24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2771 lehet szépeket alkotni, csak eléggé be van lőve a "theme" az egyes armor / fegyver típusokhoz, amitől nem tudom elképzelni, hogy ésszerűen el tudnának térni ilyen Store-os skinekkel
a glass az zöld, és üveg hatású, nem csinálhatnak belőle piros matt valamit
a daedric az szürke / vörös, tüskés, igazi nehézpáncél kinézet, nem csinálhatnak belőle lila fodrozott gumibugyit
- az elven arany szinű, letisztult, nem lesz mondjuk zöld
- stb. -
HyperMonkey #2770 Plüss hátizsák -
#2769 Semmit nem tudni rola eddig, csak feltetelezes, hogy mi az a "fun stuffs".
"there won’t be anything like bonus points, but we will have a shop to buy kind of fun stuff and services too like name changes and things like that." -
HyperMonkey #2768 Nyilván a TES rajongók az elsődleges célközönség, de MMO lévén szerintem próbálnak mindenkinek megfelelni valamilyen szinten. Akinek gőze sincs a TES világáról, azoknak jó lenne ha lenne sokféle szép armor, ha nem csillámpónis ofc.
Biztos tudnak alkotni olyan armorokat amik eddig nem szerepeltek a TES-ben, de nem üt el tőle olyan mértékben, hogy egy fanatikus TES rajongó idegbajt kapjon.
Ha jól látom, ez egy elég drakos világ, barna, szürke, fekete armor skinekkel is lehet szépeket alkotni. -
#2767 egyébként egyáltalán nem is biztos, hogy lesznek a Store-ban skinek, nem? -
#2766 Felreertes elkerulese vegett, biztos, hogy lesznek megujult designt kapott regi, vagy ujonnan bevezetett armorok, hiszen kell az ujitas mindnig - de azert mindez csak okosan megvalositva... kellene. -
#2765 Mert a TES vilagaba a csilli-villi cuccokat csak a moderek rakjak be, a hagyomanyos TES viselet es design kimerul kb. 20-25 stilusban (amiben benne van mar minden jellegzetes fajhoz vagy szervezethez kotheto armor tipus - most hagyjuk, hogy milyen szinben, vagy milyen masnival atkotve talalhatunk egy-egy tipust ezek kozul). Ezt szokta meg sok TES "fan", ezek hozzatartoznak a vilaghoz, es pont emiatt ranezesre meg tudod allapitani, hogy kin milyen armor van, hiszen tobb evtizede latod ezt. Es mivel ez a multban jatszodik, nagyon sok uj armort nem nagyon lehet - lore megtartasa mellett - belerakni.
Persze, erre kontrazva, aki most esik be majd a jatekba, annak ez a 20-25 keves lehet, es kifogasolhatja, hogy miert nem lehet 100+ armorbol valogatni.
Kiderul mi lesz, nem hiszem, hogy hiaba felugyelte volna a Bethesda az egesz TES LORE-t, es engedne, hogy ilyen bazari kinalat legyen a jatekban. -
HyperMonkey #2764 Semmi baj az item shoppal. Nagyon is jó dolog. Nem értem miért baj az, ha van lehetőség venni olyan dolgokat amik nem befolyásolják a játékmenetet.
Armor / fegyver skinek, mountok stb miért ne lehetnének? Amíg nem lesz P2W és nem lehet megidézhető Halálcsillagot venni, addig az item shop egy lehetőség, amit vagy kihasznál a játékos, vagy nem. De aki kihasználja, az sem lesz erősebb, gyorsabb, nagyobb.
A Rift-ben lévő item shop meg különösen jó, vehetsz 1000 féle (skin only) armort és ha megunod választasz másikat. Mi ebben a rossz?
-
#2763 oblivion volt életem egyetlen játéka, ami miatt lógtam az iskolából, mert reggel megláttam privát ftpn a reloaded vagy razor vagy milyen verziót... :)
aztán emlékszem, hiányos volt vagy 1,5 napig az a release, úgyhogy lógtam még 2 teljes napot, amíg tényleg "megjelent"
na, ez hype, az biztos.
pedig akkor még nehezebb volt hype-olni, talán az 576kb volt a legjobb forrás erre, illetve ha valahogy be tudta az ember szerezni, akkor a pc gamer magazin
good old times. :) -
#2762 Pont forditva, direkt csinaljak ezt evek ota. Amekkora hype volt az Obivion es a Skyrim elott, azt csak keves studio tudta/tudja volna uberelni :) -
Nos #2761 Ezt a módszert a politikában már nagyon régen alkalmazzák. Bedobnak valami homályosat, megvárják, hogy mi váltja ki a legnagyobb indulatokat és mi a legkisebb ellenállást. Ezzel tesztelik, hogy meddig érdemes elmenni. És aztán a konkrétumokat majd ők is csak ezek után határozzák meg. Ráadásul ami előzetesen kiverte a biztosítékot, arra mondhatják, hogy ilyenről ők konkrétan nem is beszéltek :)
Jól csinálják :) -
#2760 Pl felcsatolható műfasz. -
#2759 Bethesda marketing sose volt jó. Régebben megjelenés előtt 1 hónappal közölték, hogy egyáltalán csináltak valamit, ami jön mindjárt, lehet játszani, ennyi. -
#2758 " kind of fun stuff"
Ettől félek. Vajon mi lehet az a fun stuff? -
#2757 Mondjuk hozzateszem, hogy Firor es Sage is egy f*sz mostansag, amikor nyilatkoznak. Direkt nem fogalmaznak konkretan, csak sejtelmesen sejtetni engednek bizonyos dolgokat, tartalmakat, stb. Amire aztan a sajto es a kozosseg racuppan, picit tovabbgondolja, majd a vegen pislognak a fejlesztok, hogy miert omlik a nyakukba az a sok szar, amit kapnak a kozossegi mediumokban.
Mennyivel masabb lett volna, ha azt mondja, hogy bizonyos extra szolgaltatasok (services - lasd nevcsere, fajcsere, torolt karakter visszaallitas, account transfer EU-US, stb), esetleg promo vagy vanity itemek, stb beszerezhetoek lesznek az ESO shopban. De ezek a se a jatekelmenyt, se a balancet, semmit nem valtoztatnak.
Oh wait, de ezt mondta... :)
“there won’t be anything like bonus points, but we will have a shop to buy kind of fun stuff and services too like name changes and things like that.”
“part of the core game, anything included in the core game is included in the subscription price.” -
#2756 Amúgy tényleg ez a helyzet, hogy előbb írok, aztán gondolkodok... de akkor is utálom. -
Nos #2755 En az ESO-val kapcsolatban asszem a klasszikus tes vilag vedelmet kepviselem. Az itemshop azert riaszt, mert ha mindenfele ”kulonleges" csiricsare dologgal nyomjak tele, es azt fogjak hordani a jatekostarsak, akkor elvesz a tes elmeny. Pont azert szeretem, mert kozelebb all a valosaghoz, mint a tes. A borvertnek bor szine van, az acel az acel. Rendkivul keves kiveteltol eltekintve normal lovat hasznalnak. Komolyan agyf...t kapnek, ha korulottem minden harmadik jatekos demonparipan rohangalna millio kulonbozo szinu vertekben. Akkor miben kulonbozne a hangulata a wowtol vagy a gwtol. A tesnek epp ez az egyik legjobb vonasa, hogy a magiat leszamitva a hetkoznapi dolgok olyanok, mintha a kozepkorban lennel, es nem mintha meseorszagban. -
#2754 Na bazdmeg, szoval write only... :) -
#2753 őszintén megmondom, angolul szeretek híreket olvasni, meg itt "interaktívan" tőled, bár a felét elfelejtem, azért kérdezem újra ezeket... :)
majd 2 hónap múlva meg fogom kérdezni, hogy hol lesz az eu szerver :)
egyébként olvasom az elderscrolls.hu-t meg a facebookot is, valamikor vagy 2-3 hónapja szerepelt a nevem az egyik cikkben, kiszúrtam ám :) -
#2752 Read only uzemmod ftw... -
#2751 Kikérem magamnak, napi rendszerességgel olvasom és osztom a híreidet. :) -
#2750 Nem jelent ez az ingame itemshop semmit. Max annyit, h mindenre felkészültek, és egy esetleges majdani váltásnál, nem kapkodva kell összerakni, hanem már ott lesz. -
#2749 zsír :)
nemtom, van valami másik mmo, ami frankfurtból szolgál ki minket? vagy van bármi (pozitív) tapasztalat? -
#2748 De ne legyen... ha egyszer előfizetéses, akkor ne legyen ilyen shop. MIÉRT? -
#2747 Igen quakecon ota, Dallasban (us) es Frankfurt (eu). Kiirtam FBre es az eshura is anno. Az mar en (bal)szerencsem, hogy senki sem olvassa ezeket, es ra hetekre mas es mas forrasokbol ertesul mindenki ezekrol. Mar nem eri meg naprakesznek lenni... :) -
#2746 Igen, volt már szó róla. Nekünk nagyon jó. -
#2745 Fred: azt tudtuk eddig is, hogy Frankfurtban lesz egy hozzánk közeli szerver? -
#2744 Remélem lehet majd különleges pacikat, hátasokat venni. Arra biztos költenék. -
"Ingame" :)
-
#2742 nézd meg a videót az interjú linkjén -
#2741 jobb.
viszont én úgy vagyok vele, hogy amíg nem áll elém a Zenimax munkatárs, és veszi ki a pénzt a zsebemből, addig örömmel fogadom a LEHETŐSÉGÉT, hogy dobáljam a pénzem hozzájuk a havidíjon felül is -
#2740 Item shop-ot ír és játékon belül lesz... azt írják. -
#2739 Olyanert kell fizetni, mint a WoW-nal volt, a faction change, race change, name change, stb, supporthoz kotheto cucc, esetleg extra mountok, bar utobbi csak tipp es nincs rola hivatalos info - de mindezt webes feluleten lebonyolitva, nem ingame. -
#2738 Sry... átírtam. Így jobb? :D -
#2737 szomorú vagyok nagyon, de ha ezt a buzizást kurvázást faszozást viszed magaddal máshova, I'm a happy hippo :) -
#2736 szósz -
#2735 Most olvasom, hogy lesz mikrotranzakciós l*fasz? Mi a f*szom? Előfizetés mellé? Na kapják be a f*szom, így nem érdekel... -
#2734 Pár GamesCom 2013. kép (Bethesda + ESO) -
#2733 A DB ebből szempontból központosított, így a Night Mother-rel biztos, hogy összefutunk.
Akik ismerősek lesznek, azok a Hercegek, a főbb istenek, esetleg M'aiq barátunk, esetleg vámpírok közül egy-egy ismertebb. Meg hát Mannimarco, vele küzdöttünk egy jót az Oblivionban, de már itt az ESO-ban is kavarja a kakit. -
#2732 *homlokon csapja magát*, tényleg.
akkor máshogy teszem fel a kérdést: előző részekből akár csak említés szinten ismert figura tűnhet-e fel a tolvaj céhben vajon? vagy ami talán mégjobb kérdés: a brotherhoodban?