapott tobbet, sot, vagyis ha ugy nezzuk, akkor a Tolvaj es Testveriseg aranylag korrekt mennyisegu kuldetest kapott. Ugye a gond az valahol, hogy korabban a Magus es Harcos ceh feladatokat a szintezes kozben oldottad meg, hiszen zonarol zonara jarva kaptad az uj kveszteket az adott tartomanyi fovarosban - most meg skalas minden terulet a DLC-ben, kvazi egyszerre tolod le az egeszet, emiatt csaloka. Az mar mas kerdes, hogy a repetativ kvesztekbe lehetne valami izgalmat vinni, mert eleg ocska megoldas, hogy ugyanoda kuldi az osszes embert a rendszer, aztan neha sorba kell allni...
Ami a zart csapatjatekos tartalmat (trial/dungeon) illeti, az igaz, elegge sovany az uj tartalom/felhozatal. Megneznek egyebkent egy statisztikat arrol, hogy a jatekosok hany %-a jar rendszeresen dungeonokba, tenyleg erdekelne. Jelenleg a cel a kozosen, szervezetlenul adhoc jelleggel legyozheto akadalyok/eventek/bossok gyartasa, legalabbis ugy fest, ez a fo prioritas. Lehet erre van inkabb igeny? Nem tudom, de valami miatt ezek erkeznek, valtozatosak (ugy ahogy), mig az instanceolt dungeonok/trialok nem igazan (vagy maximum atalakulnak skalassa ok is).
HC arcok alatt nem feltetlen azokat ertem, akik kis tulzassal a jatekban elnek 24/7-ben, hanem azokat, akik a premier masnapjan mar mindent kimaxoltak, mindent kitakaritottak, es onnantol kezdve megy a "meg-meg-meg, ez igy keves, lofasz ez, nem kontent, stb" duma a forumokon. Ez nem csak az ESO-ban van igy, minden mmoban letezik ez a reteg, nincs ezzel semmi bajom. Egyszer rajonnek majd ok is, hogy az mmok tobbsege mar nem nekik keszul - az mmo mint kifejezes mar regen nem azt jelenti, amit ok szeretnenek -, mert ember nincs, aki olyan tempoban tudna tartalmat kesziteni manualisan (procedural eljarasokat most hagyjuk).
En tovabbra is tartom, hogy a Tolvaj es Testveriseg DLC pont azt adja, amelyre lehet szamitani. Egy beepulo kontent, amely maxos karakterrel mar unalmas es gyorsan letudhato, de amely jatekmechanikailag jol illeszkedik Tamriel vilagaba. Az mar mas kerdes, hogy lehetne valtozatosabb (mondjuk az osszes zonara kiterjeszteni azokat a lehetosegeket, amelyek csak a DLC-s zonakban vannak), lehetne egyedibb es hangsulyosabb egy-egy Cehben a karrier, nem csak skillek tekinteteben es akar uthetne is egymast (lasd vagy vampir vagy verfarkas) egy-gey Ceh tagsaga, de alapjaban az egesz csak egy olyan kiegeszitese az alapjateknak, amely eddig minden TES jatekban alapbol adott volt, csak itt kesve, 2 evvel kesobb lett aktivalva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.06. 12:37:52 -
#20933 Egyetértek, nem kell egész nap játék előtt ülni, de azért az sem normális, hogy tavaly szeptemberben érkezett utoljára group dungeon, és orsiniummal az utolsó értelmes tartalom. A hc arcok is örültek a Thief guildnek, meg a DB-nek, de annak már kevésbé, hogy összesen 15 küldetést sikerül a dlc-be belepréselni, és ebből 10 a fősztori.
A ráérőbb játékosoknak is csak annyi baja van, érthetetlen, hogy volt Orsiniummal egy jó sztori, egy jó terület, jó és hasznos ismételhető küldik, volt értelmes loot, meg minden, azóta meg kijött két dlc, amiben ez még nyomokban sem lelhető fel. Ha publik dungeon, akkor hasonlítsd össze az orsinium és a db dungeonját. Látható és érezhető a különbség.
Az a gond és te is azt hiszed, hogy a hc játékosok mindenért sírnak és nekik teljesen mindegy mit kapnak, de ez nem igaz. A HC mmo játékosok 80% már 1 éve abbahagyta a játékot, ahogy a pvp-s csapatok hasonló arányban is már rég leléptek. A csapat szinten játszó játékosok, akik mondjuk nem tartoznak a full casual heti 4 órás kategóriába, értetlenkednek, talán jogosan, ha egy mmo-ért fizettek, fizetnek éves szinten 40 rongyot, vagy egy rakás koronát vesznek a dlc-re, akkor miért nem sikerül legalább 1 csapatos akármit belepréselni a játékba 3 havonta, de minimum 6 havonta és ha már nem sikerült, miért 1 hét (ráérősen) végigjátszani a tartalmat, valamint, miért halnak a boss-ok 3 mp alatt, valamint miért nincs értelmes ismételhető küldetés a dlc-ben.
Én azt gondolom, hogy akik játszanak normál időmennyiséget, és valamennyire tudják is mi a történés, jogos a felháborodásuk, akiknek meg heti 2-4 órája van egy játékra, annak meg teljesen mindegy, mivel ennyi idővel sose ér még az alapjáték főküldijének a végére sem.
Még annyit hozzátennék, hogy az általad emlegetett hc arcok eu szinten is max 100-200 főről beszélünk, meg még max ugyanennyi pvp-s, akik sokkal többet próbáltak segíteni a fejlesztőknek, mint bárki más. Ők találják meg a hibák nagy részét, ő próbálják le a tartalmakat, stb... Szóval a fórumokon található rinyálások nagy része, nem tőlük származik, hanem az elégedetlen átlag casual játékotól. -
#20932 Sot, latva az ikonokat, szinte biztos, hogy a fodrasz/barber shop is koronaert fog mukodni (minimum 700, de 1000-t is kinezek beloluk - annyit pedig nem er), amely miatt megint lesz anyazas, nem kicsi... -
#20931 Hat, ha tenyleg jon a spellcrafting (ikonja mar van, es a korabbi interjukban is elmondtak, hogy Konkle tavozasa utan is lesz, csak nem azonnal), akkor a skilleket tenyleg rendbe kellene mar tenni, foleg ami a mukodesuket illeti. Az, hogy ez 2 es fel alatt sem sikerul teljesen, ez betudhato annak, hogy feszt varialnak es kozben ujra es ujra elcseszik :D Basszus, tegnap jatszottam a lowlvl DK-mmal, "csak" ket sztorit lezaro kveszt volt bugos Wayrest kornyeken, igy se a zonat se az ativelo quest sorozatot sem tudtam lezarni (meg tucatnyi masik jatekos sem, akik epp ott reloggoltak millioszor, mint en).
Ami a lenyeg, hogy en a reszemrol kukaznam a 3 honapos megjeleneseket, mert teljesen felesleges.
Azoknak, akik jelenleg is a tokuket vakarjak unalmukban 501 ponttal es BiS cuccban, azoknak ugysem lesz jo akarmi jon e akarmilyen surun. Azt a tempot, amilyen utemben fogyasztjak ok a kontentet, nincs fejleszto, amely tartani tudja. DLC premier utan 1-2 nappal mar fullon mindne, osszes kveszt kesz, stb. Nem ezeknek a robotoknak kell kesziteni a cuccost, foleg nem egy b2p rendszerben. A TES jatekok nem errol szoltak sosem. Aki ezt varja el, az nagyon rossz lora ult fel, hogy maradjunk a loversenynel :)
Azoknak kell kesziteni a TES mmot, akik a korabbi reszekbe is szazorakat oltek, es akik ertekelik a vilag apro hulyesegeit, erdekessegeit, ceheit, karaktereit, helyszineit, es a fejlodessel parhuzamosan vegezheto tevekenysegeket. Azoknak, akik ujra be szeretnek jarni Tamrielt, de nyitott szemmel, nem csak celiranyosa a loot miatt. Oke, a mmo hc arcok most valoszinuleg rohognek, mert ok pont leszarjak a housingot, a tolvaj es bergyilkos minijatekokat, a helyszinek reszleteit, a konyvespolcok tartalmait, stb. mindaddig, amig azok vegen/melyen nem tudnak ujra valami csilli-villi BiS (vagy ahhoz hasonlo) geart szerezni. Ezert kellene mar kurvara a Housing (amivel elszorakozhatna maganak az ember, de minimum egy Wildstar vagy SWtOR szintu testreszabasi lehetoseggel), normalis fishing, es basszus, nyomorult hetente/havonta visszatero eventek, amelyek megszinesitik a Tamrieli hetkoznapokat. Minden mmoban van valami, a vandorcirkusztol kezdve a zombijarvanyon at a sorfesztivalig minden, ami fun es amin jol szorakozik minden jatekos, de itt semmi, leszamitva egy 2 eves evfordulot unneplo faek egyszerusegu eventet, amelyet csak azert csinaltad meg 5 perc alatt, mert kozben radjott a szapora es 4 percig a wcn ultel...
4-5 honapos rotaban megjeleno DLC-re jutna 1-2 extra honap, ami alatt hatha sikerulne jobban felkesziteni a live szerverekre. Hozzateszem, a fejlesztok ott basszak el folyamatosan, hogy rengeteg template karaktert keszitenek a tesztelok (nana, mivel csak ritkan van copy a live szerverrol), ezert a bugok nem jonnek elo azonnal, leven a szuz pts kornyezet es a zsufolt live szerver kornyezet nem feltetlen fogja ugyanazt produkalni.
Costume, mount, pet es egyeb casual marhasagokat jol csinaljak, kell is a penz belole, csak sajnos ezzel egyutt szinte biztos vagyok, hogy az osszes mostani mmoban jelen levo transmog/outfitmanager/XY nevu ficsor sosem lesz esoban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.06. 10:00:40 -
#20930 Nem kukáznak ezek semmit, csak baromi lassan haladnak. Lehet emelni kellett volna már 1 éve a fejlesztők számát, ha már 3 külön platformra dolgoznak. Pénzben lehet jól jött nekik a pár millió extra játékos, de egyben a játék fejlesztése is baromira lelassult.
Alapjaiban is komoly gondok lehetnek, mert egészen elképesztő, hogy 2,5 évvel a megjelenés után is az alap skillekkel foglalkoznak, amelyek ráadásul bugosabbak, mint megjelenéskor. Mondjuk megint lesz 8 hetük javítani, aztán a következő dlc megint tönkrevágja. Érdekes ez az egész, kíváncsi lennék mi van a háttérben. A pvp-t meg inkább hagyjuk, 3 kampányban 300-600-as ping olyan harcoknál, amely régen szinte csont nélkül futott.
Valószínűleg igazuk van abban, hogy el kell engedni ezt az mmo vonalat, mert láthatóan ez nem megy nekik. Rá kell menni a sztorikra, a single tartalomra, ahhoz értenek, sajnos máshoz nem. -
#20929 A loversenyrol nem hallottam vagy masfel-ket eve, ugy latszik nem lottek le teljesen. -
#20928 Adatbányászat, amely rengeteg új érdekesség érkezését vetíti előre. -
#20927 Talán ők még megvannak. Link -
neonx #20926 Sziasztok én most kezdem a játékot ps4 vettem meg, érdeklődni szeretnék melyik frakciót válasszam hol vagytok többen? Aki most kezdi szívesen felvenném tolhatnánk együtt. -
#20925 Van sajat sztorija, egesz erdekes es jo, csak nem a fo sztorit viszi tovabb, hanem attol fuggetlen. Orok gyilkolasat soha, semmilyen dlc nem fogja engedni, ostobasag erre varni, amikor kijelentettek, hogy ez nem fog megtortenni. Nem veletlenul. Mindenki mast megolhetsz, most a DB-vel mar akar penzert is es orvul, egy szurassal. Meg annyit, hogy nem 3 honapig keszul egy DLC, csak harom havonta erkeznek, a ketto nem ugyanaz. -
Although #20924 Oké, értem. Gondoltam ez a dlc majd lehetővé teszi az őrök gyilkolását. Meg van saját sztorija is. Nem várok csodát. 3 hónap alatt nem lehet, de szép, hogy dolgoznak rajta. Lehet majd visszamegyek megnézni az egyik dlcét. -
#20923 Jatszottal az ESO-val elvileg, tudod, hogy a guardokat nem lehet megolni, halhatatlanok.
Van sztori, persze, szerencsetlenekre vadasznak es azt kell megoldani, mikozben ugyanugy csinalod az extra feladatokat (bergyilkos melok Tamriel zonaiban), mint tetted azt a Tolvajoknal. Ez ujra egy beepulo DLC, nem viszi elore a sztorit, csak kiegesziti a meglevot. Nem ettol a DLC-tol fossa magat ossze az mmo piacc, viszont fun es par napig elvan az ember vele. No eprsze aki maxos 501-es karakterrel van, az megszopta, mert neki szinte semmi ujat nem nyujt a jatek, az maximum megy strandra meg fesztivalra a nyaron, es remenykedik, hogy osszel talan lesz uj raid es ilyesmi (nem lesz, meg mielott).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.05. 15:15:16 -
Although #20922 A kérdés arra vonatkozott van quest vonal a DB-be vagy killing guard only a dlc? Edit intro alapján kérdezem
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.06.05. 14:37:51