24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #3999 Pedig a TOR indulása nem volt olyan régen. ;) Teljesen ugyanez ment. Itt is az lesz, hogy minden hibát (mert tökéletes játék sosem fog létezni) óriásivá duzzasztanak és azon lovagolnak majd szüntelenül.
Közben pedig csupán arról van szó (ismét), hogy a saját kis álomvilágukat rá akarják húzni valamire és mikor szembesülnek vele, hogy az adott dolog nem olyan lesz, akkor rage on. -
#3998 Arra is jelentkezés van? Azt hittem PS4re lesz egy exkluzív beta, amit kipróbálhat minden ps+ tag majd. -
#3997 Jelentkeztem bétára nem kevés accal (ps4-re), ha kapok kódot, odaadom és nézd meg. Kellenek a normális emberek a játékba, hátha meg tud győzni a béta, hogy fejest ugorj egy utolsó mmoba :) -
#3996 Amilyen gyűlölettel, utálattal és mocskolódással fogadták ezt a videót és a megjelenési dátumot világszerte a drága júzerek (persze, a kerítést rázó hangos kisebbség, de akkor is), az a csoda, hogy nem hagyják abba az egészet. Ekkora szembeszéllel nem is tudom, hogy próbált e hajózni játék mostanság. Valami hihetetlen. Pedig a világon semmi sem történik, se nem folytatása a TES sorozatnak, se nem a Fallout lett erre lecserélve, egyszerűen nem értem. Tisztában vagyok a drága internetes fotelrambókkal és stílusukkal, és azt hittem ma délutánig, hogy már szinte láttam mindent, de a mai nap komolyan meglepett... -
Nephin #3995 Bár a videó valóban bénácska :), khm, infóim szerint a játék sokkal jobban fest ennél élőben és a bétával se voltak nagy gondok (persze haterek és negatív vélemények voltak, viszont legalább ugyanennyi pozitív is). Persze ha kiégtél, akkor érthető (egy ideje sok embert látok így). -
#3994 Nem nagyon mozgatnak már mmok, meg nem tudom ez a legutolsó videó se valami meggyőző és a beta tapasztalatok se 1-2 fórumon. Lesz ezer más játék. Beta lesz PS4en elvileg év elején azt megnézem, de szerintem ennyi. -
Nephin #3993 Hogyhogy? -
Nephin #3992 Igen, ezeknél működött, itt is jó lenne ilyesmi.
Szóval április 4., hmm, nem sok idejük van. :) -
#3991 Én megnézem betat, de egyre kevésbé érdekel már. -
Johika #3990 Igaz Tor is siman indult, mondjuk a kesobbi varakozasok viccesek voltak, kivancsi leszek lesz e itt is ilyesmi. :) -
#3989 torban működött faszán a lépcsős rendszer, előrendelés időponti sorrendjében, szerintem az égvilágon semmi gáz nem volt vele :)
meg ja, riftről is mindenki azt mondja, hogy sima indulás volt -
#3988 Ámen :) -
Johika #3987 A Rift siman indult, legalabbis nem emlekszem semmi negativra. Elvben itt is simanak kene lennie azok alapjan amit eddig mondtak(gondolok itt a 2000 fokent inditott reszre). Szoval ha a rendszer jo es jo vas van alatta akkor simanak kell lennie. :) -
#3986 Ismerve az utóbbi évek mmo premierjeit, vagy bármilyen más milliárdos pénzekből készült multiplayerrel ellátott játékok első napját, nincs kétségem afelől, hogy az ESO szerverek is meg fogják adni magukat április 4-én :) Kivéve, ha lépcsős rendszerben engedik be az embereket, amely késés miatt viszont lesz nerdrage, de legalább a szerverek ki fogják bírni...
Ember nem tervezett és hozott még létre olyan rendszert, amely elbírta volna a hirtelen bezúduló emberek tömegét, főleg nem akkor, amikor egy cég direkt ülteti fel őket folyamatosan a hypetrainre. Ezért aztán, április 4-re, de szerintem még 5-re is feliratkozok raidre, biztos ami biztos :D (de persze, közben percenként próbálom majd az ESO logint) -
Johika #3985 Lehet. De remelem megcsinaljak rendesen es nem dol be indulaskor
-
Susarc #3984 "mostmár" jövő február:) -
Johika #3983 Remelem most mar az europai szerver is elindul. :) -
#3982 ja igen valszeg a videófelvétellel vannak bajaik (vagy lehet olyan fura az engine, hogy én sem tudnék szebbet felvenni, meg senki? ki tudja)
lényeg hogy bétához képest igenfrankó minden -
#3981 Ezért írtam én is, hogy a te streamed miatt nem aggódok annyira, mint annak ismerete nélkül tenném, látva a videót :) (bár megnézve többször, nem csak ott van alacsony fps, maga az egész videó ilyen, két karakterrel is, vagyis lehet, hogy a rögzítés ilyen minőségű).
Ha pedig mégsem, akkor ki se adják, mert ha már most Fallout IV-et követel minden jóképességű ember az ESO videók alatt, akkor fps gondok esetében mi lesz itt... jesszus. Még szerencse, hogy volt bétád és streameltél, az azért kellett a nyugodtsághoz. -
soundsonic #3980 van itt vki aki konzolon tervezi majd tolni? -
#3979 3 éves gépem van, láttad hogy futott, a stream az alapból -~20 fps, én most így erős tippként ki merem jelenteni, hogy nem lesz gáz :)
engem jobban zavar, hogy ez is egy olyan mmo, ahol megjelenés előtt <fél évvel nemhogy az end game-ről nem tudunk semmit, de igazából a pve első egy.. huszadáról is éppenhogy :) -
#3978 Hát remélem, mert a guildemet és ismerősöket győzködöm hetek óta, hogy menjünk majd pvpzni is (nyugdíjas pve emberek vagyunk) amióta láttam Streman kb. hogy fog kinézni (még ha csak pár percet is pvpztél, de elég volt látni az alapokat). Nem akarnék pofára esni, mert kiderül, hogy képregény lesz :) -
#3977 ja lol az jutott eszembe, hogy ezek a srácok bizony nem a blizzard, hogy videógyártásban csillagos 5-ösek :)
reméljük minden másban azok
amúgy mintha régebbi felvételeket pakoltak volna be, lehet 2-3 hónapja nekem is így futott volna a játék, nem tudom -
#3976 Eléggé kiábrándító, ha már a kedvcsináló alatt ilyen alacsony a frameszám :DD -
VanDaal #3975 Adná az ég, hogy tényleg elkészüljenek vele április elejére :) -
#3974 Érdekes, hogy a trailerben a framerate elég alacsonynak tűnik a videóban a masszív harcokban, amíg nálad a streamen simának tűnt a dolog. -
#3973 én a pisztolyon aszaltam :) -
#3972 Azért az egykezes számszeríj odabasz keményen :) -
Susarc #3971 csak szerintem kicsit bénácska a trailer?:P -
#3970 -
Susarc #3969 OH MY GOD!!!
-
#3968 Premierkor lesz három, ez már tuti. Rá pár hónapra érkezik egy (Tolvajok), majd később a DB. Ezen kívül ott lesz a vérfarkas és vámpír téma, amely külön szervezetként/klánként/falkaként lesz a játékban (elvileg).
Ezeken kívül remélhetőleg lesznek még a játék 4-5 éve alatt. -
#3967 Én pl örülnék, ha több céh lenne. Több karival lehetne több módon csinálni a story részt. Én ritkán csináltam azt, h minden céhet végig'toltam' egy karival. Röhejesen mutatott volna ugyanis a tömeggyilkos DBnál szocializálódott pszichopata elfem a companionnál vagy a korábbi részekben a warrguildben. Egy-két kivétel volt (pl a winterhold küldi a skyrimben, 1-2 jó zóna ugyanis le volt zárva nélküle), de nálam nem volt jellemző az 'összes céh 1 karival' módszer. -
#3966 Ebben a korszakban a 80%-a nem létezett :) Illetve, mmoról beszélünk, szépen lassan jönnek majd, 1-2 éven belül lesz itt annyi, hogy csak győzze az ember váltogatni. Legalábbis reméljük. -
bgabor #3965 Bakker, hol van már a Morrowind a maga tíz céhével és mellékküldetés sorozatával. -
#3964 Úgy látszik már tematikusan kapjuk a dolgokat. A következő szerintem a szervezetek lesznek, vagy a pve rész dungeonok és végre a raidekkel/adventure zónákkal. Mindenesetre a jövő hétre nem szabad hagyni a vásárlást mifelénk, mert lesz mit csinálni/összegezni/fordítani megint :) -
Nephin #3963 Hűha, végre beindultak a dolgok? :) Előbb a karakterek, most ez, remélem lesz még. :) -
#3962 -
#3961 Auridon
Clannfear
-
#3960 Persze, én is örülnék a Harcosok, Mágusok, Tolvajok Céhének, a Testvériségnek, a Morag Tongnak, a Templenek (még nyolc Istennel), stb. szervezetnek. (bár jócskán az ismert érák előtt vagyunk, így lehetnek újak is, lásd Undaunted Guild, illetve a fene tudja pontosan így fejből, melyik létezett már ekkor is - az Imperial céhek, légió, EEC, stb. nem, az tuti).
DE, személy szerint azt tapasztalom folyamatosan az életben és a játékok terén is, hogy a szabadság, mint olyan, az szép és jó dolog, de az emberek és a játékosok nagy részét megijeszti, és nem tud vele mit kezdeni. Kell, hogy fogják a kezét, mutassanak irányt. Mert, ha minden elérhető és mindent szabad, akkor az első percek hurráoptimizmusa és öröme hamarosan átcsap tanácstalanságba.
Pont ezért, szerintem jó ötlet nem egyszerre berakni az összes nagyobb Céhet, mert ha lenne megint 5-6 egyszerre, amelyet párhuzamosan "tolsz" (de rühellem ezt a szót), akkor egy idő után oda a lelkesedés, és az izgalom. Vagy, tegyék be mindet, de akkor legyen kizárólagosság, és ütközzön egymással/zárja ki a másikhoz való csatlakozási lehetőséget egy-egy Céh tagság.
Így viszont, másfél havonta berakva az új szervezeteket lehet jobb lesz, mert ekkor már tudsz csak arra fókuszálni, bele tudod élni magad, figyelhetsz a részletekre. (bár a később csatlakozókra ez nem vonatkozik, ők majd tobzódnak a lehetőségekben)