24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    kedvenc filmemből idéztél, már ott megvettél kilóra :)
  • Nephin
    :D
  • PiszkosFred
    Beszámoló a hétvégi béta tesztről :) (szigorúan a szabályok szerint)
  • Susarc
    mindegy,legalább alszom rendesen:P:)
  • j0nNyKa
    hát pedig egész hétvégén a fejemben voltál, gondoltam ha ráérsz, feljössz tsre, akkor odaadtam volna szivesen :)

crassus: ezt a hétvégét már sajnos nem tudom megosztani, "le van foglalva" a béta végéig az acc, nem akarom visszavenni attól, aki nyomja

azt tudom mondani, hogy az ophelia fejlesztés miatt számítok rá, hogy a következő hétvégére is kapok invite code-ot, akkor majd összehozzuk, hogy többőtök is ki tudja próbálni :)
    (btw ophelia fejlesztés: 270 giga packetet kaptam el a hétvégén, ez huge - igaz, az ittenieket nem érdekli egy esetleges tört szerver, de mindenesetre a lehetőség meglesz a fejlesztésre)
  • Nephin
    :(
  • Susarc
    nekem még adhattok kulcsot:P a virágbolti fennt van már nyomnám is:)
  • Susarc
    baaaaazdmeeeeeg! hogy lehet valaki ilyen hülye?:S

az egyik legjobban várt játék erre ilyen gyíkarcok kapnak bétát? pffffffff
  • PiszkosFred
    Mondtad/írtad, hogy többen is használjátok majd, így meg sem próbáltam elkérni :) Bőven elég lesz összeszedni a skilleket és egyéb tooltipeket, az most mindennél jobban érdekel, és azt levideóztad, sz'al részemről teljes siker a bétateszt.

Ami a keyt illeti, itthoni netemmel nem érne le 25gb délre se. Vadkeleti gyerek vagyok, nem szeretem a "pocsíklást", az élet egyetlen területén sem :) Már pedig egy jó kis kulcs ment a p*csába, amikor ki is lehetett volna okosan használni.
  • j0nNyKa
    akkor most bizony engem se fogsz szeretni, az én accom is pihent egy csomót, illetve volt hogy kölcsönadtam egy kedves kolléganőnek, de simán te is vihetted volna hosszú órákra, csak így magamtól nem találom ki, hogy kérnéd :)
    igazából ha raid után tolnád még (ha jól számolom reggel 6ig tart a béta), akkor szivesen odaadom
  • PiszkosFred
    Kösz, megnézem majd holnap - ha nem törlik addig, most raid lesz. Amúgy is felb*szta az agyam az egyik guildbeli cimbora. Kapott meghívót, de nem volt kedve kipróbálni, ezért hagyta "porosodni" a keyt, most kérdezte meg, hogy kérem e. MOndtam neki, még fizettem is volna neki, ha csak egy órára kipróbálhatom a bétát, erre ő meg 3 napja szarik a keyre. Én meg mit kezdjek vele, pár órával a vége előtt...

Azt hiszem ma nem én fogok tankolni, mert abból csak anyazás lesz :)
  • j0nNyKa
    na én mára offolok, lesz a videón mount, 2 fajta siege weapon, pvp bolt, vár támadás, vár védés, minden földi jó :)
  • Susarc
    atyagatya mekkora csata!!!!!!!
  • j0nNyKa
    fred: akkor mit nézzek a pvpben?
  • Susarc
    Ts hang-al sokkal jobb....
  • Susarc
    elég lassú a szintlépés....2 nap lvele 10....mondjuk nem baj:)
  • j0nNyKa
    stream on, egyelőre néha némi TS hanggal vegyítve, azért sorry
    nemsoká PVP :)
  • Johika
    oksa :)
  • j0nNyKa
    majd este leszek :)
    de a karakter közben húzódik 10re, hogy este már rögtön tudjak pvpzni
  • Johika
    Eltelt az egy ora meg kb.-re is :D
  • Fpocok
    Jöhetne már a játék. Már lassan kijönnek rajtam az mmo-hiány jelei. Már az a bűnös gondolat is eszembe jutott, hogy megveszem a wowot harmadszorra is és visszamegyek. :D
  • PiszkosFred
    Ilyen könnyen nem szabadulsz :) Részemről sok okosságot láttam és sok kérdésre kaptam többé-kevésbé elfogadható választ, vagyis köszönöm. Már cska időt kell keríteni, és összerakni az összefoglalókat a héten.

Egyedül a pvp hiányzik, mert abból a kínai videót leszámítva semmit sem láttam még, arra kíváncsi vagyok nagyon. Még akkor is, ha tudom, hogy még bőven van mit hegeszteni rajta. Viszont legalább a motor teljesítményét lemérheted/láthatjuk, hogy igaz e, amit mondtak Cyrodiili viszonyok között is.
  • j0nNyKa
    látom a nagyobb számú invite nagyobb számú béta videóval is jár :)
    én már nem is kellek ide :P (egyébként ~1 óra múlva kb kezdek)
  • PiszkosFred
    Szuper, köszönöm.
  • Nephin
    Megvan, olyan hangon nyögsz, amit kiválasztasz. :D
  • PiszkosFred
    Azt nézd meg pls, ha majd újra játszol (és lesz rá időd), hogy a karaktergenerálásnál amit láttunk anno "voice" opció, az megvan e még, és jelent e valamit, vagy csak ideiglenesen volt benne a hivatalosan kiadott videóban?
  • PiszkosFred
    Aldmeri kezdő macsekokkal, végre valaki csinált ilyen videót is. 2 órás, hamar törlik vszínű, akit érdekel, fussa át gyorsan!
  • PiszkosFred
    Mégis csak egy mmoról beszélünk, amivel - legtöbb esetben - nem egyedül játszik az ember, és nem csak ő van egyedül a szerveren :) Nem szabad a teszten vagy majd a megjelenéskor látott tömeggel foglalkozni, ugyanis 2-3 hét, és eloszlik a tömeg a zónákban. Olyan ez, mint egy jó film premierje/kiállítás megnyitó/akciós tévé vásár első napja, amire mindenki jegyet akar venni/bejutni azonnal, és emiatt egymást tapossák az pénztárnál. De két nappal később már nyugodtan tudsz nézelődni és bótolni.

Kétségtelen, hogy szokatlan lesz a többi TES játék után, hogy itt nem csak "te/én" mozogsz/mozgok, de sajnos ez az mmo játékokhoz hozzátartozik. Lesz még pár dolog, ami nehéz egy mmo szűz embernek, de meg kell szokni (pl, hogy nem minden hordóban találsz majd szajrét, lehet, hogy előtted már kifosztotta valaki, ellentétben a TES sorozattal, ahol minden a tiéd, stb.)
  • Nephin
    Ahogy én láttam, a nameplate-ek és a chat kikapcsolhatósága miatt a játékosok simán elmennek npc-nek, ha nem foglalkozol velük, szóval bőven bele lehet feledkezni a sztoriba és a játékba.
  • Nos
    hmm . . . azért mégiscsak mmo feelingje lesz :( Reméltem, hogy nem fog egyszerre másik negyven hero szaladgálni a belátható területen belül, de sajna igen. Az rpg érzés ezzel sajnos elég erős csorbát szenved.
    Egyre inkább a DA3 a várós a részemről. Még mielőtt belémkötne valaki, nem lehúztam a játékot, mert biztos nagyszerű lesz, de a legutóbbi videók alapján nekem úgy tűnik, hogy az mmo beállítottságúaknak abszolút bejövős lesz, viszont az rpg beállítottságúaknak már kevésbé.
  • j0nNyKa
    na már ennyi voltam, majd holnap folyt köv :)
  • PiszkosFred
    Hogyne, le is szedtem, mielőtt törölteti a zenimax :)
  • j0nNyKa
    ja akkorrr... akkor már elvileg nézhető ugye ?
  • Susarc
    kk
  • PiszkosFred
    De, 30 perces blokkokban automatikusan tárolja a streamet :)
  • j0nNyKa
    amit most tolok annak az elején, úgyhogy még nem visszanézhető
  • Susarc
    melyikben és holt mutratja kb a skilleket?
  • j0nNyKa
    a gyűjtögetés megy, az ugye automatikus mindenkinél, craft tényleg off
  • PiszkosFred
    Leszedve a streamet lokálba tényleg nem akad. Felbontás viszont jobb, mint tegnap. Köszi a skilleket, holnap kiszedem/updatelem belőle a fontos dolgokat.
  • Susarc
    thx