24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Fogalmam sincs, hogy fog működni. De abban igazuk lehet, hogy több százezer karakter esetében a hagyományos központi AH-k átláthatatlanok lennének. Lehet én vagyok béna, de pl D3 esetében az AH számomra annyira zsúfolt volt, hogy akármit is tettem be (gold vagy rm részbe, mindegy), azonnal volt olcsóbban tucatnyi másik. Vagy amit meg akartam venni a "search" utáni lapozgatás után, már megvette valaki.

Viszont ez a beszállítói, kisker-nagyker-stb hálózatokat helyettesítő kereskedelmi guildek rendszere jól hangzik. Terv szinten, mindenesetre. Kell hozzá azért majd a közösség "szándéka" is.
  • Fpocok
    Majd beállsz a város közepébe és spammolod a WTB-t :D
  • Nephin
    Szóval nem lesz AH :) Érdekes gazdasági modell, kíváncsi leszek, mennyire életképes és felhasználóbarát (értem ez alatt azt, hogy nem vagy meglőve, ha nem vagy 5 klánban is tag).
  • PiszkosFred
    [URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/156-gamescom-interview-with-maria-aliprando]Maria "the monster girl" Aliprando interjú[/URL]

- Eu bétáról
    - Guildekről
    - Kereskedelemről, kamarákről, céhekről
    - Social gearről
    - Érkező Justice systemről
    - Uralkodók és egyéb címek
    - mittomén, volt szó sokmindenről :)
  • j0nNyKa
    *sóhajt*
    1) ezt így honnan vetted elő?
    2) természetesen nem.
  • semo1
    csak FPS nézet lessz a játékban?
  • j0nNyKa
    "a gyorsaság miatt a négy kaszt közül kiválasztottam egyet, majd véletlenszerűen generáltattam, így büszke harcosom fél szemmel, ránézésre ötven évesen, agyontetoválva látott napvilágot"

na itt hangosan felröhögtem, hányan fognak szándékosan ilyet indítani :))
  • PiszkosFred
    The Elder Scrolls Online próbakör
  • Omlás
    Hát igen azok a régi szép idők mikor még színvonalas volt a nyomtatott "sajtó". Nem lenne semmi bajom a digitális verzióval sem ha a színvonal nem tűnt volna el a nyomtatással együtt ... xD
  • j0nNyKa
    fénykorában a guru is nagyon-nagyon jó volt, szerintem a morrowind "végigjátszást" még abban bújtam :)
  • Omlás
    Jó pár éve.. bezzeg a régi Pc-X-es időkben...
  • j0nNyKa
    valamiből élni kell, ha már a minőségi cikkekkel felhagytak pár éve :)
  • Fpocok
    Ja... most nézzetek rá... az oldal 75%-a REKLÁM.
  • j0nNyKa
    na ezért nem olvasunk szenny szart :)
  • Running
    tess
  • Fpocok
    link?
  • Running
    A gamestart olvasva mindig megdöbbenek mennyi ostobaság születik ott és a sok ostoba még rátesz egy lapáttal az okos kommentjeikkel.
  • Tababo
    mindig ez van...még nem jelent meg de már megy a hiszti
  • drop
    thx
  • Fpocok
    [nagy]ÉLJEN!
  • j0nNyKa
    ah ok köszi

anyway, mai videó tölthető innen
  • drop
    köszi legalább lesz mit néznem este
  • PiszkosFred
    Ezek a mult hetiek, ketto belole nagyon gagyi (nem csak a bufoges miatt:D), a harmadik meg a stress teszten keszult. Erdemes atfutatni oket. Szerintem eleg, ha csak a mai tukrozod, a VK-rol soha semmit nem torolnek, az oroszokig nem er el a Zenimax jogi osztalya :)
  • j0nNyKa
    nem tudom, voltak-e már, de van még 3 hosszabb béta videó (a mai fent lesz fél óra múlva saját tárhelyen, ezek holnap valamikor)

első videó
    második videó
    harmadik videó
    ez a 3 elérhető 720p-ben is
  • j0nNyKa
    igen mondjuk ahogy írtad, nyilatkozni nem tanultak meg.. :)
    ha úgy tudnának hazudni mint pl. egy BioWare, és mellé maradna ez a szakmai tudásuk, és a fanokhoz való hozzáállásuk, magasan a legnagyobbak között lehetnének
  • PiszkosFred
    Ennyit a mikrotranzrol:

Nem lesz

Legalabb ezzel kapcsolatban sem kell tepni/nem a pofamat feleslegesen, remelem ez alapjan mar mindenki elhiszi, hogy ez nem az, amit megirt a tisztelt, altalaban feligazsagokra es sokszor felreforditott anyagra tamaszkodo sajto.
  • drop
    oké köszi ez így jobban hangzik XD
  • j0nNyKa
    "jobban"
    és le lehet tölteni addonnal, vagy megvárhatod, amíg letöltöm, és felpakolom saját tárhelyre (ma este valamikor meglesz)
  • drop
    letölteni nem lehet úgy jóban szeretem
  • PiszkosFred
    Na, az elobb linkelt beta video talan az elso, a leakelt anyagok kozul, amit nem egy idiota keszitett, es tenyleg erdemes megnezni :)

Van benne banyaszat es fishing (bar ez copypaste mondjuk barmelyik random mmo-bol, meg a fishing is - leszamitva a csali valasztast), van benne "skinning", FPS harc millio, TPS kaszabolas is, kvesztek es rewardok, stb.

Aki rabukkan jo minosegben (mert 720ban is gyatra es agyontomoritett), az sikitson... :)
  • j0nNyKa
    én nem látom okát, hogy miért térnének el az eddig megszokottól, úgyhogy így látatlanban "meg merem ígérni", hogy legalább ilyen szép karakterek hozhatók majd össze

én is elsődlegesen íjász-szerű karakterekkel játszottam, de mivel itt nincs kőbe vésve sem az, hogy íjász vagy, sem az, hogy egy "íjász" milyen ruhákban mászkál, így igazából _tényleg_ úgy nézel ki, ahogy akarsz - a lehetőség persze megvan, hogy íjász-szerű kinézeted legyen, meg hogy íj legyen a kezedben, stb., persze

ha nagyon hype-olódni akarsz, klikk ide, itt így hirtelen ránézésre vannak nagyon durvák, pl. így kapásból ez
  • HyperMonkey
    Nálam*
  • HyperMonkey
    Az általad postolt íjász armorja pl iszonyat módon odabasz, ha tényleg ilyesmik lesznek akkor nem lesz semmi probélma.

Nála a teljes érdektelenségtől indulva eljutott a "nagyon várós" kategóriába a dolog.
  • PiszkosFred
    Az okokkal tisztaban vagyok, ezert is irtam, hogy kellene mar valami nagyobb szintu zona, mert ott legalabb van esely valami lootra, amit felveve latnank, mi var rank armor design szempontjabol.
  • j0nNyKa
    tudtommal a hétvégiek mindig az elejét kapják valamelyik területnek, a folyamatos tesztelők előtt meg időről időre nyílnak meg nagyobb szintű helyszínek
  • PiszkosFred
    Megmondom oszinten, hogy eddig csak rongyokban rohangalo embereket lattam a videokban :D Kellene mar valami magasabb szintu zona leakelt cucca, nem csak a kezdoke, mert itt mindenki csak rongyokban jar.
  • j0nNyKa
    ha az elődöket követik, és igazak az armor customization-ről szóló hírek, akkor pontosan úgy fogsz kinézni, ahogy te akarsz
    ezen a linken van pár karakter a skyrimból, szvsz magáért beszél - szépek, egységesek, stílusosak
    én határozottan úgy gondolom, hogy hasonlóan szép, egységes, stílusos (és remélhetőleg legalább ennyire egyedi) karakter kinézetek lesznek a tesoban is
  • Szaruman
    Ezért van az, hogy a béta videóknál egy tesfan rögtön megmondja, h milyen cucc van a karakteren :)
  • HyperMonkey
    Ez így rendben van. Az nem lenne jó, ha olyasmi lenne mint anno a WoW-ban a transmog előtt, hogy esett egy piros chest, hozzá egy sárga vállas, egy barna kezes és kész is a bohóc.

ha itt ilyen nem lesz, akkor semmi baj ha nincs 1000 féle skin.
  • PiszkosFred
    Két és fél órás leakelt béta videó