24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3959 Próbáljatok már normálisan írni. Ha jól tudom senki sem retardált, szellemileg visszamaradott. Tessék odafigyelni, igénytelen, amit műveltek. -
#3958 szerintem nem jó hisztizni rajta -
#3957 miért szerinted jó az hogy kezdetkor 3 kasztból 2 kap céhet? -
#3956 gondolom érzed, hogy először írtad jól, de kb. semmi mást nem sikerült
egyébként olyan ez, hogy ha meg thief guild lenne, de mondjuk mage guild nem, akkor meg azt hiányolnád :) -
#3955 *késöbb,saját ház rendszeröl nem nagyon írnak lesz egyáltalán? -
#3954 még mindig sajnálom hogy később kerül be a tolvaj és testvériség céh pont a skillek miatt,harcosok magek alapból bent lesz mi lesz a sunyi rugomal xd inkább a farkasokat meg a vámpirokat tették volna bele -
#3953 Összefoglaló a mai karakterfejlődéses kérdezz-felelekről -
Johika #3952 Koszi. Akkor varjuk kovetkezo betat. :) -
#3951 Anno a nyár elején azt nyilatkozták, hogy igen, vagyis - papíron, aka. elméletben -, fel lehet szintezni 50-re csak craftolva. Igaz, kevesebb XP járt volna érte, és bizonyos alapanyagok beszerzéséhez muszáj lett volna kimenni 1-1 zónába, de alapjába véve simán "élhettél" volna a szakmának, kveszteket, partykat, raideket, pvpt, stb-t nélkülözve.
De azóta eltelt kb fél év, folyamatosan változik minden, na meg most épp átdolgozzák a craftingot, így maximum a következő bétából tudjuk meg, hogy is állunk vele. -
Johika #3950 Jo lenne tudni, hogy craftert jar majd xp vagy sem.
Ha jar akkor lehet erdemes egy csak carftolo karit is csinalni. :) -
#3949 Nagyon állat cikk, köszi! -
Nephin #3948 Ó, ez nagyon jó, a 12 fő egész közel van az ideálishoz, nem túl nagy, nem túl kicsi, örülök. :) -
#3947 ESO Alliance 2. rész masszív infó cunamival (12 fős raid közeleg) -
Nephin #3946 Ahamm, így picit más azért, köszi. -
#3945 Köszi, átfogalmaztam egy picit, mert így tényleg hülyén hangzik, és ellent mond az előzőeknek. (hiába, péntek este nem szabad "papírra vetni" semmit sem)
Válasz: Nehéz a kérdés, főleg egy olyan állandóan változó játék esetében, mint a The Elder Scrolls Online. Jelen állás szerint a premierkor nem lesz rá lehetőség, hogy egyszerre egy időben minden skillt "kimaxoljon" a játékos. A későbbiekben folyamatosan érkeznek majd a frissítések, velük új skillek, újonnan elérhető skill pontok, de valószínűleg akkor sem lesz elérhető annyi skill pont egyszerre, hogy egy karakterrel minden skill „unlockolva” és ugyanakkor maximálva legyen.
Röviden, elérni elérhetsz/megtanulhatsz bármit, nem lesz korlátozás (leszámítva a faji és osztály skilleket), és lesz annyi elérhető pont is. De megtanulni és maxolni az összeset egyszerre egy időben egy karakterrel - na erre nem lesz elég pont. Mert amíg az aktív [active] skillek használat során fejlődnek, addig a passzív skillek csak akkor fejleszthetők, ha szabad skill pontokat rakunk rá. (Ultimate nem tudom, hogy fejleszthető, használattal vagy skill pontokkal, következő bétában majd j0nNyKa megnézi :)) -
Nephin #3944 Az első kérdésre adott válasz alapján - ha jól értem - ezek szerint megint koncepcióváltás volt, hiszen eddig azt mondták, sok idő ráfordításával, skyshardok megkeresésével stb. akár minden skill unlockolhatunk (kivéve faji és class-skillek persze). Viszont ha alapból nincs annyi potenciális pont, akkor ez ugrott. -
#3943 5 kérdés, 5 válasz a karakterfejlesztéssel kapcsolatban -
#3942 picit off, bár elderscrollsonline.com-ról van:
gyűjtői talos szobor rendelhető -
#3941 Ez a video nagyon üt. -
gatyo #3940 Legközelebb nem lehetne szinkronosan? -
#3939 köszi nagyon jó lett -
#3938 Köszi szépen! -
A tegnapi karakterfejlesztési Nick Konkle videó magyar felirattal (első ilyen munkánk, 2-3 órát szívtunk csak azzal, mire rájöttünk a feliratozásra és a youtuben, illetve annak feltöltésére, szóval tessék úgy tekinteni rá, mint első ilyen próbálkozás - bár volt egy pont, ahol egyben az utolsónak is gondoltuk). -
Tababo #3936 semmit...
annyit tudni hogy 1080p-ben talán majd elfut. -
#3935 köszi szépen ,mondjuk ezt szomorúan hallom. -
#3934 semi képp mivel havidíjas :) -
#3933 Megveszed alap játék, ebben benne van 1 hónap, a 2. hónaptól meg havidíj. -
#3932 srácok ez hogy fog működni egyszer megveszed és játszhatsz vagy mindig fizetni kell?gondolom free semi képp nem lesz -
#3931 Állat ez a videó. -
Susarc #3930 mi a baj a nézetekkel? -
#3929 Belső nézet alakul, külső az meg... :D
PS4 betaról még semmi hír gondolom. -
#3928 Végre raktak bele egy minimalista karakter stat screent is, az hiányzott eddig. -
Susarc #3927 áááááááááááááááááá ne kínozz!!!! ááááááááááááááááá
NEEEEED!!!!!! NOW!!!! -
#3926 -
Johika #3925 Milyen okos vagyok :)
Lehet nem lesz bajom ezzel a rendszerrel, de mivel nem lattam meg mukodni semilyen hasonlot, nehez elkepzelni. -
#3924 hat ja ha nyilvan nem is sci-fi terminal, de ebben a vilagban is van informacio aramlas / hirkozles boven
most hirtelen a morrowind (vagy oblivion vagy mind2?) mage guild teleportrendszere jut eszembe, vagy a sima "fapados" courierek, mint "postasok", esetleg egy thief guild, mint "kemhalozat"
vaaaaagy, ami talan meginkabb ide kotheto, mintha a skyrimben lett volna egy khajit utazo trading caravan, akik siman tudnak ilyen infokat a-bol b-be vinni, stb. stb.
lore-ba szerintem 100%-osan belefer amit irsz, es egyebkent nekem szemely szerint tetszik mint otlet -
Johika #3923 Lehet, mondjuk jo lenne valami olyasmi mint swg-ben volt, megnezted terminalt, hogy ki mit arul menyiert es hol azt szepen elmentel oda.
Itt lehetne valami npc aki elmondana. :) -
#3922 1: nem világos egyelőre, hogy külön lesz e guild store és a guild bank funkció, vagy egyben lesz megoldva. Ha külön, akkor ott a bank, mint bármelyik mostani mmoban (max az officerek dkpt/epgp pontokat kérnek érte, guildje válogatja). Ha egyben, akkor simán berakod 1 goldra (a legkisebb egység) és kész. Vagy, küldöd mailben.
2: Hát igen, muszáj lesz némi kockázatot vállalni. Vagy megkérni valakit, hogy nézze át neked. Nézve az ophelia szervert anno, illet jOnNyKa videóját múlt hétről, elég nagy lesz Cyrodiil ahhoz, hogy megússza az ember ép bőrrel. De az kétségtelen, hogy jelen állás szerint ki kell menni prédának/vadásznak, ha más guildtől akarunk bugázni valamit.
Ezek a pontok egyébként még akár alapjaiban is változhatnak, ha sok lesz a "sírás" a béta fórumon, akkor lehet lesz valami pve területen lévő bankár npc is, akinél el lehet érni a többi guild boltjait. Ki tudja. -
Johika #3921 Gondolkodtam ezen a guild bolton, nekem ez igy nem tunik valami jonak.
1: En guilden belul ingyen kraftolok, adom oda a lootot hisz az az erdekunk hogy jol felszerelt legyen mindenki.
2: A pvp teruleten at kell nezned minden boltot ha valami ritka alapanyagot keresel.
De lehet rosszul latom. :) -
#3920 2007 körül cikkeztünk róla először, hogy megalakult a ZOS, és egy mmo enginet licenszeltek, és mivel a Fallout jogokkal hiszti volt, tudtuk, hogy TES lesz belőle (illetve, csak reménykedtünk). Így aztán 6 év után az a fél év már nem oszt, nem szoroz.
Bár meglepődnék személy szerint, ha ennyit csúsznának (eredetileg ugyebár 2013 decembere volt), de egyelőre ennek semmi alapja sincs, max az, hogy eurépa egyelőre csak néző, nem résztvevő. :)