24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#21082 mert nincs cel, ami lebegne a szemem elott, amiert erdemes lenne belepni. PVP nem erdekel, az instance/dungeon runok nem fognak meg (ezt a fajta mulattsagot meghagyom a wow/swtor parosnak es az ottani kozossegnek), a kveszteket vegigtoltam minden oldalon felhuzva 1-1 karaktert, a DLC-k letudva (kiveve IC, elobb ecsetelt okok miatt), geart nem gyujtok, mert minek?, illetve a craftinggal is onellato vagyok, annyi eleg nekem.
Ahogy mindig is irtam, a standard mmo melletti extra lehetosegek hianyoznak nekem az ESO-bol. House dekoralas, berendezes utani kajtatas, havi eventek, ritka es erdekes rewardok (amelyek nem BiS jelleguek, hanem kozmetikai, vagy title, vagy barmi), tarsak/petek, akikkel szinten lehet torodni es foglalkozni, stb. ido eltoltesere alkalmas, progress szempontjabol teljesen erdektelen dolgok.
Mert hiaba kedvenc egy film vagy sorozat, ha csak az adott reszt latod belole honapokon at, azert a vegen mar el sem inditod a lejatszot :) Egyelore a szamomra erdekes reszet ismerem a jateknak, a tobbit pedig vagy nem akarom megismerni, vagy nem latom ertelmet. Talan majd a Housing, a loverseny, az unnepi eventek, stb. picit feldobja annyira szamomra is a dolgokat, hogy ismet napi szinten jatszak vele. Bar igy is neha ramjon, hianyzik a TES vilaga, ilyenkor kezdek egy uj karaktert nullarol es elvagyok jo par hetig megint, mert a felere sem emlekszem mar a korabbi karakterekkel tortentekbol :) -
#21081 Mintha nektek nem lenne mindegy mi a van a játékban, heti 1 óránál többet amúgy sem toltok bele többet. -
#21080 Fallout 4 féle sandboxosabb meg már túl szép lenne. :) (Ha még a nyersanyag gyűjtés is úgy lenne~, akkor én lennék Lakatos Magnetó) -
#21079 Hat en nagy "builder" vagyok, a legtobb jatekban rengeteg idot eltoltok az epitkezessel, ha van ra lehetoseg. Ne kerdezd miert, nem tudom, en azzal magyarazom, hogy gyerekkoromban nem votl legom :D
Orulnek az altalad leirt Riftes megoldasnak (nem ismerem a jatekot), mert eddig ilyet csak single playerben lattam, illetve keves playereket kiszolgalo szerverekkel operalo online jatekoknal (lasd Rust, Ark, DayZ, stb. random survival jatekok). -
#21078 A Rift dimension-ök valódi sandbox-ok, bármit oda rakhatsz olyan irányban - magasságban - forgatással, ahogy tetszik, akár egymásba érően is. Vannak direkt olyan alap építőelemek (pl. lapok, oszlopok, falak) is, amelyekből kb. bármit felépíthetsz. Plusz vannak ilyen aktív tárgyak, amik animálódnak (pl. fák, táncoló alakok, virágok), effekteznek (pl. villámló energiakövek, pöfékelő kürtők), egyedül a fizikai szimulácó hiányzik. Craft itt is van, de nem éri meg, esetleg magas szintre felhúzva.
Ezt most csak úgy általánosságban írtam, nem lekicsinylésből. :) ESO-ban nekem elég lenne egy olyan, mint a Skyrim-ban volt, bár én sokat amúgy sem foglalkoznék vele. Rift-ben van olyan mod berakva, ami a loot-ból automatikusan a kukába továbbítja az alap dimension tárgyakat. :) Nem mintha sok esne, csak 95%-uk értéktelen, a ritkaságokat lehet csak jó pénzért elpasszolni. -
#21077 En mar akkor nagyon elegedett lennek, hogy egy SWtOR fele housing jonne. Oke, osszesen csak "par" helyszin van (bolygok), de a jatekban mindenhol lehet talalni bele felszerelest, amelybol annyi van, mint egen a csillag. Es ha nem eleg a drop, akkor lehet gyartani hozza, vagy lehet venni tokenekert, lehet venni penzekert, kapsz achievementekert, es persze vehetsz penzert a boltbol. Tenyleg hatartalan a valasztek. A berendezesek meg szinte minnden szogben fordithatoak, rakhatoak (esszeru es technikai korlatok kozott, azert nem egy sandbox jellegu).
Jo lenne, ha az egykor nepszeru, de csak mailben kuldott nyersanyag beszallitok is fizikailag testet oltenenek, es pl a hazakban talalkozhatnank veluk, amikor hozzak a szajret. :)
Meg lenne meg otlet, de majd meglatjuk, mi lesz. -
#21076 Jól hangzik! -
#21075 Rift-ben dimension-ök vannak mindenkinek (aki eljut a 10. szintig és megcsinálja a tutorialt hozzá). Ezek változatos terepek, van vagy 20-30-féle belőlük, előre berendezve pár minimális dologgal (a default dimension mindenkinél ugyanaz a 2-3-féle, de lehet találni további kulcsokat is és alapesetben egyszerre két dimension lehet aktív). Utána ide lehet bepakolni kiscsillió dimension tárgyat, amik 99%-a a játékban potyog a közönségestől az ultra ritkáig. Vannak, akik komolyan foglalkoznak vele és egyedi stílusú környezetet rendeznek be, ahol a haverjaikkal lógnak, meg egymást pontozgatják, versenyeket tartanak, de igazából jelentősége nincs sok. Külön a guild-ek is tudnak saját dimension-t építeni, nekik speciális kulcsok és helyszínek vannak (pl. fogadó egy tóparton, meg ilyesmik). -
#21074 Valszeg lesz store exklúzív berendezés, esetleg ház. Lord of the rings onlineban tetszett, hogy több helyen volt instanceolva a housing. Pl a megyének egy része hasamra ütök 20 ház. Azokat ha megvették lett új instance. Belépéskor ki kellett választani melyik instanceba akarsz belépni plusz volt teleport skilled hozzá, úgy mint a klán/kinship házhoz.
A móka ott veszett el, hogy a büdös életbe nem néztél körbe 1-2 instancenál többen, hogy mások miket csináltak. :D -
#21073 Hat nem tudom sajnos, megint nem jatszok mostansag (eddig az Ark kotott le, most a Legion), igy csak reggelente ugrok fel peccselni es lovakat etetni. Ahogy Running is irta, mindig van mire kolteni hasznosan.
Illetve, jon majd a Housing, es ha nem basszak el ugy, hogy Crown Storebol lehet csak cuccokat venni bele (mert szerintem el fogjak, lasd a mostani "barber shop-ot), hanem aranyert is, akkor az is vinni fogja a penzt. De ez utobbi csak tipp, meglatjuk. -
#21072 Ja és egy tapasztalt playernek pl van külön setje trial-ra, support set, pvp-set, mókaset. Ha több karaktered van, akkor még több, szóval bármennyi aranyat el lehet költeni hasznosan. -
#21071 -
#21070 Mitől lett volna értéktelen, egy rendes build még mindig 1-2 milló arany. Átlag józsinak a statisztika szerint max 100 ezer körül van. Fórumos statisztika beírásos, nem hivatalos.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.01. 11:41:45 -
#21069 Köszi az infót Fred. Ingame mennyire lett értéktelen a gold egyébként? Remélem ilyesmire gondoltak a kövi patchben. -
#21068 Korabban csak sejtelmesen sugalltak, hogy a Housing lesz a kovetkezo Update, de a Gamesconom Matt Firor konkretan be is jelentette, mikozben persze probalta terelni a szot a One Tamrielre, hiszen megis csak annak apropojan tartjan az eloadasokat a GC utan a PAX soron kovetkezo allomasan is (lasd pl a holnaputani hetvegen).
Now for the big elephant in the room, is there anything at all you can tell us about player housing?
Really the point of Elder Scrolls Online at Gamescom 2016 is to talk about One Tamriel, which is the next big thing. Housing is the thing after that, so we’re concentrating more on One Tamriel right now than player housing, but it is going to happen and it is going to be the update after One Tamriel.
Forras is van (szokasos interju, meg szokasosabb sablon valaszokkal, "majd talan egyszer lesz", "nem tettunk le rola", stb.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.01. 00:44:43 -
#21067 Ja értem :) Kicsit kiestem mostanában a hírekből.
Nevetséges, hogy én is annyit húztam hogy vissza jövök ( tavaly nyáron másfél hónapot toltam is) mondván hogy na majd ha eltörlik a VR szintet, úgy is nemsokára lesz a hírek szerint. -
#21066 Dehogynem, csak meg korabban, mert az mar regen nem pletyka, konkretan jeleztek mar tobbszor is (legutobb a GC-s panelen volt szo rola) :) -
#21065 Fred nem is sóhajtottál fel arra a pletykára, hogy lehet housing lesz az Update 13 -
#21064 Én felnézek. -
#21063 A Legion miatt en most passzolom. Maximum a PTS patch notest nezem majd at (bar irtunk mar minden szarrol ami most jon, nem hiszem, hogy sok uj meglepetes lenne, de hatha....), de meg azt sem tudom mikor :) -
#21062 Update 12 a tamriel one? Akkor juhuu :D Valaki tervezi megnézni, hogy első kézből írjon véleményt? -
#21061 We're currently planning to have Update 12 available on the PTS this Thursday!
-
Aloe Vera #21060 Hali!
Azért jól megerőltették magukat az évforduló alkalmával:) -
#21059 Draenor nekem egy hónapig bírta. Térképeket felfedeztem és egy-két dungeont meglestem, egy karakterre kiszedtem már meg nem mondom melyik szintű pvp setet és ennyi. (Raidek nem érdekeltek) Amíg toltam tetszett. Nyaralásból haza térek megnézem a legiont de egyáltalán nem vagyok hypeolva ( pedig preordereltem) -
#21058 Remelem nem csak a premierig tart majd ki a Legion (GLS most hozta egy oraja, kulcs aktivalva, elfizetes 2005 ota ketyeg - neha fogalmam sincs miert - , este mar csak frissiteni kellene, mert par honapja mar nem inditottam el a bnetet sem), hanem a kovetkezo 2-3 hetben erkezo fixekig is, mert nagyon felek, hogy nem lesz egyszeru a One Tamrielre torteno atallas :) -
#21057 Jó ég már egy év eltelt azóta? Kíváncsi leszek a következő nagy patchre hogy fog elsülni. Addigra le fog csengni nálam is a Legion és biztos sokan vissza jönnek. -
#21056 IC 1 éves évfordulójának alkalmából -
#21055 Technikai hiba miatt ma kicsit tovább tart a karbantartás és patchelés. :D -
#21054 One Tamriel összefoglaló -
#21053 Mindenki nyugodjon meg, az új hírek alapján nem lesz a normál dungeon-oknak új verziója, csak a normál verzió mellett lesz egy nehezebb veterán módja, mint a trial-oknál. link -
#21052 +hírek az Update12-ről:
> zónánként 3 új set, mint Orsiniumban, vagy Gold Coast-ban, vagy 30 új set jön
> 17 új monster set a dungeonokból
> 17 new monster masks
> Nem lesz bronze és gold kulcs, új rendszer lesz, max napi 6 kulcsot szerehetsz
> A fegyver ágak 50. szinten ultimate-eket kapnak két morhp-al
> Duelezés: Cyrodiil-on kívül hivatalosan is elérhető lesz
> Cp561
> 2 hét múlva PTS szerveren az Update12 -
Nephin #21051 -
#21050 Update12 tartalmáról: Link
Röviden:
> Ingyenes alap játék frissítés lesz
> A 3 szövetség pve zónákban most már látni fogják egymást
> Minden zóna skálázni fog
> A régi AA és Helra setek visszatérnek
> Az összes dungeon-t átdolgozzák: lesz normál és extended veterán módja MINDNEK
> Korona boltban lesz dlc csomag, amely 5500 korona lesz, 4 eddigi dlc kivéve Shadow of the Hist
> Minden zónában 3 új boundos set fog potyogni, amely a szintedhez skálázódik majd
> Korona bolt: 400 koronás "loot láda" érkezik, amely random kozmetikai, vagy hátasokat, peteket dobhat
> Úgy tűnik új fegyver skill line is érkezik
> Craglorn átdolgozzák solo-ra és felszintezősre
> A korona bolt soha nem fog játékban előnyhöz juttatni, lásd most Black Desert Online
> Update13: Housing érkezik, dummy babákkal a házban, amin lehet gyakorolni
> Dolgoznak az lfg rendszer javításán
-
Sillin #21049 -
#21048 Á, a pvp része sosem érdekelt ezeknek a játékoknak. :) -
Sir Critical #21047 Csak addig, amíg nem próbáltad, hidd el nekem, csak addig ;)
Valaha az Archlordban mennyi sok koponyavadászatot csináltunk, anyám! A régi szép idők! :)
-
#21046 A heti minifix -
#21045 Jobb lett mint volt, de nyilván van még mit bőven javítani rajta. Valószínűleg teljesen sohasem lesz jó, max elviselhető.
Szerintem ennyire volt kapacitás, majd a pvp arénák talán segítenek valamit, habár nem hiszem, hogy mindenkinek meg fognak elsőre felelni. :D Rengeteget kéne fejleszteni a pvp-t, de erre alig van kapacitásuk.
Endgame az jelenleg a 4 trial és arénák, veterán napi dungeon valamint pvp, ez nem túl sok egy két és fél éves játéktól, de pl az okádék grindfest koreai csodáktól jobb. Egyébként pl érdemes egyéb más típusú játékokba belenyúlni, mert állandó játékra az ESO nem alkalmas jelenleg. Itt az ősz rengeteg játék jön, kiváló időtöltések lesznek az ESO mellett.
A lootokat hagyjuk, az egész vicc, ahogy van a játék megjelenése óta, meg az 522 set, amelyből 500-nak nincs értelme, max annyi, hogy bontod. Rengeteg item van a játékban, csak sajnos a nagy részük teljesen haszontalan. Az endgame tartalmak loot része szintén nevetséges, max egy token rendszerrel tudnának javítani valamit, mert tök jó ez a csere bere rendszer, csak ha szar trait esik folyamatosan, ha egyáltalán esik valami, akkor elcserélni sincs semmit.
Nagyjából a housing rendszer megjelenésével, vagyis jövő nyár elején fogjuk megkapni a játék valós 1.0-ás verzióját, eddig kvázi bétázott mindenki. Gáz, de sajnos még mindig az eso a legértékelhetőbb mmo a piacon, szerintem. :D -
Aloe Vera #21044 Hali!
Király a skill leírás egyébként. Köszönjük. -
Aloe Vera #21043 Hali!
Én nem tudom, hogy mióta játszható a trueflame, mert nekem ha tele a szerver akkor min 200 a ping, ami már bukó tekintettel arra, hogy kb. 2 másodpercet késik a skill, de váraknál 3-400, a zergeknél általában 10 másodperc után ledob a szerver. IC kong az ürességtől, marad az 50 alatti karival bohóckodás.
Nem igazán látom, hogy a ZOS-nak bármilyen ötlete lenne, hogy merre kéne elindulni, ez a legutolsó pvp fejlesztés egy vicc, illetve rossz vicc. Nem tudom mit vártak 3 zászlótól és 4 üres háztól meg 4 guardtól.
Endgame nulla, illetve egy kiszabott nagy nulla.
Pedig nem sok kéne, hogy ez egy igazán jó game legyen, csak az a nem sok ne lenne. Pl nem tudom gondoltak e már arra a fejlesztő fiuk, hogy mondjuk ne 800 ironból essen egy sárga húzó és ne 8 kelljen egy rohadt bökőhöz belőle ás akkor nem kell hetekig farmolni egy sárga kardhoz. Így aztán nagy kedve van az embernek variálni a cumóját. Pl. lehetne, hogy sárga armor trialokon essen, lila meg csak dungeonokban akkor lenne értelme csinálni vagy valami....
Mindegy is a következő patchben majd lesz egy rózsaszín párduc, meg egy bugyi az kell a népnek.