sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nem is, meg de (is). Végig kell játszani a főszálat, hogy átmehess, ami nagyjából 49-50-es szintig tart. Csak utána kezdhetsz bele az többi szövetség területébe.

...amit mai napig nem értek, hogy miért úgy csinálták meg, ahogy, mert tartom, hogy hatalmas tervezői hiba. Egy háború sújtotta Tamrielen, hogy jövök én ahhoz, egy Altmer, hogy 50-es szintet meglépve átmenjek az Ebonheart területre, és ott olyan küldetéseket csinálják, amelyek során segítem az Északiakat egy invázió elleni harcban, miközben pont az Északi, és a többi ember az, akiket el akartok tüntetni a föld színéről. Vagy, ugyanez fordítva, született Bretonként segítsek majd 50++ zónában az Altmereknek, akiktől - leszámítva a mágiára fogékony genetikai örökséget, amelyet a megszállásokat alatt "kapott" a népem -, csak a rosszat és lenézést tapasztaltam? Hol van itt akkor az a büszkeség, amely kell egy csatához? A fejlesztők konkrétan hazátlan zsoldosokat csinálnak így mindenkiből.

K*rva nagy meló, és ami fontosabb, háromszor annyi küldetést és tervezést igényelne, de jó lett volna úgy megoldani, hogy az 50+ és 50++ területek küldetései a három szövetség viszonyát tükrözi. Vagy, mit tudom én, semleges lakosokat berakni, bármit.