sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Strayhand
    Ezzel a modolásos álmodozással csak óvatosan.:) Egy MMO esetében nem tudom hogy lehetne ezt normálisan megoldani, itt ugye oda kell figyelni arra, hogy az egyensúly megmaradjon. Pl. WoW-ban is csak olyan modok vannak, amik infót gyűjtenek és írnak ki. Olyanok pl. nyilván kiesnek, mint pl. inventory megnövelése meg hasonlók. Beküldött tartalmat meg át kellene nézni bugokra, egyensúlyra, egy csomó mindenre, szerintem nem lesz erre kapacitásuk, inkább foglalkozzanak azzal hogy ők jó dolgokat csináljanak.

A 'horda' az meglesz, és pont ez lesz a gond, mivel az elején sokan meg fogják venni, aztán egy csomóan lekopnak, és megint az fog lejönni ebből, hogy egy bukás a játék... Nem tudom miért ragaszkodnak ennyire a havidíjhoz, de kívánom, hogy legyen annyira jó a játék, hogy legyen kedve az embereknek kiadni rá. Bár ez még kb. senkinek nem sikerült WoW óta...