24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• pimpi001
    jah mielott szoltok hogy ott a google tudom kerestem de csak high elf buildek vannak. nekem meg dark elf kell. :P
    a heal staff mindenkepp lessz 15 utan, a flame staffot meg dps-nek szanom, de gondolkodom meg a dualon is a flame staff helyett. szoval epkezlab build kerestetik :P
  • pimpi001
    hali.
    most kezdtem bele, a karim egy dark elf sorci lett. erre tudnatok valami epkezlab buildet? staff . ha meglessz 15 akor flame - heal staffok.
    koszi
  • PiszkosFred
    Hat, arra az idore engem igen, amig tart az ujdonsag varazsa (es a beszerzes, berendezes folyamata), regota hianyoltam mar a housingot. :)
  • Running
    Hiánypótló, de csak ez nem fog visszacsalogatni a játékba.
  • Terawatt
    Remélem a sziget amiről beszélt nem 5000 crown lesz :D
  • PiszkosFred
    Hat ESO-ban "Update X" a hivatalos nevuk, van amelyik ingyenes, van amelyik nem az, van amelyiket DLC-nek nevezik maguk a fejlesztok is, van amelyiket nem :) Mindenesetre ez a housing annyira alap gameplay tartozek manapsag mar egy mmoban, hogy ha ezert penzt kertek volna, az oriasi botrany lett volna.
  • Ironman2
    Jóez! Akkor most free update lesz ahogy olvasom,mégse DLC?
  • PiszkosFred
    Kosz, ezt most nem lattam, pedig szoktam figyelni Bill ESO cikkeit. MIndenesetre frissitettem a cikket par mondattal, ty.
  • Terawatt
    Interview. Sokat nem mond, de valami :)
  • Nephin
    Nagyon várom. :)
  • PiszkosFred
    Bar hivatalosan is doglott az SG ESO topikja, azert hatha erdekel valakit a february housing - Homestead - elso kedvcsinalo videoja.

Van cikk is.
  • Ironman2
    Nekem rohadtul tetszik hogy az Oblivion zártörését használták fel,és nem a Skyrim módszerét.Ez utóbbi egy katasztrófa lett,nekem az Oblivion féle nagyon tetszett,bonyolultabb záraknál majdnem kiugrott a szivem,mikor az utolsó mp-ben sikerült kinyitnom

Egyébként azt végig is toltam,az összes kiegészítőjével együtt,mindent,az összes sirkamrát,küldetést,mindent megcsináltam benne,fantasztikus hangulata volt.A Morrowindet azt csak félig játszottam.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.20. 15:03:01
  • Ironman2
    Kösz!
  • PiszkosFred
    Rossz ismertetot olvastal. :)
    Csak Cyrodiil es a fovaros (IC) a pvp zona, a tobbi 15-20 nem az, szigoruan PVE. Arrol nem si beszelve, hogy a PVE zonak tartalmanak 95%-a egyedul szolozhato, a maradek 5% az outdoor boss, vagy delve, vagy dark anchor, ahova nem art ha van a kozelben 2-3 vadidegen/ismeros, aki segit.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.20. 13:34:56
  • Ironman2
    Köszi az infókat!!
    Gondolom egyedül nem sok esélyem lesz a többi régióban.Ahogy olvastam a főváros pvp zóna,ezek szerint bárki megtámadhat,jellemző vagy nem a játékra?
  • PiszkosFred
    Dehogynem. Van bankod, boven eleg ferohellyel, ingyen. Aztan ha kinovod - mert ki fogod -, akkor vehetsz goldert ujabb boviteseket.

Plusz emelett ha fejleszted a "lovadat" akkor az is ad naponta 250 aranyert +1 uj ferohelyet, osszesen/maximum 60 ferohelyig.

Hasznald - vedd fel - a szolga alruhat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.20. 13:21:52
  • fluency
    De, a bankban meg az inventory-ban. Mindkettő bővíthető.
    Jah majd elfelejtettem: a lónak is van inventory-ja, az is bővíthető és a sajátodat növeli.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.11.20. 13:20:22
  • Ironman2
    Akkor nincs is lehetőség a cuccok tárolására?
  • fluency
    Nem kell tovább állnod, egyszerűen csak szerezned kell egy ruhát és máris Úgy fogsz kinézni. Én is szívtam anno azzal a küldivel, mert nem értettem, hogy mások miért tudnak bemenni én meg nem.
    A bankban van/lesz plussz helyed, pénzért ezt lehet bővíteni.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.11.20. 13:10:56
  • Ironman2
    Akkor úgylátszik tovább kell állni,szolga hogy lehetek? A saját cuccaimat be tudom pakolni valahova biztonságos helyre?
  • fluency
    Nem csesztél el semmit. Oda csak szolgálók léphetnek be, te pedig nem Nézel ki szolgálónak.
    A lovat pedig a H betű hivja elő. Ezt érdemes már az elején fejlesztened egy stable master-nél.
  • Ironman2
    Jó,csak nem tudom hogy kell megjeleniteni a lovat,igaz az ikonja ott van a collectin listában.Másik meg az hogy megcsináltam minden küldetést jóformán az első helyszinen,márcsak be kéne jutnom Bhusek palotájába,de zárva mindkét oldalon az ajtó,láttam más se tudott bemenni.Mit csesztem el? 25 küldetésből már csak ez az egy maradt
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.20. 00:55:42
  • PiszkosFred
    Collection menupontra kattints, ott van minden hobbi allatka, mount, kosztum,s tb.
  • Although
    Ez mmos rész és csak utazásra szolgál. Azt hiszem a H hívja elő ha kiveted a táskából vagy miből.
  • Ironman2
    Nekem ugye van egy lovam,palonimo vagy mi a neve,a gold-al jött,irja is hogy valami crate-ből lehet kivenni,de az hol a fenébe van?
  • Although
    Amennyire emlékszem mágusként idézni is tudsz az megy veled és szint felett erősebb is lehet. :) Aki megy veled. De biztos pénzért is lehet meg talán máshogy is. Nem gondolom ingyen lenne. Az SWTOR talán erősebb ezen a téren de ez se rossz.
  • Ironman2
    Ennyire összetett játékot.Én mondjuk ki sem mozdultam még az első városból,ott is vannak küldetések,a goblin. bánya elég kemény,de kezdőknek nem rossz.Látom elég sok emberkének van kisérő állata,azt hogy lehet beszerezni? Azt is aranyért vásárolták? Másik kérdés,a housing dlc ingyenes lesz?
  • PiszkosFred
    Vannak helyszinek, ahova a sztori miatt kell menned, azok ilyenkor nem elerhetoek meg, vagy ha igen, nincs ott a szukseges npc. Illetve van par epulet, amely egyelore a helyet foglalja a jovo ev elejen erkezo Housing DLC-hez. Ezeken kivul mindenhova be lehet menni. Nyomj egy screent ha tudsz, hogy melyikre gondolsz.
  • Ironman2
    Na majd lesz kérdésem azért.Nem akarok visszaolvasni,mert elmegy rá a drága időm.DD
    Kezdetben van ez a városka a sivatagban ahonnan indulunk, Stros Mkai,azon belül néhány helszinre nem enged bemenni,ez miért van?
  • PiszkosFred
    Allitsd be a emailed webes feluleten, hogy tovabbitsa a leveleket mondjuk egy gmail/yahoo emailre, majd kerj uj kodot, es az igy kapott (es tovabbitott) levelben mar latni fogod a kodot. Nemely mail szolgtato szopatja igy a nepeket sajnos.
  • Artapapa83
    Hali, valaki találkozott már olyannal hogy nem tud belépni, mert ismeretlen gépröl akar és akkor elvileg kapok egy mailt kóddal, ami meg is történt, csakhogy a mail üres, harmadszor próbálom és semmi
  • PiszkosFred
    Persze, hiszen a DLC-k tartalma ugyanugy megjelenik a te kliensedben is (lasd felszerelesek, egyeb targyak, stb.), csak epp nem tudod oket elerni. Ez majdnem minden MMO-nal igy van. (es meg egyszerubb is egy klienst fenntartani, mint DLC-kent egyet-egyet).

Hetfon kiderul, de en a helyedben a Gold fele verziot inditanam es arra fokuszalnek. (Anno az Elite Dangerous-nal jartunk mar igy, hogy a Frontier atnevezte a jatekot, a season passt, aztan osszevonta, meg megsem, meg megis... :), es a vege az lett, hogy ujra kellett szedni a klienst - ami nem gond, mert manapsag mar van savszel mindenkinel, csak hat bosszanto tud lenni, ha jatszanal, de meg var rad 50 giga letoltes es install...)
  • Ironman2
    Nem kellett semmit újratelepiteni,mikor elinditottam megint a játékot,elkezdte sorban kiirni a dlc neveit hogy érzékelte őket.Ezek szerint feltelepül mindenkinek az összes dlc is,csak nem aktiválódik,ha nem a gold van megvéve.
  • PiszkosFred
    Igen, valoszinuleg a felso el fog "tunni" a free weekend utan. Szerintem a GOLD-t telepitsd, mert az biztos, hogy megmarad (vagy csak atmasolod es hagyod, hogy a launcher megtalalja a letoltott adatokat es kesz is, megsporolsz egy rakas felesleges letoltest).
  • Battle5Star
    Sziasztok, most kezdtem a jatekot, korabban csak Skyrim-al jatszottam. Akad esetleg itt aktiv, magyar xbox clan felnottebb kiadasban? :) Csatlakoztam 2 UK clanhoz, de nem az en korosztalyom. Koszi
  • Ironman2
    Nekem megkérdezi a launcher,hogy akarom-e összekötni a steam fiókot az ESO fiókkal? Összekötöm,és jól ment.De mindjárt belépek
  • undY1ng #21291
    Igen, azt már letöltöttem... de steam-es accal nem enged játszani. Hiába van a másik. De ha felmérgesít, akkor csinálok egy másikat max. :D
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2016.11.18. 02:21:14
  • Ironman2
    Micsoda? Steamen is ott van a letöltés,hétfőig él csak az ingyenes kipróbálás,de én megvettem a gold-ot közben
  • undY1ng #21289
    Steam-es? Hogy?
  • Ironman2
    hehe,ugyanez volt velem is,steames jól müködik

nekem viszont van még egy kérdésem,megvettem a gold editionst steamen,de ilyen hülyén irta ki:

az első az ingyenes amit délután töltöttem le,a második van megvéve,hétfőn ha megszünik az ingyenes változat,akkor az első fog eltünni??
    de most kivettem a pipát az ingyenesből a dlc lapnál