Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Conqvistador #4043 Nem kedv kérdés hanem pénz kérdés. :D
Biztos hemzsegnek azok a játékosok akiknek semmi gondja, és havi 5-6 játékot is meg tud venni ebben a szuper gazdasági helyzetben, de biztos akadnak olyanok is akik kétszer is meggondolják, hogy megéri e egy újabb havidíjas (lehúzás) ha nem úgy sikerül a játék mint ahogy várják.
Akkor inkább a kevés pénzét egy majdani Watch Dogs-ra ha pc-s akkor GTA5 Pc re és ezzel ekvivalens AAA címekre fordítja, mint mondjuk erre.
A neten lévő béta gameplay videók egyátalán nem győztek meg, hogy érdemes ezért évi 36000ft ot kiadni az alapjáték mellé :D
Pl mert mondjuk megvan a GW2 és azzal is jól el lehet lenni havidíj nélkül.
Ha azt nézzük, hogy pl az Obliviont és a Skyrimet se a Bethesda tette naggyá, hanem a Modderek akkor elgondolkoztató, hogy nélkülük és pláne multiplayerként amikor kismillió megkötés van miként sikerül helytállnia.
A Skyrimnál a tökéletes megdöbbenés akkor volt amikor újratelepítettem a gépet és poénból az alap skyrimet elindítottam a patchek és a nálam aktív 120-125 mod nélkül. (Pedig csak 1280x1024 ben használom ENB nélkül) Hát összehasonlíthatatlan volt az eltérés és nemcsak grafikailag, de élővilágban felszerelésekben stb. Akkor igencsak elgondolkoztam vajon akkor is ilyen sikere lett volna a TES V nek, ha nincsenek mondjuk a nexus modok? :D
A másik sarkalatos pont a harcrendszer. Főleg 1h 2h ban nem az oblivion/skyrim erőssége. Valahogy nem tűnt olyan gördülékenynek az egész. Nyilván a mágia rész sokat dob a latba de aki csak egy jót akar mészárolni egy Legendary Greatsworddal az örülne ha élethűbb lenne a kardpárbaj. (Itt is soakt segített pl az egyik kedvenc modom a Dance of Death 3) Mondjuk el tudnák képzelni egy Ac4 / Gw2 hibrid harcrendszert élethű(bb) mozdulatokkal. Bocs, hogy hosszúra sikerült már ha végigolvassa valaki egyátalán :D