24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Én kétlem :)

Az egész harc az ESO-ban olyan mint egy pókerparty, attól függ, hogy milyen lapok (skillek) vannak leosztva (kirakva az actionbarra) a harc elején. Ugyanazt a leosztást nem fogod tudni hasznáni folyamatosan, mert az ellenfelek "leosztása" is változik, vagyis amely 5-6 skill nagyon darálja mondjuk a goblinokat vagy állatokat, az lehet, hogy hatástalan, vagy nem annyira effektív a vámpírok, daedrák, vagy akár az óriások, stb ellen.

Azt hiszem - de ez most így péntek reggel lehet nem pontos -, hogy 150-160 skillből fogsz tudni majd választani minimum, és ehhez még hozzájön a morph, amely szintén ad variációt.

Mindenki ki fog gyűjteni minden skillt idővel, amiben majd trükközni és variálni kell, az a morph és az egyes ellenfél típusok elleni skill leosztás. Persze, mindez a páncél és fegyvernek megfelelően, vagyis lesz itt annyi féle megoldás, hogy nehéz lesz a legjobbat megtalálni.

Abban igazad van, hogy lesznek majd olyan "legjobb" skill leosztások, amellyel mondjuk a legjobban lehet tankolni (templar/dk heavy armor+1h shield+fighters guild aktív és passzív skillekkel), vagy a legjobb healer (templar/sorci light armorban resto staffal), viszont ezeket már most tudni, és még így is rengeteg a lehetőség, ennél a két típusnál is.

Bízzunk benne, hogy "ócsó" lesz a respecc, mert a gatyánk rá fog menni :D
  • Tababo
    semmi gond az elképzeléssel. csak szimplán elmosolyodtam a mindent az egybe ötleten...és hát láttam a tankolást kihagytad így reagáltam.

mint minden mmoban itt is rövid idő alatt meglesznek a legjobb összeállítások.
  • Nephin
    Egyébként nem értem, mi a gond az elképzeléssel. :) Mindig is hibrid karaktereim voltak, ez eddig legjobban a Riftben volt megvalósítható, ahol a soulokkal úgy variáltam a skilleket, ahogy épp akartam, simán megvolt a lenti variáció, kár, hogy a játék sztoriján elaludtam. :( Itt is megvan rá az esély, hiszen a szabadság adott, csak legyen elég pontom, viszont ezt megoldom.

Valószínűleg ha az elsődleges célok meglesznek, kidolgozok valami dual wieldes melee és esetleg egy tankképes összeállítást is. Miért ne, ha adnak rá lehetőséget?
  • Nephin
    Nem, azt nem. :P
  • Tababo
    bow/stealth, némi varázslás, heallel keverve. Természetesen (gondolomén) nehéz páncélban hiszen tankolni is szeretnél egy picit.
  • gseldon
    Én teljesen biztos, hogy egy breton mágusölő leszek, olyan magas varázsvédettséggel, amilyen csak lehet. Dual weild, magas stamina, light armor, magic resist.
  • Caliph
    számítva a zergelésre valami jó kis terület alapú mágus kéne:)
  • Nephin
    Vegyítsd őket. :) Bármelyikkel kezdesz, csinálhatsz belőle másikat, persze a kezdeti alapskill-csoport nem lesz meg, de ennyi a különbség.

Itt dunmer nightblade bow/stealth irányultsággal, némi varázslással és heallel keverve, Fred, találkozunk Cyrodiilben! :P :D Craftot még nem tudom, majd meglátjuk.
  • Running
    Nekem még mindig rejtély milyen kaszttal szeretnék játszani. Nem tudom eldönteni, hogy inkább valami sunyulós tolvaj félével, vagy inkább varázslós irányba mozduljak.
  • Johika
    Szep. :DDDD

Nekem csak az armor smith a biztos.
  • PiszkosFred
    Altmer, dual wield, heavy armor, weapon smithing + enchanting :)
  • Johika
    Mar mindenki tudja hogy milyen fajjal lesz?
    Csak mert nekem meg fogalmam sincs rola. :)
  • Susarc
    ott vagyok középen:p csak 2h swordot otthon hagytam:)
  • PiszkosFred
  • Susarc
    next couple az lehet,hogy még 2 hónap:)
  • Running
    Várjuk szeretettel. :)
  • PiszkosFred
  • Susarc
    bammeg:P

Welcome to the Heart​hstone: Heroes of Wa​rcraft Beta Test​
  • PiszkosFred
    Pár új hivatalos screenshot (a korábbi szkenelt PCG képek + 2 új - az utolsó hat az albumban, lent)
  • Dobronski
    akkor nem egy Guild Wars 2 :))

köszi!
  • j0nNyKa
    hú ez egy 3 éves masina, core i5 2500k ~4ghz-n, egy 6970es ati, 8 giga ram, a klienst nem ssdre telepítettem, csak egy sima régi satás vinyóra
    fullhd felbontás + max beállítások + sweetfxaa, annyi hogy a shadowok lowra voltak állítva, mert bugosak voltak bizonyos helyeken high-on (nem látszódtak az ellenfelek, vicces tud lenni)
    fpst nem is mértem megmondom őszintén, de nagyon erősen be tudom tippelni, hogy nem volt ~60 alatt még nagy tömeges pvpben sem, mivel egy pillanatra sem röccent meg egész hétvégén
    a nagy tömeges pvp az kb. ~60-80 játékos volt a közvetlen közelemben, mindenféle ballista lövésekkel, spell effectekkel és egyebekkel vegyítve
  • Dobronski
    megkérdezhetem milyen masina, beállítások, fps?
  • j0nNyKa
    jajaja értem, hát ok :)
    pedig 1-2 igenjól sikerült, még a sweetfxet is viszonylag szépen visszaadják
    szép ez a játék na. és jól is fut.
  • PiszkosFred
    Ott vannak a széleken :) Nem rakom ki, mert a kedves jogtulajdonos a legutóbbiakat is leszedette mind a Facebookról, mind a HQ-ról (pedig utóbbin csak egy apró képet raktam ki, de kétségtelen, hogy nem official anyagból - direkt figyelünk arra, hogy ne menjen fel "illegál" kép vagy videó a HQ-ra, arra ott a fészbúk).
  • j0nNyKa
    egyébként öö.. én nem látok vízjelet a screenshotokon, te igen?
    mert ha nem az én szemem csal, és tényleg nincsenek ott, akkor nyugodtan használd

igazából a screenshotok nagy részén egyáltalán nem látszik a vízjel, azokat nyugodtan felhasználhatod
  • j0nNyKa
    nem tudom mivan, egész hétvégén nem eresztett be a béta fórum, úgyhogy nincs peccs nótom sem
    akartam mindenképp vadászni
  • Running
    Nekem csak egy kérdésem van, WoW verő?
  • PiszkosFred
    Bármi jöhet. A képeket a vízjel és NDA miatt nem fogom használni, remélem más (topiklakó) sem fogja teríteni a neten. Esetleg egy patchnotes.txt vagy iylesmi, ha van, az jöhetne még, főleg olyan, amiben benne van az elmút pár hónap változása. HA, van ilyen.
  • j0nNyKa
    képek felértek

fred: nem tudom mennyire lehet érdekes, tulajdonképpen egy beszámolóval felér, csináltam egy hatalmas screenshotot a kitöltött survey-mről (a vége hiányzik, de fuck it, oda már csak azt írtam, hogy "zerg zerg zerg")
  • j0nNyKa
    érdekesség, a béták után egy ilyen tesztet lehet kitölteni
    én szorgos kis hangya módjára kitöltöttem, jórészt pozitív válaszaim voltak, de azért bizonyos helyeken bizony odaraktam az 1-es 2-es negatív válaszokat is

más: ezen a linken lesz a hétvégi bétából egy kis galéria, ~70 képet csináltam, most töltöm fel folyamatosan, ~10 perc múlva készlesz
  • PiszkosFred
    Thx, és kösz minden "anyagot" a hétvégén, lesz mit feldolgozni a jövő hét folyamán.
  • j0nNyKa
    jajaja, pvpben sem esett az fpsem egyáltalán, pedig ott azér tényleg voltak szebb tömegek
  • PiszkosFred
    Akkor jelenleg úgy néz ki, hogy a motor bírja a nagyobb tömeget, akár normálisabb felbontásban is?
  • j0nNyKa
    nem mértem, de szerintem 60-100 környéke lehetett így "érzésre", 1 pillanatra sem éreztem kevesebbnek
    shadowot le kellett vennem lowra, mert azon a fura helyen ugye nem látszódtak az ellenfelek másképp, egyébként a többi beállítás max + sweetfx
  • Fpocok
    kabbe
  • PiszkosFred
    sárga*
  • PiszkosFred
    Nézem a pvp videódat, amikor megjött a sárkág (Aldmeri?) erősítés ellenetek, lovakkal mindennel, ott aztán elszabadult a pokol. Na most a stream simán megy 30 fpssel rögzítve (vagy 29?), de ingame mennyi volt?
  • j0nNyKa
    de, a böngésző szörnyed lecserélte a releváns információt piros kettőskeresztekre
  • kemotox
    Azért azok a képek lehettek volna fullhd felbontásúak is.
  • Fpocok
    Ümm... csak nálam van sok piros ### ?
    Ja, gondolom az NDA miatt van... de azért nyugtassatok meg, hogy nem nálam van a gond :D