24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Crafting & Economy

Crafting
    * Crafting is turned off for this test as we work on improvements to all crafting systems. We look forward to having you try crafting again in a future test.
  • Susarc
    bányászat,herbalizmus? bőrözés? horgászat? főzés,kovácsolás ilyesmi nincs bennt még?
  • j0nNyKa
    öö nephinnek nem akad egyáltalán
    a gyors tempóért meg sorry, haladok a level 10-re hogy tudjak pvpzni
  • Nephin
    Nálam semmi gond.
  • drop
    kicsit nekem 2-3 másodpercre megáll :(
  • PiszkosFred
    Kicsit szakadozik a stream, de jó látni valami új területet is, a szokásos bleakrock után :)
  • PiszkosFred
    Hja, ezért kértem, hogy majd menj végig a skilleken és pvp cuccokon, mert a stream backupja miatt 1-2 sec is eleg, nem kell sshotolni mindent.
  • j0nNyKa
    oh lol nem is vágtam hogy menti a justin tv, na akkor királyság van :)
    ahogy látom ez a leg konstruktívabb, ez pedig a folytatása, a többi az nem teso / nem olyan jó

most pedig kezdek egy hasonló ~1,5 óra körüli streamelést
  • drop
    le lehet valahogy töltenni mert nagyon szétesik a kép nálam :(
  • PiszkosFred
    Most értem haza és láttam, hogy van vagy három órányi stream amit produkáltál tegnap és ma az új linkeden. Elég lesz azt is végignézni, vagy átfutni. Gameplayt már láttunk milliót, engem a részletek érdekelnek most, a frissek, illetve az újat, amiket nem tudtam kiszedni anno a sékszpírből :)
  • j0nNyKa
    ez jó ötlet
    baszki toltam ma délután is streamet és be is írtam ide, csak nem nyomtam rá a mehet gombra :D
    szerintem majd csak holnap tolom, mindenképp végigmegyek a skilleken
  • PiszkosFred
    Nem lesz kombó elvileg, mitn az AoCban, inkább csak a skillek hatásai fogják egymást kiegészíteni, vagyis három karakterrel mondjuk egy partyban, ha megfelelő sorrendben használjátok a saját skilljeiteket/spelljeiteket/abilityket, akkor az összeadódhat és még nagyobb pusztítást végezhet.

Végig 6+1 slot van, és ahogy írod, ha majd meglesz 12. szint körül a "weapon swap", akkor a skilleket hozzá tudod rendelni az A weaponhoz és a B-hez is, így tudsz gyorsan váltani mind fegyvert, mind a hozzá tartozó skilleket. Pl átmehetsz healerből tankba, vagy dualwield dpsből emergency healerbe, stb.

• PiszkosFred
    Majd a vége előtt tedd már meg, hogy az egyik stream elején végigmégy a skillek tooltipjein. 1-2 sec elég, abból majd összeszedem ami kell, illetve tudom frissíteni a dolgokat.
  • j0nNyKa
    öö sorry úgy alakul, hogy ma már valszeg nem tolom, esetleg majd késő este
    lesz aki addig használja az accot, de sajnos az ő gépe kevés a streameléshez
    holnap mindenképp megpróbálok összehozni egy pvpzést
  • drop
    remélem hamar jössz mostantól van időm nézni
  • j0nNyKa
    majd később re, most picit el :)
  • Susarc
    és ezek között vannak ilyen kombó jellegüek is? vagy a pl. buffok vannak? gondolom azok nem vesznek el egy alotot azoktól a skillektől/spellektől amiket combatban használ az ember.....
    nomeg gondolom első szinten csak vágsz egyet balról jobbra és 50. pedig 6x vágsz közben megperdül meg kettőt ugrik a kari egy alap támadásnál...vagy nem így működik?
  • j0nNyKa
    7et igen, amiben már benne van az ultimate is, ami később jön csak
  • Susarc
    tetszik,hogy nem ilyen wowos 49680-at sebző spellek meg fegyverek vannak....nem az a lényeg,hogy mekkora szám csillanjon a monitoron:P

egyszerre mennyi skillt használhatsz? 7-et? mintha annyi quick slotot látnék....vagy magasabb szinten lesz még quick slot? vagy esetleg mint GW2 ben ha 2. fegyverre váltassz akkor átrakja a quick slotokat ami a 2. fegyverre vonatkozik?
  • Susarc
    akarom MOST!!!!!! áááááá megőrülök!! ez nagyon ott van!

1-2 animáció kicsit gyengusz,de who da feck cares????:)))
  • Susarc
    zsííííííír
  • j0nNyKa
    nah javítva is lett minden, úgyhogy megy a stream, meg nephinékhez felnézek tsre
  • j0nNyKa
    ja, úgyhogy majd reggel folyt köv :)
    most hagy heggesszék csak meg a dolgokat
  • Susarc
    kicsit sokat dob le a szerver:((
  • Susarc
    All beta players are under a strict NDA agreement and streaming will result in their ESO accounts being banned from the beta permanently

:((((
  • Nephin
    Új streamlink: link
  • TDC Geronimo
    Azok az animációk...
  • j0nNyKa
    hát nekem így adhatsz :D
  • Nephin
    Aha, aki szeretne jönni, dobjon egy pm-et és megadom az adatokat.
  • j0nNyKa
    jaj bent maradt a stream, igen bg2 :)
    Nephin: nektek van valami tsetek ahova bevonulhatunk "estére" ?
  • Nephin
    Szerintem az.
  • Susarc
    Baldurs gate?
  • j0nNyKa
    27,0 GB (29 074 170 545 bájt)
  • PiszkosFred
    Mennyibe fáj most a kliens mérete?
  • j0nNyKa
    lépkedek be 10 percenként, pedig tudom hogy nem fogják hamarabb nyitni :)
  • Susarc
    játsszunkmár,játsszunkmár,játsszunkmár,játsszunkmár
  • j0nNyKa
    dehát leírtam hogy
    1) nem én kaptam invet, de van accom
    2) az aláírásomban van a stream link, remélem külön neked nem kell kimásolnom
  • TDC Geronimo
    Le vagyok maradva topicba. Te most kaptál invet vagy mi? :)

Stream linket majd dobjad be
  • Nephin
    Jupppiiii, büszke vagyok rád! :D
  • j0nNyKa
    megcsináltam anyjuk! :)
    este stream + ts + minden jóság